Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk wint met Celtic, Van Wolfswinkel en co. pakken punt in Milaan

Laatste update:

Dankzij twee late treffers heeft Celtic een forse stap gezet op weg naar de knock-outfase van de Europa League. De Schotse grootmacht, met Virgil van Dijk uiteraard als basisklant, had het lastig tegen het Roemeense Astra, maar kwam uiteindelijk bovendrijven en won met 2-1. Internazionale liep ondertussen tegen het eerste puntverlies in Groep F aan. De Italianen kwamen niet verder dan een bloedeloos 0-0 gelijkspel tegen Saint-Étienne. Het elftal van Walter Mazzarri staat er met zeven uit drie echter nog altijd prima voor.

/

Celtic - Astra 2-1
Celtic kon donderdagavond een forse stap zetten op weg naar Europese overwintering, maar had het lastiger met het Roemeense Astra dan verwacht. Het was vooral aan doelman Craig Gordon te danken dat bij rust de 0-0 stand nog op het bord stond, want het waren de bezoekers die de grootste kansen kregen. Na de pauze was het wat beter van Schotse zijde. Stefan Scepovic liet binnen een tijdsbestek van een paar minuten echter tot twee keer toe een geweldige kans liggen. De bezoekers waren via Cristian Oros eveneens dreigend, maar slaagden er ook nu niet in om Gordon te kloppen.

Uiteindelijk was het alsnog Scepovic die zich mocht laten bejubelen. De Serviër anticipeerde goed op een vrije trap van Anthony Stokes en zorgde met het hoofd voor de bevrijdende 1-0. Binnen een paar minuten leek het daarna definitief gedaan met de aspiraties van de bezoekers uit Roemenië. Nauwelijks vijf minuten na de 1-0 ging de doelman van Astra de fout in, waarvan middenvelder Sfefan Johansen optimaal profiteerde. Astra kwam echter nog tot een aansluitingstreffer via Gabriel Enache, maar kon de comeback niet meer compleet maken.

Internazionale - Saint-Étienne 0-0
De bezoekers uit Frankrijk, met Ricky van Wolfswinkel bij de eerste elf, begonnen verrassend goed aan de lastige uitwedstrijd in Milaan. In de eerste helft kwam Inter dan ook een paar keer met de schrik vrij: Kévin Theophile-Catherine kopte rakelings over en Franck Tabanou zag zijn uitstekende vrije trap via Juan Carrizo en de lat over het doel springen. In de tweede helft was het qua goede kansen gelijker verdeeld: Zdravko Kuzmanovic was met een ziedend schot dreigend namens de thuisploeg, terwijl aan de overzijde Tabanou zich nog eens liet gelden. Doelpunten vielen er echter ook in de tweede helft niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het wel mooi om te zien dat wss nog niet 1% van de mensen die van dijk gerate hebben zijn wedstrijd hebben gezien. Maar omdat hij nederlands is alsnog enorm lopen te plussen. Dat hele systeem gaat nergens over, zeker ook omdat je meerdere malen kan stemmen.

On: Het is maar goed dat celtic geen CL meer speelt, ik ben echt fan van celtic, geweldige mensen daar. Maar wat is de kwaliteit daar achteruit gegaan zeg.

Celtic winst, Tottenham-1, gladbach -2, depay to score, besiktas winnen van 2,88 75 EU gemaakt

Goede bet

Goed resultaat voor Saint-Etienne, maar wel een slechte wedstrijd, van beiden kanten. Ruffier, Tabanou en Theophile waren de beste spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren