Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek neemt na het seizoen afscheid van landgenoot bij Bochum

Laatste update:

Gertjan Verbeek zal op zoek moeten naar een nieuwe assistent-trainer voor bij VfL Bochum. De Duitse club maakt maandag via de officiële website bekend dat Raymond Libregts er na dit seizoen mee ophoudt; hij heeft besloten om zijn aflopende contract bij Bochum niet te verlengen.

De 52-jarige Libregts is sinds eind december 2014 assistent-trainer bij Bochum, dat vijfde staat in de 2. Bundesliga en dit seizoen niet meer kan promoveren. “Ik heb me altijd volledig ingezet voor Bochum en ben blij dat ik bij deze club kon werken, maar nu is voor mij het punt gekomen om uit elkaar te gaan”, zegt Libregts.

Bochum heeft nog niet nagedacht over een opvolger voor Libregts: “Het gaat er nu eerst om dat we het seizoen zo goed mogelijk afmaken”, zegt technisch directeur Christian Hochstätter. Bochum speelt dit seizoen nog drie competitiewedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien een voorbode dat Verbeek ook stopt aan het einde van het seizoen?

25 april 2016 om 20:40

Hij heeft in februari 2 jaar bijgetekend, lijkt me sterk dat die dan stopt.

Wellicht een kans voor Henk de Jong om als assistent van z'n maatje Verbeek te werken.

25 april 2016 om 19:35

Ook mijn eerste gedachte. Maar inderdaad, wellicht wil Verbeek zelf ook wel weer eens wat anders?

In de tekst staat dat Bochum nog niet heeft nagedacht over een opvolger, maar de hoofdtrainer (in dit geval Gert-Jan Verbeek) bepaalt toch wie zijn assistent manager word?

25 april 2016 om 20:43

Uiteindelijk moet de assistent manager ook betaald worden Lijkt me dat ze met zn beide (trainer en club) met een profielschets komen wat haalbaar is. Je kan als trainer veel eisen, maar als het betaald kan worden is een 2de.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren