Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Trent Sainsbury arriveert in Israël om vertrek bij PSV af te ronden’

Laatste update:

Trent Sainsbury werd een jaar geleden door PSV overgenomen van Jiangsu Suning, maar de verdediger kwam in zijn eerste seizoen in Eindhovense dienst niet verder dan een handvol optredens in de Eredivisie. In de net gestarte voetbaljaargang lijkt de kans op speeltijd voor de 27-jarige Sainsbury opnieuw beperkt en PSV staat dus open voor een vertrek van de Australiër.

Het Eindhovens Dagblad weet dinsdagochtend te melden dat de verdediger op dit moment drie opties op tafel heeft liggen. Zijn zaakwaarnemer Tony Rallis heeft aan de lokale krant bevestigd dat het Israëlische Maccabi Haifa een van de clubs met interesse in zijn cliënt is. Sainsbury werd onlangs ook in verband gebracht met het Saoedische Al Nassr, maar deze geruchten worden door Rallis naar het rijk der fabelen verwezen.

Kostas Mitroglou werd maandag officieel gepresenteerd als PSV-aanwinst.

Een langer verblijf in het Philips Stadion behoort overigens ook nog tot de mogelijkheden: Sainsbury geldt als een ‘gewaardeerd selectielid’ en hoeft daarom niet per se te vertrekken. Vanwege zijn gebrek aan perspectief op speeltijd werken zijn zaakwaarnemer en zijn werkgever nu echter toch aan een oplossing.

PSV is met Nick Viergever, de weer teruggekeerde Daniel Schwaab en nieuwkomers Timo Baumgartl en Olivier Boscagli, die als vleugelverdediger ook centraal uit de voeten kan, goed voorzien voor het hart van de defensie. Derrick Luckassen staat eveneens nog onder contract in Eindhoven, al lijkt ook hij uit te mogen kijken naar een nieuwe club.

Update 27 augustus 14.01 uur - ‘Trent Sainsbury arriveert in Israël om vertrek bij PSV af te ronden’
De toekomst van Trent Sainsbury lijkt bij Maccabi Haifa te liggen. De Telegraaf meldt dinsdagmiddag namelijk dat de verdediger inmiddels in Israël is gearriveerd, waar hij een akkoord hoopt te bereiken met zijn beoogde nieuwe werkgever. Sainsbury mag vertrekken bij PSV, al zouden de Eindhovenaren ook niet afwijzend tegenover een langer verblijf van de verdediger staan.

Vind jij dat PSV Trent Sainsbury dit seizoen eigenlijk aan boord moet houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom haalt AZ hem niet? Maakt stuk minder fouten dan Hatzadiakos. Vlaar is inmiddels ook alweer 34. Wuytens constant geblesseerd, Koopmeiners moet je gwn op het middenveld willen hebben. En Trent is gwn beter dan Bergsma en Kramer.

En ja tis geen super talent op wie ze 20 miljoen winst gaan maken. Maar wel een ervaren, constante cv die nog een aantal jaren mee kan.

27 augustus 2019 om 11:07

Eens. Het centrum van AZ is echt zwak en bij PSV zijn er twee op te halen die beter zijn dat het huidige centrum. Zeker deze Sainsbury zal niet veel hoeven te kosten.

27 augustus 2019 om 11:21

Dan zou ik eerder VD Hoorn halen. Zou ongeveer tussen de 2.5 en 3.5 mil kosten. Al een paar jaar vaste waarde in het hart van de verdediging bij Swansea

27 augustus 2019 om 11:37

Weet niet of AZ het salaris van vd Hoorn kan betalen.

27 augustus 2019 om 13:52

Ik denk niet dat swansea vd hoorn zomaar laat gaan.

27 augustus 2019 om 11:26

Ik begrijp er ook niets van. AZ heeft zo'n sterk elftal staan en een goed centraal duo zou ze wel eens het laatste zetje richting de top kunnen geven dit seizoen. Haal desnoods een van der Hoorn, van Drongelen of Nuytinck. Martins Indi, Hoedt Gouweleeuw, Bruma, Luckassen.. Allemaal namen die bij AZ van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn en de nodige ervaring hebben. Ik kan me niet voorstellen dat al deze spelers niet willen of niet haalbaar zijn vanwege transfersommen. AZ heeft geld zat en misschien is het tijd om een risico te nemen.

Anderzijds heeft AZ natuurlijk geen stadion en is de realiteit dat je 30 uitwedstrijden gaat spelen dit seizoen.

27 augustus 2019 om 13:08

@daviddein, qua transfersom zijn al deze jongens prima haalbaar maar qua salaris niet. Martins Indi en Hoedt zitten allebei op meer dan 3 miljoen salaris per jaar.

27 augustus 2019 om 14:36

Hoedt en van drongelen zijn niet haalbaar voor az

27 augustus 2019 om 14:38

Wow dat wist ik niet, wat een belachelijke bedragen voor zulke spelers. Daar moet je dan niet aan willen beginnen.

27 augustus 2019 om 15:15

@daviddein, op Spotrac kun je alle PL ploegen checken van dit jaar en de afgelopen paar jaar.

27 augustus 2019 om 12:01

Sainsbury zou ik ook wel zien zitten als er geen andere opties zijn. Ik vind het vooral bizar hoe weinig geruchten ik lees met cv’s en AZ. Er zijn er genoeg beschikbaar. Ik hoop dat er wat op de achtergrond speelt en dat AZ opeens iemand heeft vastgelegd.

27 augustus 2019 om 16:13

Haal aub luckassen op bij PSV. Krijg je vast voor een prikkie en komt nota bene van az

27 augustus 2019 om 17:39

Mwa Luckassen is dan iemand die ik niet hoef haha. Bij az maakte hij ook al zoveel fouten. Het zat er dik in dat hij zou falen bij PSV.

27 augustus 2019 om 13:36

Koopmeiners wil ook niet meer centraal achterin heeft die aangegeven. Hadzidiakos is echt een drama. Dat die nog steeds erbij is, is echt opvallend.

Laat hem maar naar Vitesse komen, na het wegvallen van clark (onze enige linksback) is hij een welkome versterking...

27 augustus 2019 om 11:09

Is een rechtsbenige cv....
Tenzij je Obispo doorschuift heb je er dus niks aan voor lb

27 augustus 2019 om 11:24

Dit is helemaal geen linksback.

Helaas niet kunnen brengen bij PSV wat men er van verwacht had.
Verder wel een degelijke eredivisie speler.
Is dit niet een leuke speler voor ADO of Nac?

27 augustus 2019 om 11:10

Vgm heeft PSV hem gehaald als Back up. En die rol heeft hij altijd goed uitgevoerd. Alleen heeft hij de pech gehad daf Schwaab er bijna altijd bij was.

27 augustus 2019 om 11:35

Wat had men er dan van verwacht? Dat ie voor PSV niet van meerwaarde zou zijn wisten we nog van zijn tijd bij Pec. Een degelijke Eredivisiespeler inderdaad, maar degelijk is niet het niveau wat PSV zou moeten nastreven. Prima voor Ado, Pec, VVV en Heracles maar niet voor Psv.

Gewoon verkopen.. opruimen de selectie.. viergever ook eruit lekker duits centrum.. rosario zijn band afpakken die doet ook weinig goeds..

Had nooit gekocht mogen worden. Ben helemaal klaar met die middelmatige CV's. Koop gewoon spelers met potentie die nog van meerwaarde voor het team kunnen zijn. Aan Viergever of Sainsbury heb je echt helemaal niks aan voor de lange termijn.

27 augustus 2019 om 12:23

Hij is niet gekocht, maar werd als back-up transfervrij overgenomen omdat Isimat weg wilde. Ik denk dat het een overgangsspeler was en dat PSV misschien meer had gehoopt van de uitleenperiode van Luckassen. Persoonlijk vond ik Isimat wel een goede back-up, maar Sainsbury niet. Die is gewoon ook niet goed genoeg voor bank Psv. Luckassen op de bank kan in mijn ogen nog wel, maar is zeker geen basisspeler.

Dus hij heeft 2 opties?

27 augustus 2019 om 12:22

1 volgens de tekst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren