Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Valencia is nog steeds van de periode-Koeman aan het herstellen'

Laatste update:
/

PSV gaat donderdagavond op bezoek bij Valencia en op het middenveld van de Spanjaarden staat David Albelda. De inmiddels 34-jarige spelmaker werd in het seizoen 2007/08 nog verbannen door Ronald Koeman, maar vocht zich terug en staat nog altijd onder contract bij de belangrijkste concurrent voor Barcelona en Real Madrid. Albelda kijkt met een slecht gevoel terug op het 'tijdperk Koeman'.

De middenvelder heeft nooit uitleg gekregen voor zijn verbanning uit de selectie. "Het was duidelijk een wens van de clubleiding, die van een paar mondige spelers af wilde", noteerde Voetbal International uit de mond van de Spanjaard. "Maar zie maar waar Valencia nu staat. De voorzitter sprak alleen over het nieuwe stadion. Wat is daarvan terecht gekomen?" Valencia speelt haar wedstrijden nog altijd in het Mestalla.

"Onder de toenmalige voorzitter (Juan Soler, red.) werd alles wat in acht, negen jaar was opgebouwd tenietgedaan", vervolgde Albelda. "Die ontsloeg Quique Sánchez Flores terwijl we op vier punten van de koppositie stonden. De club legde vervolgens Koeman vast en die slaagde erin bijna te degraderen... Valencia is nog steeds van die periode aan het herstellen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ronald niet zo vreselijk had huisgehouden daar in een paar maanden tijd, waren ze nu vast en zeker al Spaans kampioen en hadden ze 2 keer de CL gewonnen..

8 maart 2012 om 17:14

Ja en als Ajax het team van 2003 vast had kunnen houden, zouden ze nu mee doen voor de Champions League. Nergens op gebaseerd.

Het lag niet allemaal aan Koeman wat de titel doet suggereren. Albelda wilt zich gewoon nog even af reageren op Koeman omdat hij er buiten was gezet. De voorzitter deed ook foute dingen.

Als Koeman niet was gekomen en er was niks veranderd stonden ze nu nog steeds op de 3de plek.

8 maart 2012 om 22:43

Nouja het zou kunnen, ik denk dat het bij Feyenoord ook anders was gelopen zonder Gullit..

Titel is vrij suggestief. Ik denk dat hij meer doelt op de periode-soler.

8 maart 2012 om 16:41

Precies dat wilde ik ook posten; als ik het artikel lees lijkt het mij over de periode soler te gaan, niet (alleen) de periode Koeman

Valencia is een erg mooie club en vond het de afgelopen zeer tijden spijtig dat ze telkens hun (ster)spelers moesten verkopen vanwege torenhoge schulden. Het was een team die streed voor de kampioenschap en hopelijk sluiten zij de komende jaren aan bij Madrid en Barca.

Hun voorhoede van Mata- Villa- Silva zou een ongekend team zijn.

haha volgens mij is iemand nog aardig zuur..

koeman heeft t daar niet geweldig gedaan maar om nou alles op hem af te schuiven lijkt me een beetje ver gaan.

Valencia is niet meer de ploeg van weleer, maar nog steeds de subtopper van Spanje! Ik ga er ook niet vanuit dat Psv een kans heeft tegen deze ploeg. Als je die verdediging week in week uit ziet stuntelen, dan moet je als Psv'er zijnde maar flink zorgen gaan maken over vanavond. Wat iedere fout zal tegen Valencia worden afgestraft.
Ga ook uit van een makkelijke overwinning voor de Spanjaarden, eigenlijk zonder enig probleem.

8 maart 2012 om 16:44

Wonderen zijn de wereld nog niet uit. Zo stuntelt Ajax ook week in week uit in de Eredivisie maar weten ze wel op Old Trafford te winnen..

Denk dat het verschillen tussen de selecties niet eens zo gek groot zijn, maar zoals je zegt.. achterin is het wel echt een probleem. Doelpunten krijgen ze iedere wedstrijd tegen maar ze scoren ook altijd, of hebben ontzettend veel kansen om nog meer te scoren. Als Valencia net zo effectief is als Twente.. (7 kansen 6 goals) dan zie ik het inderdaad ook nooit doorgaan.

Als PSV nog een keer zo afgaat volgt/volgen er ongetwijfeld ontslag(en)

8 maart 2012 om 16:50

sorry hoor maar de verschillen tussen de selecties van Valencia en PSV niet zo gek groot? Ik denk toch dat je de selectie van psv zeer overschat. Er zitten inderdaad een aantal spelers in de selectie van psv die de potentie hebben echte toppers te worden. Op dit moment zijn dit echter nog geen toppers.

Gedeeltelijk eens met Albelda, Koeman had het zeker beter kunnen doen!
Maar om te zeggen dat ze nog aan het herstellen zijn..
De 3e plek is het maximale voor Valencia, zelfs als Koeman daar toen niet had gezeten.

Koeman heeft het helemaal niet goed gedaan in Valencia, maar om nu te zeggen dat ze nog steeds aan het herstellen zijn van Koeman? Hij daar weg in 2008, dus dan zijn ze al een kleine 4 jaar bezig met herstellen. Kan me niet voorstellen dat hij zo veel schade heeft toegebracht aan de club.

Jongens toch wat is dit nu weer voor kop. Deze periode heb ik uitgebreid beschreven in mijn enige drie club expert stukken en daar komt toch naar voren dat dit vrijwel niks met Koeman te maken had. De club is gewoon erg lang ziek geweest door de titanenstrijd in het bestuur.

8 maart 2012 om 18:59

Helemaal mee eens. Bovendien is Ronald Koeman de laatste trainer geweest die Valencia aan een prijs heeft geholpen, als ik me niet vergis.

Ronald Koeman had eigenlijk toen alleen de naam, en geen trainerservaring, althans, niet genoeg om bij een club als Valencia aan de slag te gaan. Maar om zijn periode zo te omschrijven is een beetje overdreven. De financiën van Valencia waren al niet goed, en door de sportieve teleurstelling onder Koeman werd het alleen maar erger. Zwarte bladzijde in de geschiedenis van Valencia. Nu zijn ze weer op de weg terug, ik denk dan ook dat ze PSV helemaal van de mat spelen.

dat zijn wel meer clubs albelda. Straks zal feijenoord misschien ook wel in dat rijtje thuis horen, want het blijft een matige trainer die er in slaagt altijd opgebouwde fundamenten kapot te maken o.a. door zeer slecht in te kopen.

8 maart 2012 om 16:58

Dat kan je op dit moment echt niet zeggen. Koeman doet het prima met dit materiaal bij feyenoord. Koeman is ook niet degene die inkoopt. Dat doet van Geel.

8 maart 2012 om 17:10

Voor jouw informatie. In Nederland worden spelers zelden door de trainer gekocht. Tuurlijk heeft hij er een stem in maar de technisch directeur is verantwoordelijk voor de aankopen. Makkelijk om alles dus op Koeman af te schuiven qua aankopen.

Verder geeft qsh0x al aan dat Koeman er in zijn Valencia tijd niet veel aan kon doen.

Weet niet wat je tegen Koeman hebt, hij heeft jouw club namelijk mooie tijden gegeven, maar als je echt denkt dat hij het niet goed doet en blijft doen bij Feyenoord ben je echt niet goed wijs.

8 maart 2012 om 17:15

Ach je mag van Koeman vinden wat je wilt, maar het is zo ongelofelijk hypocriet wat je nu aan het verkondigen bent.

Toen hij met PSV en Benfica kampioen werd zeiden types als jij 'hij profiteert nog van het werk van zijn voorganger'.

Maar op het moment dat de resutaten op korte termijn tegen zitten (zie Valencia), ligt het opeens wel allemaal aan Koeman en heeft de voorganger er niks mee te maken.

Feyenoord presteert overigens op dit moment beter dan de afgelopen jaren dus nogal dom om feyenoord als voorbeeld te pakken.

Heb Koeman ook altijd een matige traine gevonden, maar het kapot maken van opgebouwde fundamenten? Dat gaat veeelste ver, en dat weet je zelf ook.

Koeman heeft bijna bij elke club er een potje van gemaakt. Alleen clubs die al goed waren heeft hij succes mee bereikt. Bij Feyenoord doet Koeman het goed omdat Feyenoord een beter team is dan dat Mario Been onder ze hoeden had.
Je begrijpt er niets van als coach als je Albelda niet opstelt. Ik vindt het knap dat Valencia het goed doet te wel ze ieder jaar noodgedwongen goede spelers moet verkopen omdat ze financieel niet lekker zitten. Normaal ben ik voor Valencia, maar voor het NL voetbal hoop ik dat Psv wint in de sinnasappel stad. Wordt een leuke wedstrijd. Maar ik kan hem niet zien want zit dan bij AZ - Udinese luxe probleem

8 maart 2012 om 17:28

Huh? Nu zijn er alleen maar jeugdspelers in het team. Been had nog een aantal zeer goede spelers en routiniers.

8 maart 2012 om 17:44

Koeman heeft een beter team?;
Fer weg, Castaignos weg, Wijnaldum weg, en Been had ook nog wat ervaren spelers.
Feyenoord heeft hier voor terug wat slimme zetten gedaan, die Koeman goed laat functioneren.

8 maart 2012 om 17:51

@boyaz09
Wat klets jij nou Been had Fer, Wijnaldum, Castaignos en een tijdje Miachi en bakte er helemaal niets van, Koeman doet het zonder deze spelers waar hij Guidetti en Bakkal voor terug heeft meer dan uitstekend. Bij PSV deed hij het niet slecht, bij Ajax 2 kampioensschappen met Benfica deed hij het prima en zelfs bij Valencia ondanks een weinig succesvol seizoen wist hij toch de Copa del Rey binnen te halen. Er zijn genoeg "toptrainers" die minder prijzen hebben gepakt.

9 maart 2012 om 16:32

Bij AZ heeft hij hopeloos gefaald. hij pakte prijzen omdat hij bij een goed ingespeeld team zat wat veel kwaliteit had zoals PSV van 2006-2007.

Hopelijk kan PSV vanavond voor iets moois zorgen. Vorig jaar was het wel pijnlijk dat de uiteindelijke nummer 4 van Spanje (villareal) de uiteindelijke nummer 2 van Nederland zo zwaar overklaste (twente). Twente speelde toen ook wel heel slecht, maar zo groot mag het verschil eigenlijk niet zijn.

Ik ben benieuwd hoe het loopt. De PD is wel van een erg hoog niveau, ook buiten de grote twee om. Als PSV doorgaat, is dat echt een topprestatie, en hebben alle PSV fans extra veel recht om trots op hun club te zijn. Ze hebben wel meerdere spelers die hier potten kunnen breken, vooral op de counter (mertens, Wijnaldum, Matavs).

Gemiddeld IQ van een voetballer zeg, blijkbaar had je destijds niet voldoende kwaliteiten en nu wel kan gebeuren ga dan niet roepen dat ze mondige spelers eruit gooiden.

Erg makkelijk om alles van 1 kant te bekijken.

8 maart 2012 om 17:47

Volgens mij sla jij hier de plank mis. Albelda is juist nu minder omdat hij op leeftijd begint te komen. Vier jaar geleden was hij op het moment dat Koeman hem er uitgooide de aanvoerder van het nationale elftal van Spanje en leider van Valencia in een hele succesvolle periode van de club.

Had koeman daar niet de Spaanse beker gewonnen ?

Toch vind ik het een onderschatte trainer die tot nu toe bij elke club een prijs had gewonnen op Feyenoord na maar daar werkt hij nu aan ;

Lijkt mij vrij onlogisch dat koeman dat allemaal heeft bepaald.
Voorzitters geven altijd hun wensen door, denk dat dat de reden wasom koeman aan te stellen.
De oude trainer deed er niet aan mee lijkt mij.

Ik hoop dat psv een stuntje kan zorgen.

het is toch eigenlijk al op z'n minst raar te noemen dat je jaren na dato nogsteeds loopt te zeuren terwijl je gezien de huidige top 2 uberhaupt niet aan had kunnen sluiten ! (met of zonder koeman destijds)
Barcelona en Real Madrid zijn al Jaaaren de clubs met uitstraling dus ik betwijfel ofhet heel veel beter was gegaan

en BTW de schulden die ze hadden kwam meer door de achterlijke regels in bijna elk land in de eu ! dat is dan wel weer het mooie aan de eredivisie ! Meer schuld dan dat je weg zou kunnen werken in korte tijd ? Bam licentie weg

Dat herstellen, vind ik ook overdreven. Maar ik weet nog wel dat Koeman, ze stonden toen hij kwam wel 4e! 3 zgn "bad boys " en echte Valencia iconen wegstuurde. Canizares, Angulo, en dus Albelda. Was een grote fout.in dezelfde periode werd voor 17 milj Ever Banega (toen 18 of 19) van boca gehaald. Die zich slecht ontwikkelde, belachelijke prijs, geen klik met Koeman, had hij waarschijnlijk wel met de 3 jongens gehad die door Koeman weggestuurd werden. Heb dit altijd een rare aktie gevonden.koeman had zich destijds niet als schoolmeester opmoeten stellen. Ook Koeman heeft geleerd

Tsja, de man werd niet opgesteld en zeurt dan 8 jaar later over Koeman en wat daar allemaal niet mis is gegaan. Beetje kansloos en doorzichtig.

Zo die Koeman krijgt hier even van onderuit de zak van een Spaans international. Maar over het algemeen heeft Koeman overal behoorlijk gepresteerd dus het is een beetje onzin. Bij feyenoord kan Koeman weer helemaal in the picture komen

8 maart 2012 om 19:48

Gaat hier meer om die voorzitter geloof ik en niet om Koeman.

wat een onzin zeg,
Als Valencia niet van die schulden had gehad, waren ze veel beter geweest dan nu, volgens mij ligt daar het probleem,
Spelers als Mata, Silva, en ik geloof Joaquin ook hadden dan wellicht langer gebleven en hadden niet noodgewdongen verkocht hoeven worden evenals misschien David Villa ook trouwens. Maar ook dan hadden ze waarschijnlijk op plaats 3 gestaan, weliswaar wel met een kleinere achterstand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren