Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vader Kiyine over autocrash van zoon: ‘Hij beseft dat er een mirakel is gebeurd’

Laatste update:

De vader van Sofian Kiyine, Radouane Kiyine, heeft voor het eerst gereageerd op de autocrash van zijn zoon. De 25-jarige middenvelder van OH Leuven reed vorige week donderdag met hoge snelheid over de autobaan toen hij via een rotonde gelanceerd werd en meters door de lucht vloog. De crash eindigde in een naastgelegen sporthal, waar hij de gevel doorboorde. In de sporthal waren op dat moment kinderen aanwezig, maar zij zijn ongedeerd gebleven.

“We begrijpen niet goed wat er is gebeurd”, geeft Radouane Kiyine aan bij de Franstalige krant La Dernière Heure. “Het is niet te bevatten. Sofian is een aardige, rustige jongen. Hij is geen snelheidsduivel op de weg, gebruikt geen drugs en drinkt bijna nooit alcohol.” Op bewakingsbeelden is te zien hoe Kiyine met zijn auto op hoge snelheid door de lucht vliegt, waarna zijn auto de gevel van sporthal Flémalle doorboort.

Radouane vertelt hoe zijn zoon er momenteel aan toe is. “Psychologisch heeft hij het heel erg moeilijk. Hij beseft dat er een mirakel is gebeurd. Niet alleen voor hem, maar voor iedereen die in de sportzaal aanwezig was. Hij huilt bij de gedachte dat er kinderen dood hadden kunnen gaan. We horen overal verschillende dingen. Mensen denken de waarheid te weten. Het is triest. Eerst en vooral draait het om Sofian als mens, niet om Sofian als profvoetballer.”

Sofian is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en op non-actief gezet door zijn club. Op het moment van het ongeluk waren enkele kinderen aanwezig in de sporthal, maar zij waren net naar de kleedkamers vertrokken. De sporthal biedt doorgaans onderdak voor minivoetbal-, basketbal-, en gymnastiekclubs, maar zal door de ravage een tijdlang niet gebruikt kunnen worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

We begrijpen niet goed wat er is gebeurt?? Wat is er niet te begrijpen, deze sneuneus is veeeeel te hard tegen een rotonde aangeklapt, daardoor gelanceerd en dwars door de voorgevel van een sporthal geslingerd. Altijd maar dat "mijn kind is niet zo en doet dit soort dingen niet". Je hoeft niet altijd je kind te beschermen, het is verdomme een wonder dat er niemand anders gewond is geraakt of zelfs overleden

6 april 2023 om 14:43

amen, mijn kind doet dit niet het is geen snelheidsduivel, jawel anders lag hij nu dus niet in de kreukels!
Hoop dat hij opknapt, maar even niet meer autorijden is misschien wel een goed idee

6 april 2023 om 14:45

Haha, ik ben niet van het speculeren. Maar in dit geval is de video hierboven duidelijk genoeg ja...

6 april 2023 om 17:12

Toch vind ik het er op de video niet persé als een achterlijke snelheid uitzien. Overigens wel een mooie zweefduik

6 april 2023 om 20:03

@Madmarcel moet je hem nog maar eens kijken rijd 3x zo hard als de rest

Zonder een te hoge snelheid was dit nooit gebeurd nee. Lijkt me vrij duidelijk, tenzij een beroerte wat vaker voorkomt onder de ouderen maar daar lees ik niks over dus ja welk ander argument valt er te gebruiken ipv snelheid

Fijn dat vader in tegenstelling tot velen nog objectief kan kijken naar wat er is gebeurt. Zijn zoon is geen snelheidsduivel stelt hij dus dat is dan ook zo. Dan kunnen we dus uitsluiten dat hij het gaspedaal heeft ingetrapt want de auto ging enorm snel. Wat zou dan een goede verklaring zijn? Wind in de rug? Sabotage? Aliens? Wie zal het zeggen!!!!

Kan die man niet beter gewoon zijn mond houden?

Wat een reactie. Deze vader doet alsof er een of andere natuurkracht dit heeft veroorzaakt. Het is toch echt wel volledig door toedoen van de handelingen van zoonlief. Als er een of andere medische reden in het spel zou zijn geweest hadden ze dit natuurlijk al lang gezegd. Totaal onverantwoord gedrag en daarna de verantwoordelijkheid niet opnemen. Dit zijn mensen die nog zouden zeggen dat het donker is als de zon in hun ogen schijnt.

Plaat voor zijn kop. Dan kent hij zijn eigen zoon minder goed dan hij denkt. Beelden liegen niet, snelheids meting ook niet. Het is ook niet zo dat hij een beroerte kreeg ofzo, hij reed al een lange stuk door op een te hoge snelheid. Om dan zulke uitspraken te doen dan ben je niet goed bij je hoofd. Ipv zijn zoon als heilige boontje neer te zetten, misschien even hand in eigen boezem steken en god bedanken dat er niemand verongelukt is.

Zucht... "maar mijn kind doet dit niet hoor!".

Hoe kunnen die mensen toch zo'n enorme plaat voor de kop hebben, maakt niet uit wat er geflikt wordt of welk bewijs er allemaal is. Nee hoor, niet mijn kind... er moet iets anders aan de hand geweest zijn.

Beste vader, uw kind heeft als een achterlijke lopen rijden en mag van geluk spreken dat er geen doden zijn gevallen. Aan u de taak om hem dit duidelijk te maken, dat is opvoeding, niet het eindeloos beschermen en pappen en goedpraten.

6 april 2023 om 18:29

Dat is de jeugd van tegenwoordig, 0,0 opvoeding krijgen op jonge leeftijd hier jongen een iphone14 en doe maar wat je wil. 0 begeleiding thuis. Maar hey als het fout loopt hun kind is perfect en zou zoiets nooit doen.

7 april 2023 om 12:29

Als ik vroeger iets flikte kreeg ik thuis ook nog eens op mijn kop hoor...

Het is niet zozeer dat de jeugd geen fouten mag maken, of iets stoms mag doen, deed ik vroeger ook wel eens. Het gaat erom dat teveel ouders vervolgens de kant van hun kinderen kiezen, hun prinsjes en prinsesjes zijn onschendbaar en daar mag je niets van zeggen want dan krijg je nog eens commentaar van de ouders ook.

Los van dat deze jongen al 25 is, dan mag je ondertussen toch wel iets meer verstand verwachten.

7 april 2023 om 17:05

Was je er bij bij de opvoeding of oordeel je zo snel adhv van zijn reactie en die crash wat niet goed te keuren is?

Ongelofelijk dat deze man gewoon na een paar dagen het ziekenhuis kan verlaten en quasi ongedeerd is. Wat een klap moet dat geweest zijn om op die manier door een gevel te vliegen. Hopelijk gaat hij wijzer om met deze tweede kans die hij heeft gekregen.

Het grote probleem is dat Sofian denkt dat de wereld om Sofian draait, maar de wereld draait helemaal niet om Sofian en is beter af zonder mensen als Sofian. Wat een gestoorde gek ben je als je zo met een potentieel moordwapen om gaat. Deze gast wil je nooit meer achter het stuur van een auto zien zitten.

Ik vind meningen van familieleden al nooit relevant, omdat ze niet objectief zijn, maar dit bericht is echt tenenkrommend slecht. Doet me een beetje denken aan Ray Vloet, die had het ook zo mentaal moeilijk nadat hij een peuter de dood in jaagde. En die klootzakken komen er nog mee weg ook. Vloet heeft gezegd dat hij nadat hij is gestopt is met voetballen zijn straf uit wil zitten. Ten eerste, moet ik dat nog maar eens zien. Ten tweede, het is geen vrijwillig iets he, dat je kunt kiezen wanneer je je straf uit gaat zitten. Deze gasten denken echt dat ze heel belangrijk zijn en boven de maatschappij staan.

Stel je voor dat hij kinderen had geraakt, hoe kan je dan ooit nog met jezelf leven. Soms moet je eerlijk zijn naar jezelf en geen sportwagen kopen.

Dat je het als ouder opneemt voor je kind kan ik dat begrijpen, maar deze man zal toch ook de beelden hebben gezien? Dat je dan zegt dat hij geen snelheidsduivel is,dat gaat er bij mij niet echt in. En dat die kinderen op dat moment op een andere plek waren,dat is het grote geluk wat hij heeft gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren