Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Anholt weet FC Groningen niet te overtuigen tijdens proefperiode

Laatste update:

Pelé van Anholt heeft geen contract aangeboden gekregen bij FC Groningen. De dertigjarige rechtsback was de voorbije weken op proef, zo liet de club onlangs weten. Van Anholt kreeg gedurende twee weken de tijd om zich te bewijzen en een contract in de wacht te slepen, maar is daar niet in geslaagd. Het afgelopen halfjaar hield hij zijn conditie op peil bij sc Heerenveen.

Groningen was de afgelopen transferwindow op zoek naar versterking voor de rechtsbackpositie, maar slaagde daar niet in. De club greep onder meer naast Joshua Brenet, die de voorkeur gaf aan FC Twente. "Groningen kwam ook nog, dat was misschien een paar uur voor Twente zich laat op de avond meldde", zei Brenet bij ESPN. "Er waren nog wel een paar clubs hier en daar, maar het merendeel is afgeketst, omdat ze altijd vroegen waarom ik niet speelde of waarom ik zo lang niet heb gespeeld."

Van Anholt is momenteel clubloos en hield het afgelopen halfjaar zijn conditie op peil bij Heerenveen, waar hij tussen 2009 en 2016 onder contract stond en ruim honderd wedstrijden speelde. De rechtsback, die in 2020 vertrok bij NAC Breda, keerde terug in Nederland na een seizoen op Cyprus bij Enosis Neon Paralimni. In Nederland kwam hij verder op huurbasis uit voor FC Emmen en stond hij onder contract bij Willem II.

Is Pelé van Anholt een aanwinst voor FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Paar maanden geleden nog tijdje bij Heerenveen meegetraind en daar niet goed genoeg bevonden voor een contract (terwijl we maar 1 rechtsback hebben). Kan me dus ook niet voorstellen dat hij bij Groningen wel een contract gaat afdwingen.

10 februari 2022 om 15:52

Of het spel van het huidige Heerenveen lag hem niet. Is toch al even geleden dat hij bij Heerenveen heeft gespeeld. Zijn genoeg voorbeelden van spelers die in hun eerste periode bij een club een goede indruk achterlaten en bij de 2e periode een stuk minder overkomen

10 februari 2022 om 16:05

Zou kunnen, want het spel is niet best, maar op de training heeft hij dus geen indruk achtergelaten dat hij nog goed genoeg was voor een plek als reserve-rechtsback. Jaren geleden een erg leuke back geweest en in die vorm zou ik hem graag terugzien.

Wel een echte Buijs-speler. Een bijtertje. Vechtertje. Scoorde zelden een 3 of een 4, maar ook zelden een 8. Je haalt pure degelijkheid binnen. Daar is trouwens an sich niets mis mee. Ik ben wel fan van Van Anholt gebleven altijd. Hele nuchtere en vriendelijke gozer ook gewoon

10 februari 2022 om 13:46

Wanhoop is wel groot dan, want met Dankerlui schiet Groningen op rechts ook niet op. Te Wierik op rechts kan gewoon niet, want die verdedigt met zijn handen, en bij El Hankouri hebben Buijs en Fledderus al aangegeven dat dat experiment niet helemaal gelukt was. En van Van Anholt word ik ook persoonlijk niet heel warm van, had 1 seizoen waar hij het goed deed, en werd toen in verband gebracht met Feyenoord. Uiteindelijk is het ook bij die ene seizoen gebleven, want voor de rest heeft hij niet heel iets benoemenswaardig meegemaakt. Ik had wel een creatievere naam gezien, zoals een Josecarlos van Rankin (nederlandse Mexicaan) of Mateju (tsjechisch international, ook een seizoen bij jong psv gespeeld), die beiden transfervrij zijn, redelijk wat vlieguren hebben gemaakt op een goed niveau en EU salarissen mogen krijgen. Heb ze niet zien spelen, dus is puur op stats gebaseerd en internationale ervaring met club en land. Maar ze zouden denk ik het niet slechter doen of meer toevoegen dan Van Anholt.

10 februari 2022 om 13:49

Ik zou hier ook niet warm van worden. Je wordt er niet beter en niet slechter van. Het is niet een hele leuke en spannende transfer.

10 februari 2022 om 14:18

Nee inderdaad, maar sinds het vertrek van Zeefuik heeft Groningen niet veel meer aangetrokken. Dankerlui is het helaas niet geworden, want die gast kan niet verdedigen en voegt aanvallend vrijwel niks toe. Die voorzetten van hem belanden redelijk vaak buiten de 16 of moeten uiteindelijk door lange jan van de Efteling ingekopt worden.

Werd niet zo heel lang geleden nog genoemd bij Feyenoord. Het kan verkeren.

Op zich wel knap dat je niet significant beter bent dan El Hankouri en Dankerlui. Dan moet je wel een hele beroerde back zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren