Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Halst drukt Ajax op het hart waakzaam te zijn: ‘Litteken bij die jongen’

Laatste update:

Jan van Halst en Foppe de Haan denken dat Kenneth Taylor nog wel even last zal hebben van zijn dramatische optreden namens Oranje tegen Frankrijk (4-0) van vorige week vrijdag. De Haan hoopt vooral dat de middenvelder goed wordt opgevangen door de mensen van Ajax. Taylor kende in Frankrijk een dramatische start en werd door bondscoach Ronald Koeman al na 33 minuten naar de kant gehaald.

Het is ook Van Halst niet ontgaan dat Taylor zich na zijn wissel in Parijs opzichtig verstopte onder zijn blauwe muts. Drie dagen later tegen Gibraltar (3-0 winst) gunde Koeman hem geen speeltijd. "Die jongen komt nu met een litteken terug bij zijn club", vreest de analist het ergste in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bij Ajax zal die zorg de komende weken dan ook echt aanwezig moeten zijn om die jongen hier zo snel mogelijk van op te laten krabbelen. Ja. Het blijft topsport."

De Haan werd als bondscoach van Jong Oranje tweemaal Europees kampioen. Hij weet dus wat het is om met teleurgestelde internationals om te gaan. "Iedereen is daarin anders. Duidelijk is wel dat zo’n jongen nu eelt op zijn ziel heeft. Dat moet je met elkaar wegpoetsen zodat hij weer belangrijk wordt voor club en land", geeft de voormalig coach van sc Heerenveen als advies mee. "Hij kan echt wel goed voetballen. Niet voor niets heeft iedere trainer vertrouwen in hem." Volgens De Haan kan de nog onervaren Taylor hier alleen maar sterker uitkomen.

"Als je 28 bent, heb je dat al meegemaakt. Je ziet het bij Virgil van Dijk, die na een blessure nog worstelt. Dat hoort bij het leven van een topsporter. Taylor ervaart dat nu. Ik zou daarin zelf initiatief nemen, door met de trainer van Ajax meteen dingen op een rijtje te zetten." De Haan pleit voor goede interne gesprekken bij Ajax. "Dat is de taak van de hele club. Als Tadic, die dit seizoen ook veel kritiek kreeg, de rol van captain goed speelt, gaat ie ook met hem zitten. Het gaat om veiligheid en waardering. Die voelt Taylor even niet. Dan kun en durf je even iets minder." Social media ontwijken is tevens een tip van de trainer in ruste. "Als ik Taylor was, zou ik de telefoon ook een paar dagen op slot gooien."

Verdient Kenneth Taylor een tweede kans in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon te slecht, doet vaak stoer tegen kleine clubjes en nu weet die weer waar die staat qua nivea.

29 maart 2023 om 13:33

Helemaal mee eens. Meerdere malen maniertjes en gebaartjes tegen clubs als FC Emmen omdat wat lokale supporters dingen roepen naar meneer Taylor. Heeft zowel de voetballende kwaliteiten als de mentale instelling niet om in Ajax 1 of Oranje te mogen staan

29 maart 2023 om 13:57

Wat een kleinzielig gezeik over dat dansje. ''het was gewoon een TikTok-dansje. Dat had ik van te voren afgesproken met Conceiçao. We vonden het gewoon leuk om te doen.'' - het was niet om te provoceren, maar het feit dat het mensen een half jaar na dato nog steeds bezighoudt zegt echt wel wat over hoeveel jij je aantrekt van een dansje van een talentje die uit de Tiktokgeneratie komt.

29 maart 2023 om 14:16

Dat was zogenaamd aan de hand de 2e keer ja, maar laten we nou eerlijk zijn myvision, iedereen inclusief Taylor weet dat dat niet zo is, zeker die eerste keer bij Emmen niet, omdat er toen ook al veel commentaar was op zijn spel. (damn toen al, voor de winterstop).
Hij ontkent dat uiteraard omdat hij dan helemaal voor paal staat.

29 maart 2023 om 17:57

In de nfl doen ze de 1 na de andere dansje ook nba en dat zijn geen povere competities. Het hoort erbij. Is een totaal andere generatie. Om dit zo groot te maken. Niks voor niks kun je dansjes doen in de sport games.
Zeg gewoon hij is nep voetballend maar boeie of hij dansjes doet.

29 maart 2023 om 13:52

Gewoon nog maar 20. 12 jaar jonger dan een Wijnaldum die het niet echt veel beter deed afgelopen 2 wedstrijdjes. Ik zou toch iets harder zijn voor de "namen" Wijnaldum, Van Dijk en Depay...maar ach, wie ben ik.

29 maart 2023 om 14:41

Wijnaldum komt net terug van een jaar niet spelen en Taylor speelt al een jaar compleet bagger. Hoe kan je zo gekleurd naar situaties kijken?

29 maart 2023 om 14:41

Taylor is de natte droom van elke Ajacied puur en alleen om te bewijzen dat Gravenberch een domme keuze heeft gemaakt. Begin van het seizoen was iedereen maar aan het roepen dat we er op vooruit gegaan zijn met Taylor ipv Gravenberch. Die Taylor is leuk voor de breedte, goede basis techniek en tweebenig. Maar stond echt nooit bekend als een groot talent, en is totaal niet wat Ajax na moet streven.

29 maart 2023 om 14:46

Taylor is een typische Donny vd Beek/Klaassen voetballer. Voetbalt lekker mee als Ajax het top doet, maar presteert niks als het niet lekker loopt. Zie zo ook de reden dat beide spelers compleet hebben gefaald op een hoger niveau.

29 maart 2023 om 14:47

@nordin93: maar waarom mag Wijnaldum, die geen toekomst meer heeft, dan wel worden opgesteld volgens jou? Het is toch juist veel erger dat iemand die volgens velen hier een veel hoger niveau gewend was, de kans krijgt maar niet pakt in Oranje? Want Wijnaldum is een sterkhouder.
@cr7_arsenal: Wat een onzin. Ik denk dat meer dan driekwart van de Ajacieden zeggen dan wel hadden gewild dat Gravenberch nog bij Ajax zat.

29 maart 2023 om 15:22

@cr7 “iedereen aan het roepen dat Taylor een verbetering was” valt ook allemaal wel mee. Ik heb het nooit wat gevonden en zie het nog steeds niet, en om mij heen velen die er hetzelfde over spreken. Echter kan hij er zelf ook niks aan doen dat ie opgesteld wordt, dat doet een trainer op basis van wat ie ziet en verwacht, dus hij moet toch ergens iets goeds laten zien. Bovenal echt een speler bij gebrek aan beter.

29 maart 2023 om 15:27

@myvisio: je legt me geweldig de woorden in de mond, ik zeg alleen dat Wijnaldum net terug is van een jaar niet spelen. Nergens heb ik gezegd dat hij opgesteld moest worden.

Ik snap dat je steeds vergelijkingen wilt trekken, maar het zou je sieren als je in je mening clubvoorkeur achterwege laat. Immers praat je continu over spelers die geen toekomst hebben, maar loop je wel Daley Blind te promoten na een invalbeurt tegen Gibraltar. Tegen Frankrijk vergeten we het terugsjokken maar eventjes voor het gemak.

29 maart 2023 om 15:35

Als Wijnaldum net terug is van een paar jaar niet voetballen heeft hij m.i. net zo weinig te zoeken in Oranje als Taylor. Het is geen liefdadigheidsinstelling zeg...

Myvision slaat de spijker gewoon op zijn kop dus het heeft ditmaal niks met clubvoorkeur te maken. Taylor is nu de gebeten hond terwijl quasi vedettes als Wijnaldum en Memphis wederom de ontspringen.

Wel hoop ik, alvast sorry Myvision, dat we wel zo zoetjes aan afscheid gaan nemen van Blind. Want Wijnaldum heeft weinig toekomst natuurlijk, maar dat geldt een beetje hetzelfde voor Blind vind ik.

29 maart 2023 om 16:12

Ja, Memphis krijgt nooit commentaar..😅 Regelmatig staat hij bovenaan de lijst als men klaagt over de prestaties van Oranje spelers. Terecht of niet. Kritiek op Wijnaldum was wel verbazingwekkend laag moet ik toegeven. Dat neemt allemaal niet weg dat Taylor niks te zoeken heeft bij Oranje, waarbij Wijnaldum en Depay tenminste nog een bepaalde status hebben in het huidige Oranje.

29 maart 2023 om 16:14

@Kwark zeker de schuld van Koeman. Maar ‘gebrek aan beter’? Zijn echt voldoende spelers die beter zijn op die positie, Koeman maakt gewoon vreemde keuzes.

29 maart 2023 om 17:29

@psvlld bij Ajax sowieso gebrek aan beter (al wil ik die Grillitsch nou wel eens zien spelen), maar bij NL, tsja, buiten Frenkie, wie dan?

29 maart 2023 om 17:31

Het hele Nederlands elftal was slecht. Taylor werdt gewisseld door de fout van de heer van Rhoon die de bal onder zijn voet door liet gaan bij dat doelpunt.
Taylor werdt het kind van de rekening omdat Koeman wat moest doen.
Hij had ook van Rhoon er af kunnen halen.
Taylor heeft de pech om in een zeer slecht elftal te starten zonder bv Frenkie en nog meer grote jongens.
Hij moet ff weer terug bij Ajax de tijd krijgen zich verder te ontwikkelen want hij heeft zeker perspectief om een prima speler te worden.
Maar nu ff wat meer rust in zijn koppie krijgen.
Komt vast goed.

30 maart 2023 om 19:37

@kwark
Ik zou Koopmeiners naast Frenkie zetten. Ok, die was geblesseerd de afgelopen int periode, maar dat lijkt mij de beste oplossing. Of Koopmeiners op 10(speelt hij bij atalanta ook wel eens, dacht ik) en daneen Schouten naast de Jong. Of Wieffers, maar die had natuurlijk een pracht debuut, al vond ik zijn passing eigenlijk allemaal net te zacht... nog eredivisie snelheid zeg maar.... Maar ik moet t nog zien met Wieffers als het niveau een beetje omhoog gaat, maar ik laat me graag verassen.

29 maart 2023 om 14:44

Ik denk dat bijna alle Oranje spelers weten waar hun niveau is, maar zoals altijd in het voetbal. Spelers kunnen ineens over 5 jaar de leider zijn bij hun nieuwe club of land. Kijk naar Bruyne. Hazard was een superster en zie wat er nu is gebeurd. Courtois was de man van de CL en tijdens WK het lulletje en dat paar maanden later. In voetbal is niks zeker gozer, jij geniet, maar over 3 jaar staat Taylor wel misschien aan de basis van de beste lichting ooit met Brobbey, Gravenberch, Malacia, Frimpong, Timber. Je weet het maar nooit. Kijk naar Argentinie, zij winnen het WK en Messi was toen echt niet op zijn best. Dat was hij toen in zijn tijd bij Barcelona en zelfs toen speelde hij met nog betere spelers zoals Macherano, Aguero. Nu zijn het allemaal leuke spelers, maar echt niet van dat niveau. Dus er is niks zekers, maar geniet in ieder geval nu het nog kan van je momentje.

29 maart 2023 om 15:12

Beste lichting ooit? Ik geef je op een briefje dat dat dus nooit de beste lichting ooit is. Zit sowieso al bijna geen creativiteit bij in dat rijtje

29 maart 2023 om 15:51

Frimpong, Malacia, Gravenberch en Timber niet creatief? Dan heb je nog Noa Lang en Kluivert. Spelers die nu speeltijd krijgen hebben geen creativiteit, alleen Frenkie de Jong.

Komt wel goed met die jongen, is een goed talent wat nu gewoon een zwaar jaar heeft. Dit komt grotendeels door het matig presterende elftal waar hij dit jaar in speelt, hier weet hij zich niet aan te onttrekken.

Aan hem om te laten zien dat hij zich weer op kan pakken wanneer Ajax ook weer in een betere vorm terecht komt.

29 maart 2023 om 13:50

Iemand die jong is, is niet per definitie een talent. Ik moet bekennen dat ik niet alle ajax wedstrijden kijk. Maar degene die ik zie speelt hij verstoppertje en zie ik werkelijk waar niks waardoor ik denk dat deze jongens ergens in de top gaat voetballen.

29 maart 2023 om 14:00

En iemand die "oud" is, is niet per definitie een vedette. Praten over verstoppertje, terwijl Taylor volgens velen hier juist teveel aan de bal kwam tegen Frankrijk. Degene die echt verstoppertje speelde was onze "vedette" Wijnaldum. Die heeft er niets meer te zoeken.

29 maart 2023 om 14:31

Die jongen is 20 jaar. Op die leeftijd is het uberhaupt knap dat je enigszins aanhaakt bij Ajax. Als hij over twee jaar een gewaardeerde kracht is, doet hij het gewoon goed. Dat hij nu nog niet klaar is voor Oranje, da's geen schande.

29 maart 2023 om 14:56

Hahah, mensen zijn echt schapen. Taylor gaf een assist op Wijnaldum. Had Wijnaldum hier gescoord, dan had iedereen Taylor op handen gedragen en dan was het een andere wedstrijd geworden, maar iedereen valt over Taylor heen. Wijnaldum mist een 100 procent kans, maar de misser daar praat niemand over. Dan stond het voor rust al 2-1. Dan was hete heel ander gelopen. Gaat om details. Qua aanvallende impuls, vond ik Taylor juist dreigender dan Gakpo en Berghuis. Berghuis miste ook 100 procent kans. Dan stond het la meteen 2-1. Ja Berghuis en Wijnaldum zijn de ervaren rotten, maar in Nederland zijn wij zo naief dat wij liever een jongeling aanvallen. Van Dijk is ook een ervaren man met CL achter zijn naam, waar was hij dan bij de 4 tegentreffers?

29 maart 2023 om 15:47

@debers Hij is een jong talent, zit na een sterk begin (net als de rest van Ajax) in het eerste niet in zijn beste periode (en op basis daarvan kun je je best afvragen of het slim was om hem tegen Frankrijk te laten spelen).

Ik vind hem als voetballer best te vergelijken met Kokcu, moderne allround middenvelder, geen buitengewoon sterke punten maar ook niet veel zwakke. Denk dan eens terug aan waar Kokcu 2 jaar geleden stond en waar hij nu is? dat is toch ook een wereld van verschil. Ik vroeg me bij hem in ieder geval op zijn 20ste af waarom hij in het eerste moest spelen bij Feyenoord, maar die heeft zich zo ontwikkeld dat als er deze zomer een leuke club uit de PL komt met een enorme zak geld dat iedereen roept dat dat te verwachten was.

29 maart 2023 om 14:01

Ik waardeer je positiviteit maar een talent kan natuurlijk ook gewoon simpelweg tekort komen. Jongens als Gravenberch, Timber, Brobbey en eerder de Ligt hebben ook mindere periodes gehad maar talent herken je direct. Ik heb Taylor echt nog nooit iets uitzonderlijks zien doen. In mijn ogen echt categorie Ekkelenkamp, Eiting en Dani de Wit, leuke spelers maar absoluut geen toptalenten die Ajax aantoonbaar sterker maken

29 maart 2023 om 14:03

Mwa, Timber mag volgens velen hier ook niet meer worden opgeroepen of opgesteld hoor. Het heeft eerder te maken met het anti-Ajax gevoel of het onderbuikideetje dat "want Ajax, dus opgeroepen".

29 maart 2023 om 14:10

Achjoh, verkeerd opgestaan myvision? Taylor is een matige speler en hoort inderdaad niet opgeroepen te worden. Ik heb niemand horen zeggen dat Timber niet moet worden opgeroepen. Wel dat hij uit de basis moet. Niet zo heel gek als De Ligt voor hem op de bank blijft toch?

Verder helemaal eens met Diego_forlan. Als talent mag je echt genoeg zwakke wedstrijden spelen, maar bij Taylor is geen uitzonderlijk talent te herkennen.

29 maart 2023 om 14:13

Heel eerlijk, in tijden niet zo goed en lang geslapen juist haha! Nou, ik heb het hier de afgelopen weken wel gezien over Timber. Ik ben ook niet overtuigd door Taylor, maar ik ben afgelopen twee wedstrijden door ongeveer 10 anderen niet overtuigd.

29 maart 2023 om 14:52

Hahaha Myvision, bespeur ik opeens Calimero gedrag bij je? Anti-Ajax gevoel? Is het wel eens bij je opgekomen dat Taylor gewoon een simpele voetballer is die tekort komt voor Ajax en daarmee zeker voor Oranje? Timber is een toptalent die even wat minder presteert. Taylor is een middelmatige speler die het niveau niet gaat halen.

Gravenbergh is ook een toptalent maar heeft waarschijnlijk met Bayern een verkeerde keuze gemaakt. Ajax maakt het hele seizoen al de verkeerde keuze.

Timber en Gravenbergh komen er beide wel en ook beide in Oranje. Taylor gaat het niet redden op het moment als Ajax gaat doorselecteren. Want nog zo'n seizoen kan Ajax zich niet veroorloven.

29 maart 2023 om 16:07

@burdym die jongen is 20, kan nog een heleboel stappen maken. Dat Ajax dit seizoen minder draait ligt in mijn ogen zeker niet aan hem. En als Ajax door gaat selecteren deze zomer zal hij ook niet boven aan het lijstje staan met spelers die vervangen moeten worden en ook niet bij de eerste 5 (nog los van de spelers die vervangen moeten worden omdat ze mogelijk vertrekken).

Ik vind het ook makkelijk om hem een simpele voetballer te noemen, hij is een redelijk allround moderne middenvelder alleen blinkt hij nergens, zoals veel vergelijkbare spelers, echt in uit, maar heeft ook niet veel zakke punten. In vergelijking met Gravenberch die je kennelijk wel als top talent ziet is hij verdedigend een stuk beter en aanvallend een stuk effectiever bijvoorbeeld, alleen mist hij de flair die Gravenberch heeft en had die laatste een betere passeer actie en versnelling in zijn spel. Of hij ooit de top gaat halen zullen we moeten afwachten. Ajacieden zijn natuurlijk enigszinds gekleurd, maar ik vind hem verder dan Kokcu was op 20 jarige leeftijd (en op basis van veel statistieken is hij dat ook), die heeft alleen in de afgelopen 2 jaar enorme stappen gezet, die potentie heeft Taylor ook.

Neemt niet weg dat hij op dit moment niet in zijn beste periode zit en daarmee op dit moment niet in de basis tegen frankrijk had moeten starten

Tja als ze worden geselecteerd dan zeggen ze ook geen nee. Als je international wordt van oranje, dan wordt je ook gewoon als een potentiele topspeler beoordeeld. Dat is die niet, en is duidelijk door de mand gevallen. Voor een jonge jongen kan dat lastig zijn om mee om te gaan, maar met de Ligt is het ook aardig goed gekomen. Net hoe je er mee om kunt gaan natuurlijk. Hier onderscheiden de spelers met een goede mentaliteit zich van de spelers met een mindere mentaliteit. Aan de speler zelf om zich weer op te krabbelen.



Je was me voor ayoubb ....taylor heeft zo belachelijk veel kansen gehad, en heeft zich niet onderscheiden. Deze jongen is niet beter da hij nu laat zien ....lekker verhuren om hem blijvend speeltijd te geven. Jongen heeft geen zelf inzicht. Voetbalt als een drol maar loopt wel de hele wedstrijd anderen aan te sturen. Hoe komt Koeman op het idee hem op te roepen, jongen is al verziekt van de kapsones. Past in die zin wel prima in het Nl. elftal. Zooitje patsertjes.

29 maart 2023 om 14:35

Hij is slechts 20 jaar. Ter vergelijking: Al die opgehypede jongens en zelfs spelers als De Jong kwamen toen pas net door bij Ajax en die hadden het qua ploeg beter voor elkaar dan Taylor. Maar ja, het is altijd makkelijk om iets ongefundeerds te roepen.

Taylor had bij voorbaat al een te grote bek en dacht zelf Pirlo te zijn op het veld de laatste weken. Die is gewoon weer met beide benen op aarde gezet. Zie dit alleen maar gunstig uitpakken voor Ajax.

Een echte People Manager had Taylor tegen de dwerg Gibraltar ook minuten gegeven om juist weer wat zelfvertrouwen te krijgen. Helemaal gezien de 11 die al op het veld stonden ook gewoon amper thuisgaven. Maar Koeman gooit bij wanprestaties liever iemand anders voor de bus en zal dit debacle tegen Frankrijk uit de geschiedenisboeken ingaan als "taylor - Het Slechtste Optreden Ooit In Oranje". Ik hoop dat Taylor zich bij Ajax rustig gaat revancheren. Harde les, maar als het zo moet, dan maar zo.

29 maart 2023 om 13:52

Oranje is geen opleiding centrum. Het is de plek voor de beste van Nederland. We gaan niet mensen opstellen om ze een goed gevoel te geven.

29 maart 2023 om 13:58

Zou je gelijk willen geven DeBers maar als dat zo is waarom zijn Wijnaldum - de Rhoon - Blind enz enz geselecteerd en staat er een nobody als coach voor de groep die nooit terug gehaald had moeten worden.

29 maart 2023 om 13:58

En het is ook geen bejaardentehuis of revalidatiecentrum. Taylor heeft in ieder geval nog de toekomst. Wat doet een Wijnaldum er nog in hemelsnaam?

29 maart 2023 om 14:00

Deed koeman bij wieffer anders wel. Waarom niet de man in vorm tegen het betere land erin gooien maar juist de man uit vorm?

29 maart 2023 om 14:02

Wieffer was niet fit genoeg om te beginnen. Had hij zelf aangegeven.

29 maart 2023 om 14:32

Slim, zou ik ook hebben gezegd als ik met dat team tegen Frankrijk moest spelen.

29 maart 2023 om 14:49

Hahaha, nou, ik acht Wieffer wel van het niveau, ambitie en karakter dat hij gewoon graag in de basis had gestaan hoor. Want hij gaf maandag al aan dat hij het zo bijzonder vond dat hij gewoon in Parijs mocht zijn, met Oranje.

29 maart 2023 om 16:14

Waarom hem dan oproepen?

29 maart 2023 om 13:56

Een echte people manager had Taylor tegen zichzelf in bescherming genomen en hem niet opgeroepen voordat hij een constant goed niveau bij zijn eigen club haalde.
Oranje is geen liefdadigheidsinstelling, gewoon afrekenen op zwakke prestatie en niet presteren is wieberen. Hetzelfde geldt voor het oproepen van spelers zodat ze een interlandmijlpaal kunnen bereiken, ook belachelijk.

29 maart 2023 om 13:58

Prachtig argument hoor, maar dan kan je bijna niemand meer opstellen. Vrijwel niemand is of in vorm of speelt veel bij de club.

29 maart 2023 om 14:13

Hetzelfde kan je zeggen bij een Wijnaldum, Van Dijk of een Weghorst of Brobbey. Net wat myvision zegt vrijwel niemand is of in vorm of is altijd een basisspeler. Toch krijgt een Botman tot op heden geen kans die wel prestaties levert bij zijn eigen club

29 maart 2023 om 17:15

Mooi zeg, compleet de discussie verschuiven en negeren wat ik gezegd heb. Nogmaals, Taylor heeft nog nooit in zijn carriere een geruime periode goed gespeeld dus had nooit opgeroepen mogen worden. Ik heb het nergens over huidige vorm of veel spelen gehad.

Er zijn spelers die in het verleden wel goed gepresteerd hebben (ook in Oranje) die nu door allerlei uitlopende zaken minder niveau halen. Dan is inderdaad de vraag moet je die oproepen. Leeftijd speelt dan ook een rol met het oog op doorselecteren. Zo'n Wijnaldum wat mij betreft een perfect voorbeeld van niet doen.

En dan Botman, maar ook een Frimpong of zelfs een van der Boomen. Die presteren inmiddels wel al geruime tijd goed, zo iemand moet een kans krijgen.

29 maart 2023 om 14:37

Mua, dat vind ik weer te makkelijk. Oranje komt voor Taylor simpelweg te vroeg. Mensen lijken te vergeten dat hij pas 20 jaar is en dat de meeste spelers (met een Ajax-verleden) dan nog niet eens bij Ajax in de basis spelen. Taylor heeft gewoon dat bekende talentendipje. Als hij in mentaal opzicht geschikt is voor Ajax en hoger, komt hij hier alleen maar sterker uit. Lachwekkend dat mensen een talent van 20 jaar al afschrijven overigens.

Dat we het überhaupt hebben of die taylor wel of niet geselecteerd is eigenlijk al lachwekkend. Dat hij bij Ajax speelt is al ridicuul. Het is gewoon een speler voor het rechterrijtje eredivisie

Waarom proberen ze Kenneth Taylor in bescherming te nemen?

29 maart 2023 om 13:54

Omdat het nergens op slaat om iemand van 20 totaal de grond in te boren. Dat hielp ook niet echt bij een Kokcu of De Ligt, en zie nu waar ze staan qua niveau.

29 maart 2023 om 16:10

Omdat het niet alleen aan een 20 jarige jongen die zijn 4e interland speelde lag dat Nederland door Frankrijk van het veld werd geblazen

Kenneth Taylor was een hele grote jongen toen hij dacht mondjes te kunnen snoeren na een doelpuntje tegen Emmen (?), dan moet hij nu ook even kunnen incasseren als een grote jongen. Goed voor het leerproces van een jong talent, zo'n lesje in nederigheid.

"De Haan werd als bondscoach van Jong Oranje tweemaal Europees kampioen. Hij weet dus wat het is om met teleurgestelde internationals om te gaan."
Ik val hier gewoon van een hele brede stoel af. De redenatie van deze zin ontgaat mij echt helemaal. Ook het causaal verband tussen deze 2 zinnen is echt absurd. Stagiair gewoon alle ruimte gegeven ofzo?

Taylor is een goede speler voor middenmoot Eredivisie, niet meer dan dat. Ik zit meestal wel goed met deze voorspellingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren