Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Bronckhorst wil vissen in bekende vijver na aanstelling bij Besiktas’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst lijkt op de achtergrond al bezig te zijn met de samenstelling van zijn selectie bij Besiktas. De Nederlander is nog niet officieel aangesteld, maar zou graag herenigd worden met Ryan Kent, schrijven Turkse media. De 27-jarige aanvaller is op een zijspoor beland bij Fenerbahçe.

Kent en Van Bronckhorst zijn geen onbekenden van elkaar, daar zij eerder samenwerkten bij Rangers FC. De buitenspeler liet de Schotse topclub afgelopen zomer achter zich voor een avontuur bij Fenerbahçe.

Bij de Turkse topclub zijn de kansen echter gering en kwam Kent tot dusver niet verder dan vijftien wedstrijden in alle competities (één goal en twee assists). Hij moet onder meer Dusan Tadic voor zich dulden op de flanken.

Van Bronckhorst zou zijn voormalig pupil graag uit zijn lijden verlossen, maar lijkt niet als enige in de markt. Hull City bracht al een officieel bod uit bij Fenerbahçe van ruim twee miljoen euro. Kent kon afgelopen zomer transfervrij worden ingelijfd.

De 27-jarige Engelsman speelde het grootste gedeelte van zijn carrière voor Rangers, de club die hij over meerdere periodes 218 keer diende. Het jeugdproduct van Liverpool kwam verder uit voor Coventry City, Barnsley, SC Freiburg en Bristol City.

Van Bronckhorst en Kent stonden onder meer samen in de finale van de Europa League twee jaar geleden tegen Eintracht Frankfurt. Een half jaar later werd de Nederlandse coach vanwege teleurstellende resultaten ontslagen.

Van Bronckhorst staat op het punt om de hoofdtrainer van Besiktas te worden, maar wil het avontuur alleen aangaan als hij Jean Paul van Gastel kan meenemen. Laatstgenoemde wordt vooralsnog aan zijn contract gehouden bij NAC Breda.

Besiktas doet er alles aan om Van Bronckhorst en Van Gastel te herenigen. Van Gastel is al akkoord met de Turken en wil de overstap dolgraag maken. De trainer kan zich financieel ‘gigantisch’ verbeteren. Van Bronckhorst en de huidige oefenmeester van NAC werkten in het verleden jarenlang samen bij Feyenoord en Guangzhou City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



8 miljoen euro cash en we zetten hem in de Taxi (kosten ook voor Besiktas ) richting de Europese gedeelte van Istanbul :D

Wordt helemaal niks, gelukkig bijna weer verkiezingen, bestuur weg, Samet weg, Feyyaz weg en Gio weg.

5 januari 2024 om 09:17

Praten over een ontslag van een trainer zonder dat hij überhaupt aangesteld is, gaat dat niet een beetje ver?

5 januari 2024 om 09:22

Zeer zeker, maar als ik de spelers zie waar wij mee worden gelinkt.. ook deze Kent weer, wil Gio succesvol worden zal die toch echt met betere namen moeten komen dan wel eisen.

5 januari 2024 om 10:01

Besiktas staat er financieel slechter voor dan alle andere Turkse clubs en jij wilt dat hij betere namen moet eisen? Is het niet tijd dat Besiktas (en eigenlijk alle Turkse clubs) juist niet "betere namen" gaan eisen?

5 januari 2024 om 12:00

Na de komst van Gio is ons budget voor dit seizoen rond de 4-4.5 miljoen. Tenzij er iemand verkocht wordt, heeft hij niet veel keus. Dan is het logisch dat hij een speler wilt van wie hij weet wat die kan en waarmee die heeft samengewerkt. Een beetje net als Montella en Samet Akaydin.

Een Nederlandse coach die oude bekenden wil binnenhalen, je verwacht het niet.

5 januari 2024 om 09:10

Haha my thoughts exactly:-) Je zou gaan denken dat na Ten Hag, Van Gaal, Koeman, Stevens,... Gio zou inzien dat je meer te verliezen dan te winnen hebt met die manier van werken maar nee hoor.

5 januari 2024 om 19:57

Stevens was wel succesvol met schalke 04..?

5 januari 2024 om 09:17

Mensen die een Nederlandse coach belachelijk maken om transfertargets uit de krant.... je verwacht het niet.

Tsja. Ik zie ook alweer voldoende interesse van Turkse clubs (waaronder Besiktas) voor Mohammed El Neny van Arsenal. Ook geen hoogvlieger.

Soms vraag ik mij af of die clubs het ooit gaan leren daar?

En ja, er zitten nu uitzonderingen tussen en bepaalde aankopen zijn top van Turkse (top)clubs, maar het lijkt nog steeds niet uit hun DNA om oude rotten te halen.

Wel een gebrek aan creativiteit hoor, om dan naar Ryan Kent te gaan vissen. Die man moet gewoon lekker teruggaan naar Schotland of tweede niveau Engeland. Als buitenlandse club moet je daar je vingers niet aan branden, sommige spelers zijn er niet geschikt voor.

Kent, Bakasetas. Het zijn geen topaankopen maar wel de type spelers die we nodig hebben en ze zullen niet veel kosten. Ik vind ook dat we van zoveel mogelijk contracten af moeten komen en wel per direct. Verkoop maar iedere buitenlander die een bod krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren