Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht in gesprek over transfer Ramselaar; verdediger vertrekt naar Villarreal

Laatste update:

Het is goed mogelijk dat Bart Ramselaar vertrekt bij FC Utrecht, zo meldt Voetbal International. De Domstedelingen zijn met Lion City Sailors uit Singapore in gesprek over een transfer van de 27-jarige middenvelder annex linksbuiten.

Bij LC Sailors komt Ramselaar een bekende tegen. Alexander Rankovic is namelijk de trainer van die club. Rankovic was assistent bij Utrecht onder Henk Fraser en Michael Silberbauer.

Ook Richairo Zivkovic staat onder contract bij de club uit Singapore. De voormalig spits van onder meer FC Emmen, Ajax, Utrecht en FC Groningen kwam afgelopen zomer transfervrij over.

Hoeveel geld Utrecht ontvangt voor de geboren Amersfoorter, is niet bekend. Volgens Transfermarkt heeft Ramselaar een waarde van twee miljoen euro.

Ramselaar maakte in 2015 zijn debuut namens Utrecht. In 2016 vertrok hij voor iets minder dan vijf miljoen euro naar PSV, waar blessures hem parten speelden. In 2019 keerde hij terug in De Galgenwaard.

Hugo Novoa
Ook Hugo Novoa maakt het seizoen niet af in Utrecht. De Spanjaard, die werd gehuurd van RB Leipzig, wordt door de Duitse club eerder teruggehaald en meteen werd doorverhuurd aan Villarreal, zo meldt De Telegraaf vrijdagmiddag.

Het avontuur van Novoa in de Domstad blijft zo slechts beperkt tot zes wedstrijden. In het met 0-2 verloren thuisduel met Almere City kreeg hij twee gele kaarten binnen drie minuten en moest hij vroegtijdig inrukken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je je niet in de basis weet te spelen bij Utrecht, dan ga je toch ook nooit doorbreken bij Villareal?

26 januari 2024 om 19:58

Nou ja, de Spaanse competitie is natuurlijk een stuk minder sterk dan de Eredivisie, dus dat begrijp ik wel.

26 januari 2024 om 19:59

Moeilijk hè lezen

26 januari 2024 om 21:53

Staat toch echt in de titel.

27 januari 2024 om 11:01

Dat zeiden ze ook over Danilo toentertijd bij VVV, you never know.

Mooi in het 2e ballen met 25 graden, lekker man. Niks mis mee.

Is helaas sinds zijn terugkeer ook niet meer echt de Ramselaar die het was, straks is Iqbal ook weer terug dus dan heb je er weer een optie bij voor het middenveld. Snap Ramselaar als hij voor deze kans wilt gaan.

Is het vertrek van Ramselaar een verlies voor de lokale FC? Zal wel een aardig salaris opstrijken, dus misschien wat ruimte voor versterking op andere posities?

26 januari 2024 om 20:17

Hopelijk de verdediging die is wel redelijlk dun bezet als er paar uitvallen, middenveld ruime keuze.

26 januari 2024 om 20:22

Nee Ramselaar is geen gemis, bakt er niks van als hij mag spelen.

27 januari 2024 om 00:00

Lijkt wel alsof het nog steeds een jeugdspeler is.
‘Lekker spelen’ maar speelt zo weinig vooruit en scoort amper etc

lestienne (oud-psv) zit ook bij die club. Was afgelopen seizoen topscorer en had de meeste assists.
leuk avontuur voor ramselaar. Enige andere goede ploeg in die competitie is een sateliet club van albirex niigata (japanse club), onder dezelfde naam.

Singapore is toch amateurniveau competitie…..op je 27e is wel heel vroeg voor zo een avontuur. Ramselaar is toch niet zo hard terug gevallen?
En het lijkt me niet dat hij daar een miljoenencontract gaat tekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren