Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valdés blinkt uit bij debuut: ‘Zulke spelers geven een boost aan de ploeg’

Laatste update:

Víctor Valdés heeft zijn eerste wedstrijd in dienst van Standard Luik achter de rug. De doelman hield zaterdagavond zijn doel schoon in de uitwedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven: 0-2. De doelpunten werden gemaakt door Mathieu Dossevi en Gabriel Boschilia en Standard staat nu op de zevende plaats in de Pro League.

/

De 34-jarige Valdés is tevreden over zijn debuut, zo schrijft hij op Twitter: “Ben blij met de eerste overwinning voor Standard en ben blij dat ik na acht maanden alleen te hebben gewerkt weer heb mogen spelen. Bedankt alle supporters van Standard.” Alexander Scholz was één van de twee centrumverdedigers voor de neus van Valdés en zag de sluitpost uitblinken.

“Victor heeft meteen getoond hoe goed hij is. Zijn timing en kwaliteiten in één-tegen-éénsituaties zijn ongelooflijk, ook op training. Zulke ervaren spelers geven een boost aan de ploeg”, aldus de Deen. Trainer Yannick Ferrera zei: “We wisten dat Leuven gevaarlijk zou zijn en Victor heeft enkele goeie reddingen verricht.”

Is Víctor Valdés de beste doelman van de Jupiler Pro League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch apart hoe je van barcelona bij standard luik terecht komt. Leuk voor hem dat hij weer word gewaardeerd en niet als iud vuil word behandeld zoals bij MU

31 januari 2016 om 10:42

Die blessure heeft alles verpest, hij zou een corntract tekenen bij Monaco maar door zn blessure is dat niet door gegaan

31 januari 2016 om 10:57

Vuil behandeld bij Mu?

Wat gaat jou baas zeggen als jij niet met collega X en Y wilt werken..? Hij zegt dan gewoon als je dat niet doet kun je opflikkeren.

Precies hetzelfde bij Valdes... hij voelde zich te goed voor de beloften.. naja.. daar is de uitgang Victor.. Daaag daag.

31 januari 2016 om 11:10

Een Valdes hoort ook gewoon niet bij de beloften te keepen. Bij veel ploegen laten ze de tweede doelman de bekerwedstrijden keepen of iets dergelijks. Valdes kreeg niet eens de kans om zich te bewijzen. Hij is veel beter dan Romero en heeft een pak meer bewezen. Goed dat hij weg is bij die Van Gaal. Die is heel United naar de kl*ten aan het helpen. Met z'n 'gouden pik', wat een onzin. Je kan hem al niet serieus nemen omwille van dat belachelijke Engels van hem.

31 januari 2016 om 11:50

Lullig als jou baas zo reageerd, maar als ik naar mn baas stap dat ik niet wil werken met collega x en y, dan krijg ik de ruimte om mn verhaal te doen en dan proberen we tot een oplossing te komen waar elke partij mee kan leven.
Maargoed mijn werk is niet ye vergelijken manchester united

31 januari 2016 om 16:44

Dus als jij een goede baan hebt, meerdere universitaire studies hebt afgerond en je baas zegt ineens: 'goh, die wc is smerig, maak dat is schoon', dan vindt jij dat je dat dan maar moet doen?
Dit is natuurlijk licht aangezet, maar een keeper als Valdez moet daar niet in mee gaan.

Een valdes hoort niet in de belofte te keepen??? En wat is de reden daarvan. Omdat hij bij barca alles gewonnen heeft? Een keeper van dat niveau mag blij zijn dat die daar op goal heeft kunnen staan. Er waren in zijn barca periode wel 20 keepers die beter waren. Alleen barca inverteert niet echt in keepers. Dat is zijn geluk geweest.

31 januari 2016 om 14:12

Ben ik het niet mee eens.
Als Valdes zo slecht was als velen beweren dan had hij nooit zolang in de basis gestaan. Barcelona zou hem wel meer krediet geven, maar als hij structureel slecht zou presteren was hij er echt wel uitgegaan.

Truth is, Valdes is een goede keeper met enkele zwakke punten, wat hem niet tot de absolute top doet behoren. Maar nog steeds een zeer goede keeper die echt niet bij de beloften hoort, tenzij hij zich heeft misdragen. Bij mijn weten is van Gaal slecht met deze man omgegaan, wat ook zijn bekendste tekortkoming is.

31 januari 2016 om 15:35

Dan heb je hem niet zien spelen Mixp lol.

Er waren inderdaad tal van keepers beter dan Valdes in de periode dat hij bij Barcelona speelde. Alleen z'n laatste jaar wist hij consistent te presteren en een hoog niveau te halen. Maar voor een hele lange periode zaten Barca supporters met hun billen geknepen wanneer hij in actie moest komen. Hij gaf weinig vertrouwen.

Ik kan na 1.5 seizoen met Claudio Bravo al stellen dat hij veel beter is dan Valdes.

31 januari 2016 om 15:35

Dan heb je hem niet zien spelen Mixp lol.

Er waren inderdaad tal van keepers beter dan Valdes in de periode dat hij bij Barcelona speelde. Alleen z'n laatste jaar wist hij consistent te presteren en een hoog niveau te halen. Heeft een aantal belangrijke wedstrijden goed gekeept en gezorgd dat er prijzen zijn behaald, maar heeft ook een aantal wedstrijden er voor gezorgd dat prijzen verloren zijn gegaan.

De enige reden dat hij zoveel krediet had is omdat hij Catalaans was en uit eigen jeugd kwam.

En dan nog niet gesproken te hebben over Pinto lol.

Ik kan na 1.5 seizoen met Claudio Bravo al stellen dat hij veel beter is dan Valdes.

Ik vind het geweldig. Djuricic bij Rsca, Valdes bij Standard. What's next? Zlatan bij Club, haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren