Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende Sneijder scoort twee keer bij voetbalfeest van Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft zich zonder problemen geplaatst voor de kwartfinale van de Turkse beker. Het team van Hamza Hamzaoglu won donderdagavond op eigen veld met liefst 4-1 van Konyaspor, dat eerder dit seizoen ook al met 0-5 was verslagen door Galatasaray. De overigen kwartfinalisten zijn Gençlerbirligi, Fenerbahçe, Kayserispor, Mersin, Bursaspor, Sivasspor en Manisaspor.

Wesley Sneijder was de man van de avond in de Türk Telekom Arena. Burak Yilmaz opende met een geplaatst afstandsschot de score, maar daarna was het de beurt aan de Oranje-international. Sneijder schoot op fenomenale wijze de 2-0 tegen de touwen en na ruim een half uur spelen schilderde hij de bal in de verre hoek, na een pass van Bruma. Tussendoor had Ciprian Marica voor de aansluitingstreffer gezorgd.

Galatasaray speelde al gauw een gewonnen wedstrijd, zeker na de 4-1 van Olcan Adin (kopbal). Sneijder was na een uur nog dicht bij zijn hattrick, maar schoot van dichtbij tegen de doelman van Konyaspor. Cim Bom, met vijftien eindzeges recordhouder van de Turkse beker, neemt het komende maandag in competitieverband op tegen Balikesirspor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee geweldige goals van Sneijder en Burak speelde ook wel goed

12 februari 2015 om 20:50

Dat is mooi om te horen

Hahaha, wat een klasbak die Wesje! Kan alleen maar genieten.. Bruma speelde wel erg matig.

Wedstrijd was eigenlijk al afgelopen in de eerste helft. Galatasaray goed gespeeld. Sneijder, Melo en Burak waren goed. Tweede helft waren beide teams tevreden met de stand en wilden zo weinig mogelijk energie verbruiken.

waar is besiktas liggen ze er all uit

12 februari 2015 om 19:58

Ja.

12 februari 2015 om 20:29

Hadden van kayserispor verloren door een penalty in de eerste helft.

Hoeveel goals heeft Sneijder nu al gemaakt dit seizoen voor Galatasaray in competitie ?

12 februari 2015 om 20:03

4 in competitieverband, meer in de beker denk ik

12 februari 2015 om 20:34

Bedankt Selim!

12 februari 2015 om 20:06

Dat vroeg ik mij dus ook al af. Iedere keer als vz een artikel over snijder schrijft. Dan heeft hij weer een doelpunt voor galatassa gescoord. Is snijder zo goed of is het niveua van de turkse competitie zo laag.

12 februari 2015 om 20:09

Fc football

Snijder ? Galatassa ? Niveua ? Kom op man. Hier en daar een spelfout of taalfout ok, maar namen goed schrijven moet toch wel lukken ?

12 februari 2015 om 20:28

Niveau is een spelfout van hem, sneijder kan een x gebeuren dat je da nie weet en galatassa was afkorting.
On: Mooi dat sneijder weer heeft gescoord! Goede eerste helft van galatasaray, Burak speelde ook weer eens goed.

12 februari 2015 om 21:09

Vak410

Als je het zo spelt niet nee, maar hij typte toch echt niveua. Als je twee keer Snijder typt, dan ga ik er voor het gemak vanuit dat hij de derde keer ook Snijder zou typen. Galatassa een afkorting ? Wehehe. Dat is hetzelfde als dat je Kim Kardashian afkort met Kim Kardashi. Daarnaast hebben we toch maar echt één S in onze prachtige clubnaam.

12 februari 2015 om 21:13

Volgens mij heeft galatassa bijna net zo veel letters als Galatasaray dus dat noem je geen afkorting, afkortingen zijn cimbom of GS en van Sneijder moet je weten dat het Sneijder is en niet Snijder we hebben het hier wel over een voetballer die wereldwijd bekend is. Beste speler van de wereld in 2010.

On: Galatasaray speelde goed vooral Melo Burak en Sneijder, jammer dat Bruma zo tegen viel lijkt of hij alleen maar achteruit gaat zo...

12 februari 2015 om 21:53

Op zijn Turks blijft het toch de mooiste. Sinayderrrr 😛

12 februari 2015 om 23:45

Hahaha ja dat zie ik nog liever dan Sneijder goed gespeld

12 februari 2015 om 21:52

7 goals en 4 assists in 28 wedstrijden dit seizoen, valt dus eigenlijk wel mee 1 op 4

Sneijder geeft mij geen plezier meer: Ik sta er niet meer van te kijken als hij vanuit stand de bal in de kruising jast. Volgens mij ging Volkan Demirel zichzelf onder z'n bed verstoppen toen Sneijder aanstalte maakte. Als Galatasaray dit seizoen kampioen wordt, dan moeten ze direct verlengen met Wes. Wat een klasbak.

Tip: Als onze Hollandse vrienden zeggen dat Sneijder het niveau niet meer aankan, geef ze gewoon gelijk hehe.

Ho-pe-lijk krijgen we een gedroomde finale: Galatasaray - Galatasaray. Aangezien dat niet gaat is Galatasaray - Fenerbahce ook geen verkeerde affiche.

12 februari 2015 om 20:19

Het is zo jammer dat er maar heel weinig spelers zijn Sneijder snappen.

12 februari 2015 om 21:11

Ze hoeven hem niet te snappen. Gewoon de bal inleveren en alvast gaan juichen.

12 februari 2015 om 22:31

Ha, je slaat de plank een paar keer mis.

Ik heb Sneijder talloze wedstrijden zien spelen waren die volledig onzichtbaar was.
Ik heb gezien dat hij in de korte ruimte een zeer beperkte voetballer is. Tegen Fenerbahçe had hij zeeën van ruimte en kon hij hier optimaal van profiteren want in de 1 e helft 11 tegen 11 werd het middenveld van Gala overklast.

Je praat overigens over het kampioenschap maar wat als Galatasaray geen kampioen wordt? Dan heeft hij en co gewoon gefaald.

13 februari 2015 om 10:07

Hoop niet dat Sneijder nu hondsdolheid oploopt door die beet van Melo in zn oor hehe

13 februari 2015 om 10:34

Hehe ja man, wat was dat ? Die Melo spoort echt niet hehe.

Sneijder, Melo, Chedjou, Selcuk en Burak speelde een goede wedstrijd. En Olcan deed het ook wel goed op linksback. Sinan Bolat tjaaa is gewoon niet eens turkse competitie waard afscheidnemen.

Tarik heeft hard gewerkt maar komt veel te kort. Yasin en Bruma weet niet of die 2 het wel halen heb zo me twijfels.

En als laatste zou ik volgend jaar die Djalma Campos wel bij Galatasaray willen zien mits ze voor een leuk vedrag kunnen kopen vond het al zo een heerlijke voetballer bij Kasimpasa

12 februari 2015 om 20:54

Wat vond je precies goed aan Selcuk ? Hij speelt in een speelvak van 5 bij 5 meter en hij voert verdedigend geel hol uit. Al het verdedigende, afpak werk komt van Melo. Wat een pure klasbak die Melo. Zet volgend jaar nog zo een sterke middenvelder naast hem en je bent meteen 50% sterker.

12 februari 2015 om 21:16

En wie gaat het spel dan verdelen ? Je hebt niks aan 2 brekers op het middenveld, Melo kan goed voetballen ja maar geeft soms toch te nonchalant de bal weg. Middenveld is wel in orde zo met Selcuk en Melo. Soms zie je toch nog de klasse van Selcuk terug komen hij gaat steeds beter spelen onder Hamza hamzaoglu dat zie je ook terug in de wedstrijden

12 februari 2015 om 21:27

Nurisahin18 zou geen verkeerde zijn naast Melo

Ik bedoelde sterke middenvelder als in: Hij speelt sterk. Beetje ongelukkig uitgedrukt aangezien ik het had over een fysiek sterke middenvelder als Melo.

Ik wil gewoon meer dynamiek en duelkracht op het middenveld. Zie je niet hoe traag wij omschakelen ?

12 februari 2015 om 21:58

In die zin dan klopt het wel, ja we schakelen echt sloom om vooral in de counter zijn we erg slechr en traag. Nuri Sahin zou inderdaad erg goed passen naast Melo, verdedigend draag hij zijn steentje bij en een geweldige pass, als we die 5 miljoen niet aan Tarik gaven konden we zo 3 miljoen dr bij leggen en voor 8 miljoen Nuri Sahin ophalen. Nu gaat dat moeilijk in deze financiele situatie

12 februari 2015 om 22:06

Hadden we maar Emre Can overgenomen van Bayer Leverkusen. Als je hem nu ziet spelen bij Liverpool, wat een klasse speler zeg.

@gangstarr ik denk dat je sarcastisch bent.. (Hoop ik) want wat geniet ik van Wesje!!!!!

Sneijder, Sneijder en nog eens Sneijder.

Oke, het is dan wel Konyaspor, maar Sneijder laat keer op keer zien dat hij ongelovelijk goed is. Werkelijk waar een levende legende voor mij !

Ik wil nog wel wat kwijt over Tarik Camdal en Koray Gunter.

Om te beginnen over Tarkan Camdal, wat is er mis met jou? Bij Eskisehir een fenomenale back die alleen maar opkwam en een perfecte voorzet afleverde. Nu lijkt het een gevalletje Cihan Haspolatli te worden, sjeezus hey. Het is ook echt niet de eerste keer dat hij een wanprestatie levert, al sinds zijn komst is het hetzelfde met hem.

Over Koray kan ik alleen maar optimistisch zijn, dat is echt een topper in wording en die moet je gewoon behouden. Hij beschikt over een goede tackle, snelheid en inzicht. Daarnaast speelt hij echt lekker simpel, het enige waar hij zich nog in hoort te verbeteren zijn de luchtduels. Als hij zich blijft ontwikkelen is hij de toekomst samen met Semih.

Vamos de Galatasaray !

12 februari 2015 om 20:56

Die moet je houden ? Als Dortmund komend jaar €7m dokt, zijn we hem al kwijt. Heerlijk zaken gedaan van onze heren bestuurders.

12 februari 2015 om 21:20

Ja die gladde Koray gaat linea recta terug, echter geef hem geen kans om te spelen daar met een Sokratis, Subotic en een beest als Hummels voor hem. Toch hopen dat hij blijft, anders is het mooi gehandeld en krijgen we gewoon die 7M !

heeft hij toch voor gekozen en alles was toch geweldig daar met zijn vrouw,niveau of niet krijgt zijn geld en maak doelpunten prima toch

Jammer voor Konyaspor, maar competitie gaat op dit moment toch voor. Krijgen veels te makkelijk doelpunten tegen. Felgueiras is nieuw gekomen van Cluj, maar heeft direct 4 doelpunten gekregen. Had die schot van Burak toch wel moeten hebben. Djalma en Marica waren de twee beste aan de kant van Konyaspor. Het lijkt erop dat Marica terug is! Toch blijft de verdediging een grote puinhoop, ik hoop niet dat ze hierdoor gaan degraderen.

Tarik Camdal is een miskoop, wat werd die makkelijk overlopen door Djalma en Mahlangu.

12 februari 2015 om 21:02

Of jij komt uit Konya, of jij hebt een rare kijk op voetbal. Wat boeit Figueiras en Konya nou in een wedstrijd dat Sneijder absolute wereldgoals maakt ?

Sneijder twee wereldgoals in twee verschillende hoeken, waar heb ik dat een keer eerder gezien ? Hehehe.

12 februari 2015 om 21:14

Haha adama bak, hoevaak zie je een topic verschijnen over Konyaspor hier.

Jammer dat Sneijder dat niet in Europa heeft kunnen laten zien. Dan konden we met zijn allen genieten. Gelukkig verdwijnt de buitenlandersregeling volgend jaar. Een aantal Turken die ik vandaag op het veld zag. Tarik, en ex Gs spelers Mehmet Guven en Ali Turan. Is echt om te huilen. Eerste wat Galatasaray moet doen is een buitenlandse rechtsachter en wellicht een spits halen. Als ze geld hebben tenminste.

12 februari 2015 om 21:19

Mehmet Guven heeft zich anders wel stormachtig ontwikkelt hoor. Hij opteerde bij Galatasaray als wisselspeler, heeft nooit zijn kwaliteiten kunnen laten zien.

Dit seizoen zie je echt wel dat het een prima box-to-box middenvelder is hoor, hij strooit met geweldige ballen die voor het adres bestemd zijn. En ik praat niet eens over zijn afstandsschoten (wat hij waarschijnlijk van Topal heeft geleerd)

Als het iemand is die goed voetbalde aan de kant van Konya, was dat Memo Guven wel hoor !

12 februari 2015 om 21:19

Hehe. Sneijder maakte wel een mooie doelpunt tegen Arsenal ! Dit jaar waren we als team zeer zwak in Europa.

Klopt. Ik zou een RB, CM, Winger en een spits halen. Maar nog belangrijker: Een heeeleeeboel spelers dumpen.

Als je geen geld hebt kan je ook huren en anders gewoon goedkope, jonge alternatieven halen. Er zal in Brazilie heus wel een Rechtsbackinho lopen die beter is dan Tarik.

12 februari 2015 om 21:23

Hij vergeet voor het gemak dat we een aantal maanden geleden 5x hebben gescoord in Konya...

12 februari 2015 om 21:34

Yalnizkurt

Dat bedoel ik dus, leuk en aardig dat je 5 doelpunten maakt tegen Konyaspor. Uiteindelijk gaat het erom dat je hetzelfde moet kunnen in Europa. Op je werk of als op je school zit, praten ze niet over die 0-5 tegen Konyaspor, maar over die 19 doelpunten tegen in de Champions League....ook tegen mij als Fenerli zeggen ze dit dus denk maar zelf..

12 februari 2015 om 21:41

Emre42

Je hebt gelijk. Maar mogen wij ook eens een keer een mindere seizoen draaien in Europa ? Twee keer de Knockout-fase overleeft, overwinningen tegen United, Juve, Real, Schalke. Een off-year in Europa, moet kunnen.

12 februari 2015 om 21:43

Goed, wat verwacht je van mij, als je wilt provoceren moet je die 0 punten uit 6 wedstrijden niet vergeten en die 8-0 van Besiktas. Zo heeft elke club wel iets waar ze niet op trots zijn.

Dit jaar waren we slecht door Prandelli die eigenwijs is, dat accepteert iedereen. Wij hebben zelfkritiek en beschuldigen niet de scheids als het niet loopt.

12 februari 2015 om 21:45

Zeker met de nodige veranderingen bij de club (nieuwe staff, nieuwe bestuur)

12 februari 2015 om 21:52

Ik weet niet waar je mij ziet provoceren. Ik ben ook niet trots op die 8-0 en 0 punten in Cl. Laten we hopen dat het volgend jaar een heel stuk beter gaat.

Trouwens de hele opzet van de Turkse beker stelt geen ruk voor. Laatste 16 wedstrijden wordt er 1 wedstrijd gespeelt. Kwartfinales worden er weer thuis en uit wedstrijden gehouden. Tff moet gewoon 1 vaste opzet hebben, het blijft maar veranderen. Ik dacht trouwens dat er nog een wedstrijd in Konya gespeelt zou worden. Bleek dus niet zo te zijn gelukkig.

12 februari 2015 om 21:05

Turkse beker is grootste grap van TFF. 6 groepswedstrijden(thuis-uit). 1/8 ste finale is knock out 1 wedstrijd. Daarna wordt er geloot. Vervolgens weer 2 wedstrijden per ronde. En het levert de clubs qua geld niks op. GS heeft vandaag meer kosten gehad dan inkomsten voor deze wedstrijd.

12 februari 2015 om 21:15

Men moet eens ophouden met 'het is niet winstgevend'. Je speelt voor de beker van Turkije. Prestige, eer, trots, moet alles om geld gaan ? Kijk hoe zo een Copa del Rey, FA cup leeft en hoe wij berekeningen maken over een paar Euro meer of minder.

12 februari 2015 om 21:22

Elke club die eruit ligt hoor ik: competitie is voor ons belangrijker dan de Turkse beker. Het lijkt wel een soort excuus, omdat je via de beker toch snel El kan spelen. Zoals ik al zei er moet 1 vaste opzet komen. En ze moeten zsm stoppen met groepswedstrijden. Gewoon tot de finale knock out wedstrijden en kost je helemaal niks. Plus je speelt waarschijnlijk geen wedstrijden meer aan de grens met Irak en Iran met een derdeklasser die niet op tv komt.....

13 februari 2015 om 11:20

Dat is wel leuk al die eer trots etc. Maar uiteindelijk kwamen er vanavond maar 5.000 man kijken naar de 1/8ste finale van de turkse beker.. Dan denken de clubs wel aan iets anders dan trots.

13 februari 2015 om 12:13

Ja en in de competitie komen er 10,000, zullen we dan maar ook de opzet van de competitie wijzigen ?

Is Galatasaray opgericht om geld te verdienen ? We zijn opgericht om competitief te zijn en vanuit dat gedachte de beste te zijn. Een beker is het resultaat van competitief zijn.

Ik word niet goed van de jochies van tegenwoordig die allemaal econoom zijn in plaats van voetbal liefhebber.

13 februari 2015 om 14:24

Met alle respect maar ik ben 22 jaar. Ik ben het eens dat het niet over geld moet gaan maar om prestaties. Maar ze moeten ook iets doen om het spannender te maken, zodat er meer publiek komt.

Sneijder chedjou en melo speelden echt goed. Hoop dat we deze vorm lang kunnen vast houden.

Edit : wanneer gaan selcuk,Bolat en Tarik camdal weg? Jezus wat een drama zo GS onwaardig gewoon

Dus een Fenerli gaat een Galatasarayli vertellen hoe het moet in europa? HAHAHA! Huilen dit. #CIMBOM

12 februari 2015 om 21:54

jij kan met deze reactie beter lid zijn op forum van #ligtv.

In de eerste 45 minuten was het al uitgespeeld.

We moeten Konya niet onderschatten. Konyaspor is gewoon een team uit de competitie.
Burak keert terug met een doelpunt en assist. Dit is natuurlijk goed voor zijn zelfvertrouwen en motivatie. Sneijder scoort weer twee heerlijke doelpunten. Tarik werd door iedereen uitgespeeld. Dit laat maar weer zien hoe belangrijk Sabri is. Iedereen mag zeggen wat die wil, maar Sabri is een speler die met zijn hart speelt en ook nog is presteert.

Jammer dat Sinan Gumus geen minuten heeft gemaakt.

Ik zie mijn club wel de finale bereiken. En we weten allemaal dat finales van Galatasaray zijn ghehe.

Waarom zit er naast de commentator vaak iemand met een "saaie" stem, die zich gedraagt als een alwetende?

12 februari 2015 om 22:09

Zelfe als youri Mulder bij fifa dus.

12 februari 2015 om 23:10

Bunyo, iemand moet toch de thee klaarzetten he?

13 februari 2015 om 01:03

Erman Toroglu is alles behalve saai. Alwetend is niemand, behalve ik tijdens een potje okey.

13 februari 2015 om 01:34

Ieder zijn mening verschilt. En ik had het vooral over zijn stem, niet over zijn commentaar.

De koploper van de ptt lig (mijn Kayseri) schakelt de koploper van de super lig uit en dat is gewoon verrassend, maar daar komt geen topic over. Sneijder en Burak spelen uzun essek met het arme Konyaspor en dat wordt wereldnieuws hehehe. Ik weet niet wat Aykut Kocaman met Konya aan het doen is, maar het is niet best. Ze krijgen enorm veel tegen. Kocaman heeft veel krediet opgebouwd bij de gehele Turkse bevolking met zijn prestaties en voorbeeldkarakter. Ik hoop niet dat zijn slechte prestaties hem de das om doen.

13 februari 2015 om 01:02

Forza

Ik heb een eye opener voor jou: Galatasaray heeft duizenden lezen/lezers op Voetbalzone.

Men wil lezen over Sneijder, Burak, niet over Anıl Tasdemir.

Op Gs en Fb na moet iedereen blij zijn met een topic, want alleen wij hebben een fangare.

13 februari 2015 om 02:56

Maar... Maar... Het is wel Anil Tasdemir! Hehe. Nee maar het was ook als een grapje bedoeld. Ik weet dat vz stamvol zit met Gs supporters en Fener supporters. Jullie hebben meer leden zelfs.

Ik kan me zelfs nog de tijden herinneren dat Besiktas helemaal geen topics kreeg. Als dat in Turkije zou gebeuren, zou Carsi de boel afbreken hehehe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren