Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia stuurt ‘de Muur’ voor veertien miljoen euro naar Italië

Laatste update:

Jeison Murillo keert terug in de Serie A. Valencia en Sampdoria maken zaterdagavond op de clubsite bekend dat de verdediger voor de club uit Genua heeft getekend. Het gaat om een verhuur tot 30 juni 2020, met een huursom van twee miljoen euro. Daarna treedt een contract tot medio 2023, tegen een verplichte optie tot koop van twaalf miljoen euro, in werking.

Het is voor het eerst sinds jaren dat Murillo, die de bijnaam ‘de Muur’ heeft, niet met een wirwar van gedeelde transferrechten te maken zal hebben. De 27-jarige Colombiaan tekende in 2010 bij Udinese, waarna hij in Spanje bij zusterclub Granada werd gestald. De Zuid-Spaanse club kocht Murillo en verhuurde de verdediger meteen aan Cádiz en later Las Palmas.

Murillo ondertekende medio 2015 een contract voor vijf jaar met Internazionale. Na 65 duels werd hij in de zomer van 2017 voor twee seizoenen aan Valencia uitgeleend, met een verplichte optie tot koop. Valencia koos ervoor om Murillo in de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen aan Barcelona uit te lenen. Hij kwam echter niet verder dan vier duels en de optie tot koop van 25 miljoen euro werd door de Catalanen niet gelicht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valencia gaat het dit jaar goed doen! Amunt!🦇

Toch vraag je je dan af waarom Barcelona hem eigenlijk gehuurd heeft. Net als dat ze die KPB ook gehuurd hadden. Dat past toch heel niet bij het beleid van Barcelona en was toch ook helemaal niet nodig? Hopelijk kan Murillo nu wel weer een basisplaats bemachtigen in ieder geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren