Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart lovend over Feyenoorder: ‘Type-Nigel de Jong, een geweldige speler’

Laatste update:

De tafelheren bij NOS Studio Voetbal zijn lyrisch over Lutsharel Geertruida. Analisten Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart zijn er allen heilig van overtuigd dat een eventueel vertrek van de sterkhouder voor grote problemen kan zorgen bij de Rotterdammers.

In de talkshow wordt zondag de vraag op tafel gegooid welke speler Feyenoord het meest zou missen bij een eventueel vertrek komende zomer. “Ik denk misschien wel Geertruida”, opent Van Hooijdonk. “Omdat Geertruida gewoon op drie posities volwaardig basisspeler kan zijn. Hij kan spelen als rechtercentrale verdediger, rechtsback en als controlerende middenvelder.”

Van Hooijdonk krijgt vervolgens bijval van Afellay. “Geertruida is wel echt je sterkhouder”, vindt ook de oud-speler van onder andere PSV en FC Barcelona, die daarna nog een uitzonderlijke kwaliteit van de veelzijdige Feyenoorder aanstipt.

“Hij is, na Santiago Gimenez, ook gewoon je tweede topscorer, terwijl hij als rechtsback geposteerd staat. Maar hij staat meestal gewoon naast Gimenez, zoveel komt hij mee naar voren. Hij is zo veelzijdig, want hij kan ook prima als controlerende middenvelder spelen”, vindt ook Afellay.

Afellay vreest dat Feyenoord niet anders kan dan Geertruida deze zomer aan een grote club te verkopen. “Als deze jongen straks ook nog eens minuten gaat maken op het EK deze zomer, dan is er wel een hele grote kans dat hij een transfer gaat maken.”

Ook Van der Vaart is lyrisch over Geertruida en komt daarbij met een verrassende vergelijking met zijn oud-ploeggenoot Nigel de Jong. “Dat was ook zo’n type die de zestien in ging en dan kwam de bal altijd bij hem terecht. Dat heeft Geertruida ook altijd. Echt een geweldige speler.”

Geertruida was afgelopen zomer al dicht bij een overstap, maar zijn transfer naar RB Leipzig ketste op het allerlaatste moment af. Leipzig had een vaste transfersom van 30 miljoen euro over voor Geertruida, een bedrag dat middels bonussen nog met 2,5 miljoen euro had kunnen oplopen. Volgens de Duitse berichtgeving had Feyenoord de vraagprijs echter verhoogd naar 36 miljoen euro, waardoor een deal definitief van de baan was.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Echt een hele goede speler. Een speler die niet echt opvalt als hij binnen de lijnen staat, maar wanneer hij er niet staat valt het direct op. Welke club zou bij deze jongen passen ? Zou hij de PL aankunnen ?

Dortmund lijkt me ook een goede tussenstap voor hem. Speelt hij in een competitie die een paar niveaus hoger ligt dan waar hij nu speelt maar niet direct de gekte van de Pl.

11 maart 2024 om 09:30

ik denk serieus dat geertruida bij elke club, waar ze veel de bal hebben, een meerwaarde kan zijn. Het zou mij bijv. niet eens verbazen als hij meekomt bij een man city of liverpool.
Op papier is dat natuurlijk een gigantische stap, maar is een akanji of matip veel beter? misschien in andere aspecten.

maar goed, ik denk dat hij eerst een andere stap gaat maken, dus naar een leipzig oid

11 maart 2024 om 09:30

Ben het niet geheel met je eens.

Vind hem juist wel opvallen in het veld zeker door zijn aanwezigheid op vele plekken..

De beste man heeft hele grote stappen gemaakt. Heeft even een mindere vorm gehad , maar is die prima te boven gekomen.

Dortmund is zeker een mooie tussenstap voor je. Hij Maar zie hem ook wel in milaan spelen

11 maart 2024 om 10:06

Met je eens, alleen heeft hij me in Oranje dan nog niet weten te overtuigen. Niet dat dit per se moet voor een toptransfer hoor, maar het zou Feyenoord wel weer extra knaken opleveren als hij komende zomer op het EK staat te shinen.

11 maart 2024 om 10:13

Ik vind het heel lastig om te zeggen. In Oranje doet hij het redelijk. Bij Feyenoord een sterkhouder.

Geertruida is een mengeling van De Ligt (rcv) en Mazraoui (rb/m). Beiden heren hebben het moeilijk bij een Bayern (uit vorm). En ik vond Mazraoui zeker Europees 1 van de sterkhouders van Ajax. Verdedigend minder sterk dan Geertruida maar aanvallend, waarbij je van een 4-3-3 eigenlijk steeds 3-4-3 speelt, minimaal gelijkwaardig. Als CV denk ik dat Geertruida niet onder (hoeft te) doe(t/n) voor De Ligt.
Maar daar beiden heren het zeer lastig hebben bij een Bayern uit vorm weet ik niet waar je Geertruida kan plaatsen. Zou Geertruida wel onbetwist basisspeler zijn, of zou hij dan ook meer de bank warmhouden dan speelminuten krijgen?

11 maart 2024 om 10:49

Eens dat het een mengeling van beide is, niet eens dat De Ligt en Mazraoui het nou zo ontzettend moeilijk hebben bij Bayern. De Ligt heeft al een heel vorig seizoen laten zien wat hij kan. Natuurlijk presteert Tuchel dit seizoen met zijn team ondermaats, maar afgelopen week gaf De Ligt wel duidelijk zijn visitekaartje af in de CL. Mazraoui is (weer) geblesseerd, maar anders staat die er toch vrijwel zeker in.

Maar gaat natuurlijk niet zozeer over die oud-Ajacieden, die misschien een mengeling van Geertruida zijn in het veld maar qua carrière heeft het er niet veel mee te maken. Ik denk dat Geertruida het in Duitsland bij veel clubs goed zal doen, maar vind Engeland ook wel wat voor hem. Weet alleen niet of de absolute top echt voor hem in de markt is momenteel, misschien na een weergaloos EK.

Feyenoord gaat echt een enorme transfersom aan hem verdienen en dat ondanks hij een volgend seizoen uit zijn contract loopt. Ik denk dat er een groot aantal topclubs Geertruida op het scoutingslijstje hebben staan.

11 maart 2024 om 09:41

Hoeveel dan?

11 maart 2024 om 11:14

Ik denk dat die som door zijn korte contract nog wel eens een stuk lager uit kan vallen dan hij daadwerkelijk waard is. Als meerdere Engelse clubs zich melden mag je blij zijn met 25+ denk ik. Blijft de interesse beperkt tot andere competities lijkt 20 me reeel

11 maart 2024 om 13:42

15 miljoen

Ben wel heel benieuwd waar zijn top gaat liggen en hoe eventueel in een ander systeem tot zijn recht gaat komen. Ik vind namelijk in het systeem dat Feyenoord nu speelt hem heel sterk omdat hij echt overal kan zijn. Hij is verdedigend en voetballend goed, maar juist dat scorende vermogen maakt hem echt iets extra's. Gewoon enorm veel goals voor een verdediger maar draagt ook op andere manier aanvallend bij. Vorige week een assist tegen PSV en vandaag slim de bal laten lopen. Het zou zonde zijn als die gaat naar een team dat hem vooral achterin gaat houden.

Sinds wanneer is het zo dat de transfer van geertruida niet is door gegaan door een te hoge vraagprijs? Leipzich had toch ineens andere prioriteiten door een blessure, of heb ik een nieuwtje gemist? Feyenoord had natuurlijk al nieuwkoop aan getrokken en slot gaf ook aan er eigenlijk al voor 100% van uit te gaan dat geertruida zou vertrekken. Volgens mij was er alle intentie van feyenoord om toen tot een deal te komen.

11 maart 2024 om 13:47

Leipzig had de keuze tussen Geertruida en Lukeba van Lyon en ze hebben uiteindelijk voor hem gekozen. Feyenoord en Lyon wouden beiden ongeveer 30/35 miljoen hebben en Lukeba is pas 20 wat meewoog in de keuze voor hem

Minimaal voor een bedrag als Senesi gaan (17mil incl). Maar eigenlijk nog hoger, want ik schat Geetruida veel hoger in.

11 maart 2024 om 09:54

17 miljoen? Geertruida gaat voor veelvoud van dat hoor. Denk oprecht dat Geertruida 30+ miljoen gaat opleveren.

11 maart 2024 om 10:02

Probleem is een beetje zijn contractduur van slechts een jaar nog natuurlijk. Geïnteresseerde clubs hebben dan wel wat in de melk te brokkelen en een veelvoud van 17 miljoen gaat het dan niet worden, tenzij Geertruida nog maar eens verlengd in april. Ik denk dat je rond een bedrag van 25-30 miljoen zit straks. Beetje raar onderhandeld afgelopen jaar door Feyenoord door slechts te verlengen tot medio 2025, maar we waren er niet bij: misschien was het wel dat of niets.

11 maart 2024 om 10:18

Vorig seizoen was eigenlijk een zelfde soort situatie richting de transferzomer. Ik denk dat Feyenoord dezelfde vraagprijs hanteert als afgelopen jaar.

11 maart 2024 om 10:51

Nouja, zoals ik zeg: zijn contract liep vorige zomer nog 2 jaar door en nu nog maar 1 jaar. Ik denk dat Feyenoord meer moeite heeft om 30-36 miljoen te krijgen dan vorig jaar, tenzij Geertruida een top EK speelt.

11 maart 2024 om 11:23

@myvision

Hij heeft toen ergens aan het begin van het jaar, vlak voor de klassieker in Amsterdam, zijn eenjarige contract nog verlengd. Ik sluit niet uit dat hij bereid is om een jaar bij te tekenen, met een gelimiteerde transfersom in zijn contract. Blijft toch echt een jongen van de club en profileert zich zo ook.

11 maart 2024 om 11:29

Ik denk dat Lutsch nog wel een jaar verlengd hoor. Die wil Feyenoord denk ik wel voldoende opleveren, gok ik.

Denk dat Feyenoord wel 30 miljoen moet kunnen vangen voor Lutsch!

11 maart 2024 om 11:47

@glennn dat denkt ik ook, al is zijn zaakwaarnemer niet de makkelijkste...

11 maart 2024 om 12:15

Ah, daar heb ik geen weet van. Dacht een keer gelezen te hebben dat lutsch graag Feyenoord flink wat geld wilt opleveren, mocht hij uiteindelijk gaan...

Zijn zaakwaarnemer ken ik niet. Of althans ik weet niet wie het is, hahaha.

Hopelijk levert hij gewoon een aardige zakcent op. Verdiend Feyenoord ook wel voor dat jarenlange vertrouwen in hem!

11 maart 2024 om 13:59



Het makelaarsbedrijf zelf heet Wasserman en de makelaars die Geertruida vertegenwoordigen zijn de Dalgliesh en Leegreg Fer (de broer van Leroy Fer). Wat ik begreep is dat zij heel moeilijk deden bij de contractverlenging van Geertruida en nadat de deal klapte met Leipzig ook enorm baalde. Dat laatste is natuurlijk ook niet gek, want daaruit bestaat een deel van hun inkomsten. Wat ik ook begreep is dat er bij Leegreg veel oud zeer zat omtrent Feyenoord en dat er veel jeugdspelers daardoor Feyenoord vroegtijdig hebben verlaten, maar dit is puur op voorgaande berichtgeving gebaseerd en misschien ook wel onzin.

Het belangrijkste is dat Geertruida een mooie vervolgstap maakt en dat Feyenoord een flinke transfersom ontvangt.

11 maart 2024 om 10:00

Het is jammer dat Geertruida zijn contract niet zo lang meer doorloopt, maar als ze afgelopen zomer nog voor 30 miljoen voor hem in de markt waren lijkt me niet dat je dan nu voor een "senesibedrag" gaat. Ik begrijp niet helemaal waarom Feyenoord Geertruida vorig jaar nog zijn contract tot slechts medio 2025 heeft verlengd, maar het kan zijn dat ze water bij de wijn moesten doen natuurlijk zodat ze Geertruida überhaupt wat langer aan boord zouden houden. Ik denk wel dat hij komende zomer weg is, is dan ook alweer 24.

11 maart 2024 om 10:01

Ik weet niet hoe je bij die 17 miljoen komt maar als afgelopen zomer al 27 miljoen werd geboden en dat was net 3 te weinig, Feyenoord verwachtte namelijk 30 miljoen Euro.

11 maart 2024 om 10:04

Het zal vast wel meer dan 17 miljoen worden, maar het werkt niet mee voor Feyenoord dat Geertruida komende zomer nog maar één jaar een contract heeft. Het werkt weer wel mee voor Feyenoord dat er een EK is deze zomer.

11 maart 2024 om 12:32

1 jaar contract zoals hier vaker benoemd. Hoef niet uit te leggen lijkt mij waarom dit drukt op een transfersom?

Geweldige speler die vooral erg multi inzetbaar is. Hoe fijn is het als trainer om zo'n kwalitatieve speler centraal achterin, rechtsback of op 6 te kunnen zetten?!

Vrees wel een beetje deze transfer zomer. Geertruide, Wieffer, Hancko, als die allemaal weggaan ben ik erg benieuwd wie daarvoor terug komen. De kracht van Feyenoord ligt aan de solide basis, als Giminez weggaat komt er wel wat anders voor terug, maar achterin...

11 maart 2024 om 10:16

Hartman en Timber zie ik ook niet blijven eerlijk gezegd.

11 maart 2024 om 10:30

Ach ik denk niet dat Feyenoord een complete leegloop gaat toestaan. Mochten Geertruida en Hancko vertrekken, dan zullen ze wel voor een vertrek van Trauner en Hartman gaan liggen. Mocht het toch zo zijn dat je Hartman kwijtraakt, zou het niet eens raar zijn als je Malacia weer tijdelijk terugkrijgt.

Timber zie ik nog niet vertrekken. Die speelt net een jaartje en is daarin volgens mij ook vaak genoeg geblesseerd geraakt. Die kan nog wel een jaartje mee.

11 maart 2024 om 11:46

Idealiter spelen Timber en Hartman volgend jaar nog bij Feyenoord, zullen dan de absolute sterkhouders zijn, wellicht aanvoerder. Zitten dan vast bij Oranje ook. Een beetje zoals Wieffer, Geertruida en Hancko dat dit jaar zijn geworden. Die komen dan toch anders binnen bij een nieuwe club.

Dan moeten volgend seizoen spelers die dit jaar nog tegenvielen hun kans grijpen (zerrouki, Ueda, Ivanusec). zullen nieuwe aankopen moeten worden ingepast en zal een Beelen zich verder ontwikkelen en een Stengs hopelijk helemaal gewend zijn aan de intensiteit.

Dit is toch ook weer gelul jongens? Nigel de Jong? Dat was een heel ander type. Geertruida is op zijn eigen manier geweldig. Wat ik vooral mooi vindt is de rust die hij uitstraalt, echt een kwaliteit die je vooral in de top ziet.

11 maart 2024 om 10:32

Ik vind het ook een hele bijzondere vergelijking. Qua positie en qua speelstijl totaal verschillende spelers. Dan kan je op basis van hardheid eerder Nigel vergelijken met Hartman. Het gaat alleen over het zinnetje 'die staat soms in de 16 en is aanspeelbaar'. Zo ken ik nog wel 10 spelers die dat doen

11 maart 2024 om 10:52

Exact net als wat Westend aangeeft. Nigel vond ik juist een hele beest op verdedigende middenveld met soms over de rand. Dit is niet te vergelijken.

11 maart 2024 om 11:40

Ik begrijp er ook niets van. Als je kijkt wat de Jong deed bij HSV, Milan en City iin zijn hoogtijdagen als cvm dan scoorde hij 1x per 23 wedstrijden. Geertruida doet dat bij Feyenoord 1x per 8,5 wedstrijd. Misschien dat vdvaart refereert aan de periode van de Jong bij Ajax toen hij soms vanaf de zijkanten opereerde. Toen scoorde hij 1x per 10 wedstrijden en was hij aanvallend beduidend meer betrokken.

11 maart 2024 om 17:54

Rafael heeft het over Nigel in zijn begin jaren bij Ajax. Daarna is ie veel meer een cvm geworden, die nauwelijks meer aanvallend dacht

Je zit contractueel en qua bezetting wel lastig met sommige spelers. Gimenez moet je verkopen omdat Ueda de kans moet krijgen, zelfde met Wieffer door Zerrouki. Dat zijn te dure spelers om twee jaar te laten banken. Dan heb je nog iemand als Hancko die niet meer te houden is en een Geertruida die je moet verkopen wil je er nog wat aan verdienen.

Maar je hebt ook spelers als Timber en Hartman die nog twee jaar vast liggen deze zomer, dus wil je de jackpot moet je deze spelers eigenlijk ook deze zomer verkopen, anders zit je volgend jaar met deze spelers in dezelfde situatie waar je nu met Geertruida ook in zit en krijg je niet de hoofdprijs voor deze spelers.

Dat is gewoon je halve basiselftal wat je aan het vervangen komt of een heleboel miljoenen die je misloopt. Lastig.

11 maart 2024 om 10:20

Maar heeft Ueda nou al laten zien een vervanger van Gimenez te kunnen zijn? Heb nog maar bar weinig bij die jongen gezien. Je hebt tot nu toe alleen met Beelen en Zerrouki 2 vervangers klaar staan voor als er eventueel iemand vertrekt. Voor alle andere posities heb je niets voor handen of Slot moet het risico aangaan met jeugdspelers zoals Zechiël of Milambo op de plek van Timber.

Benieuwd wie er binnenboord blijft. Denk dat je je gehele laatste linie wel eens kwijt kan raken met Geertruida, Trauner, Hancko en Hartman. Op het middenveld Wieffer en Timber en voorin Gimenez en Minteh.

11 maart 2024 om 10:23

Denk dat Gimenez wel een waanzinnig goede periode nodig heeft om nu te vertrekken. Hij begon waanzinnig goed, maar door die vormdip zou het zomaar verstandig zijn om nog een (half) jaartje te blijven. Lijkt me verder ook sterk dat Feyenoord het toestaat dat de complete achterste linie vertrekt. Bij een vertrek van Hancko en Geertruida, vermoed ik dat Trauner en Hartman moeten blijven. Zou voor Hartman gezien zijn leeftijd ook niet eens heel verkeerd zijn. Die heeft wat dat betreft nog tijd zat ook. Je moet als Feyenoord zijnde natuurlijk wel doorselecteren en je moet nu al een vervanger gaan klaarstomen.

11 maart 2024 om 10:38

Hij presteert 14 maanden uitstekend en heeft dan 2 maanden een dip waar hij nu weer uit lijkt. Als hij de komende maanden gewoon zijn doelpunten meepakt is hij deze zomer in juli al weg, hoeft hij niet eens een waanzinnige periode voor te hebben.

Ueda heeft nog weinig laten zien en of hij Gimenez kan vervangen weet ik niet, maar hij moet wel de kans gaan krijgen. Hij is de duurste aankoop ooit en moet ook eens vijf a tien wedstrijden in de basis de kans krijgen met wingers die in vorm zijn. Nu Ivanusec eindelijk in vorm lijkt en we hopelijk volgend jaar een goede rexhtsbuiten kunnen aantrekken, zou ik het zeker aandurven met hem.

Milambo in de basis lijkt me trouwens heerlijk, dat lijkt me alles behalve een risico.

11 maart 2024 om 10:43

Je moet wel uitzicht hebben op verlenging van het contract. Hartman heeft een langer durende contract afgewezen en hou je hem nog een seizoen langer dan heeft hij nog maar een 1 jarig contract.

Trauner zou je kunne houden maar is dan wel denk ik gepasseerd door Beelen. De vraag is dan, moet je hem de kans gunnen om nog naar Engeland of iets dergelijks te gaan? Ik denk van wel.

Zou fijn zijn als Gimenez nog een jaar langer blijft maar daarmee spoel je het geld van Ueda nog verder door het putje. En onder welke voorwaarden is Ueda gehaald? Ik denk zomaar een jaar bank en dan een eerlijke kans op een basisplaats. Die krijgt hij niet als Gimenez blijft.

11 maart 2024 om 10:20

Je kan ook gewoon verlengen met een aantal spelers en, net zoals je altijd moet doen in de eredivisie, voorsorteren op een vertrek in de toekomst. Zo heb je met Beelen inmiddels een prima alternatief achteirn. De rest hoef je niet meteen te verkopen. Dat moet je geleidelijk doen. Niet de complete basis 11 in een keer natuurlijk.

11 maart 2024 om 10:32

Hartman heeft net verlengd en expres maar tot 2026 waar Feyenoord eigenlijk tot 2027 wilde, Timber staat momenteel niet open voor contractbesprekingen. Die spelers weten ook wel dat hun onderhandelingspositie volgend jaar vele malen sterker is tov Feyenoord dan dit jaar.

En dan is het de vraag hoe ze begeleid worden en er zelf in staan, maar als ik zie hoe moeilijk de verlenging voor Hartman nu al was reken ik er niet meteen op dat deze jongens even verlengen om Feyenoord een plezier te doen of een paar ton meer te verdienen, wetende dat ze veel aantrekkelijker zijn voor meerdere clubs met een één jarig ipv een twee jarig contract.

Hopen dat Te Kloese bereid is creatief te werk te gaan, weet alleen niet of Feyenoord zich dat al kan veroorloven.

11 maart 2024 om 11:32

Ik wil em niet afschrijven, maar ik zie dus echt niets in Ueda. De commentator zei gisteren op een gegeven moment "goed gesprongen", en dat is echt alles wat ik er van kan zeggen. Hij kan goed springen. En teleurgesteld omhoog kijken.

11 maart 2024 om 11:51

Ja ik snap je punt, ik zie ook veel te weinig in hem. Had gehoopt dat in die twee basisplaatsen die hij laatst kreeg door afwezigheid van Santi er iets van te zien was, maar dat viel ook vies tegen.

Maar ik zou hem ook wel eens willen zien wetende dat hij het vertrouwen heeft eerste spits te zijn. Als je zijn CV bekijkt heeft hij er ieder jaar tot dusverre 10+ ingetrapt, bij Japan lukt het ook dit jaar, het lijkt alsof het een speler is die vertrouwen nodig heeft. Daarom wil ik hem ook nog niet afschrijven en hem eens vijf a tien wedstrijden basis zien.

Maar dat het dit seizoen tegenvalt is niet te ontkennen natuurlijk. Als je dan ook ziet dat bij Ajax een Akpom of bij PSV een Pepi er als reserve spits ‘gewoon’ een aantal intrappen krab je jezelf toch even achter de oren.

Nigel de Jong? Alleen op basis van: “Dat was ook zo’n type die de zestien in ging en dan kwam de bal altijd bij hem terecht. Dat heeft Geertruida ook altijd. Echt een geweldige speler.”

Lijkt me toch een rare vergelijking. Nigel de Jong was juist een echte klootzak (in de meest positieve zin van het woord). Die speelde soms hard en soms veel te hard. Een 6 zoals je vaak in Italie ziet. Gattuso als voorbeeld. Geertruida speelt lang niet zo hard en is ook gewoon geen 6. Heb hem daar in ieder geval nog nooit zien spelen. De Jong heb ik daarentegen volgens mij ook nog nooit achterin gezien. Dan kan je Geertruida net zo goed vergelijken met Klaassen, Van de Beek of Taylor. Die staan ook altijd in de 16 voor een doelpuntje.

11 maart 2024 om 10:41

Vorig seizoen speelde hij een aantal wedstrijden op 6 toen hij net terug kwam van zijn blessure en voordat Wieffer doorbrak in januari.

nou nou, ik ben groot Feyenoord fan maar de lofzang voor Geert is overtrokken. te vaak laconiek en erg veel bal verlies wordt gemaskeerd door aantal goals. Hij zit juist in een veel mindere periode. lijkt moeite te hebben zich op te laden voor "gewone" potjes. hij moet vlijmscherp zijn dan is ie goed!

Geert is een geweldenaar hoor, maar zeker geen 6. Hij is heel sterk als hij op kan stomen, maar zich aanbieden met twee man in z'n rug zoals Wieffer en daarvoor Kökçü zie ik hem echt liever niet doen.

Geertruida heeft wat fouten gemaakt dit seizoen, vooral in Europese wedstrijden. Echter is hij van onschatbare waarde voor Feyenoord. Ik hoop dat ze tussen de 20 en 30 miljoen zullen ontvangen. Het nadeel is wel dat hij als centrale verdediger meer tot zijn recht zal komen in het 532 van Koeman. En daar heeft hij toch een boel concurrentie.

11 maart 2024 om 13:24

Zijn ze eigenlijk nog bezig met een contractverlenging?

11 maart 2024 om 13:29

Weet het eerlijk gezegd niet. Verlengde vorig seizoen zijn contract met een jaar (ik denk omdat ze hem gingen verkopen aan Leipzig). Nu dat niet door is gegaan weet ik niet wat de huidige status is, maar ik kan me voorstellen dat hij niet wil verlengen.

11 maart 2024 om 13:59

Wel balen voor Feyenoord is dat ja. Scheelt toch misschien wel een miljoen of 7 ofzo.

Ik snap er dus echt helemaal niets van.

Ik vind Geertruida dit hele seizoen al extreem slecht.

Vorig seizoen vond ik hem fenomenaal.

Moet ik naar Hans Anders of moet ik direct een rood-witte wandelstok?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren