Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek mag hopen op minuten als invaller bij Manchester United

Laatste update:

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het oefenduel van Manchester United met Olympique Lyon bekendgemaakt. In het Schotse Edinburgh kiest de manager uit Haaksbergen voor een basiself met voormalig Ajacieden Lisandro Martínez en Antony. Nederlander Donny van de Beek zit op de bank bij the Red Devils, terwijl Tyrell Malacia ontbreekt. De wedstrijd begint woensdagmiddag om 15.00 uur en is in Nederland nergens te zien. Voetbalzone komt later wel met een uitgebreid verslag.

Onder de lat kiest Ten Hag voor Matej Kovár. Aaron Wan-Bissaka, Raphaël Varane, Martínez en Álvaro Fernández vormen de defensie. Op het middenveld krijgen Kobbie Mainoo, Mason Mount en Hannibal Mejbri de voorkeur boven Van de Beek, die verder op een jeugdige bank plaatsneemt. Antony, Amad Diallo en Jadon Sancho moeten op Murrayfield voor de doelpunten zorgen. Ook Braziliaan Fred zit plotseling weer bij de wedstrijdselectie van Ten Hag.

De aanwezigheid van Van de Beek en Fred is vreemd, daar het duo volgens diverse Engelse media niet meer voorkomt in de plannen van Ten Hag. United hoopt de middenvelders deze zomer te slijten, om zo ruimte vrij te maken in het transfer- en salarisbudget. Mogelijk is dit wel het laatste oefenduel waarbij Van de Beek aanwezig is, daar United op korte termijn naar de Verenigde Staten vertrekt. Het lijkt er niet op dat de voormalig Ajacied in het vliegtuig gaat stappen voor die trip.

United wist een week geleden in Oslo de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding te winnen van rivaal Leeds United (2-0 winst). In Noorwegen waren jeugdspelers Noam Emeran en Joe Hugill verantwoordelijk voor twee late treffers. Tegenstander Lyon kwam op bezoek bij De Treffers afgelopen vrijdag met de schrik vrij. Na een 1-0 achterstand tegen de amateurs uit Groesbeek wist de Franse topclub de wedstrijd pas in de slotfase om te buigen tot een zege (1-2). Daarvoor had het elftal van trainer Laurent Blanc een penalty nodig, die werd benut door Jeff Reine-Adelaide.

Opstelling Manchester United: Kovar; Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Fernández; Mainoo, Mount, Hannibal; Antony, Amad, Sancho.

Opstelling Olympique Lyon: Lopes; Mata, Diomande, M. Sarr, Laaziri; Lepenant, Tolisso, El Arouch, Jeffinho; A. Sarr, Lacazette.

Manchester United - Olympique Lyon:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat VD Beek niet mee ging met de united trip ?

19 juli 2023 om 14:22

Niet naar Noorwegen nee toen ze tegen Leeds speelden, nu weer wel

19 juli 2023 om 14:23

Ze zijn dan ook nog niet naar de VS vertrokken, deze wedstrijd is in Edinburgh, Schotland. Op 25 juli spelen ze de eerste wedstrijd in de VS.

is niks, wordt niks.
hoop voor man utd dat ze nog wat centen krijgen, anders gewoon transfervrij laten gaan.
voegt echt helemaal niks toe, zelfs niet als bankzitter.

Weet iemand op welke buitenlandse kanaal deze wedstrijd wel te zien is?

19 juli 2023 om 14:25

ManUnitedTV

Wat een miskoop is dit toch gebleken van United. Komt echt zwaar te kort voor de top in Premier League.
Wellicht tijd om een stap terug te doen.

19 juli 2023 om 14:40

Bij Everton was iedereen tot zn blessures lovend. Man Utd waar de verwachtingen torenhoog zijn, is gewoon niet zijn club. Hopelijk vind hij nog iets moois de komende weken, blijft een goede voetballer.

19 juli 2023 om 14:51

Zo bijzonder was het bij Everton ook allemaal niet. Hij heeft 1 goal gescoord en nul assists in 7 wedstrijden, waarvan hij maar een deel als basisspeler begon. Z'n eerste twee potjes waren aardig, daarna was dat ook niet best.

19 juli 2023 om 14:55

Hij heeft bij Everton ook maar een paar goede wedstrijden gespeeld en bij Manu in 3 jaar tijd 31 wedstrijden waarvan het meerendeel een paar minuten. Bij Ajax was het echt een goede 10 maar in de PL erg geflopt.

19 juli 2023 om 16:58

@laak, hij was ook daar geblesseerd geraakt. Wanneer die fit was, speelde hij volgens mij.

Ik zou hem graag terug zien bij Ajax ipv Klaassen mits hij weer echt fit is en zijn niveau weer kan halen. Om die reden zou ik graag zien dat ze hem huren met koopoptie, die van mij ook wel verplicht mag zijn bij een min aantal gespeelde minuten.

Veel betere speler dan Klaassen; zijn basistechniek is heel goed, en ook goed in de kleine ruimte. Geweldige loopacties en goals.

19 juli 2023 om 17:57

Makkelijk scoren dit. Had het graag gezien zonder blessures in combi met een beter united! Heeft bij ajax bewezen dan dan uitstekend mee te kunnen.

Tijd voor Van de Beek dat hij weer ergens minuten gaat maken. Gewogen en te licht bevonden voor de top. Denk dat middenmoot Premier League of subtop Bundesliga meer past bij 'm.

Moet lekker naar de Bundesliga gaan, komt daar denk ik wel tot zijn recht. Teveel met blessures te maken gehad, anders had Ten Hag hem vorig jaar nog wel regelmatig gebruikt denk ik.

Komt zoals de meeste Nederlandse voetballers van tegenwoordig techniek, handelingssnelheid en creativiteit tekort voor op het middenveld. Het is allemaal op een tempo en verder moet hij het te veel hebben van zijn looplijnen.

Hoezo geen titel als: Malaca ontbreekt in wedstrijdselectie van United? Dit zou namelijk wel de titel zijn als Van de Beek maar weer eens niet erbij zat om wat voor reden dan ook. Malacia wordt wel erg ondersneeuwd met berichtgeveingen over United eerlijk gezegd in mijn ogen. Dit terwijl hij gewoon een Nederlander is die toch een mooi aantal speelminuten heeft gemaakt in z'n 1e seizoen bij United in de PL. Dit in tegenstelling tot een Van de Beek wanneer dit niet geblesseerd is.

19 juli 2023 om 15:44

Misschien omdat vd beek dik 40 miljoen gekost heeft, al jarenlang sukkelt met blessures en zn vorm en het daarom eerder een uitzondering is dan een regel dat hij bij utd minuten maakt. Daarbij levert vd beek wss meer clicks op dan malacia. Niet alles is een complot

19 juli 2023 om 18:52

40 miljoen maar Malacia is veel belangrijker voor United en vertegenwoordigd natuurlijk een hogere marktwaarde. VdB is oud nieuws en niet meer relevant. Of is dat ook onzin @real_amsterdam?

En wie maakt de 1-0?!?!

19 juli 2023 om 16:37

Dikke goal Donny 🤣

19 juli 2023 om 16:44

60 miljoen, geen cent minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren