Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij wijst vervanger van Sangaré aan en slachtoffert Teze

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij heeft de opstelling van PSV voor het Europa League-duel met Sevilla bekendgemaakt. Ibrahim Sangaré is niet fit genoeg gebleken om in de basis te starten. De middenvelder was tegen FC Utrecht vanwege ziekte al niet inzetbaar en wordt tegen Sevilla vervangen door Érick Gutiérrez. Jordan Teze wordt daarnaast door Van Nistelrooij geslachtofferd. De wedstrijd begint om 18.45 uur en is te zien op Veronica en ESPN 2.

Het is geen verrassing dat Walter Benítez onder de Eindhovense lat staat. Phillipp Mwene begint als rechtsback, daar Van Nistelrooij ervoor kiest om Teze te passeren. De defensie wordt gecompleteerd door André Ramalho, Jarrad Branthwaite en Patrick van Aanholt. Gutiérrez vervangt de van griep teruggekeerde Sangaré en vormt een middenveld met Joey Veerman en Guus Til. In de voorhoede ruimt Van Nistelrooij een plek in voor Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Xavi Simons.

PSV zit in de hoek waar de klappen vallen. Na de 3-0 nederlaag in de heenwedstrijd tegen Sevilla kwam de ploeg van Van Nistelrooij zondag niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij FC Utrecht. Meevaller voor de Eindhovenaren is de terugkeer van Sangaré in de wedstrijdselectie, en Van Nistelrooij. Dat tweetal ontbrak in Utrecht nog wegens griep. Tegenvaller is het ontbreken van de geblesseerden Anwar El Ghazi, Fodé Fofana, Sávio en Thorgan Hazard. Hoewel de kans bijzonder klein lijkt dat PSV de volgende ronde bereikt, bewijst het verleden dat het niet onmogelijk is. Zo poetste Valencia in het seizoen 2013/14 een 3-0 nederlaag tegen FC Basel weg door de Zwitsers in Mestalla na verlenging met 5-0 te verslaan.

Net als PSV heeft ook Sevilla te kampen met de nodige afwezigen. Zo zijn Nemanja Gudelj en Erik Lamela geschorst, is Pape Gueye niet speelgerechtigd en zijn Karim Rekik, Loïs Badé, Marcão en Papu Gómez geblesseerd. Ivan Rakitic kampte deze week met ziekte, maar is op het vliegtuig naar Eindhoven gestapt. Voor de van een blessure herstelde Jesús Corona komt het duel nog te vroeg. Het Philips Stadion zal altijd een bijzondere plek in de Sevillaanse harten hebben. In 2006 won Sevilla in dat stadion voor de eerste keer in zijn geschiedenis de UEFA Cup, door Middlesbrough met 4-0 te verslaan. Jesús Navas was die wedstrijd basisspeler en nu, zeventien jaar later, is de inmiddels 37-jarige rechtervleugelverdediger er nog steeds bij. Slechts zes spelers maakten dit seizoen meer minuten voor los Blanquirrojos.

Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Til, Veerman, Gutiérrez; Bakayoko, De Jong, Simons.

Opstelling Sevilla: Dmitrovic; Jesús Navas, Nianzou, Fernando, Alex Telles, Acuña; Óliver Torres, Jordán, Rakitic, Bryan Gil; En-Nesyri.

Weet PSV Sevilla alsnog uit te schakelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste opstelling die we nu hebben, maar wat een armoede.

23 februari 2023 om 17:23

Absoluut niet. Mwene ipv Mauro? Obispo is gewoon beter dan Ramalho, die is echt heel traag. Hopen dat het mee gaat vallen

23 februari 2023 om 18:02

Ramalho is net zo slecht als Obispo. Maar Obispo wil ik dit seizoen niet meer zien spelen. Helemaal gehad met hem.

23 februari 2023 om 17:25

De beste opstelling is als je Simons op 10 zet en Til gewoon op de bank laat. Luuk banken is ook geen gek idee.

23 februari 2023 om 17:28

Mauro hoort daar gewoon te staan

Ah Guus en Luuk staan erin, weet ik in ieder geval dat ik niet hoef te kijken. Nu maar hopen dat Ajax een leuke pot op de mat legt want ik ben helemaal klaar met dit antivoetbal van Ruud.

23 februari 2023 om 17:46

Wordt heel lastig, maar niet onmogelijk. Bij deze wedstrijd moet je niet voor het mooie voetbal kijken, maar puur de winst en doorgaan. Heb wat vertrouwen. Sevilla mist ook heel veel spelers zie ik.

Snel de 1-0 maken en dan met het publiek erachter, PSV naar de overwinning schreeuwen. Ik hoop oprecht dat het lukt. Twee Nederlandse ploegen die hopelijk een feestje vieren vanavond.

Ondanks Guus, Luuk en Ruud, wens ik je veel kijkplezier toe!

23 februari 2023 om 17:48

Vijfmeterlijn ben jij eigenlijk ajax of psv supporter

23 februari 2023 om 17:49

Ik gok sinds bekendmaking van de opstelling ajax!

23 februari 2023 om 18:12

@ Jantjevoh

Europees zou het niet moeten uitmaken, toch. Ik ben Ajacied, maar vanavond support ik ook Psv.

Dus bij dezen; veel succes!

23 februari 2023 om 18:24

Jullie ook veel succes!

23 februari 2023 om 19:03

In Europa voor elke Nederlandse ploeg!

23 februari 2023 om 17:50

Tijd voor een nieuwe trainer ja. Ruud is een topgozer, PSV-icoon (en zal dat altijd blijven), maar is echt een matige trainer. Tactisch klopt het nog steeds niet bij ons en het is bijna maart.

23 februari 2023 om 18:03

Probleem is dat ze Ruud zo hard gesmeekt hebben afgelopen zomer, dat ze hem nu bijna niet kunnen ontslaan. Al haalt een ervaren trainer meer uit deze groep, vooral door het tactisch beter neer te zetten en niet meer Guus én Luuk te starten.

23 februari 2023 om 18:09

Want die fabio is de wonderformule gebleken? Til eruit, xavi op 10, wie bezetten de flanken? Selectie is gewoon uitgehongerd door de technische leiding.

Come on PSV! Op naar de 4-0 of 5-1

23 februari 2023 om 17:33

Niet mogelijk, met zon lekke verdediging en til die niet genoeg creativiteit om zich heen heeft staan

23 februari 2023 om 17:35

Alles is mogelijk, de bal is rond

23 februari 2023 om 18:09

Ja, en carnaval is gezellig

Ja hoor, gewoon weer met Til op 10. Ongelofelijk.

Mijn hemel Sevilla ook veel afwezige! Was dit vorige week ook al? Zo niet dan maakt psv toch nog wel gewoon een kans! Omhaal, hakbal en kopballetje van Luukinho!

23 februari 2023 om 17:51

Zijn patas liggen nog in Brasil denk..

Helaas geen Mauro op rechtsback. Deze mannen moeten het gaan doen dan, zie ons wel winnen, maar een wonder lijkt me onwaarschijnlijk. Maar wie weet, bij een snelle 1-0 kan er van alles gebeuren.

23 februari 2023 om 17:41

Nee we gaan met Mwene de oorlog proberen te winnen .. ongelooflijk, dit noet echt het slechtste PSV elftal zijn, die ik sinds mijn bestaan gezien heb, en dit is toch inmiddels al 49 jaar. Pure middelmaat op elke positie op Xavi na

Wanneer word Boscagli weer terug verwacht? Die had je vandaag goed kunnen gebruiken.

23 februari 2023 om 17:52

Hij is al 3 jaar op de weg terug naar een comeback!

Op PSV inzetten is als hopen dat je iets wint met de Lotto, you never know!

Hopelijk doet Mwene het ubergoed. Dat er geen twijfel meer mag bestaan 🤞

Eindelijk Teze eruit. Ik zie Boscagli op de bank dus laten we hopen dat die binnenkort in het elftal komt want man man wat een armoede.

Kat in 't bakkie! Ik zeg 5-0!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren