Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeend racisme jegens Balotelli was 'misverstand': 'Hij is een goede jongen'

Laatste update:

AC Milan wist zondag voor het eerst sinds 19 oktober weer eens te winnen in de Serie A, maar na afloop ging het vooral over Mario Balotelli. De aanvaller kreeg het constant aan de stok met tegenstander Nicolas Spolli van Catania en in de Italiaanse media werd beweerd dat Balotelli racistisch bejegend werd door de verdediger. Volgens de coaches was er niet veel aan de hand.

/

Catania-trainer Luigi De Canio zegt dat hij zich niet kan voorstellen dat Spolli racistische teksten in zijn mond heeft genomen: "Hij is een goede jongen, het moet een misverstand zijn geweest", zei De Canio. Zijn collega, Massimiliano Allegri, haalde Balotelli zeven minuten voor tijd naar de kant: "Maar volgens mij was er niets verkeerds gebeurd. Mario was een beetje gespannen en daarom haalde ik hem naar de kant. We stonden al 3-1 voor en hij heeft ook zijn rust nodig."

Balotelli keerde in januari terug in de Serie A, na voor Manchester City te hebben gespeeld, en heeft sindsdien constant last van racisme. De aanvaller heeft nog niet gereageerd op de berichten van zondagmiddag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Voetbal begint met dag zieliger te worden

1 december 2013 om 22:07

De media ook. Racisme aanhalen terwijl er nog niks bekend is.

1 december 2013 om 22:35

Volgens de italiaanse media zei hij: negro di merda, oftewel: strontneger. Maar er is nog niets bewezen dacht ik! Zal binnenkort wel een update komen.

2 december 2013 om 01:05

Kijk maar op zn instagram!! '' #stopracism Great victory today, but i'm sad and angry.''

Tegenwoordig is het toch vaak Italy dat het nieuws haalt! Dit moet snel gaan stoppen, kinderen zien dit ook en gaan dit alleen maar in de praktijk gebruiken..

1 december 2013 om 22:19

Dit word altijd verkeerd geïnterpreteerd door de Nederlandse media. Enige racistische groep is de harde kern van lazio. De rest die scheld altijd andermans beste speler uit. En daar hoort balo ook bij. Slaat nergens op dat gezeur altijd.

Die ongelooflijke media altijd. Misschien dat Spolli de hele wedstrijd in duel was met balo en kleine overtredingen maakte. En wat algemeen bekend is dat balo daar niet tegen kan. Dus word hij boos. En dan krijg je ruzie. Makkelijk zat dat gezeik met racisme constant.

1 december 2013 om 22:26

Heb jij de wedstrijd gezien zo niet hou je kop dan jij hebt nie gezien wat er aan de hand was

1 december 2013 om 22:32

Volgens mij heb jij de wedstrijd niet gezien. Spolli is altijd een speler die op het randje speelt. Balo raakte daar geirriteerd door

2 december 2013 om 01:08

Volgens mij heb jij de wedstrijd niet gezien Timkah, je trekt ook gewoon weer lekker conclusies! kijk maar op ballo zn instagram.

'' #stopracism Great victory today, but i'm sad and angry.''

2 december 2013 om 05:08

Dan geloof je dat lopen meer gekken los dan vast.
Elk verhaal heeft 2kanten en balo is ook geen lieverdje.

2 december 2013 om 05:58

Het gaat er niet om of Balo een lieverdje is of niet. Het gaat erom dat zij het soort van beter weten dan Balo zelf, terwijl Balo melding maakt van racisme. De 'kenners' hier zo weten het natuurlijk altijd beter. Niveau van een baksteen hebben zulke mensen.

2 december 2013 om 08:39

Dus jij gelooft meteen 1kant van het verhaal.
Je moet advocaat worden.

Jammer dat het voetbal verpest wordt door dit soort ongevallen.. Ik dacht dat het meevalde daar in Italie, maar schijn bedriegt.

2 december 2013 om 02:49

Meevalde ja.

Heb de wedstrijd niet gezien, hoe speelde Kaka?

1 december 2013 om 23:53

Prima wedstrijd. Vooral in de 2e helft nam hij het team weer op sleeptouw. Ook mooi om te zien hoe hij gerespecteerd word door zijn medespelers en eigenlijk gewoon de captain is (ondanks dat Montolivo de band draagt). Zo kreeg Balotelli het bijna aan de stok met Spolli, maar Kaka haalde hem er weg.

Qua spel... Ongelovelijk dat hij dit nog op de mat kan leggen. Echt een fenomeen.

Tja, zeker weten of er wat gezegd is zullen we waarschijnlijk niet te weten komen, laat staan wat er gezegd is. Feit blijft wel dat racisme in het (italiaanse) voetbal nog steeds veel te vaak voorkomt.

Al die racisten altijd ik word er strontziek van. Dankzij die intolerante leeghoofden is Kevin-Prince Boateng weggegaan en misschien gaat Balo hierdoor ook weg. Jammer dat Mario zich altjjd zo makkelijk uit de tent laat lokken. Why always him?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren