Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot wijzigt elftal op 2 plekken tegen Atlético

Laatste update:

Feyenoord speelt dinsdagavond een cruciale thuiswedstrijd in de Champions League tegen Atlético Madrid. Om 21:00 uur trappen de elftallen van trainers Arne Slot en Diego Simeone af in De Kuip. Bij Feyenoord vervangt Gernot Trauner de geblesseerde Bart Nieuwkoop, terwijl Ramiz Zerrouki speelt in plaats van Luka Ivanusec. Calvin Stengs schuift daardoor een linie naar voren.

Feyenoord moet dinsdag alles op alles zetten om drie punten bij te schrijven in Groep E van de Champions League. De Rotterdammers staan na vier groepswedstrijden op zes punten, waarmee de derde plaats een feit is. Atlético (acht punten) en Lazio (zeven punten) deden het tot dusver iets beter, terwijl Celtic (slechts één punt) al kansloos lijkt voor Europese overwintering.

Slot lijkt ervoor te kiezen om Zerrouki, die op bezoek bij Atlético (3-2 nederlaag) een van de uitblinkers was bij Feyenoord, op het middenveld te posteren. De Algerijnse controleur moet tegen de nummer drie van LaLiga voor meer balans zorgen. Zijn basisplaats gaat ten koste van Ivanusec. Stengs zal tegen de Madrilenen als rechtsbuiten aantreden, waardoor Igor Paixão naar links opschuift.

Achterin gaat Slot in ieder geval noodgedwongen een wijziging doorvoeren. Aanvoerder Trauner keert terug in de basiself bij Feyenoord, dat Nieuwkoop afgelopen zaterdag in het uitduel met Excelsior (2-4 winst) geblesseerd zag uitvallen. De rechtsback zal in de komende dagen een scan ondergaan om de ernst van zijn blessure te onderzoeken. Ook Alireza Jahanbakhsh is nog niet inzetbaar voor Slot.

Simeone kan in De Kuip weer beschikken over Memphis Depay, die genoegen moet nemen met een plek op de bank. Thomas Lemar en Vitolo zijn nog altijd niet beschikbaar voor de Argentijnse oefenmeester. Voor Feyenoord wordt het voornamelijk oppassen voor Antoine Griezmann en Álvaro Morata, daar het aanvalsduo in absolute topvorm verkeert.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético staat dinsdag onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor, aan wie Santiago Gimenez slechte herinneringen heeft. De Mexicaanse spits ontving vorig seizoen een terechte rode kaart tijdens het verloren uitduel met AS Roma (4-1) in de Europa League, waardoor hij de eerste twee groepswedstrijden in het miljardenbal moest missen dit seizoen. Feyenoord - Atlético Madrid is live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling Atlético Madrid Oblak; Molina, Witsel, Giménez, Hermoso, Lino; De Paul, Koke, Saúl; Griezmann, Morata.

Feyenoord - Atlético Madrid:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erop of eronder, vandaag moet het gebeuren voor Feyenoord! Anders rest plek 3, dat is geen schande in deze poule en ik zie Feyenoord eerlijk gezegd verder komen in de Europa League (ze kunnen hem zelfs winnen) dan in de Champions League.

28 november 2023 om 07:21

Ik ben zelf voor Feyenoord maar dat opportunisme is wel storend. Ze kunnen de Europa League winnen. Iedereen die meedoet kan hem winnen maar met Liverpool en leverkussen zijn er al twee teams die zeker drie klassen beter zijn op dit moment. En dan noem ik nog niet een tiental teams die zeker gelijkwaardig zijn.

28 november 2023 om 18:05

@Ventola: ze kunnen hem winnen inderdaad, dat kun je niet zeggen van de Champions League, die gaan ze namelijk niet winnen…

28 november 2023 om 07:41

In EL of zelfs Conference heb je altijd wel 2 goede teams zitten. Die win je niet even zomaar.

Ik zou liever willen kwalificeren voor volgende ronde en hopen dat je nog een ronde verder kan komen dan winnen van EL.

28 november 2023 om 07:50

Echt? Ik zou zoveel liever EL winnen dan één ronde verder komen in de CL.

28 november 2023 om 08:19

Een achtste finale van de CL wordt ook veel sneller vergeten dan het winnen van de EL toch? Desalniettemin zie ik Feyenoord wel overwinteren in de CL.

28 november 2023 om 08:50

Haha misschien te enthousiast geweest, ik zou een kwartfinale in CL geweldig vinden. Winst EL is altijd wel historisch. Alleen de kans om EL te winnen is niet zo makkelijk zoals iedereen het denkt.

Volgens mij is het financieel ook wel beter als je kwartfinale had van CL dan winst EL?

28 november 2023 om 09:01

Overwinteren levert al 9,6 miljoen op in de CL. De winnaar van de EL wint in die wedstrijd an sich 8,6 miljoen, de verliezend finalist 4,6.

Alleen overwinteren in CL levert al ongeveer evenveel op als het behalen van de finale EL.

28 november 2023 om 09:02

Winst el is kwalificatie cl én pot 1. Ohnee, dat hebben we niet meer komend jaar zeker?

28 november 2023 om 09:45

Als je vanavond verliest en Celtic wint, kun je over twee weken ook gewoon nog 4de worden hoor...

28 november 2023 om 09:52

@4fredondo,

En je zelf laten zien in CL, hopelijk is dit een stijgende lijn voor Feyenoord. Geen eenmalig iets.

28 november 2023 om 12:09

@ErnumsJung

Je hebt helemaal gelijk maar de ronde doorkomen in de CL is volgens mij evenveel geld als het winnen van de EL.

28 november 2023 om 12:22

Nou als je een keer kan doorgaan is het dit jaar wel met Celtic en Roma die middenmoot staat in de competitie. Dus mocht je het niet redden is het echt wel erg.

28 november 2023 om 15:41

Uh Celtic staat 8 punten los bovenaan, niet echt middenmoot.

28 november 2023 om 12:31

Ze kunnen hem zeker winnen, met de nadruk op kunnen. Die kans is echter vrij klein, aangezien er nog altijd teams als Liverpool, Leverkusen, maar ook West Ham, Marseille, Brighton en nog wat dergelijke teams bij zitten, en dan vergeten we nog de teams die in komen stromen vanuit de Champions League, die voor het grootste deel ook zeker niet minder zijn dan Feyenoord. Met een beetje pech met de loting lig je er in de 1e ronde van de Europa League alweer uit. Ik zou altijd liever willen overwinteren in de CL dan instromen in de Europa League. Het hangt sowieso af van de loting en dan zou ik liever uitkomen in de CL dan de EL.

Ze zeggen dat het vandaag koud word maar zullen we weinig van voelen in de Kuip. Word genieten! Goede keuze Zerrouki terug te plaatsen.

Wat zou het prachtig zijn als we vanavond een resultaat kunnen neerzetten, maar Atletico is misschien wel de gevaarlijkste ploeg om vol in de aanval tegen te gaan. Die vinden dat heerlijk. Maar ja, geen keus, alles of niets.

28 november 2023 om 08:19

Grootste probleem tegen Atletico is dat als ze scoren je meteen tegen een muur komt te spelen en die fysiek het gevecht wel aangaan om de voorsprong te behouden.je zal weinig kansen krijgen hopelijk zijn jullie effectief .succes

28 november 2023 om 08:25

Yep, en ze hebben met Griezmann en Morata jongens voorin die gewoon een goal maken als ze de kans krijgen hoe goed je ook verdedigt. Maar ja, er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal. Realistisch gezien is een gelijkspel al top en dan houden we hoop op de volgende ronde.

28 november 2023 om 09:35

Bij gelijkspel moet je hopen dat Celtic een resultaat boekt vanavond, anders laatste speelronde een salonremise Atletico en Lazio

Succes Feyenoord supporters ik zie het somber in vanavond.atletico lijkt zijn draai weer te hebben gevonden en zouden in huidige vorm gewoon sterker moeten zijn en ze kunnen volgende ronde veilig spelen.

Toch hoop ik dat Feyenoord gewoon wint want na zoveel slechte jaren hebben ze de huidige jaren dat het wel goed gaat ook echt verdiend naar mijn mening.gestaag weer gegroeid naar een topploeg met kapitaal op de bank en in de selectie.

28 november 2023 om 12:05

Nou ik heb toevallig van het weekend nog Atletico tegen Mallorca gekeken en daar kwam Atletico ontzettend goed weg. 2 of 3 keer stond de spits van Mallorca tegenover Oblak (en schoot ie naast). Dit Atletico is te pakken. Alleen wel oppassen voor de individuele kwaliteiten van Griezmann en Morata.

28 november 2023 om 12:32

Hele andere motivatie voor die spelers die leven voor de topwedstrijden en cl.
Atletico is zeker te pakken maar ik zie het Feyenoord niet doen zijn gewoon te zwak aanvallend denk ik om ze echt in gevaar te brengen.atletico kan zich kwalificeren voor de volgende ronde die gaan er echt volle bak voor vanavond. Succes in ieder geval hoop dat het Feyenoord lukt

Waarom heeft Gimenez slechte herinneringen aan Taylor? Heeft Gimenez niet vooral slechte herinneringen aan zichzelf? Want rode kaart was meer dan terecht, ik kan mij niet goed voorstellen dat je daardoor slechte herinneringen aan een scheidsrechter krijgt.

28 november 2023 om 08:27

Je kan toch prima slechte herinneringen hebben aan iets wat je eigen schuld is? Ik vind dit niet zo'n rare formulering eigenlijk. Ik heb een keer toen ik lam was een agent omgeduwd waardoor ik een nachtje moest brommen. Heb ook slechte herinneringen aan die agent.

Als feyenoord zo kan spelen als in de heenwedstrijd maken ze serieus kans. Wat waren ze goed die dag. Maar ik heb het gevoel dat ze in mindere vorm zijn dan in die weken.

28 november 2023 om 12:26

Goed heb je niks aan als je niet een punt of punten hebt. Tegen Roma speelden ze ook een perfecte wedstrijd alleen 0 punten.

28 november 2023 om 14:04

marknr1 dat klopt. Maar goed spelen verhoogd de kans op een resultaat aanzienlijk.

Ik hoop heel erg dat Feyenoord wint want ze spelen echt goed maar verloren 2 keer onnodig in de CL.
Wel goed om te realiseren dat zelfs als ze winnen ze het niet in eigen hand hebben. Als Feyenoord nu wint moeten ze hopen dat Atletico van Lazio wint in de slotwedstrijd.

Ik hoop dat WE 3 punten pakken!!
Sjonge jonge, ik als Vlaming ben enkele weken geleden voor de 1ste keer een wedstrijd gaan bekijken met mijn zoon van 17 in De Kuip en echt waar….
Jullie hebben er twee supporters bij, wat een stadion,dat ademt gewoon voetbal uit!!
En de supporters zijn geweldig…
Wij volgen Feyenoord op de voet nu en hopelijk pakken de zege en de 2de plek in deze poule!!

Verwacht een overwinning van Feyenoord. Goede grasmat, publiek erachter. Scheidsrechters die Europees altijd wel licht in het voordeel fluiten van de thuisclub.

Hoop op tijd voor Minteh, heel jammer dat dure aankoop Ivanusec tot noch toe tegenvalt door blessure en niet-fitheid... Ik hoop verder dat Trauner aantoont dit niveau aan te kunnen, in de grootste Europese wedstrijden vind ik hem net wat te kort komen tot nu toe...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren