Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia haalt voor 7,5 miljoen vervanger van Soldado terug naar Spanje

Laatste update:

Valencia versterkte zich eerder deze maand met Hélder Postiga van Real Zaragoza, maar inmiddels heeft men de échte opvolger van Roberto Soldado binnen. De club uit Oost-Spanje maakt dinsdagavond via de officiële kanalen melding van de komst van Dorlan Pabón, die met succes een medische keuring doorstond.

/

Pabón, een 25-jarige aanvaller uit Colombia, komt voor een bedrag van 7,5 miljoen euro over van het Mexicaanse Monterrey, dat enkele dagen geleden al Jesus Corona aan FC Twente verkocht. Pabón tekent in Mestalla een contract voor vier seizoenen en heeft al ervaring met het Spaanse voetbal. Hij werd in de tweede helft van 2012/13 door Parma verhuurd aan Real Betis. Bij de Andalusiërs kwam hij tot acht treffers in zeventien duels.

Pabón speelde de afgelopen twee maanden voor Monterrey, waar hij een gevaarlijk duo met Humberto Suazo vormde. Valencia toucheerde dertig miljoen euro voor de verkoop van Soldado aan Tottenham Hotspur, maar een groot deel van dat bedrag wordt gebruikt om de schuldenlast te verkleinen.

Valencia eindigt dit seizoen in de top vier

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje raar dat meer dan de helft ja zegt terwijl Sociedad velen malen sterker is dan een Valencia zonder Soldado.

28 augustus 2013 om 00:01

Real Sociedad is al haar sterke krachten verloren, terwijl bij Valencia alleen soldado echt gemist zal worden. Meer niet. Dus waarom zou Sociedad boven Valencia eindigen? Hebben ze seizoenen geleden ook nooit gedaan..

28 augustus 2013 om 00:06

Het enige wat Sociedad is verloren is Illaramendi, maar ze hebben wel Granero gehaald. Naast Soldado is Valencia ook Cissokho kwijtgeraakt dus ik zie Sociedad toch wel als de favoriet voor top 4.

28 augustus 2013 om 00:16

Real Sociedad kan nog wel eens een mooi seizoen tegemoet gaan hoor. Ze hebben eigenlijk alleen Illarramendi verloren maar daarvoor hebben ze een goede vervanger gehaald met Granero. Ook José Angel is nu definitief overgenomen van AS Roma, en verder hebben ze Haris Seferovic weten binnen te halen en die staat (van wat ik lees in Spaanse kranten) toch te boeken als een talent wat we in de gaten moeten houden. En dat doe ik ook zeker na zijn pracht goal tegen Lyon, laatst.

Verder hebben ze gewoon de andere belangrijke spelers weten te behouden, zoals Griezmann, Vela en Prieto etc.

28 augustus 2013 om 00:07

Misschien zien ze Sociedad als derde?

En wat is uberhaupt logica in het voetbal als Sociedad als in 2012 12e eindigt en het jaar erop als 4e?

Duurde wat lang toch? Scoorde acht doelpunten voor Real Betis, ben es benieuwd. Colombiaanse spitsen zijn sowieso goed, de Falcao's en de mini- Falcao's zijn overal te vinden.

Zou hij Soldado doen vergeten,als je bedenkt dat Parma hem nog's verhuurde aan Real Betis?maar we wachten wel af en hou hem in de gaten komende tijd !!!

Toch best een goede voetballer. Ik volg de competities in Zuid-Amerika en de topteams grote clubs uit ieder land wel, en deze Dorlan Pabon was echt een goede spits bij Atletico Nacional. Was dan ook niet verbaasd dat hij naar Europa vertrok. Parma was niet echt een goede keuze maar zijn uitleen beurt bij Real Betis was hij toch ook wel aardig met 8 goals uit 17 wedstrijden.

Toch grappig hoe dat dan kan lopen...pabon pas sinds deze zomer onder contract bij Monterrey, ook hier goed gedaan met 5 goals uit 7 wedstrijden en dan nu al weer doorverkocht aan Valencia.

Ik denk dat zowel Pabon als Valencia hiermee een mooie deal heeft gesloten. Pabon heeft dan eindelijk ze plaats gevonden in Europa, en Valencia heeft een naar mijn mening goede vervanger voor Soldado. Want Pabon is wel een spits met mogelijkheden, zeker als hij zo speelt als bij Monterrey en Betis.

Goeie spits met een verwoestend schot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren