Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie blinkt uit bij ruime bekeroverwinning Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe is hard op weg naar de volgende ronde van het Turkse bekertoernooi. In eigen huis werd Giresunspor, de nummer vijf van het tweede niveau, met 6-1 verslagen. Robin van Persie had er zin in en de Nederlander maakte twee heerlijke doelpunten.

Van Persie was tien minuten na rust verantwoordelijk voor de 4-0: dat deed hij met een heerlijk schot in de kruising van een meter of elf. Acht minuten voor tijd tekende de Nederlander ook voor het slotakkoord, door op fantastische wijze voor de 6-1 te zorgen. Van Persie kapte de laatste verdediger uit, kapte ook de keeper uit en schoof de bal in het doel.

De overige doelpunten van Fenerbahçe werden gemaakt door Uygar Zeybek (1-0), Ramazan Civelek (2-0), Caner Erkin (3-0) en Fernandao (5-0). Met zijn tweede doelpunt kwam Van Persie op elf doelpunten in alle officiële wedstrijden dit seizoen. In het Turkse bekertoernooi wordt in een groepensysteem gespeeld en Fenerbahçe heeft in Groep H alle vier de duels gewonnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het gemist dat we zo vaak scoren in een wedstrijd, ook al is dat met alle respect tegen giresunspor. Goede moraal voor de start van de tweede seizoenshelft. Ben ik trouwens de enige die veel liever uygar ziet spelen in plaats van ozan? Typisch Turks beleid om te kopen terwijl ze zelf beter hebben.

13 januari 2016 om 20:28

De Ozan Tufan van Bursaspor hadden wij een totaal andere toekomst voorspeld, echter is zijn ontwikkeling gestagneerd, het lijkt alsof hij een random Turkse middenvelder is zonder enige specialiteit. Bij Bursaspor was hij tenminste nog belangrijk voor het team, en nu lijkt het alsof hij een blok aan het been is. Had hij maar die stap naar Spanje (dacht Valencia die interesse in hem had) en kon je Uygar vaker laten spelen. Had het Turks voetbal tenminste 2 talenten gewonnen, in plaats van 2 halve talenten waarvan de een de verwachtingen niet waar kan maken en de andere een tekort aan speeltijd heeft.

13 januari 2016 om 20:39

Inderdaad, Ozan kwam over voor 7.5 miljoen euro?.. Word een Mehmet Topuz 2. Ik vind hem echt verschrikkelijk spelen en lijkt wel alsof we met 10 man spelen.

13 januari 2016 om 20:42

Volgens mij was het niks meer dan politiek spelen over die aanbiedingen om zijn prijskaart te verhogen. Overigens was het Atletico Madrid volgens mij. Ik vond hem bij bursa inderdaad erg sterk spelen en dacht dat het een goede speler zou worden met veel potentie, maar bij ons speelt hij zeer matig. We kunnen nu wel zeggen dat Fener weinig talenten de kans geeft, wat zeker klopt, maar Ozan krijgt mede door zijn prijskaart best veel kansen. Ook zit het hem niet mee dat als hij speelt, meestal op Diego's positie speelt, waar hij niet goed functioneert. Potentie heeft die zeker, maar werd een beetje overschat heb ik het idee. Hij is niet veel beter dan Uygar in mijn ogen, maar ik hoop dat ik er totaal naast zit uiteraard.

14 januari 2016 om 10:37

Dat komt, met alle respect, door fenerbahce. Die Ozan heeft echt wel potentie, maar als je dan ook nog zo een braziliaan haalt en Ozan op de bank blijft zetten... Fener is echt een ziekte voor het Turkse voetbal. Puur Gs hem wilde kopen, hebben zij hem gekocht. Turkse talenten en Fener gaan gewoon niet goed samen.

De wedstrijd werd pas leuk toen Markovic en Topal erin kwamen.

Het verschil tussen RvP en Fernandao zie je gewoon... RvP is gewoon paar klasses beter. RvP kan in zijn eentje een wedstrijd beslissen en spelers passeren wat Fernandao niet kan.
Bij Fernandao moet je gewoon een perfecte voorzet geven voor op zijn hoofd of hij moet helemaal vrij staan om de bal erin te schieten.

Lekkere overwinning en ook nog is een 6-1. Klasse doelpunten van Rvp, Ramazan en Caner zeg.. Poh poh.
En wat ben ik blij met Gokhan.. Echt een strijder.

Edit : RvP scoort al 3 wedstrijden achter elkaar en heeft in die 3 wedstrijden 5x gescoord hehe.

13 januari 2016 om 20:59

Ik hoop dat die edit van je niet serieus bedoeld is? Kom op man.. 1x in de competitie en de rest tegen amateurs vind je het gek

13 januari 2016 om 21:08

Antalyaspor speelt gewoon in de hoogste competitie hoor. Dus wat nou amateurs?

RVP weer lekker op dreef. Lekker voor hem zelf ook, heeft toch een moeilijke periode gehad. Ik gun hem dit. Hij speelt nu lekker vaak in een prima competitie en pikt ook weer eens zijn doelpuntjes mee. Jammer dat het voor hem zo gelopen is als nu, want ik vind dat hij nog steeds prima bij United mee kan. Dat was zelfs heel goed geweest voor Martial en Depay.

Ik ben al blij dat Uygar en Ramazan scoren. Vooral van Uygar ben ik zeer gecharmeerd. En met beide heren heb ik op de foto gestaan toen de u-19 hier in Amsterdam was voor de Copa Amsterdam.

Heerlijk goaltje van RVP die tweede. Liet ff z'n snelle voetenwerk zien.

Leuke wedstrijd voor Van Persie, als zijn prachtige omhaal er ook nog is inging kon de avond niet meer stuk..

Ongelofelijk dat die Fernandao elke keer speelt als je deze goals weer ziet. Ik heb het altijd al gezegd, technisch is Van Persie een van de allerbesten van zijn generatie. Beter dan Ibra, beter dan Suarez, beter dan Ronaldo wellicht zelfs.

Hij scoort alleen minder.

14 januari 2016 om 19:05

Ja technisch gezien hoort hij al jarenlang tot de beste drie voetballers van de wereld. Maar hij heeft ook zaken die minder zijn: snelheid bijvoorbeeld, dat ontbreekt bijna volledig en hij heeft soms een beetje een houding die niet helemaal lekker is. Ik zeg niet dat hij niet z'n best doet, maar hij heeft volgens mij niet de absolute winnaarsmentaliteit, wel tot op zekere hoogte, anders kom je niet waar hij is gekomen, maar hij wil niet ten koste van alles winnen. Dat hebben de mannen die jij hierboven beschrijft wel. Hij mist de verbetenheid soms. Maar technisch gezien kent deze man zijn gelijke bijna niet.

14 januari 2016 om 22:02

Klopt inderdaad. En toch vind ik het gek, ik volg Robin al jaren op de voet en ik vind hem in interviews altijd een zeer professionele en gedreven indruk maken. Af en toe heeft hij inderdaad vervelende momentjes, maar het is absoluut geen arrogante jongen wat weleens wordt gesuggereerd. Hij is ook zeker niet zo lui als Van der Vaart, maar je hebt wel gelijk dat Robben bijvoorbeeld een nog grotere winnaarsmentaliteit heeft.

Zijn snelheid is zeker op deze leeftijd inderdaad een zwakte, alhoewel hij in zijn eerste Arsenaljaren toch heel snel was. Dan had hij nog weleens van die Robbenacties. (diepte in sprinten en de bal in de verre hoek schieten) Verder heb ik hem de meest geniale goals zien maken. Afstandsschoten, kopballen, stiftjes, volleys met zowel links als rechts en geweldige technische goals. (aanname, volley)

15 januari 2016 om 00:47

Ja ik vind hem ook niet arrogant hoor, ik vind hem juist sympathiek. Maar hij heeft z'n momenten dat ie ineens helemaal uit de bocht vliegt. Ook met dat gedoe met de trainer in Turkije een tijdje geleden. Dan gedraagt ie zich een beetje als een verwend kind, haha. Nee, hij is niet lui, maar gewoon niet zo verbeten. Hij laat het soms een beetje te veel over zich heenkomen. Ja, ik volg hem ook al sinds dat ie bij Arsenal speelde, was inderdaad snel vroeger, maar 45 blessures later is daar gewoon niet zoveel van over. Ik kijk trouwens ook nog vaak z'n goal compilaties, echt geweldig.

Als ik dit zo lees lijkt het dat van Persie weer op niveau komt? Of was het alleen deze wedstrijd dat hij goed speelde?

14 januari 2016 om 10:40

Ze speelden tegen een 2e divisie club

14 januari 2016 om 14:38

Als Umut Bulut al niet een simpele doelpuntje kan maken tegen ook een 2de league team...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren