Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: West Bromwich meldt komst van Heraclied Davidson

Laatste update:

Jason Davidson vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid bij West Bromwich Albion. Jan Smit, voorzitter van Heracles Almelo, laat aan TC Tubantia weten dat een akkoord met de Engelse laagvlieger over een transfersom voor de verdediger vermoedelijk niet lang meer op zich zal laten wachten. Het is niet bekend wat Heracles zal verdienen aan de verkoop van de Australiër.

/

Dat er een transfersom op tafel moet komen is de schuld van Davidson zelf: zijn contract bij Heracles liep in de zomer af, maar omdat hij vergat om de verbintenis voor 15 mei formeel op te zeggen, konden de Tukkers automatisch voor een jaar verlengen. De 23-jarige Davidson moest zich twee weken geleden weer melden bij Heracles, maar bleef weg.

De linksback verbleef al in Engeland en zet zijn loopbaan nu dus waarschijnlijk voort bij West Bromwich, dat in het afgelopen seizoen als zeventiende eindigde in de Premier League. Davidson speelde in 2,5 jaar tijd 46 competitiewedstrijden voor Heracles en was tijdens het afgelopen WK basisspeler bij Australië.

Proefspelers
Heracles maakt zaterdagavond op de website van de club bekend dat de proefstage van Travis Brent met een week is verlengd, maar dat Arinse Uade en Joonas Pulkkinen zijn afgetest. “Pulkkinen is nog te jong om aan te sluiten. Wel houden we zijn ontwikkeling in de gaten. Brent heeft nog een week om een definitieve indruk achter te laten,” aldus Jan de Jonge na het duel in Saasveld tegen Al Ittihad.

Update 5 augustus 16.17 uur - West Bromwich meldt komst van Heraclied Davidson
Jason Davidson zet zijn loopbaan definitief voort in het shirt van West Bromwich Albion. De 23-jarige verdediger bleef na het WK 2014, waarop hij actief was met Australië, weg bij Heracles Almelo en toog naar West Brom. Hij was echter vergeten zijn arbeidsovereenkomst in het Polman Stadion op te zeggen en dus had Heracles recht op een vergoeding voor de international. West Brom heeft een niet nader bekendgemaakt bedrag richting de Almeloërs overgemaakt en presenteert Davidson nu als aanwinst. Hij heeft voor twee jaar getekend en West Brom heeft de optie op een derde seizoen.

Jason Davidson is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hebben een aardig team staan. Proberen of ze Dijks kunnen huren.
Telgekamp ter Wierik schenkenveld zomer Dijks
Bruns hassani fleddures
Tannane weghorst linssen

2 augustus 2014 om 23:00

Met dit team ga je het echt niet redden!
Weghorst zat bij ons op de bank....
Linssen, tja dat is een goede speler voor de club...

Rest is meer het niveau van de onderste regionen

2 augustus 2014 om 23:05

Linssen zal nog wel vertrekken, SC Heerenveen heeft interesse in hem.

2 augustus 2014 om 23:11

Bel Hassani, Te Wierik, Schenkeveld, Fledderus, Tannane, Linssen en in mindere mate Bruns, Cziommer en Sibum zijn prima en bepalende spelers voor ons.

2 augustus 2014 om 23:27

Linssen gaat voor minder dan 3.5 mil niet weg. Dus denk het niet.

2 augustus 2014 om 23:44

3,5 miljoen lijkt mij een beetje teveel van het goede. Dat zie ik niet gebeuren. Wel heel interessante speler die Linssen. Wel een miljoentje of 1,5 waard.

Zou ik een mooie aankoop vinden van ADO dmv het geld van de Chinezen natuurlijk. Want 1,5 geeft ADO normaal nooit uit. Max 3 a 4 ton voor 1 speler. Maar de nieuwe eigenaar maar over ca 3 weken al een stuk meer mogelijk. Linssen/Mahi en Derijck zou ik toejuichen

3 augustus 2014 om 00:13

Het zijn leuke spelers, maar alleen Linssen steekt er bovenuit..De rest is niet veel meer waarddan waar Heracles altijd staat...net boven de streep en netonder de middenmoot

3 augustus 2014 om 00:43

Ten eerste is ADO absoluut geen stap omhoog tov Heracles. 2: hij gaat echt niet voor minder weg dan vier miljoen. Meerjarig contract en vorig seizoen een van de beste aanvallers in de Eredivisie.

3 augustus 2014 om 00:55

Heracles wil hem niet laten gaan, dus voor 1,5 miljoen naar ADO kun je vergeten. Daarnaast, ADO is voor Linssen geen verbetering

2 augustus 2014 om 23:20

vaker gezegd: telgenkamp dramatische keeper

2 augustus 2014 om 23:48

Wat een butteam, echt degradatiemateriaal

3 augustus 2014 om 12:01

Of het verstandig is om weghorst op te stellen weet ik nog niet, maar verder hebben ze een prima team staan en zeker cziommer, fledderus en linssen kunnen belangrijk zijn.

Vind hem nog niet goed genoeg. Heeft nog niet echt wat laten zien.

Was in Nederland al een matige speler, geen idee wat hij daar gaat doen. Waar een WK wel neit goed voor is...

5 augustus 2014 om 18:56

Was hij niet misschien een optie voor Feyenoord geweest? Speelde toch een redelijk WK en is wel wat Feyenoord zoekt.

Dit heracles gaat het nog heel lastig krijgen. Ze hadden voorgaande jaren nog wel een paar leuke talentjes voor weinig geld. Maar als je al voor een zomer en sibum gaat, die volledig over de top zijn en linssen die hoogwaarschijnlijk weggaat. Wordt het zeer lastig. Jammer...

3 augustus 2014 om 10:38

Geef die jongens is gewoon een kans man..

Waarom lees ik zo vaak dat Linssen hoogstwaarschijnlijk weggaat? 1: daar is niks van waar ?! waar haal je die geruchten vandaan? en het zijn maar geruchten. 2: stel je voor hij gaat wel weg, dan gaat Heracles genoeg geld vangen om voor vernieuwing te zorgen.

Linssen kost 5 miljoen. Utrecht heeft een bod gedaan en kreeg te horen dat voor 5 miljoen Linssen te koop is. Heracles heeft nog een spits, rechtsbuiten en een back nodig.

3 augustus 2014 om 14:17

Geen onzin verkopen alsjeblieft.

FC Utrecht heeft naar Linssen geïnformeerd, zoals ze naar een heleboel spelers hebben geïnformeerd, maar heeft geen bod op Linssen uitgebracht.
Linssen is voor iets meer dan 1 miljoen euro op te halen bij Heracles.

Wie verkoopt hier nou onzin dan? voor iets meer dan 1 miljoen euro? Daar klopt ook geen zak van vriend..

3 augustus 2014 om 17:42

Ik snap dat jij liever een hoger bedrag zou zien, maar wat ik meld zijn feiten.

Heracles vraagt 5 milj. Voor Linssen. Utrecht is zich kapot geschrokken, lees interview in V.i.

3 augustus 2014 om 18:13

Mijn informatie komt rechtstreeks van de directie van FC Utrecht (en die heeft, zoals ik al schreef, bij Heracles geinformeerd naar de vraagprijs), dus mijn informatie is heel wat betrouwbaarder dan een interview in VI.

5 augustus 2014 om 20:14

Dezelfde directie die al 5 jaar zegt de inkomsten en uitgaven in balans te willen hebben? Daarom geloof ik je. Alleen geloof ik de directie niet. 1 miljoen 😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂

6 augustus 2014 om 17:22

ik geloof niet dat veel mensen geloven dat jij met de directie praat haha

6 augustus 2014 om 17:36

Tja. Niet mijn probleem of jij dat wel of niet gelooft.
Er zijn overigens genoeg mensen op voetbalzone die dat wel weten.

Bijzondere overgang. Heb het afgelopen jaar toch enkele duels in het Polman stadion mogen bekijken, maar deze jongen is me nooit (positief) opgevallen. Lijkt me daarom dat de Premier League een te grote uitdaging is voor hem.

6 augustus 2014 om 17:23

Ik mag hopen dat jij toen niet in het thuisvak zat?

6 augustus 2014 om 18:37

Dat mag jij best hopen, maar daar blijft het dan ook bij. Alle keren thuisvak.

Ik kan me prima gedragen, niet iedere Feyenoord supporter is een hersenloze hooligan.

8 augustus 2014 om 09:09

Groot gelijk, ik hoop daar niet op ofzo, ik vind juist dat het moet kunnen, alleen zoals de feyenoord supporters dit seizoen gedroegen in het Polman (tijdens de bekerwedstrijd)... Dat ging wel te ver.

Zo zie je maar wat een WK voor een speler kan doen. Prachtig voor deze jongen dat hij via deze weg de stap maakt richting Engeland. Of hij het daar gaat redden is natuurlijk een tweede,

Voor 1 miljoen, had linssen allang bij Utrecht gespeeld. 5 miljoen en geen cent minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren