Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI PSV: Bosz kiest voor ‘bekerkeeper’; smaakmaker terug op de bank

Laatste update:

De verwachting is dat Peter Bosz woensdagavond een sterk elftal de wei in gaat sturen voor het TOTO KNVB Bekerduel met FC Twente. De oefenmeester lijkt ten opzichte van de gewonnen Eredivisie-wedstrijd tegen Excelsior (3-1) één wijziging door te gaan voeren, terwijl Hirving Lozano vermoedelijk voor het eerst sinds zijn blessure bij de selectie zit. Het duel in het Philips Stadion begint om 21:00 uur en is te zien op ESPN.

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente is een inhaalduel. Oorspronkelijk zouden de twee ploegen op 21 december tegen elkaar in actie komen, maar destijds werd de wedstrijd afgelast wegens hevige regenval.

Bosz kiest er naar verwachting voor om Joël Drommel op te stellen op doel. De 27-jarige keeper, die in 2021 werd overgenomen van de tegenstander van woensdagavond, is in Eindhoven tweede keus onder de lat, maar komt in het bekertoernooi veelal in actie namens PSV.

Los van de positie van de doelman worden er geen wijzigingen in de opstelling van PSV verwacht. Dat betekent dat PSV wederom aantreedt met een defensieve linie bestaande uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest.

Op het middenveld ziet Bosz eveneens geen reden om te wisselen en daar starten naar alle waarschijnlijkheid Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til als basisspelers. Voorin verschijnen Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Malik Tillman aan de aftrap.

Lozano keert, indien hij de laatste testen goed doorkomt, terug in de selectie van PSV. De Mexicaanse buitenspeler kwam sinds eind november vorig jaar niet in actie door een blessure, maar lijkt fit genoeg om woensdag minuten te maken. Lozano start in ieder geval niet in de basis.

Noa Lang maakte tegen Excelsior zijn rentree. De van Club Brugge overgenomen aanvaller stond eveneens sinds november aan de kant met een blessure, maar keerde reeds terug bij de Eindhovense koploper. Ook Lang start waarschijnlijk nog niet in de basis.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Pröpper, Bruns, Smal; Kjølø, Eiting, Steijn; Rots, Ugalde, Vlap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je beide opstellingen naast elkaar zet dan is het toch ontzettend knap wat Oosting presteert met Twente. Kunnen dit seizoen gewoon 3e worden en ook verwacht ik dat ze het PSV vanavond moeilijk zullen maken. Waarbij PSV wel aan het langste eind zal trekken. Simpelweg omdat ze thuis spelen, een betere selectie hebben en hun lesje hebben geleerd van afgelopen zondag waar het de laatste 20 minuten niet best was.

17 januari 2024 om 10:00

Eens met je hele verhaal. Behalve, op basis waarvan hebben ze hun lesje geleerd? Dat zal vanavond toch pas blijken

17 januari 2024 om 13:37

@messibazoer,

Ja dat moet inderdaad nog blijken of ze hun lesje hebben geleerd. Echter ik zag het interview met Bosz na de wedstrijd tegen Excelsior en hij was niet blij. Dus ik vermoed dat hij hier wel op teruggekomen is en dat ze dat niet gauw nog een keer gebeurd.

17 januari 2024 om 10:01

Maar je moet Twente niet af zetten tegen PSV maar tegen de rest van de teams in de ED.

17 januari 2024 om 11:15

Als je de selectie vergelijkt met die van Feyenoord en het verschil op dit moment twee punten is dan vind ik dat nog steeds heel knap.

17 januari 2024 om 11:40

Je kunt ook zeggen dat Feyenoord het niet goed doet.

Maar idd, Twente is een ploeg die het goed doet. Of ze het beter doen dan dat de selectie werkelijk is weet ik niet. Het grote voordeel van Twente is wel dat ze de betere tegenstanders vooral thuis getroffen hebben en dat maakt bij Twente wel veel uit. Het is nu de vraag in hoeverre ze de volgende stappen kunnen maken en niet meer onnodig punten verspelen tegen kleine clubs en het de grote teams ook in uitwedstrijden lastig kunnen maken.

17 januari 2024 om 13:00

Kan je dat wel zeggen Janssen? Volgens mij presteert Feyenoord nog steeds beter dan vorig seizoen namelijk.

Til doet het goed en met zijn loopvermogen en druk zetten doet hij goed werk maar aan de bal blijf ik het echt een matige voetballer vinden. Hoop dat wanneer iedereen weer fit is, dat hij Tillman gewoon als 10 laat voetballen.

17 januari 2024 om 10:18

En toch is hij in 17 wedstrijden goed voor 10 doelpunten (7g3a) en kan je daardoor niet om hem heen.

17 januari 2024 om 10:45

Tillman wel erg wisselvallig tot nu toe. Vond hem tegen Excelsior weer tegenvallen terwijl er daarvoor een wedstrijd was geweest (ik denk Arsenal) waar ik weer laaiend enthousiast over hem was. Til is wel consistenter, maar ook saaier.

17 januari 2024 om 11:19

Til is aan de bal dit seizoen iig wel betrouwbaar, simpele passes en net wat moeilijker dan dat komen nu wel gewoon aan. Dat scheelt erg veel want dan breekt hij niet de aanval af en kan je meer focussen op wat hij toevoegt. Ik denk dat hij erg belangrijk is voor het team waarin genoeg spelers met klasse spelen. Hij zorgt voor wat balans door, net zoals Schouten en LdJ, keuzes te maken die goed zijn voor het team ipv voor het individu waardoor spelers die het verschil kunnen maken vaker in stelling gebracht kunnen worden (Veerman, Baka, Lang, Lozano, Tillman, Dest).

17 januari 2024 om 11:43

Ik vind het team met Til in de basis ook veel beter in balans. Het is een totaal andere speler dan Tillman, maar met zijn diepgang zorgt hij ook voor ruimte voor de andere middenvelders, hij scoort maar doet vooral ook heel veel vuil werk. Het is vooral een speler die het team beter maakt ipv dat hij zelf echt goed is.

17 januari 2024 om 16:31

Til ziet er gewoon niet uit maar is rete betrouwbaar, doet precies wat de trainer wilt en verzaakt nooit. Zeker niet de leukste voetballer om naar te kijken maar het levende voorbeeld hoe je door hard werken jezelf in de basis kan spelen.

Mag toch hopen dat Hilgers wel meedoet. Van Hoorenbeeck was tegen Sparta ook behoorlijk aan het schutteren vlak voor de winterstop.

De vermoedelijke opstelling van twente klopt niet echt. Sadilek gaat echt niet op de bank zitten. Ik verwacht dat kjolo op de bank zit. Hilgers speelt waarschijnlijk niet, dus gaat bruns spelen en niet van hoorenbeeck.

17 januari 2024 om 10:57

Lijkt me inderdaad ook niet verkeerd om Bruns gewoon het vertrouwen te geven. Ben inderdaad ook wel heel benieuwd hoe het blok Sadilek + Eiting op het middenveld zou staan!

17 januari 2024 om 10:59

Ik verwacht dat Eiting gewoon weer op de bank belandt eigenlijk, Oosting is nogal van z'n vaste basiself merk ik.

17 januari 2024 om 11:44

Zolang de basis goed presteert is er ook niets mis mee de basis te laten staan. Waarbij Eiting aan de bal natuurlijk well iets extra's kan brengen.

weinig middenvelders die zoveel scoren als Til. Ongekend Moyenne

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren