Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De transfer van Stekelenburg is geen verrassing voor mij, ik vertrek'

Laatste update:
/

Mark Schwarzer verlaat de gelederen van Fulham. De club uit Londen maakte woensdag via de officiële kanalen bekend dat Maarten Stekelenburg zich voor vier seizoenen aan the Cottagers heeft verbonden. Schwarzer, die in oktober 41 jaar wordt, ziet derhalve geen reden om zijn aflopende contract te verlengen en gaat op zoek naar een nieuwe club.

Schwarzer wilde bij Fulham blijven om zijn plaats in de WK-selectie van Australië veilig te stellen. De komst van Stekelenburg is een flinke streep door de rekening. "De transfer van Stekelenburg is geen verrassing voor mij, ik vertrek", geeft Schwarzer aan. "Zijn komst stond min of meer al vast. Ik ga een nieuwe club zoeken." Hij keepte eerder voor Bradford City en Middlesbrough.

Schwarzer was woensdag nog belangrijk voor Australië met enkele goede reddingen in het WK-kwalificatieduel met Japan (1-1). Een terugkeer naar zijn vaderland ziet hij niet zitten. "Op dit moment niet, nee. Mijn familie voelt zich thuis in Engeland en ik laat mijn familie niet in de steek. Ik wil zo lang mogelijk in Europa blijven." Fulham haalde eerder ook Sascha Riether, Derek Boateng en Fernando Amorebieta.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

ben benieuwd waar hij onderdak zal vinden mischien iets voor promovendussen als Cardiff,crystal Palace

6 juni 2013 om 08:23

Inderdaad lekker afbouwen, ik hoop dat Steek zijn vorm weer kan vinden onder de lat. Hij gaat het wel redden denk ik.

Goede stap voor een WK plek, mocht hij weer 1e keeper willen worden.

Ik denk dat zelfs Arsenal Schwarzer zou kunnen gebruiken, een ervaren degelijke keeper, Szczesny kan zeker nog van hem leren, al weet ik niet of Schwarzer het ziet zitten om tweede keus te zijn...

6 juni 2013 om 09:01

Beetje vreemde reactie of niet? Hj wilt geen tweede keus zijn, daarom gaat hij weg?

6 juni 2013 om 15:39

Er is nogal een verschil tussen tweede keus zijn bij Arsenal, dat zo'n 60 wedstrijden per jaar speelt, of tweede keus zijn bij Fulham he.

6 juni 2013 om 22:51

Er is altijd verschil, maar hij gaat juist weg om geen tweede keus te zijn, dus maakt het niet uit of het Arsenal of Fulham is.

Ik denk dat Australië met het oog op het WK toch beter beroep kan doen op Langerak, een jonger en fitter alternatief. Een 41-jarige, hoe goed hij ooit ook was, is te oud voor een WK.

6 juni 2013 om 09:22

Is niet waar, als deze keeper gewoon een punt voor je pakt tegen Japan kun je hem op het WK zeker gebruiken (ook al is het als 2e keeper)

6 juni 2013 om 16:49

Langerak is een prima goalie, maar heeft nog amper wedstrijdervaring.. Zal na het WK wel nr 1 worden.

Stekelenburg gaat vlammen bij fulham!

Hij wil geen tweede keeper worden bij Fulham? Ga lekker bij de veteranen keepen dan, op je 41e kun je bij weinig clubs nog eerste keeper worden.

6 juni 2013 om 10:32

Hij kan dat nog makkelijk hoor.
Hij is gewoon topfit en gewoon een goede keeper.

Friedel speelde vorig seizoen ook veel in de Basis, terwijl Lloris moest banken.

Voor een Promovendus is hij een goede keeper.

8 juni 2013 om 13:42

Dan heb jij Schwarzer nog niet zien keepen, die gozer kan gewoon mee op topniveau hoor, soms schat ik hem zelfs nog hoger in dan Friedel. En als hij er plezier in heeft én nog in goeie vorm, waarom zou hij dan niet op niveau kunnen keepen?

Ik hoop dat ie naar chelsea gaat, Torres of lukaku 2e spits en dan kan ba ook weer weg

6 juni 2013 om 10:29

Schwarzer is niet meer zo bewegelijk als in zijn beginjaren. Zijn dribbel is minder geworden en zijn snelheid ook. Derhalve kan hij niet meer goed z'n mannetjes passeren en is hij een beetje z'n neus voor de goal verloren.

Waar heb jij het over?

6 juni 2013 om 11:04

Komt door voetbalzone. Yoeri heeft het geplaatst met zijn telefoon en dan kunnen er wel eens berichten naar een andere topic gaan. Volgens mij ging het bericht van Yoeri over Gomez.

Hoop dat stekelenburg zelfde meegaat maken als vd sar... falen in Italië, bij fulham omhoog klimmen naar een topclub! Zou wat zijn maar gun t steekie zeker!

Daar komt Stekelenburg goed weg want Schwarzer is een hele goede keeper. Zou nog makkelijk met een subtopper mee kunnen.

Schwarzer heeft het geweldig gedaan bij Fulham, ik ben hem erg dankbaar voor zijn bewezen diensten! Veel succes bij je volgende club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren