Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Václav Cerny maakt belangrijke goal namens Tsjechië in EK-kwalificatie

Laatste update:

Václav Cerny heeft donderdagavond een belangrijk doelpunt gemaakt namens Tsjechië. De ex-speler van Ajax, FC Utrecht en FC Twente zette in het EK-kwalificatieduel tegen Albanië de 1-0 op het bord. Door de gelijkmaker van Nedim Bajrami leverde de goal van Cerny zijn land niet de drie punten op, maar de Tsjechen gaan nog steeds aan de leiding in groep E. Albanië volgt op de tweede plek.

Bijzonderheden
De wedstrijd tussen Tsjechië en Albanië was een belangrijke in de strijd om EK-kwalificatie, daar de twee landen beiden bovenin meedoen in groep E. Cerny begon aan de aftrap, samen met bekende namens als Tomás Soucek en Vladimír Coufal (beiden West Ham United). Zo'n tien minuten na rust was het de voormalig Ajacied Cerny die de score opende, nadat Soucek hem oog in oog met doelman Etrit Berisha zette: 1-0. De Albanen kwamen al snel langszij door een afstandsschot van Bajrami. De middenvelder van Sassuolo legde van zo'n twintig meter aan en verschalkte keeper Jirí Pavlenka op prachtige wijze: 1-1.

Tsjechië - Albanië 1-1
56' 1-0 Václav Cerny (assist: Tomás Soucek)
66' 1-1 Nedim Bajrami (assist: Jasir Asani)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cerny echt een heerlijke speler. Speelt ook goed tot nu toe bij Wolfsburg. Zou meer brengen dan Berghuis en Forbes bij Ajax..

8 september 2023 om 14:55

Die forbes is er net... wat een conclusie... hoe lang duurde het bij Cerny voor dat het er uit kwam? (Mede door blessureleed). Geef zo'n 5 forbes ook de tijd. Die heeft echt wel talent.

Rare keuze van de coach om hem dan kwartier tijd te wisselen. Je gevaarlijkste speler.

8 september 2023 om 06:42

De bomdscoach had ter inspiratie voor deze wedstrijd Tjechie-Nederland van het EK 2004 gekeken. En Dick Advocaat schijnt zijn grote voorbeeld te.zijn😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren