Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk lacht om opmerkelijk interview Van Gaal: ‘Deel zijn mening niet’

Laatste update:

Virgil van Dijk kan zich niet vinden in de uitspraken van voormalig bondscoach Louis van Gaal, die maandagavond tijdens de Eredivisie Awards aangaf dat de WK-winst van Argentinië in Qatar een ‘vooropgezet plan’ is. Dat laat de aanvoerder van het Nederlands elftal dinsdag weten in gesprek met de NOS. De directie van de KNVB heeft tegenover de publieke omroep laten weten niet te willen reageren op de uitspraken van Van Gaal, die wereldwijd veel reacties krijgt.

Van Dijk reageert met een lach op de uitspraken van Van Gaal. “Ik heb het vanmorgen gehoord, inderdaad. Dat is het eigenlijk wel. Het is natuurlijk zijn mening, zoals iedereen die mag uiten. Ik deel in dit geval niet dezelfde mening.” De spelersgroep van Oranje heeft de uitspraken van Van Gaal intern niet besproken. “Nee, we hadden vanmorgen een belangrijke meeting over de komende wedstrijd. Dat is momenteel iets belangrijker, denk ik.”

Van Gaal, die na het WK met pensioen ging, verscheen maandag voor het eerst weer in de media. De Amsterdammer vierde zijn terugkeer met een opmerkelijk interview aan de NOS. “Als je ziet hoe Argentinië aan de doelpunten komt en hoe wij aan de doelpunten komen en hoe sommige spelers van Argentinië over de schreef gingen en niet bestraft werden, dan denk ik dat het allemaal vooropgezet spel is.” Volgens Van Gaal moest en zou Lionel Messi wereldkampioen worden.

Van Dijk deelt die mening niet, zo blijkt uit zijn interview. De 32-jarige Bredanaar speelt bij Liverpool samen met Alexis Mac Allister, die deel uitmaakte van de Argentijnse selectie die in Qatar geschiedenis schreef. Oranje werd in Lusail in de kwartfinale uitgeschakeld door Argentinië. Na een zinderend spektakelstuk met twee late doelpunten van invaller Wout Weghorst (2-2) trok het elftal van Van Gaal tijdens de strafschoppenserie aan het kortste eind. Argentinië won in de halve finale gemakkelijk van Kroatië (3-0), waarna Frankrijk in de finale na penalty’s werd verslagen (3-3, 4-2 n.s.). Het leverde de Argentijnen de eerste WK-zege op sinds 1986, toen Diego Maradona het goede voorbeeld gaf aan Messi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet zeggen tijdens het WK leek het er af en toe wel op alsof Argentinie inderdaad het WK moest winnen. Maar als je dan gaat nadenken hoeveel mensen in het complot moeten zitten om zoiets voor elkaar te krijgen dan lijkt dat haast onmogelijk.

Wellicht ben ik te naïef, maar ik ga er vooralsnog gewoon vanuit dat er niets aan de hand was.

5 september 2023 om 12:34

Ben ik met je eens. Als er echt een complot was waren er allang mailtjes/appjes/andere bewijzen opgedoken die iig in de richting van een complot zouden wijzen.

5 september 2023 om 13:29

En als er echt een complot was dan had Frankrijk die 2e penal nooit gekregen in de finale. Bij 1 penal van Argentiniã« over het gehele WK zou je kunnen twijfelen, maar de rest van de penals waren gewoon meer dan terechte penals. Enige waar je over kan twijfelen is de incapabele Lahoz die Messi geen rood (2x geel) gaf tegen Nederland, want dat mocht hij mede door die handsbal gewoon krijgen.

Daarnaast is Argentiniã« het alsnog geworden doordat Martinez die bal pakte op het schot van Kolo Muani.

5 september 2023 om 14:03

Messi zou natuurlijk nooit de tweede gele hebben gepakt als hij geel had gekregen voor die hands bal.

5 september 2023 om 14:29

Dat zullen we nooit weten, maar hij had in ieder geval minder risico in zijn spel gelegd waardoor sommige situaties anders zouden worden. Het heeft dus wel degelijk invloed gehad op de wedstrijd.

5 september 2023 om 12:35

Je bent niet de enige hoor die hetzelfde denkt. Je kan niet uitsluiten dat sommige scheidsrechters Argentinië voordeel hebben gegeven met beslissingen, maar uiteindelijk moet de bal nog steeds tegen de touwen.

Van Gaal heeft het over hoe de doelpunten van Argentinië tot stand zijn gekomen en die van Nederland in de wedstrijd. Iedereen die voetbal een warm hart toedraagt, kan genieten van de 1-0 van Argentinië. Nederland speelt 80 minuten lang niet mee, om in de verlenging hetzelfde voetbal op de mat te leggen.

Sorry meneer van Gaal, op 10 tot 15 minuten na heb je volledig gefaald vanuit tactisch oogpunt. Geef dat gewoon toe, slappe hap.

5 september 2023 om 13:25

Als Kolo-Muani die laatste bal 10 cm naar rechts schiet dan is Frankrijk wereldkampioen. Zal hij ook in het complot zitten volgens Louis?

5 september 2023 om 12:36

Ik vond over het algemeen dat er vrij snel gefloten werd voor penalties van Argentinië, maar die penalty tegen Nederland was gewoon terecht. Verder heeft Argentinië ook gewoon een goede WK gespeeld en in mijn ogen verdiend gewonnen.

5 september 2023 om 12:36

Zo heel veel mensen hoeven niet in dat complot te zitten hoor. Als je de scheidsrechters weet te beïnvloeden ben je er eigenlijk al. Door het geven van goedkope strafschoppen, het geven van kaarten aan tegenstanders en het niet geven van kaarten aan Argentinië kunnen scheidsrechters heel makkelijk een wedstijd beïnvloeden. Natuurlijk moet Argentinië nog wel de wedstijd winnend af zien te sluiten, maar een omgekochte scheidsrechter kan ze wel een flink eind op weg helpen.

6 september 2023 om 00:02

Dus de nederlandse scheidsrechter en var tegen Polen zijn ook omgekocht?

5 september 2023 om 12:38

Nou ja, het is voor een organisatie als de FIFA niet heel lastig om dat voor elkaar te krijgen, dus in dat opzicht denk ik dat het makkelijker zou zijn dan je op voorhand zou denken. Ik geloof alleen niet dat daar sprake van was op het WK. Je kunt hooguit stellen dat het meezat bij Argentinie, maar niets duidt op een vooropgezet plan.

5 september 2023 om 12:55

Als er een complot was hadden ze na 3 minuten wel afgefloten bij Nederland Argentinië ipv die 11 minuten erbij tot het gelijk werd... Argentinië was gewoon het beste team.

5 september 2023 om 18:12

Mee eens. Het werd nog 2-2 door puur geluk en opportunisme. Tot de 83ste minuut leek het er niet eens op dat Oranje uberhaupt aan scoren toe zou komen.

5 september 2023 om 12:55

Je bent idd naïef als hier over twijfelt ! Tuurlijk is dat niet zo. Argentinië kreeg niets kado. Van Gaal heeft het nooit zo op Zuid Amerikanen. Zijn we gewend van hem. Vandaar de Riquelme oortjes van Messi naar Van Gaal. Heb nog nooit een Zuid Amerikaan positief over Van Gaal gehoord.

5 september 2023 om 13:44

Nou dat Argentinië niets kado kreeg is natuurlijk niet helemaal waar. Die hebben zeker wel 1 a 2 makkelijk gegeven strafschoppen gekregen of gele kaarten die juist niet werden gegeven.

Buiten dat was Argentinië wel de verdiende winnaar denk ik.

5 september 2023 om 13:45

Ik ga nooit vergeten hoe hij messi knuffelde toen het uit de hand liep en hem ging sussen en bij ronaldo wel gelijk zijn mannetje stond voor zijn teamgenoot..🫠Tuurlijk geeft hij zo een antwoord want hij heeft een argentijn in zijn team en is aanvoerder bij zijn club lijkt mij verstandig dat hij zo heeft geantwoord ook als hij diep van binnen de mening van van gaal deelt

De teleurstelling van Wout voelde ik door merg en been. Hij had bijna een droomavond. Wout Weghorst had hier een monument kunnen verdienen, als Oranje maar besloot te blijven voetballen op Kick and Rush. Met Weghorst, Luuk en Van Dijk voorin.. Nee, Oranje ging weer terug naar voetballend oplossen... Waar het 90minuten lang problemen mee had. Tijdens de strafschoppen vlieg je er dan uit omdat Noppert onbekwaam is met strafschoppen stoppen.

Netjes. En natuurlijk ben ik het eens met Van Dijk. Dit is geen vooropgezet plan. Argentinië heeft ook elk potje terecht gewonnen. Zeker in de KO-fase. Tegen Mexico, waar ze de scheids niet mee hadden zelfs, hadden ze eruit kunnen vliegen na hun verliespartij tegen Saudie-Arabië. Dus inderdaad: Complete nonsens dat het een vooropgezet plan is. Alleen dat die trap in de dug-out nooit een ronde kaart was, dat blijft onbegrijpelijk. Maar mag een VAR wel ingrijpen bij een tweede gele eigenlijk?

5 september 2023 om 12:34

Precies. Zelfs tegen een onthutsend slecht Oranje hadden ze eruit kunnen vliegen en dat had men tot de 80ste minuut absoluut niet verwacht. Het zat Argentinie wellicht zeker niet tegen, maar het kwam niet in de buurt van de capriolen rond Zuid-Korea onder Hiddink destijds.

5 september 2023 om 13:13

Ik geloof ook niet dat het allemaal in scène is gezet, maar dat Messi geen geel krijgt voor hands (standaard kaart, dus geen discussie mogelijk) en die trap in de dug-out van Paredes geen rood was, dat was wel heel opvallend. Zijn geen subjectieve beslissingen zoals een harde overtreding die evt geel of rood is. Dit waren allebei 'objectieve' gele kaarten volgens de regels.

5 september 2023 om 13:27

Tuurlijk was het geel, maar door dat soort kleine dingen zou het grootste sportevenement corrupt zijn. Wat boeit het nou of Messi een gele kaart of niet heeft gehad ( achteraf dan )

5 september 2023 om 13:45

Zoals ik al in de andere topic zei, de handsbal van Messi is geen "objectieve" gele kaart volges de regels, om geel te krijgen voor een handsbal moet je er bewust een veelbelovende aanval mee stoppen of bewust scoren of proberen te scoren. Dit was allemaal niet het geval bij de handsbal van Messi; dus was een vrije trap geven aan Nederland genoeg.

Trouwens, het feit dat er in de regels staat "veelbelovende aanval" en dit subjectief kan zijn, betekent al dat er helemaal geen "objectieve" beslissing kan zijn hier.

Maar ik denk dat zelfs jij het er mee eens bent dat Messi geen veelbelovende aanval stopte door hands te maken op de middellijn nadat Aké de bal met een uiterste poging wegwerkt, terwijl er nog 9 Argentijnen op hun eigen helft staan.

5 september 2023 om 14:11

Sergio: Een bewuste handsbal is gewoon geel hoor. Die had de scheidsrechter daar gewoon moeten geven. Maar het verschil zat bij Argentinië echt niet in 1 gele kaart meer of minder voor Messi. Dan had hij namelijk die tweede die partij niet gekregen ne was alles weer gelijk. Het was een vreemde beslissing, maar niet een beslissing dat uit corruptie o.i.d.. is geboren

5 september 2023 om 16:16

Nee hoor, een bewuste handsbal is een overtreding. Het is dan alleen een kaart als je er een veelbelovende aanval mee stopt.

Anders is iedere handsbal waarvoor wordt gefloten hands; immers is de criteria voor strafbaar hands dat het BEWUST moet zijn...

Onbewust hands maken is per definitie geen overtreding (en dus ook niet strafbaar, tenzij je scoort met de hand). Om een overtreding met hands te maken MOET het bewust (deliberate) zijn, dus dat het bewust was betekent gewoon dat het een overtreding was.

Logisch, was ook een belachelijke opmerking. Beetje hoe de Engelsen destijds reageerden op het kampioenschap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton… Slechte verliezers

Tuurlijk niet. Virgil is niet onafhankelijk omdat hij nog volop in de voetballerij actief is. Van Gaal is daarentegen onafhankelijk en kan roepen en zeggen wat-ie wilt.

Neem hem het ook niet kwalijk, maar wat had de verslaggever/inteviewer dan verwacht? Dat Virgil had gezegd dat het doorgestoken kaart was? Tuurlijk niet. Misschien denkt-ie het, maar zeggen zal hij het nooit zolang hij profvoetballer is...

5 september 2023 om 12:59

Misschien denkt ie gewoon wat ie nu zegt..

Enige wat anders had gekund was om 1 van Messi's zijn fans niet een fluit te geven. Maar echt vooropgezet plan? Daar ben ik het niet mee eens. Argentinië heeft gewoon het geluk gehad, wat een toernooiwinnaar vaker nodig heeft. Frankrijk kreeg nog een 100% kans vlak voor tijd die er dan net niet ingaat. Dat is gewoon geluk en geen vooropgezet plan.

Dat is natuurlijk ook gewoon onzin. Argentinië heeft absoluut veel mee gehad maar meteen naar een complot wijzen is zo idioot. Dat gebeurt echt veel te vaak de laatste tijd.

5 september 2023 om 12:52

Dat gebeurt inderdaad wel heel vaak. Alsof er een geheime wereldwijde organisatie is die af heeft gesproken dat alles een complot is.

Dat lijkt mij ook erg onwaarschijnlijk. Natuurlijk zat het Argentinie niet tegen (een beetje zoals het Van Gaal ook niet bepaald tegenzat), maar buiten misschien 1 of 2 fouten van de arbitrage over het hele WK genomen (fouten die je wel vaker ziet), heb ik geen zeer dubieuze dingen gezien. Sowieso vind ik het nogal kleinzerig van Van Gaal. Het was een klein wonder dat het uberhaupt nog een wedstrijd werd in die kwartfinale, want 80 minuten lang had je niet eens recht op een doelpunt, laat staan twee. Dat was puur opportunisme met een dosis geluk.

Prima van Virgil, dit soort dingen moet je ook helemaal niet in de media bespreken. Is alleen maar sensatie-zoekerij.
Ik kan me wel voorstellen dat v. Gaal dit denkt, maar had het natuurlijk niet in de media moeten uitspreken.
Iedereen die zich hierover uitlaat in negatieve zin, maakt zich belachelijk tegenover de voetbalwereld.
Behalve de VZ-reaguurders

5 september 2023 om 12:36

Van Gaal is gewoon nog zuur van dat verlies.

LvG heeft het gewoon niet bij het juiste eind. Simpel. Er zijn zoveel momenten geweest om een eventueel vooropgezet plan te ontkrachten. Verlies tegen SA, Verloop kwartfinale tegen Oranje, WK Finale etc. Het is onmogelijk. Argentinie is de eerlijke en terechte kampioen.

Van Gaal is gewoon een zure verliezer niets mis mee lekker laten gaan, enige conclusie na het WK is dat Lahoz en meerdere VAR teams gewoon waardeloos waren.

Had de interviewer ook nog vragen over de vorm van vdijk? Onze onbetwiste aanvoerder loopt toch al een tijdje te schutteren sinds z'n zware blessure.

Tuurlijk is het onzin wat Van Gaal zegt. Argentiniã« is gewoon verdiend wereldkampioen geworden. Tegen Nederland waren ze de betere totdat Weghorst erin kwam. En ook in de verlenging hadden we letterlijk niks te zeggen en geluk dat Argentiniã« niet scoorde met o.a een bal op de paal.

En daarna ook gewoon Kroatiã« met gemak verslagen en ook tegen Frankrijk waren ze de betere voor 75 minuten totdat Frankrijk een comeback maakte. Tuurlijk hebben ze wat geluk gehad maar wie heeft dat niet. Je hebt altijd een portie geluk nodig om te winnen.

1 ding is in iedergeval zeker. Er is nog nooit een team geweest wat zoveel penalty's mee kreeg op een wk en er zal ook nooit een team meedoen die er meer mee krijgt als Argentinië.

5 september 2023 om 14:18

Dat laatste weet ik nog net zo niet, maar dat komt meer omdat het WK steeds meer deelnemers krijgt, waardoor je ook steeds meer wedstrijden krijgt. Stel: straks krijgen we over 10 jaar een WK met 64 landen, 16 poules. beste 2 gaan door naar 8 poules, daarvan beste 2 door naar 1/8e finales. Heb je zo aantal extra wedstrijden erbij ;-) Zeg nooit nooit haha!

5 september 2023 om 18:41

Nooit nooit, maar je hebt wel gelijk als ze het gaan uitbreiden. En dat gaat vast nog wel een keer gebeuren want meer wedstrijden = meer munten.

Hard maken kun je het niet, maar hoeveel zij de arbitrage mee hebben gehad in combinatie met alle goede randvoorwaarden voor corruptie geven mij het idee dat Louis zeker gelijk heeft. Messi moest winnen.

Tja, Argentinië heeft een flink aantal penalty's gehad en tegen Nederland floot Messi's grootste fan de wedstrijd. Omgekocht zou ik niet zeggen, daar geloof ik niet in. Maar die scheidsrechters in combinatie met de uitspraak van infantino (messi mag niet stoppen zonder wk) bewijzen wel dat er een sterk voordeel was voor Argentinië.

5 september 2023 om 13:48

Ah Lahoz, de welbekende Messi fan die ooit letterlijk de winnende goal voor Barcelona's La Liga door Messi onterechte afkeurde (2014 laatste wedstrijd tegen Atlético Madrid) en de scheidsrechter die Messi het vaakst geel heeft gegeven in Spanje (bij ieder moment dat Messi Lahoz aansprak, zelfs als aanvoerder, kwam Lahoz al snel met een no-look gele kaart).

5 september 2023 om 14:02

Letterlijk aangegeven dat hij het moeilijk vindt messi geel te geven

5 september 2023 om 16:18

Ja op basis van een statement in 2020 toen Messi na de dood van Maradona zijn shirt uitdeed om Maradona's Newell's Old Boys shirt te tonen. Ja, in dat geval gaf Lahoz aan dat hij het moeilijk vond om Messi geel te geven (wat hij trouwens gewoon deed), vanwege de situatie. Maarja, in de tijd waarin we leven wordt letterlijk alles buiten context getrokken.

Lahoz heeft 38 wedstrijden geflofen waarin Messi meedeed (sommigen waar hij van de bank kwam). In die 38 wedstrijden heeft Messi 8 gele kaarten gekregen. 1 op de 4 wedstrijden van Lahoz krijgt Messi geel...

5 september 2023 om 22:05

Hij vond het moeilijk Messi geel te geven omdat hij ze shirt uitdeed ter ere van Maradona. Maar een fanboy van Ronaldo moet het natuurlijk anders verwoorden.

Messi had 100% rood moeten krijgen maar heeft het niet gekregen "omdat hij Messi is". Voor de rest is er weinig vooropgezet aan. Hebben in de finale eigenlijk ook vrijwel de hele wedstrijd gedomineerd, al had Kolo Muani in de laatste seconde nog de winnende kunnen/moeten binnen schieten.

5 september 2023 om 13:53

Waarom had Messi "100% rood moeten krijgen"? Hij kreeg zijn 1e gele kaart in de 99e minuut.

Als het je gaat om de handsbal die hij meer dan een half uur daarvoor maakte (en jij dan de simpele rekensom maakt van dat hij dan in de 99e zijn 2e geel zou krijgen), dan weet je toch ook wel dat als hij daar geel kreeg hij (hoogstwaarschijnlijk) niet meer geel zou pakken? Je weet toch dat zo een situatie het helemaal zou veranderen?

En dan komt er nog bij dat zijn handsbal volgens de regels niet eens geel was; het was alleen geel geweest als hij er een veelbelovende aanval mee had gestopt, wat hij dus niet deed.

Dus hij had überhaupt geen geel moeten krijgen in de 1e situatie.

Een vooropgezet plan lijkt me hier wat ver gezocht. Wel waren er opvallende momenten in het voordeel van Argentinië en met name de persoon Messi, ik herinner mij bijvoorbeeld onbestraft hands van Messi tegen Oranje. Hoe dan ook, zonder geluk vaart niemand wel en dat gold dus ook voor Argentinië op het WK 2022. De wereldtitel van Argentinië op het WK 1978 tegen Oranje in de finale was naar mijn mening veel eerder vooropgezet of in ieder geval onontkoombaar. De spelers van Oranje waren niet allemaal heelhuids thuis gekomen als die bal van Rensenbrink in de slotminuten niet de paal had geraakt maar een doelpunt was geworden.

Laten we erover ophouden met zijn allen, het is inmiddels al weer 9 maanden geleden. Anders beginnen we op die Mexicaan te lijken die na de verloren 8e finale tegen oranje op WK2014 nog 8 jaar lang elke dag “No era penal” de wereld in tweette nav de schwalbe van Robben vlak voor tijd. Het WK2022 was een weinig spectaculair toernooi met een dramatisch slecht oranje, in een vreselijke periode gehouden en georganiseerd in een voor mij nietszeggend land.

Een complot gaat te ver, maar wat ik eerder al aangaf, het zat Argentinië wel mee dat toernooi, en dan boedel ik het hele toernooi en niet specifiek de wedstrijd tegen Nederland

Van Gaal is een wat zure oude man aan het worden, Nederland verdiende in geen enkel geval de winst in die wedstrijd. Goeie reactie van Virgil, gewoon om lachen en weer door.

We klagen natuurlijk over Lahoz maar hij matste ons ook hoor. Weghorst kreeg 2x geen gele kaart met geel opzak. Vervolgens scoorde hij de 2-2. En over Messi. Ja de handsbal was een gele kaart maar dan hij de tweede never op commentaar gekregen. We moeten het gwn accepteren ze hadden het geluk van de kampioen. Zie mexico en kolo muani.

5 september 2023 om 13:54

Sterker nog, die handsbal is volgens de regels niet eens geel (was het wel geweest als hij er een veelbelovende aanval mee had gestopt).

Netjes gereageerd en ik geloof niet in complot theorieën. Wat ik wel moeilijk te bevatten vond, us dat Messi geel had moeten hebben en degene die de bal in de dug-out schoot zeker ook geen en misschien wel rood.Misschien had de wedstrijd anders gelopen maar zullen wij nooit weten.Denk dat die 2 punten de scheidsrechter toen niet durfde op te treden.Uiteindelijk Argentinië terecht wereldkampioen

Ik denk dat het zeker opgezet spel is geweest. Het is wel heel gek dat Messi naar PSG gaat ( Qatarese eigenaar) en Messi vanaf dag 1 het helemaal niks vond daar in Parijs. Daarbij was het WK toevallig in Qatar. Zou Messi misschien te horen hebben gekregen van PSG eigenaren als jij bij ons tekent dan krijg jij het WK. Qua financiën zou dit echt een goede winst zijn voor Qatar. Ook natuurlijk op politieke wijze. Zou me niet verbazen als het zo zou zijn.

Nutteloze mening van VDijk.
Uiteraard niet eerlijk omdat zoiets evt gevolgen kan hebben voor zijn carrière

Besef je even wat dit betekent. Als er een complot was dan zat Nederland ook in dat complot. Want Nederland miste penalties in de penalty serie tegen Argentinië. Nederland had gewoon alle kans om te winnen. Frankrijk kreeg ook 2 penalties tijdens de finale. Mensen moeten gewoon stoppen met huilen.

Als we niet 80 minuten als laffe angsthazen gespeeld zouden hebben, maakt een complot niet eens uit. Dit matige Argentijnse elftal was rijp voor de slacht in een groot aantal wedstrijden. Alleen het grenzeloze verlangen en de absolute wil om voor elke centimeter te knokken, heeft ze ook het geluk van de kampioen gegeven. Ook Van Gaal is niet instaat gebleken onze semi-sterren als een ware eenheid te laten strijden. Weghorst misschien als enige uitzondering op de regel en toevalligerwijs maakt hij dan ook nog even het verschil. Je hebt een vechtershart en agressie nodig in het moderne, fysieke en atletische voetbal om nog ver te komen. Bij ons zijn ze vooral druk bezig met “chill en cool” zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren