Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel jaagt tegen Willem II op record van Gerets uit 1999

Laatste update:

PSV plaatste zich woensdag voor de groepsfase van de Champions League en hoopt dat goede gevoel mee te nemen naar de wedstrijd tegen Willem II. De Eindhovenaren pakten in de eerste drie speelronden negen punten, terwijl Willem II het met een vierde plaats ook uitstekend doet. Opta blikt vooruit op het duel in het Philips Stadion, zaterdag vanaf 19.45 uur.

O PSV kan voor het dertigste opeenvolgende thuisduel met Willem II in de Eredivisie ongeslagen blijven. De laatste overwinning van Willem II uit bij PSV dateert van 3 september 1983 (1-2).

O PSV won vijf van de laatste zes thuisduels in de Eredivisie. Men maakte hierin achttien doelpunten en incasseerde slechts één treffer.

O Geen ploeg ondernam dit kalenderjaar in de Eredivisie zoveel doelpogingen met het hoofd als PSV (78). De Eindhovenaren kwamen ook tot de meeste kopgoals in die periode (11).

O Luuk de Jong was sinds zijn komst naar PSV in 2014 direct betrokken bij 98 Eredivisiedoelpunten (68 goals, 30 assists). Enkel Hakim Ziyech (102 - 49 goals, 53 assists) was in die periode bij meer Eredivisiegoals betrokken.

O Mark van Bommel kan de eerste trainer sinds Eric Gerets in 1999 worden die zijn eerste vier competitiewedstrijden met de Eindhovenaren wint.

O Alleen Ajax kreeg dit Eredivisieseizoen minder doelpogingen (26) en schoten op doel (5) te verwerken dan Willem II (29, waarvan 8 op doel), dat samen met de Amsterdammers en AZ de minst gepasseerde defensie van de Eredivisie heeft (1 tegentreffer).

O Willem II won de laatste drie uitduels in de Eredivisie, waarmee de Tilburgers bezig zijn aan hun sterkste uitreeks op het hoogste niveau sinds 1999 (toen 5 opeenvolgende uitzeges).

O Willem II kwam al 330 minuten niet tot scoren in het Philips Stadion, de laatste treffer van de Tricolores in Eindhoven werd gemaakt door Robert Braber op 31 januari 2015.

O Fran Sol kwam 29 keer tot scoren in 65 Eredivisieduels voor Willem II. Mariano Bombarda (51e duel in 2000) en Coy Koopal (58e duel in 1959) zijn tot dusver de enige twee spelers die voor hun 75e Eredivisiewedstrijd voor de Tilburgers minimaal dertig keer doel wisten te treffen.

O Slechts twee spelers maakten dit seizoen meer tackles dan Diego Palacios (13), die deze Eredivisiejaargang wel de speler is met de meeste geslaagde tackles op zijn naam (12).

PSV - Willem II eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou geen makkelijke pot worden maar uiteindelijk zou PSV wel winnen van Willem II. Denk dat Willem II de ruimte's in het begin klein houd en dat PSV er later in de wedstrijd wel door heen komt 2-0.

Vergis je niet. Willem 2 kan met de huidige selectie zomaar tweede worden dit jaar. Ze hebben ervaren topspelers.

30 augustus 2018 om 22:22

Ze spelen in de eredivisie niet in de keuken kampioen divisie.

30 augustus 2018 om 22:29

Nou nou alleen Ozbiliz en Anita meer niet

30 augustus 2018 om 22:32

Dat zijn mooie voorbeelden van wanbeleid dat je die niet binnen hebt weten te hengelen. Met hun internationale ervaring zijn dat toppers voor de Eredivisie.

31 augustus 2018 om 10:04

Nou nou niet overdrijven. We hebben een heel mooi team op moment. Sol zal niet meer verkocht worden aangezien alle potentiele vervangers inmiddels al naar een andere club zijn gegaan. Dus ik verwacht dat we voor het linker rijtje kunnen gaan. Misschien als de blessures mee vallen dit jaar kunnen we gaan strijden voor een plek in de playoffs maar meer ook niet (vergeet niet zou hier super blij mee zijn). Morgen PSV dan kunnen we een beetje zien waar we staan, verwacht hier ook gewoon een verlies partij al zal PSV wel aan de bak moeten. Zoals vorig jaar ging zal het nu zeker niet gaan. Maar wij Tilburgers blijven lekker met 2 benen op de grond en genieten nu vooral van onze club. Na 1,5jr Van de Looi is dit gewoon zwaar genieten kan ik jullie vertellen.

1 september 2018 om 11:29

Weet dat je het niet meent... Maar kan t toch niet laten.. Je moet overwegen je accountnaam te veranderen in verstandverlies..

Ik ben benieuwd of Willem 2 het PSV lastig kan gaan maken. Leuke ploeg Willem 2 en PSV vind ik in de eredivisie tot nu toe niet zo sterk spelen. Toch denk ik een 3-1 overwinning.
Ik hoop op een gelijk spelletje of op zijn Eindhovens 1-2 overwinning in de laatste minuut 😉

1 september 2018 om 17:18

Het wordt bijna nooit een makkie voor PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren