Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart sloopt Haaland na onzichtbaar optreden voor Man City tegen Real

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft geen hoge pet op van Erling Braut Haaland. De spits van Manchester City was dinsdagavond tijdens de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid (3-3) nagenoeg onzichtbaar en grossierde in balverlies. Volgens Van der Vaart sloegen zijn ploeggenoten Haaland op een gegeven moment zelfs expres over.

“Ik vond hem heel slecht”, begint Van der Vaart tijdens de nabeschouwing op Ziggo Sport. “Als Haaland niet scoort, dan heb je ook niet heel veel aan hem. Natuurlijk is hij snel en werkt hij hard, maar ik vond hem heel matig aan de bal.”

“Als je echt zo goed bent en iedereen praat over je, dan moet je dit soort ballen wel hebben. Dat heeft ook een beetje met kwaliteit te maken”, zegt Van der Vaart, terwijl er beelden te zien zijn waar Haaland een duel van zijn bewaker Antonio Rüdiger verliest na een lange bal van doelman Stefan Ortega.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Presentator Wytse van der Goot werpt vervolgens op dat van Haaland inmiddels toch ook wel bekend is dat hij als voetballer niet bij de wereldtop hoort, maar als doelpuntenmaker ‘de beste is’. “Het mag wel wat beter, want het zag er vanavond (dinsdag, red.) wel heel erg knullig uit, vond ik”, reageert Van der Vaart.

“Of Haaland nog vijftien jaar mee kan in de absolute top? Hij maakt heel makkelijk doelpunten en hij speelt in een geweldig elftal, dus hij gaat echt zijn goals wel scoren. Nu had Manchester City alleen echt behoefte aan een spits die de ballen vast konden houden en dat ze door konden combineren”, geeft de analist aan.

Van der Vaart had zelfs het idee dat Haalands ploeggenoten hem op een gegeven moment expres oversloegen. “Ze konden hem een paar keer inspelen en toen dachten ze: laat maar zitten. Je hebt heel veel spitsen die doelpunten maken en voor de rest niet heel veel in het veldspel betrokken worden, maar Haaland was in deze heenwedstrijd wel de allerslechtste.”

Haaland was deze Champions League-campagne al goed voor zes treffers. De enige die hij momenteel op de topscorerslijst voor zich moet dulden is Harry Kane, die dinsdagavond met een benutte penalty tegen Arsenal zijn zevende treffer in het Europese clubtoernooi maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag hij ook een mindere fase hebben een keer? Ongekend wat hij heeft laten zien sinds Dortmund. Ook stagnatie hoort bij (mentale) ontwikkeling.

10 april 2024 om 07:34

Persoonlijk vind ik hem voetballend ookgeen wereldtop. Als doelpuntenmaker verder heel compleet, feit blijft wel dat hij vaak tegen de
wereldtop verdedigers meestal niet thuis geeft.

10 april 2024 om 08:57

Ligt eraan wat je bedoeld met wereldtop. Je kan als doelpuntenmaker wereldtop zijn. Ik snap dat het voor het oog misschien minder leuk is dan een trukendoos van wereldtop, maar er zijn weinig spitsen die beter zijn.

10 april 2024 om 07:36

Tjaa ik begrijp het wel. Iedereen zette hem gelijk met Messi en Ronaldo, maar dat niveau wordt het niet.

Samen met Mbappe wel degene die komende jaren de dienst gaan uitmaken qua ballon d'or met Bellingham, vini en Musiala als goede outsiders.

10 april 2024 om 07:42

Niemand zette hem gelijk met Ronaldo en Messi? Nouja niemand, ik wil jou niet niemand noemen heb het alleen verder nog nooit gehoord.

10 april 2024 om 08:35

Wel degene die met Mbappe zouden gaan uitmaken wie de beste ter wereld zouden worden maar technisch gezien kan hij natuurlijk nooit aan CR7 tippen en al helemaal niet aan the Goat..

10 april 2024 om 07:50

Dankjewel. Het is echt absurd. Die jongen wordt in juli pas 24(!!!). Een paar keer voetballend een mindere wedstrijd. In de PL staat ie met z'n "mindere seizoen" op 19 goals in 25 wedstrijden. 5 assists erbij, met z'n zogenaamd slechte voetbal. Mensen zijn er als de kippen bij om gewezen voetballers in de wereldtop af te fakkelen. Alsof hij het hele seizoen heeft verprutst. City is qua speelschema "gewoon" nog favoriet in de PL en speelt 3-3 gelijk in een extreem moeilijke uitwedstrijd en dan gaat mister HSV Hamburg hier een beetje moeilijk doen. Kom nou

10 april 2024 om 12:05

Hij is voetballend niet bijzonder. Enige wat hem bijzonder maakt zijn die cijfers die je opnoemt. Ook al is hij 24 jaar of 18 jaar of 30 jaar dat maakt niks uit. Hij is gewoon een doelpuntenmaker meer niet.

Haaland was vandaag erg onzichtbaar, maar ik geloof dat hij zich nog wel gaat ontwikkelen in dit aspect van zijn spel.

Na Haaland vond ik Bellingham met afstand de zwakste van het veld, oogde soms zelfs lui in het schakelen

10 april 2024 om 12:07

Als zijn slungelige lichaam meewerkt kan hij zich nog ontwikkelen ja. Ibrahimovic is bijvoorbeeld ook heel lang en slungelig maar veel en veel eleganter om naar te kijken aan de bal. Het lijkt bij Haaland vaker Bambi on ice en dat is niet alleen deze wedstrijd. Maar andere wedstrijden scoort hij er 5 en dan is hij geweldig natuurlijk.

Haaland is snel en maakt goals, af en toe eens assist. Daar staat hij voor. Scoort hij niet dan speel je met 10 man. Gelukkig voor Haaland en City scoort de beste man er 30-50 per seizoen. Dus niemand zal klagen als ze aan het eind van het seizoen de prijzen pakken. Haaland is niet gehaald om iets toe te voegen aan het veldspel van City.

10 april 2024 om 10:07

Klopt, maar de vraag is hoelang hij dit trucje kan volhouden. Het gaat steeds makkelijker worden om hem te neutraliseren. Hij ontwikkelt zich niet verder en past zn spel niet aan. Mbappe kan ook nog eens goed voetballen bijvoorbeeld, die is daarom veel lastiger te bespelen.Haaland zal altijd op topniveau met hele goede spelers moeten doelen, anders is hij van veel minder waarde. Zie nationaal elftal Noorwegen. Ondanks Odegard trekt hij ook Noorwegen niet door kwalificaties.

10 april 2024 om 10:24

“Zie Noorwegen”, je bedoelt dat land waar hij 27 goals in 31 interlands gemaakt heeft?

Waar zijn we eigenlijk over bezig. Haaland heeft dit jaar 30 goals en 6 assists in 37 wedstrijden, is topschutter in de PL en staat gedeeld tweede in de CL op de topschutterslijst. Mensen doen alsof hij dit jaar 10 goals gemaakt heeft.

10 april 2024 om 12:08

Hebben die goals Noorwegen iets tastbaars gebracht? 🙂

10 april 2024 om 12:14



@straatvoetbal

Dat plaatje is wel wat breder natuurlijk. Waardeloze coach, verschrikkelijke achterhoede (gk verdedigers), een matig middenveld op Odegaard na en een hele goede aanval.

Dat is een soort als van Persie en Sneijder het kwalijk nemen dat ze zich nooit kwalificeren met Aad de Mos aan het roer en een verdediging van niveau middenmoot Chamionship.

Edit: Om nogmaals hierop terug te komen. Is Kane ook geen goede spits nu of?

10 april 2024 om 12:26

Oh dus alleen als je iets tastbaars aan goals overhoudt heb je het goed gedaan als spits zijnde? Brobbey is dus niks waard voor Ajax dit jaar. Want ja wat hebben die goals voor tastbaars opgebracht?

Agh jij was bij Spurs ook vaak onzichtbaar! Kom op zeg, hij is geen Messi of Ronaldo! Hij is een afmaker pur sang, hij moet het niet van zijn veldspel hebben.

10 april 2024 om 07:43

Die was in dienst van Spurs direct betrokken bij 40 goals in 63 wedstrijden. Van der Vaart was alles behalve onzichtbaar in dienst van de Spurs.

10 april 2024 om 08:18

@AjaxFollower,

En stond in de top 3 van meest gelopen meters van het elftal. Waardoor hij zowel aanvallend maar ook verdedigend altijd een toevoeging was aan zijn ploeg.

Rafael was qua bal gevoel en techniek nog beter dan Sneijder, van Persie en Robben. Dat hebben ze zelf wel eens aangegeven, jammer dat hij niet de Max uit zijn carrière heeft gehaald.

10 april 2024 om 08:36

Van Persie z'n balgevoel was natuurlijk ook magistraal

10 april 2024 om 09:29

Ja ik ben misschien niet geheel objectief omdat Van der Vaart mijn favoriete voetballer was, maar ik vond hem ook de meest getalenteerde van de grote 4. Jammer dat hij er het minste heeft uitgehaald.

10 april 2024 om 16:19

Ik vond hem de minste van de 4

10 april 2024 om 19:20

Leuk lief en aardig maar hij werd laatste jaar standaard gewisseld..
hij heeft zeker een goede periode gekend maar ook dramatische!

10 april 2024 om 09:05

je weet niet wat je zegt. Je hebt van der Vaart dus niet gezien bij spurs. Was echt geweldig en dat is nog eens zacht uitgedrukt.

10 april 2024 om 10:23

Ik vraag me af of jij v/d Vaart wel hebt zien voetballen in zijn prime. Het lijkt erop dat velen vergeten zijn hoe verschrikkelijk goed hij eigenlijk wel niet was. Zou hij ook hebben geleefd naar de sport zoals een Ronaldo of Robben dan zou hij nog langer op en een nog hoger niveau mee hebben gekund maar hij kon echt verschrikkelijk goed voetballen.

11 april 2024 om 08:46

Jonge... Hij was goed in zijn prima maar kon daarna Nooit meer 90 minuten spelen en was ook echt verre van altijd goed en/of beslissend. Heeft zeker heel veel goede moment bij spurs gekend maar wat ik hierboven ook al zeg ook waanzinnig veel slechte en waardeloze!

10 april 2024 om 19:14

Haha hoe kun je jezelf zo voor paal zetten dan. 😂 VDV was op zijn best bij Spurs.

Misschien ligt het aan mij, maar dit soort koppen: “van der vaart sloopt haaland” vind ik echt een beetje lezen als geschreven voor een 14 jarig publiek. Iets minder sensatie belust zou de site wel wat prettiger maken.

Grappig dat van der vaart zegt dat ze hem ook bewust niet opzoeken, want ze weten hem anders goed te vinden als het echt nodig is. Bovendien is die met zijn werklust nog steeds veel waard… zie ook zijn verdedigende werk als soort rechtsachter tegen Vinicius mid tweede helft.

10 april 2024 om 08:21

Die actie bij Vinicius, dat was er één...

10 april 2024 om 08:35

Alles draait om clickbait tegenwoordig. Jeugdige taal en ieder vorm van kritiek op Ajax verwijderen zodat het overgrote publiek hier zich thuis voelt (gok ik). Maar VZ is idd qua kwaliteit hollend achteruit aan het gaan... helaas

On: van der vaart is net zo'n sensatie zoeken. Draait een beetje met de wind mee of express tegen om maar in beeld te komen. Maar ik heb hem al tijden op niks zinnigs kunnen betrappen. Soms heb ik het gevoel ook dat die jongen de wedstrijd niet eens kijkt...

10 april 2024 om 11:05

“Iedere vorm van kritiek op Ajax verwijderen”

Vz leeft van de kritiek op Ajax. Wordt op geklikt en veel op gereageerd.

Als je normaal reageert wordt je reactie ook niet verwijderd.

10 april 2024 om 11:29

Als je hier kritiek uit op Ten Hag of aangeeft dat het smeken om zijn terugkeer bij Ajax wel wat minder mag wordt je reactie gewoon verwijderd, hoe respectvol je dat ook laat weten.

Laten we alsjeblieft wel gewoon eerlijk blijven.

En dat ze leven van kritiek op Ajax geldt net zo goed als dat ze leven van de successen van Ajax. Dus hiermee geven we al aan dat deze site dus vooral Ajax-minded is, logisch ook als Amsterdamse site.

10 april 2024 om 12:03

Ook normale reacties tbv bepaalde discussies worden verwijderd. Want een te negatieve tendens is niet gewenst bij menig supporter. Echter mag je wel blijven zeggen dat ieder ander afgunst heeft naar Ajax of vele male ongenuanceerdere reacties over andere clubs.

Hoeveel ballen heeft Haaland nou gehad gister dan?
Verder is hij een enorme bliksemafleider die altijd meerdere spelers van de tegenstander bezighoudt.
Ook schroomt hij er niet voor mee te verdedigen waarmee hij meerdere balleen heeft afgepakt.

10 april 2024 om 07:52

Maar hoeveel ruimtes heeft hij gecreëerd? Ik zag echt geen slimme looplijnen, ruimtes induiken waar die wel waren. Vroeg telkens de bal in zijn voeten of op zijn lichaam, maar verloor zowat elke duel..

Aan de ene kant denk ik, speelde Haaland nu bij Real Madrid, in een counterploeg had hij wel meer kunnen doen dan bij een City die de bal echt in doel willen passen.

Aan de andere kant denk ik, Real Madrid zou nooit voor zo een beperkte voetballer willen gaan. Ik snap daarom de voorkeur voor Mbappé nu heel goed. Ook vorig jaar tegen Real Madrid was hij matig. Maar goed.

Er is nog een return, ik wil niet te vroeg juichen. Straks scoort hij er 3 keer.

Ps: ik maak mij meer zorgen om een Alvarez tegen Real Madrid dan Haaland eerlijk gezegd.

10 april 2024 om 10:20

Alvarez wordt door Real ingesloten en kan dan niks neer. Haaland neemt verdedigers mee waardoor er ruimte ontstaat voor anderen

10 april 2024 om 10:35

Real Madrid heeft toch ene Joselu? Als je het over een beperkte voetballer hebt, wat een triestigheid is dat om die nog te brengen in zo'n wedstrijd.

10 april 2024 om 13:06

Die wordt toch ook alleen ingebracht om kopduels te winnen verder niks.

10 april 2024 om 15:56

Toch geeft CMG aan dat Real nooit zo'n beperkte voetballer als Haaland zou nemen. Nou Joselu is nog vele malen beperkter.

Haaland vindt ik persoonlijk alleen goed als hij in een heel goed team speelt.
Ik denk als je hem bv bij een Watford enz zet dat hij niet uit de verf komt maar dat is mijn mening

10 april 2024 om 09:27

En dat is een niet al te snuggere mening eigenlijk. Of was Salzburg in de CL een heel goed team? Dortmund in de CL een heel goed team? Noorwegen een heel goed team?

10 april 2024 om 09:35

Bij Noorwegen doet hij het ook wel aardig terwijl die er geen klote van kunnen :.)

10 april 2024 om 12:12

Is noorwegen gekwalificeerd voor het ek?

10 april 2024 om 12:39

Nog niet, maar hij is 24, ze hebben nog wel even de tijd. Maar als ik het goed begrijp zijn George Best, Jari Litmanen en Ryan Giggs ook niet zulke denderende voetballers geweest als ik jouw redenatie volg?

10 april 2024 om 19:17

Jammer dat Aursnes is gestopt, anders had je best een leuk middenveld kunnen maken met Odegaard, Aursnes en Mannsverk en Haaland daarvoor.

10 april 2024 om 10:22

Haaland is juist goed in de inschakeling met veel ruimte. Liep ook 1-op-1 bij salzburg en noorwegen

Haaland is heel sterk in omschakelmomenten, als er wat ruimte ligt achter de verdediging. Hij kan dan loopacties naar voren maken. Gisteren zakte Real goed in, waardoor deze ruimte er niet was en hij constant met de rug naar het doel speelde en daar is hij gewoon niet zo sterk in.

Tja kan niks uit zichzelf creëren dat mensen ook nog willen dat hij de gouden bal wint is natuurlijk is helemaal lachwekkend. Niet eens een top-5 speler van City.

10 april 2024 om 10:24

Vorig seizoen echt wel. Zijn impact was toen veel groter en was veel actiever bezig in de 16. Ik heb jarenlang City met een valse 9 gezien. Vergeleken met Haaland van vorig jaar is dat een wereld van verschil

10 april 2024 om 12:14

Dus hij is minder geworden dan vorig seizoen zeg je dus nu? Of hebben de verdedigers hem beter door na een jaartje. Goede spelers zijn spelers die niet te stoppen zijn ondanks je weet wat ze gaan doen. Het lijkt er een beetje op dat verdedigers hem beter door hebben.

10 april 2024 om 12:28

30 Goals en 6 assists in 37 potten. Topschutter PL en 2e op de topschutterslijst in de CL. Ja ze hebben hem echt volledig door…

City had inderdaad iemand voorin nodig die de bal kon vasthouden, alleen liet Rüdiger dat niet toe. Die speelde de wedstrijd van zijn leven, dat mag ook gezegd worden.

Hij is wereldtop zolang die aanvoer krijgt, bij City komt dat vooral van de Bruyne. De rest speelt liever tikkie takka voetbal, zoals gisteren. Ja dan heeft Haaland weinig toegevoegde waarde, behalve dat hij een cv van de tegenstander altijd meeneemt. Dat zag je gisteren een paar keer goed, waardoor er veel ruimte in het midden ontstond.

Haaland is echt een superspits. Alleen is Rudiger zijn kryptonyte geweest de afgelopen 3 wedstrijden en dan ook echt voor de volle 3 x 90 minuten.

10 april 2024 om 10:03

niet alleen Rudiger. Haaland is zelden top in topduels.

10 april 2024 om 12:15

Van dijk heeft hem ook altijd ik zn zak. De meeste topploegen hebben een goede verdediger die haaland met gemak lijken uit te schakelen. Haaland stelt niks voor zonder kevin de bruyne.

Men praat over Haaland maar het is gewoon Rudiger die hem uit de wedstrijd speelde.
Op de manier hoe hij de hele wedstrijd als mandekker Haaland aanpakt is gewoon van absolute klasse.

Hij is denk ik een van de beste van de wereld zonder twijfel. Ook zijn spirit want hij moest een aantal keer de verdediging wakker schreeuwen. Gelukkig zag Bernabeu dit ook en vandaar dat je een aantal keer applause kon horen toen hij (rudiger) aangespeeld werd bij de opbouw.

Hij scoorde bij al zijn andere teams ook, dus hij is helemaal niet afhankelijk van het fantastische team dat ie nu heeft. Hij zit gewoon ff in een iets mindere periode. Van der Vaart staart zich zoals altijd blind op het ontbreken van een fluwelen techniek, maar Haaland is gewoon een monster. Kap toch eens met de opportunisme jongens.

Probleem met dit soort elftallen is dat iedereen zo goed is dat ze allemaal de doelpunten willen maken.
Zag echt meerdere ballen die je gewoon kon geven maar dat ze toch voor schot gaan.

Zoals het met heel City wat stroever loopt t.o.v. vorig seizoen loopt het ook met Haaland stroever. M.i. heeft dat te maken met de absenties van de Bruyne en vooral het gemis van Gundogan. Deze twee hadden binnen dit team en scorend vermogen en zorgden met aanvalsopzet (met vaak Haaland als eindstation) voor veel doelkansen en goals.

Als we tegenwoordig jongens als Haaland al de Ballon d’Or willen gaan geven, dan is voetbal echt op zijn dieptepunt eh..

Die jongen is een monster, fysiek niet normaal.. maar die kan nog geen pass geven man kom op zeg. En omdat ‘ie dan 50 goals maakt zeggen we maar: “Jaaaa die is goed zeg.”

Ja hij is goed in wat is doet: Goals maken, niet meer dan dat. Er zijn echt 7000 voetballers die beter zijn “voetballend” dan Erling Haaland. En als je het niet met mij eens bent, dan moet je lekker een tosti eten

10 april 2024 om 10:32

De ballon 'd or is meer dan alleen de vraag wie de meest spectaculaire dingen met een bal kan. Anders had het elk jaar Messi en daarna Neymar moeten worden.

Haaland had vorig jaar een enorme impact hij het treble winnende team. Werd topscoorder van de CL en brak het PL record in zijn debuutseizoen in de zwaarste competities ter wereld. Dan is het niet meer dan logisch dat je op de shortlist komt. Die andere 7000 voetballers hebben alles behalve beter gepresteerd dan Haaland

10 april 2024 om 11:28

Je simplificeert het wel heel erg. Hij had best de Ballon d’O met de gegeven info die Silvacity deelt.

" Die jongen is een monster, fysiek niet normaal.. maar die kan nog geen pass geven man kom op zeg. En omdat ‘ie dan 50 goals maakt zeggen we maar: “jaaaa die is goed zeg.”

Gek zeg, dat mensen dat zeggen. Je doet alsof 50 goals maken iets is dat heel normaal is voor een speler, of 38 goals scoren in je debuutseizoen in de Pl.

"ja hij is goed in wat is doet: Goals maken, niet meer dan dat. Er zijn echt 7000 voetballers die beter zijn “voetballend” dan Erling Haaland. En als je het niet met mij eens bent, dan moet je lekker een tosti eten"

Dat is zeg maar zijn taak als spits zijnde. Zoals dat ook was voor topspitsen als Inzaghi, Van Nistelrooy, Kane. Die zijn voetballend ook niet denderend, maar wel fenomenen. Je denkt toch niet dat de Ballon d’Or moet gaan naar de gene met de betere techniek? Met deze logica is Driouch of Antony een betere voetballer dan genoemde spitsen lol

10 april 2024 om 12:18

Van nistelrooy en kane zijn 100% technisch beter dan Haaland 😂😂 over inzaghi twijfel ik nog maar ik zie haaland als een grotere sterkere snellere inzaghi eigenlijk.

10 april 2024 om 12:42

Dat is de discussie niet. Leer lezen. Het gaat over 7000 spelers die voetballend (lees technisch) beter zijn dan Haaland. Terwijl dat A, niet relevant is en B, er genoeg voetballend betere spelers zijn dan genoemde spitsen echter zijn ze geen betere voetballers.

Wat een onzin. Haaland loopt niet voor niets nagenoeg 1 op 1 qua doelpunten. Het toont aan hoe dodelijk effectief hij is. Om die reden kiezen tegenstanders zich ook meer om over hem te bekommeren en hem niet uit het oog te verliezen waardoor er automatisch meer ruimte ontstaat voor zijn medespelers.

Dus al zou Haaland zogenaamd onzichtbaar zijn in een wedstrijd. Hij houdt altijd een verdediger bezig. Dus zeggen dat je niks aan hem hebt is totale onzin. Stond gisteren ook niet voor niets hele wedstrijd in het veld. Dus als City zogenaamd niks aan hem had zou hij al lang gewisseld zijn.

Verschillende keren gaf de City keeper een lange bal tot halverwege de helft van Madrid, waar Haaland één op één duels met Rüdiger uit mocht vechten. De andere centrale verdediger stond een beter of 20 verderop en Rüdiger won al die duels. Juist bij dat soort momenten had ik meer van Haaland verwacht.

Tegen het einde van de wedstrijd vroeg hij ook bij een vrije trap of City de bal hoog in de pot kon gooien, maar dat deden ze niet. Wellicht dat Van der Vaart daar op doelt, maar verder vond ik Haaland ook weinig overtuigend in de duels en soms ook niet goed aanspeelbaar om hem überhaupt over te kunnen slaan. Hij werd goed uit de wedstrijd gespeeld.

Mag het mischien wat minder? haaland heeft bijna 6 jaar lang 1 op 1 gescoord zowel voor zijn clubs als land

We kunnen het hebben over een gebrek aan aanvoer maar hij deed ook heel weinig om zichzelf aanspeelbaar te maken. Stond maar een beetje naast Rudiger naar de wedstrijd te kijken. Zelfs ruimte maken voor de jongens aan de bal was er niet bij en de keren dat hij een lange bal kreeg verloor hij steevast elk duel met Rudiger. Zelden zo'n onzichtbare pot van een speler gezien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren