Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van de Beek voedt geruchten over terugkeer bij Ajax met peperdure aankoop’

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Zo maakt Bekende Buren bekend dat Donny van de Beek sinds kort de nieuwe eigenaar is van een appartement aan de Zuid-As in Amsterdam. De middenvelder van Manchester United, die in Engeland al een tijdje op een dood spoor zit, voedt daarmee de geruchten over een mogelijke terugkeer bij Ajax.

Van de Beek, die eerder al een prachtige woonboerderij in zijn geboorteplaats Nijkerkerveen op de kop wist te tikken, heeft voor zijn gloednieuwe woning in Amsterdam 1.595.000 moeten neertellen. Dat is 35.000 euro onder de vraagprijs.

Heel veel pijn heeft de aanschaf van het appartement vermoedelijk niet gedaan voor Van de Beek. Bekende Buren weet dat de middenvelder de woning zonder hypotheek heeft aangeschaft. Van de Beek beschikt bij United dan ook over een miljoenensalaris.

"Het appartement ligt op de vijftiende verdieping en garandeert een schitterend uitzicht", zo valt er te lezen. "Donny kijkt vanuit zijn appartement onder andere uit op Amstelveen en ziet waarschijnlijk ook nog de vliegtuigen landen op Schiphol."

Verder beschikt de middenvelder over een butler, een beveiligde lift, drie slaap- en twee badkamers. In totaal heeft de woning 140 vierkante meter woonoppervlak. De woonkamer kent een ruim eetgedeelte en een bijzonder luxe keuken.

"Koude voeten zal hij niet krijgen, want in het hele appartement ligt vloerverwarming. Daarbij is de gehele woning zeer hoogwaardig afgewerkt en te bedienen middels het centrale domotica-systeem van Busch Jaeger. Dat hij nu een appartement koopt in Amsterdam, zal zeker leiden tot geruchten dat Donny volgend jaar wellicht terugkeert bij het zwalkende Ajax."

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren