Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeulen lyrisch over Ajax-target: ‘Als hij komt, worden we ontzettend vrolijk’

Laatste update:

Arno Vermeulen denkt dat Ajax er heel goed aan zou doen om Thiago Almada naar de Johan Cruijff ArenA te halen. Deze week maakte De Telegraaf bekend dat technisch directeur Sven Mislintat een poging wil wagen om de Argentijn naar Amsterdam te halen. Vermeulen is bij Studio Voetbal lyrisch over Almada.

"Ik ben via WyScout, een prachtig programma, naar Almada gaan kijken", vertelt Vermeulen in het praatprogramma. "Als die toch naar de Eredivisie komt, dan worden we daar echt ontzettend vrolijk van. Hij was er op het WK wel bij. Hij heeft één keer meegespeeld, maar was het grote talent eigenlijk. Hij is hartstikke jong (22, red.)... Als Rafael hem ziet, wordt 'ie helemaal gek", verwijst Vermeulen naar mede-tafelgast Rafael van der Vaart.

"Hij is zó attractief om naar te kijken", vervolgt Vermeulen zijn lofzang. "Hij dribbelt het meest van iedereen in de Amerikaanse competitie, scoort veel en is heel doelgericht." Presentator Gert van 't Hof vraagt zich af waarom Ajax hem zou kunnen halen 'als hij goed is'. "Je hebt helemaal gelijk", antwoordt Vermeulen. "Maar dat gebeurt in het voetbal. Er zijn ook andere clubs in hem geïnteresseerd en het is ook helemaal niet zeker dat ze hem kunnen halen, want ze zijn natuurlijk niet voor niets bezig met een alternatief. Maar dat gebeurt soms. Hij zit dan misschien nét onder de radar."

"Je kunt je afvragen waarom hij op zijn leeftijd in Amerika wil voetballen", vervolgt Vermeulen. "Je zou denken dat hij al in Europa zou spelen. Maar dat hij kwaliteiten heeft... Zonder enige twijfel." Het alternatief waar Vermeulen op doelt is Georges Mikautadze. De Georgiër staat onder contract bij FC Metz, waarvoor hij zondag nog van onschatbare waarde was in het duel met Clermont Foot door de enige goal van de wedstrijd te maken. Zondagavond meldde Voetbal International dat Mikautadze zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Ajax. Ook Almada was zondag op schot. De nummer 10 van Atlanta United maakte een treffer en leverde twee assists in het duel met Nashville SC (4-0).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat niet komen natuurlijk. Wie gelooft dat nog?

28 augustus 2023 om 02:40

Arno 😌

28 augustus 2023 om 06:10

Het grappige is dat Ajax spelers haalt en dan wordt er steeds op gewezen dat het allemaal middelmaat is en dat ze voor de toppers moeten gaan, dan gaan ze voor een topper en dan gaat men zeggen dat dat niet haalbaar is.. 😆
Blijft lastig.

28 augustus 2023 om 11:30

Ik zeg niet dat hij niet haalbaar is. Ik zeg dat hij niet gehaald gaat worden. Ik weet niet of het de speler is die we nodig hebben (een rechtsbuiten) trouwens.

28 augustus 2023 om 06:16

Ajax gaat voor de nr 1 op lijstjes maar haalt uiteindelijk de nr 2 of 3.Geef gewoon eens geld uit.Komt ook zat binnen.

28 augustus 2023 om 07:12

@koningmeester, als Ajax dadelijk klaar is op de transfermarkt hebben ze waarschijnlijk 90/95 (!) miljoen uitgegeven deze zomer... Niet genoeg? 😅 Met de 115 (!) miljoen van vorig jaar zomer kom je op ruim 205 miljoen euro uit in 2 jaar haha. Als er iets is wat Ajax wel doet is het geld uitgeven toch?

28 augustus 2023 om 07:58

Fossen als jij je bed, bank en tv verkoopt haal je toch ook een nieuwe? Geld wat ze di jaar uitgeven is voor bij elkaar rond de 10 spelers minder dan de transferprijs van Anthony😅

28 augustus 2023 om 08:05

@sociomasia, ik stel dan ook nergens dat het niet logisch zou zijn, ik reageer alleen op de stelling dat Ajax 'gewoon eens geld moet uitgeven'. Nou, dat doen ze volgens mij stevig 😁

28 augustus 2023 om 08:07

@Fossen: Ajax geeft nog altijd maar de helft uit van wat er binnenkomt. Dat kunnen concurrenten PSV en Feyenoord niet zeggen. Feyenoord schrijft zelfs rode cijfers op de transferbalans wat raar is voor de landskampioen. PSV geeft deze zomer 2x zoveel uit van wat er binnenkomt, maar die hebben vorige zomer en winter zuiniger gedaan terwijl ze wel Gakpo verkochten.

28 augustus 2023 om 08:10

@myvision ook voor jou: het was geen waardeoordeel, alleen een constatering en reactie op de stelling dat Ajax 'gewoon eens geld moet uitgeven'.

28 augustus 2023 om 08:12

Waarom is dat raar? We geven een fractie meer uit dan er binnenkomt (als Geertruida blijft), maar krijgen CL geld. Fijn dat we niet weer het hele basisteam hebben verkocht juist.

28 augustus 2023 om 08:21

@Fossen, altijd zo bijzonder om Ajacieden te zien happen wanneer PSV’ers of Feyenoorders iets constateren (andersom gebeurt hetzelfde overigens). Altijd wel grappig te zien dat er van supporters van andere clubs toch minder snel een dergelijke opmerking normaal opgevat wordt.

28 augustus 2023 om 10:17

Haha ja ach uiteindelijk zijn alle supporters hetzelfde he 😉

29 augustus 2023 om 08:31

Zo moet je het niet vergelijken, als jij geoogst hebt na een goed jaar, moet je ook weer planten. Je gaat niet opeens allemaal kant en klare fruit en groenten halen...haha

28 augustus 2023 om 06:57

Het zou echt fantastisch zijn als ze Almada halen doet een beetje denken aan Laudrup (michael). Maar als je hoort dat ze met een goedkoper alternatief bezig zijn (die jongen van metz) denk ik niet dat het ervan komen gaat helaas….

Almada is echt wel een hele goede voetballer. Inderdaad enorm attractief, als hij aan de bal is dan gebeurt er echt wat. Hij is absoluut niet bang tegenstanders op te zoeken als hij de bal heeft. Is doelgericht, goede dribbel en kan zijn ploeggenoten bedienen. Is wel echt een echte ‘10’, heeft een broertje dood aan verdedigen. Zou wel echt een fantastische aankoop zijn, weet alleen niet of hij wel echt haalbaar is. Zou ook een aardig prijskaartje hebben.

28 augustus 2023 om 00:54

Ik geloof er niet in, die kan ook bij een Liverpool of Inter aan de slag.

28 augustus 2023 om 07:51

Ik geloof er om een andere reden niet in. Ajax komt weer bij middelmaat uit dat bij Seraing en jong Metz furore maakt.

28 augustus 2023 om 09:12

@-NEC- dan is dit een speler die ze niet nodig hebben, ze zoeken een spits en geen nr 10 (Akpom is voor deze positie) daarom gaan ze ook voor die jongen van Metz

Ik schat Ivanusec hoger in dan Almada. Ik zie Almada wel graag naar de eredivisie komen, alleen niet naar ajax.

28 augustus 2023 om 00:25

Ajax is denk ik de enige club die hem kan betalen als hij naar Nederland komt.

28 augustus 2023 om 00:29

Op basis van wat schat je hem hoger in?

28 augustus 2023 om 00:31

Hoezo dit? Ivanusec is nooit een groot talent geweest en is pas sinds vorig jaar begonnen met scoren. Ook bij Zagreb behoorde hij niet bij de sterspelers, dat waren Sutalo en Baturina. Goede speler hoor, maar direct al hoger inschatten dan een speler waar veel topclubs achter aan zitten en die ook een veelvoud van Ivanusec kost, terwijl Feyenoord Ivanusec zonder concurrentie in kon lijven.

Verder verwacht ik niet dat Almada naar Ajax zal gaan. Voor 15m wel, maar niet voor de genoemde 25m.

28 augustus 2023 om 07:32

Was die Baturina niet wat geweest voor Ajax eigenlijk? Toch een goede speler, technisch en in de kleine ruimte. Ook een goede trap en vrij effectief. Levert volgens mij ook wel verdedigende arbeid. Twijfel alleen wat of dat echt een 10 is of meer een 8. Zou ook niet gek zijn gezien daar al wat bekendheid zit naar een Sutalo en een andere Kroaat (taal) in Medic. Maar geen idee wat hij zou moeten kosten.

28 augustus 2023 om 07:43

Dat is onzin dat alleen feyenoord achter hem aan zat. Hij heeft aangegeven dat hij alleen naar feyenoord wou.

28 augustus 2023 om 09:51

@BBL98 - jazeker, maar die is denk ik nog duurder dan Almada. Wel een pareltje.

28 augustus 2023 om 09:53

@Leon - Er had een Franse club interesse, maar meer werd er niet genoemd. 8.5m kunnen veel meer clubs betalen dan een 20 of 30m. Totaal andere vijver.

28 augustus 2023 om 13:22

@riddle - Dat is onzin dat hij niet tot de sterspelers van Zagreb hoorde. Hij was samen met Majer de grootste talenten op het middenveld van Kroatie. Waar Majer naar het buitenland trok (Rennes, nu wolfsburg), bleef Ivanusec bij Zagreb. Mede te maken omdat het zijn favoriete club was. En dat hij vorig seizoen meer scoorde, had ook te maken dat hij aanvallender mocht spelen als linksbuiten, want hiervoor speelde hij meer controlerender op de vleugels en centraal op het middenveld.

28 augustus 2023 om 07:57

Goede troll. Twee totaal andere spelers. Ivanusec is linksbuiten

28 augustus 2023 om 09:55

Hushmand begint erover. Overigens speelde Ivanusec lang op 10 en is Almada een 10 die op links kan en daar ook naar toe trekt. Zo totaal verschillend zijn de spelers dus niet.

28 augustus 2023 om 21:32

Op voorhand kun je natuurlijk niet zeggen dat Ivanusec beter is. Cijfermatig is Almada beter en ik schat de MLS niet lager in dan de Kroatische competitie.

En 15 mln voor Almada gaat sowieso niet gebeuren. Dat heeft Atlanta zelf betaald. Zal wel minimaal 25 mln moeten zijn. Salaris moet trouwens wel te doen zijn voor Ajax. Hij zou bij Atlanta $1,65 mln per jaar verdienen.

Dit zou echt een geweldige stunt zijn, hopelijk komt die

Tja Arno Vermeulen, de witte Chinees. Al 20 jaar chef voetbal bij de staatstelevisie, maar niemand ziet hem als een kenner behalve hijzelf. Een soort Valentijn Driessen van de publieke omroep.

On: zou mooi zijn om zo'n speler in de Eredivisie te zien, dan heeft Ajax met 2 nieuwe Argentijnen zijn grinta weer terug (ja, ik heb er net zo weinig verstand van als Arno)

28 augustus 2023 om 02:43

Ik vond Arno altijd nog wel een vertrouwd geluid als commentator bij wedstrijden, niet slecht. Als nos chef voetbal wat omhoog gevallen en met wat bedoel ik een boel

28 augustus 2023 om 07:22

Haha, grinta, wat een overgewaardeerde term is dat. Op een of andere manier wordt dat ook alleen gebruikt voor wanneer Argentijnen alles geven en erin vliegen. Bijzonder.

28 augustus 2023 om 07:45

BBL98 Kuddegedrag dat gelul over grinta. Dit word alleen gebruikt als een Argentijn gelinkt word aan ajax.....

28 augustus 2023 om 08:12

Tsja, totdat Marciano Vink dat woord 3 jaar geleden ergens riep had nog niemand van dat hele woord gehoord. Daarna werd het ineens het grootste mode woord als er gesproken werd over Zuid Amerikaanse spelers.

28 augustus 2023 om 08:15

Precies, ik snap de term grinta best hoor, bekt ook iets lekkerder dan ‘strijdbaarheid’ of iets in die trant, maar dat kunnen mensen uit andere landen ook prima hebben natuurlijk. Tegelijkertijd wil het natuurlijk niet zeggen dat elke Argentijn nou zo strijdbaar is. Dat wordt altijd wel heel snel aangenomen.

28 augustus 2023 om 12:35

'witte Chinees'? 'staatstelevisie'? Zijn dit hondenfluitjes naar Fvd-achtige ideeën over de NPO? Ranzig.

28 augustus 2023 om 13:12

Hondenfluitjes? Ben je wel helemaal lekker? Arno Vermeulen zijn bijnaam is de witte Chinees omdat hij van pingpong houdt, is algemeen bekend. Wat is er mis met het woord staatstelevisie? Weet je waar NOS voor staat? Flikker even op zeg met dit soort vergelijkingen

Naar Arno luisteren is altijd kromme tenen, maar in deze uitzending was hij ongeremd, zonder het (mogelijke) tegengas dat een Pierre en / of een Sjoerd zouden geven. Hij was weer eens het alziend oog, met erg zwart witte conclusies (betreft Silberbauer, Noppert, Olij, en ook hier betreft Almada) en alsjeblieft, stop met clubloze coaches op de publieke televisie een club aan te praten, zo vreselijk ongemakkelijk(*).

(*) dit laatste niet specifiek gericht tot Arno, maar die man moet zichzelf wel in bescherming nemen, echter verblind door narcisme zal hij altijd een plaats voor zichzelf inruimen aan de tafel. Anderzijds, toegegeven, het is o zo gemakkelijk de tekortkomingen bij een ander aan te wijzen en hen te voorzien van advies en terwijl zelfkennis een verdomd lastige kwestie is.

Waarom de 1 of de ander ? Als klaassen daadwerkelijk weg gaat, dan kan je ze toch allebei halen?

Eerst allemaal mooie verhalen met we gaan alleen maar voor de nummer 1 op het lijstje en dadelijk zitten we te kijken naar de tweede keuze 😅
De k uiteindelijk dat we dit type speler nog echt missen het spel is nu nog veel te voorspelbaar en traag. Maar misschien dat als de andere spelers ingepast worden dat het ineens gaat lopen. Maar met deze aanvallers/ aanvallende middenvelders zie ik ajax helaas weinig potten breken.

Mikautadze hebben ze nu op het oog, laten we met z'n allen hopen dat het een media verzinsel is, bah daar heb je echt niets aan. Die komt van de toneelschool en ligt 40% van de tijd op de grond, omdat hij
"onderuit is gehaald" en ten 2e is het een spits en geen middenvelder. Als hij komt speelt hij 2x 20 minuten als invaller en houd dan de bank warm. Maar nogmaals hoop dat het een verzinsel is van de media of om Almada los te weken ( zo kunnen ze zeggen graag of niet, anders schakelen we door)

Als Arno het zegt dan moet je er zo snel mogelijk van afzien. Arno Vermeulen is zo een type die al onder de ondruk is als een speler de bal aan neemt met de borst.

Meteen op zoek naar wat beters.

Thiago Almada, mooie voetbalnaam, goede speler. Ik ben het eens met veel van de comments dat het super zou zijn wanneer hij naar Ajax komt - echter, is mij wel opgevallen dat het niveau van de MLS echt bijzonder slecht is. Messi is natuurlijk buitencategorie van de buitencategorie dus wanneer hij zijn best hoeft te doen zegt dat niet zoveel maar ik heb nu de afgelopen weken samenvattingen zitten kijken en het is vooral een ren je rot show met niet heel veel goed voetbal (tactisch/technisch). Messi scoort uiteraard een waanzinnige goal afgelopen week, die mogelijk alleen hij kan maken, maar als je ziet ook weer hoe daar verdedigd wordt dan schrik je je wel echt te pletter.

Ja vertel dat maar eens tegen de RVC die weer dwarsligt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren