Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud van Nistelrooij voert gesprekken over nieuwe trainersklus

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij voert gesprekken met Club Brugge, zo weet Het Nieuwsblad dinsdagavond te melden. De voormalig trainer van PSV wil graag weer aan de slag en Club is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer na het ontslag van coach Ronny Deila.

Van Nistelrooij traint in het huidige seizoen geen club, want hij wilde graag bijkomen na een bewogen voetbaljaargang bij PSV. De belangenbehartigers van de Noord-Brabander willen de wederzijdse interesse overigens nog niet bevestigen.

Volgens de berichtgeving moet Van Nistelrooij zich overigens ‘nog niet rijk rekenen’. “Het is niet omdat Club hem voor een gesprek uitgenodigd heeft dat hij ook automatisch de trainer wordt na de zomer.”

Blauw-zwart tast op dit moment de hele trainersmarkt af. Het is aannemelijk dat er nog interessante profielen op de koffie zijn geweest. Club heeft in principe tijd: het heeft pas een definitieve opvolger voor Ronny Deila nodig na het EK.”

De voormalig PSV-trainer heeft zelf naar verluidt wel degelijk oren naar een avontuur in België. Het is voor Van Nistelrooij dicht bij huis en hij ziet Club als een topclub.

Van Nistelrooij weet in ieder geval de naam van één concurrent: Karel Geraerts. De huidige trainer van Schalke 04 zou zelfs bovenaan de wensenlijst van Club staan.

Club wil ook nog steeds een nieuwe technisch directeur aanstellen. Hugo Broos en Francky Dury werden al genoemd, maar Club denkt ook nog aan alternatieven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tis hem gegund. Vorig jaar het maximale eruit gehaald met winst JC schaal, KNVB beker en 2e plek achter een heel goed Feyenoord. Al bespeurde ik nooit een heel duidelijke spelopvatting. Vrij behoudend en afhankekijk van de klasse van Xavi Simons, Luuk de Jong en Veerman. Wel een zeer prettige persoonlijkheid.

26 maart 2024 om 20:32

Als je kijkt naar de huidige basiself van PSV dan zijn alleen Dest, Schouten en Lozano nieuw ten opzichte van vorig jaar. Staat tegenover dat RvN in zijn eerste seizoenshelft nog beschikking had over Madueke, Gakpo, Simons en Sangaré. Die had dus echt een geweldig team maar verloor gewoon kansloos van Rangers en speelde het saaiste voetbal van zo'n beetje alle Eredivisieclubs. Ruud heeft er niet het maximale uitgehaald maar het uiterst minimale. Onwijs sympathieke man, legende en clubicoon. Maar ik zeg het gewoon: ik tel iedere dag mijn zegeningen dat hij weg is.

26 maart 2024 om 20:43

Boscagli scheelt ook wel een slok op de borrel, hoor. En Van Aanholt kwam pas halverwege. Luuk was pas in de tweede seizoenshelft los evenals Branthwaite, en toen wonnen we bijna alles. Schouten is ook niet zomaar een aankoop maar een enorme(!) versterking.

Ruud heeft er het maximale uitgehaald. Feyenoord was beter. Tegen Rangers misten we ook Gakpo geloof ik of Sangaré. Hadden dat seizoen een paar irritante momenten met blessures en ziektes. Ben wel blij met Bosz maar die vergelijking die je nu maakt is niet eerlijk.

26 maart 2024 om 20:48

Luuk, Sangaré en Gakpo deden allen gewoon mee tegen Rangers (Luuk viel in de return wel geblesseerd uit). Die wedstrijd tegen Rangers was een enorme wanprestatie, net als de ontluisterende nederlagen tegen degradanten Cambuur en Groningen. Onder Bosz is het ondenkbaar dat we zo diep door de ondergrens zakken. Dat ligt niet aan het team maar aan de trainer

Is Heerenveen niet iets voor Ruud? Even een stapje omlaag bij een vrij stabiele club. Hij deed het bij PSV redelijk, maar als je de impact ziet van Bosz denk ik wel van: onder Ruud leek het altijd een beetje op hoop van zege en hopen op ingevingen zonder een heel duidelijk plan. Club Brugge is ook weer een topclub met veel verwachtingen, waar je weinig tijd krijgt… maargoed, misschien heeft Ruud een duidelijker plan klaarliggen.

26 maart 2024 om 20:39

Heerenveen wil wel maar Ruud wil het buitenland in (al vinden sommigen dat het buitenland is).

Ik vind het wel een mooie club met een aantal goede spelers dus er is potentie en geld, geen budget als PSV maar toch genoeg om zich te versterken.

Ik gun Ruud het allerbeste en ik denk dat Club Brugge voor hem een prima stap en uitdaging zou zijn. Ruud heeft natuurlijk een ruim verleden bij PSV en ik denk dat bij Brugge de cultuur en sfeer niet heel veel afwijkt van die van PSV maar ik kan me natuurlijk vergissen. Het zou wel leuk zijn Van Bommel bij Antwerp te zien en Van Nistelrooij bij Brugge. Nog vrij recent deed Brugge het heel aardig in de Champions League maar ik beschouw de club nu toch meer als een slapende reus, net als Anderlecht eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren