Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeend doelwit van Arsenal en Tottenham tekent in Spanje

Laatste update:

Arsenal probeerde in de zomer nog een extra spits te halen, maar slaagde daar niet in. The Gunners werden daarom na het sluiten van de markt in verband gebracht met Ciprian Marica en ook Tottenham Hotspur zou belangstelling hebben voor de Roemeen. Marica gaat echter niet naar Engeland, maar naar Spanje: Getafe meldt op de website van de club dat de aanvaller is vastgelegd.

/

Marica heeft voor naar verluidt tot het einde van het seizoen getekend en trainde vrijdagmiddag al met zijn nieuwe ploeggenoten mee. De overgang naar Getafe komt uit de lucht vallen: de aanvaller leek juist op weg te zijn naar Rayo Vallecano. "De transfer naar Tottenham Hotspur is afgeketst", zei zaakwaarnemer Victor Becali deze week nog. "Rayo kan zijn salaris eigenlijk niet betalen, zelfs niet de helft van wat hij bij Schalke 04 verdiende, maar hij is momenteel wel in Madrid." Marica was daar dus niet om een transfer naar Rayo af te ronden, maar naar Getafe. Die ploeg staat negende in de Primera División.

De 27-jarige Marica speelde de laatste jaren in Duitsland: eerst voor VfB Stuttgart en in de afgelopen twee seizoenen voor Schalke 04, waar hij de stand-in van Klaas-Jan Huntelaar was. De 64-voudig Roemeens international speelde 34 competitiewedstrijden voor die Knappen, vooral invalbeurten, en wist daarin 5 keer te scoren. Zijn aflopende contract bij Schalke werd niet verlengd en Marica was dus al een tijdje transfervrij. Hij vervolgt zijn loopbaan nu in Spanje.

Ciprian Marica was een aanwinst geweest voor Arsenal en/of Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 september 2013 om 22:15

Goede speler voor subtop (mis lager) Primera divison

27 september 2013 om 22:39

Ook goed in het nachtleven van Boekarest

Goede speler en mooi om op deze manier binnen te halen, toevoeging; moet nog blijken

Maar niet voor de spurs of Arsenal

marica voegt niks toe aan beide ploegen want arsenal en spurs zijn gewoon top en kandidaten voor de titel.
marica zou goed passen bij een swansea maar voor de engelse top en subtop komt hij gewoon tekort.

Marica is maar een matige speler hoor.. heeft 1 redelijk leuk seizoen gehad en daar houd het ook mee op..

27 september 2013 om 22:24

gnohere ook

Dat is toch een hele merkwaardige transfer. Als je overstap naar de top van Engeland afketst op je salariseisen en je vertrekt dan naar een lage middenmoter in Spanje?? Heel vreemd. Of misschien zijn de media verkeerd geïnformeerd en wil deze jongen gewoon speeltijd. Het zou hem sieren.

27 september 2013 om 22:40

Ik zou hetzelfde doen hoor, waarom minder verdienen bij Spurs en Arsenal terwijl je op de bank zit dan spelen bij Getafe waar je een hogere salaris krijgt en niet alleen een breedte aankoop bent?

27 september 2013 om 23:19

Marica is gewoon een hele matige speler, een badboy die je helemaal niet eens in je selectie moet willen.. Een leuke speler voor de capital one cup, en ja als je dan nog een miljoenen salaris wil..
Getafe is een prima club voor hem. Lekker weer, mooie stad, wat wil je als speler nog meer?

27 september 2013 om 23:42

Bij Schalke zijn anders nooit incidenten met Marica geweest

28 september 2013 om 00:02

Bij Stuttgart is hij meerdere malen uit de selectie gezet. Hij had geloof ik die scheidsrechter helemaal verrot gescholden en er was nog eens een incident binnen de selectie van Stuttgart met hem.

Was natuurlijk niet echt in beeld bij Spurs of Arsenal. Zal zijn zaakwaarnemer misschien geroepen hebben in de Roemeense pers.

Ik ken hem niet, maar van wat ik lees zou hij niet goed genoeg zijn voor Arsenal, en sowieso, alles minder dan Giroud is niet nodig dus mooi dat hij verkast naar Getafe, veel succes Marica.

Wat moet Arsenal nou met Marica? Serieus, ik denk niet dat Wenger interesse in hem had. Trouwens, is die zaakwaarnemer van hem toevallig familie met die voorzitter van Steaua?

was in zijn tijd bij shakhtar al niet veel, nooit echt beter geworden naar mijn mening.

dat een club als arsenal interesse in hem had is zeer dubieus.

Dat is een mooie clubje voor deze oude vent ja zo oud is ie ook weerniet

Was dit een doelwit van Tottenham en Arsenal? Sorry, maar dat kan ik eerlijk gezegd niet geloven hoor. Hele matige speler, en daarbij was het een bank - tribuneklant bij Schalke 04 ?
Ik denk dat Getafe een prima club voor hem is, in ieder geval zijn niveau zegmaar.

Was door zn inzet en zijn leuke karakter altijd mijn favoriete Schalkespeler geweest!
Geen goede spits maar werkte wel altijd hard!
Leuk voor hem dat ie weer een club heeft gevonden!

Deze man heeft in zijn beste seizoen ooit iets van 10, 15 doelpunten gemaakt. Wat moet een Arsenal of Spurs daar nou mee?

Gelukkig hebben de mensen hier er meer verstand van dan de scouts bij Arsenal en de Spurs.

Ik zou ook naar Getafe gaan i.p.v. naar Arsenal of Spurs. Hij was daar natuurlijk niet in beeld, zijn zaakwaarnemer zou dit wel hebben geroepen in de pers.

Wat ben ik blij dat hij niet naar Arsenal is gegaan.

De man met 2 linker houten benen, deze man kan er werkelijk waar helemaal niets van. Het is al lachwekkend dat een club als Arsenal of Spurs 'interesse' in hem zouden hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren