Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC ontkent komst 'Turkse Messi': 'Nooit van gehoord'

Laatste update:

Roda JC Kerkrade gaat zich waarschijnlijk versterken met Recep Niyaz. De talentvolle middenvelder van Fenerbahçe komt dit seizoen waarschijnlijk op huurbasis uit voor de Limburgers. De vader van de Turkse Messi bevestigt dat een akkoord ophanden is. “We praten met Roda en de clubs zijn er bijna uit”, zegt Ihsan Niyaz in de Turkse media.

/

De achttienjarige Recep speelde eerder voor Denizlispor en kwam in de zomer van 2010 in Aziatisch Istanbul terecht. Hij speelde tot dusver vijf competitiewedstrijden en in de Europa League-wedstrijden tegen AEL Limassol (2-0 winst) en Borussia Mönchengladbach (0-3 verlies) pikte hij ook zijn minuten mee. In december 2012 maakte hij zijn eerste doelpunt voor de Gele Kanaries. Hij bepaalde in de bekerwedstrijd tegen Göztepe Izmir in december op aangeven van Dirk Kuyt de eindstand op 4-0.

Dit seizoen hoeft hij niet te rekenen op speeltijd in het keurkorps van Ersun Yanal. Ook Bucaspor zou Recep willen huren, maar Roda lijkt met het talent aan de haal te gaan. “Als hij beter wil worden, dan moet hij naar Nederland gaan, want daar schenken ze veel aandacht aan jonge voetballers”, aldus vader Ihsan. Zijn zoon zou de negende zomeraanwinst van Roda kunnen worden. Eerder haalde men al onder anderen Anouar Kali, Henk Dijkhuizen en Kees Luijckx.

Update 19 augustus 20.08 uur - Roda JC ontkent komst 'Turkse Messi': 'Nooit van gehoord'
Roda JC Kerkrade is niet bezig met de komst van Recep Niyaz, de Turkse Messi. De vader van het talent van Fenerbahçe, Ihsan, zei in de Turkse media dat de deal nagenoeg rond was, maar Marcel van den Bunder weerspreekt dat. “Ik heb nog nooit van die speler gehoord en we zijn ook niet met hem in gesprek”, zegt de directeur van de Limburgse club in het Algemeen Dagblad.

Recep Niyaz zou een goede aanwinst voor Roda JC Kerkrade zijn geweest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bijnaam slaat echt helemaal nergens op tweede Messi? Wat zou een tweede Messi in Roda Jc doen?

19 augustus 2013 om 13:33

Voor de turkse media is dat volkomen logisch. Als je in turkije een beetje talent hebt ben je al heel snel een tweede messi.

19 augustus 2013 om 13:42

Dit is de eerste keer dat ik 'turkse Messi' lees. Geen krant in Turkije die hier mee is gekomen hoor...

19 augustus 2013 om 13:51

Mehmet Batdal was de nieuwe Zlatan, Omer was Barthez, Mehmet Sifo, Selcuk Xavi, Semih Pique en zelfs Emre Colak was Messi !

19 augustus 2013 om 15:01

Vergeet Muhamed Demirci niet, dat is nog het beste voorbeeld denk ik zo.
Er staat zelfs op z'n wikipedia: Muhamed Demirci, beter bekend als de 'turkse Messi'.

19 augustus 2013 om 15:06

Waarom worden Turkse (top)talenten nooit vergeleken met eigen Turkse spelers in de historie?

19 augustus 2013 om 15:29

Want 'de nieuwe Messi' klinkt spectaculairder dan 'de nieuwe Hakan Sukur' of 'de nieuwe Arda' ofzo.

19 augustus 2013 om 16:40

Ook daar zit je fout mkf...

Want de nieuwe Hakan Sükür was niemand minder dan:

Özgürcan Özcan

19 augustus 2013 om 17:31

Nou zelfs bij de Turkse media is hij niet de Turkse Messi. Dat is Muhamed Demirci van Besiktas die aantal jaren geleden nog in belangstelling van FC Barcelona stond. Wie dit nou weer heeft verzonnen slaat echt nergens op. Niyaz is een degelijke vleugelspeler maar zeker geen kaliber Messi. Hij komt niet eens in de buurt met alle respect voor Niyaz.

Salih Ucan heeft meer laten zien dan die Niyaz. en speelt regelmatig bij Fenerbahce. Gaat echt nergens over die vergelijking met Messi.

En die foto? Wie is dat? Geen Recep Niyaz hoor VZ!

19 augustus 2013 om 19:09

Ik dacht toch echt dat Mehmet Batdal de nieuwe Hakan Sukur werd genoemd, zelfs Tigana vergeleek die twee met elkaar destijds. Gelukkig koos hij voor GS.

19 augustus 2013 om 22:53

Zo, die gozer is ook afgezakt gangstar.. Was destijds toch een groot talent. Zonde.

19 augustus 2013 om 13:44

Het zelfde als wat de echte Messi bijna bij Heerenveen zou doen

19 augustus 2013 om 13:48

Hahaha echt he, niemand kan de 2e worden en als er een 2e komt dan zullen wij die nie zien om de nl velden

Hij lijkt niet eens op Messi ..
Zouden ze in het zuiden van Limburg dan zo makkelijk in die verkooppraatjes vallen?

19 augustus 2013 om 13:38

Denk je nou echt dat Roda deze speler haalt voor zijn bijnaam?

19 augustus 2013 om 15:29

Ik ben benieuwd naar deze Turk. Het is geen spits of doelman, maar een speler die moet concurreren met De Beule, Donald en in mindere mate Nemeth. Ik had liever Nwofor zien komen.

19 augustus 2013 om 22:13

Hei simpele figuur, bij jou druipt het ervan af met je lompe opmerking. Spiegeltje voor houden en dan zie je pas hoe laag je iq is.

Messi in je bijnaam dragen en dan bij Roda JC voetballen. Is daar altijd een hype om "de nieuwe ..." te zijn.

Hmm, de Turkse Messi. Messi speelde op zijn 18e al in het eerste van Barcelona, ook al werd ie rustig gebracht. Deze jongen is nu nog niet eens goed genoeg om voor Fenerbahce te spelen. Ik neem aan dat deze jongen dan sprekend op Messi lijkt qua uiterlijk.

19 augustus 2013 om 13:23

17e in het eerste van Barcelona, misschien noemen ze hem de Turkse messi omdat hij ook nummer 10 heeft

19 augustus 2013 om 13:29

Ja, hij debuteerde op zijn 16e. Maar voor zijn 18e speelde hij maar 7 wedstrijden in de Primera Division. Pas daarna werd hij echt regelmatig ingepast.

De turkse Messi, Bakkali is alweer de Marokkaanse Messi.
Laatst had Ajax de nieuwe Cristiano Ronaldo, wat zijn voetbalfans toch optimisten.
Dan nog heb ik liever een Braziliaanse Messi dan een Turkse omdat het niveau van Turkije toch een stukje lager ligt.

Turkse messi naar Roda jc...mooi altijd meteen die vergelijkingen met messi

hopen voor roda dat hij in ieder geval het eredvisie niveau aankan...

19 augustus 2013 om 13:41

Als je van Fener komt kan je dat niveau wel aan, laat staan het niveau van Roda.

19 augustus 2013 om 13:44

de Turkse competitie stelt niks voor, niet veel meer dan de eredivisie op enkele topspelers na, moet het nog allemaal zien...amrabat kon het bij psv niet waarmaken, in Turkije is hij bijna een ster

19 augustus 2013 om 13:48

Amrabat zit bij GS gewoon op de bank hoor, deed het goed bij middenmoter Kayserispor, maar GS is een ander niveau. Je bent blijkbaar niet goed geïnformeerd.

19 augustus 2013 om 13:53

Wat Clutch zegt. Ken je feiten voor je de wijsneus uit komt hangen. Amrabat mag blij zijn als hij in de basis staat. Vooral met de nieuwe 6+0+4 wordt het waarschijnlijk tribunetje pakken voor Nordin.

19 augustus 2013 om 14:08

Altidore deelde wicky-pakjes uit bij de eretribune van Bursa, maar in de Eredivisie groeide hij uit tot een absolute superster met een RayBan-zonnebril.

19 augustus 2013 om 14:20

jullie overschatten de Turkse competitie...eredivisie stelt niks voor maar ook de Turkse niet, psv rolde fenerbache ook op met een jeugdteam

19 augustus 2013 om 15:20

Als Fener PSV oprolde was het 'het is maar een oefenwedstrijd', maar als jullie winnen niet he? Hypocriet kleutertje. Zorg eerst maar eens dat jullie van clubs als Steaua en AIK winnen voor jullie je met ons proberen te meten.

19 augustus 2013 om 15:45

wat hebben "jullie" dan ooit gewonnen??? he-le-maal niks buiten de Turkse competitie, kwartfinale CL is volgens mij het beste wat fenerbache ooit heeft gepresteerd :P

ook zijn er nooit wereldspelers zoals van basten, gullit, cruyff en bergkamp geweest uit Turkije

19 augustus 2013 om 16:45

De Turkse competitie slaat nergens op! Jullie kopen alleen maar spelers van 35 Wij hebben betere spelers met Sigthorsson en Siem de Jong?! Wie heeft de Turkse omkoop competitie!

19 augustus 2013 om 17:33

Poulsen....

19 augustus 2013 om 17:43

Hij is er voor de ervaring!

19 augustus 2013 om 19:02

Hahahaha.
Fenerbahce is door PSV afgedroogd alsof het (met alle respect) VVV-Venlo was.
Die Turken halen allemaal oude ex-goede spelers, als Drogba/sneijder en die komen puur voor het geld. Denk je nou echt dat Sneijder graag bij GS speelt?
Hij blijft er alleen, omdat hij ze terug wil betalen en hij heeft zijn absolute topvorm nog niet, daarna gaat hij graag weg naar 1. een topclub (ligt aan zijn vorm, conditie en leeftijd) of 2. Eredivisie of 3. Hij gaat naar Qatar/..., voor nog meer geld 4. Hij stopt.
Drogba maakte een verkeerde keuze door naar China te gaan en had dus als enige optie Gs.
Hij wilde gewoon weg uit China, maar wilde veel liever naar een andere competitie in Europa dan naar de Turkse.

Wat een eigendunk hebben jullie zeg.

Als de Nederlandse clubs de EL serieus hadden genomen, waren (een paar van die clubs) heus wel verder gekomen dan Fenerbahce/andere Turkse clubs.
Noem eens 7/meer Turkse voetballers die echt in de top spelen of bij een subtopper a la Schalke (en dan buiten Turkije, het liefst in Engeland/duitsland) (maakt niet uit of het basis is of bank/tribune, of een talent).

Een klein aantal (willekeurige) Nederlanders: Arjen Robben (bayern München), Robin van Persie (manchester United), Klaas-Jan Huntelaar (schalke 04), Marco van Ginkel (chelsea), Nathan Aké (chelsea), Karim Rekik (manchester City), Ola John (benfica), Alexander Büttner (manchester United), Urby Emanuelson (AC Milan), Nigel de Jong (AC Milan) en nog wel meer.

Een klein aantal Nederlanders die bij een subtopper-middenmoter spelen: John Heitinga (everton), Bas Dost (wolfsburg), Luuk de Jong (borussia Mönchengladbach), Paul Verhaegh (augsburg), Maarten Stekelenburg (fulham), Tim Krul (newcastle United), Vurnon Anita (newcastle United), Oussama Assaidi (liverpool), Karim El Ahmadi (aston Villa), Ron Vlaar (aston Villa), Jos Hooiveld (southampton), Kemy Augustien (swansea City), Michel Vorm (swansea City), Jonathan de Guzman (swansea City), Rafael van der Vaart (hamburger Sv), etc., etc. (bijv. Maduro, ....).

Als je zo trots bent op de Turkse competitie, waarom reageer je dan op topics die over Nederlandse clubs gaan..

19 augustus 2013 om 20:32

Dat kwam meer omdat wat Verbeek al eerder zei in een interview doordat hij tactisch waardeloos was toen hij aankwam bij AZ. Dat hij een groot talent was betekent niet dat hij ook mee kon komen in het prof voetbal waar je zowel tactisch verstand moet hebben als talent hebben. In Turkije waren ze waarschijnlijk in die tijd nog niet zo ver om tactisch gebrekkige spelers te helpen om op niveau te spelen. Komt niet echt door Altidore dus..

19 augustus 2013 om 22:57

Allemachtig wat een kinderachtige comments zeg, hahaha.

Ja jongens, jullie hebben gelijk. Nederlandse competitie is veeeeeel beter dan de Turkse. Talenten als Sightorsson en Eriksen zouden wij echt nooit zien in Turkije. En bovendien komt Cruijff uit Nederland! Ja. Daar hebben jullie me. Sorry. Echt. Sorry.

20 augustus 2013 om 00:16

Volkomen mee eena, gewoon goede onderbouwing, kan weinig op noemen vind alleen arda turan een goede speler maar dat terzijde gaat het niet om. Vind competities als tukse, russische enz. Gwn helemaal niet aantrekkelijk zo. Ik vond het nog aantrekkelijker toen ze financieel onderdeden aan gemiddelde of gelijk stonden, hier gaan de nationale teams stuk aan.

20 augustus 2013 om 14:03

excuses geaccepteerd.

ben wel benieuwd naar zijn niveau als hij komt

19 augustus 2013 om 15:28

dit is de eerste goede reactie die ik tegenkom.

Hij komt nog veel tekort, ik hoop voor hem dat hij niveau hier aan kan; al denk ik dat hij tactisch te veel tekort komt.

Als het de Turkse Messi was zou die absoluut niet naar Roda gaan, Die naam slaat natuurlijk nergens op.

Verschrikkelijk die bijnamen, wees dan tenminste nog een beetje realistisch, iets zoals "de nieuwe Alex" als je de lat toch per se zo hoog wil leggen, en dan nog...
Ik wens hem in ieder geval toch veel succes

19 augustus 2013 om 13:40

Alex kon niet op de vleugels spelen bro

Recep Niyaz is een van de grootste talenten van zijn leeftijdscatogorie in Turkije, hij is een bewegelijke en snelle voetballer die ook over een redelijk techniek beschikt. Hij zou zeker wel passen in het Nederlandse voetbal, ik hoop dat het tot een overeenkomst komt.

Het kan vast niet minder als donald, wat een dwaas is dat. Direct vervangen en kijken hoe het gaat

Wat hebben wij toch een fantastische competitie. De Cruijff van de Balkan en Drogba 2.0 zijn nog niet weg of de Kaka van Chelsea en de Messi van Turkije zijn al weer gearriveerd. Kwestie van tijd voordat wij Europa weer domineren....

19 augustus 2013 om 13:27

De Cruijff van de Balkan is Modric...

19 augustus 2013 om 13:32

Filip Djuricic dus...

19 augustus 2013 om 14:36

Toch echt Modric hoor....

Get Your Facts Right !!

19 augustus 2013 om 14:57

Mijn feiten zijn juist, kijk zelf maar op wikipedia.

19 augustus 2013 om 14:59

Facts? Sinds wanneer zijn dergelijke nietszeggende bijnamen ook al "facts"?

20 augustus 2013 om 00:17

Kan allebei, djuricic werd zo ook genoemd.nadat er gelijke kenmerken werden ontdekt

19 augustus 2013 om 13:31

Maar die Kaka van Chelsea gaat meer over hun uiterlijke gelijkenissen.

19 augustus 2013 om 15:37

Dan heb je hem niet tegen Roda gezien. Ik vind hem beter dan die overschatten Toornstra.

20 augustus 2013 om 00:18

Modric en filip ook.

19 augustus 2013 om 13:35

Vergeet de Jovetic van Twente niet.

Jongens jongens doe eens rustig, hij wordt de Turkse Messi genoemd door zijn lengte, kapsel en snelheid

En trouwens dat op die foto is geen(!) Recep Niyaz. Ik ben ontzettend blij dat zowel zijn vader en als hij zelf liever naar Nederland komt dan verhuurd te worden aan een Turkse club.

Hij speelde ook een uitstekende jeugd EK afgelopen maand ( U-19 ) en werd zelfs door de Uefa verkozen tot 1 van de beste 10 spelers van het toernooi !

Ik hoop echt dat dit doorgaat.

19 augustus 2013 om 13:37

Dat is toch Recep? Alleen zijn sik en snor zijn weg

19 augustus 2013 om 13:41

Dat is toch geen Recep man kijk is even goed lijkt er iig totaal niet op.

P.s : wat vind je van me nieuwe gebruikersnaam

Trouwens ik heb een video toegevoegd van Recep Niyaz, voor iedereen die benieuwd is.

19 augustus 2013 om 13:45

Ja hij heb gewoon een gare gezichtsuitdrukking, maar volgens mij is het echt Recep. Hij was toch ook de enige nummer 10 in de jeugdelftallen de afgelopen weken?
Haha nice, is dat niet je oude naam? Beter dan die ******** sikeci Belhanda in ieder geval.

19 augustus 2013 om 13:48

Haha whuuut die panna op 2:42

19 augustus 2013 om 13:52

Haha mkf, omdat hij niet is gekomen is hij weer een sikeci

Neh na lang wikken en wegen heb ik maar voor deze naam gekozen, en ben er ook tevreden mee.

Recep in de video lijkt iig totaal niet op die foto maarja lekker belangrijk

19 augustus 2013 om 13:57

Die wedstrijd tegen Ajaccio zegt alles man. We hadden hem de eerste keer al moeten halen, maar omdat Louis Nicollin zo achterlijk deed lukte het niet. Sindsdien haat ik Montpellier, maar Belhanda kon er niks aan doen. Na die wedstrijd tegen Ajaccio mag ik hem ook niet meer. En dan gaat hij nu naar Dynamo Kiev. Wtf haha.

Hij is niet de nieuwe messi maar gewoon Recep Niyaz. Zijn qua snelheid en speelstijl lijkt op die van Messi.

19 augustus 2013 om 13:32

Er zijn er wel meerdere die volgens sommige de speelstijl en snelheid van Messi hebben,maar dat betekent niet dat die ook het talent van Messi heeft.

19 augustus 2013 om 13:38

Ik gaf ook aan dat hij geen 'Nieuwe Messi' is. Alleen zijn speelstijl en snelheid is hetzelfde..

Rare Messi, ik dacht dat Messi vrij snel bij Barcelona zat en niet op zijn 18de bij Roda JC. Ze moeten eens stoppen met vergelijken, doe dat pas als iemand daadwerkelijk op dat niveau komt.

Als 18 jarige naar Roda?
Zeker geen Messi..
Messi won de CL op zijn 18de..

19 augustus 2013 om 16:40

Maar dan weet jij nog niet dat Roda JC dit jaar met een straatlengte voorsprong kampioen zal worden, waarna zij volgend jaar Barcelona, Bayern en Real Madrid zullen vernederen.

Met dank aan mijn mooie glazen bol.

Nou, Roda krijgt er misschien wel een paar honderd seizoenkaarten bij

Ik denk niet dat een "nieuwe Messi" voor degredatievoetbal gaat spelen in Nederand

Recep Niyaz is supertalentvol, maar hoop dat hij dan wel naar een andere club dan Roda gaat. Deze jongen zou bijvoorbeeld uitstekend passen bij een Feyenoord of een AZ. Bij Fener krijgt hij geen kans, dus ben blij dat hij verhuurd gaat worden. Hij zal hier ook vaak in de basis staan, een garantie die hij bij een verhuurperiode in Turkije niet zal hebben.

19 augustus 2013 om 13:43

Waarom zou Feyenoord een talent huren, laten rijpen en dan weer teruglaten gaan naar Turkije ? Dat zou toch ontzettend dom zijn zeker als ze op zijn positie ( linksbuiten , Amc ) Boetius, Vilhena, Manu enz enz enz hebben rondlopen.

We moeten Recep niet overschatten, Roda is een prima club voor hem.

19 augustus 2013 om 13:51

Ik overschat Recep ook niet, maar ik schat hem wel (met alle respect) hoger in dan Roda. Hij moet gewoon bij een subtopper aan de slag zodat we kunnen zijn wat hij in zijn mars heeft. Bij een degradatiekandidaat weet ik niet hoe hij zich zal ontwikkelen.

19 augustus 2013 om 13:55

Laat hem eerst maar eens presteren bij Roda ( mocht het doorgaan ) en wekelijks spelen op hoog niveau, daarna zien we wel verder

Talent heeft hij zeker, maar we weten niet hoe hij het zal doen in de Eredivisie, dat natuurlijk een véél hoger niveau is dan de jeugddivisies in Turkije waar hij tot nu toe ( heel goed ) heeft gespeeld.

19 augustus 2013 om 15:27

Ik apprecieer het heel erg dat je deze Turkse Messi aan ons voorstelt, maar ik vind het bijzonder storend dat je Roda JC als degradatiekandidaat beschouwt. Roda heeft het afgelopen jaar een (verwacht) kloteseizoen gehad, maar de 2 jaren ervoor werd Playoff Europees net gemist.. Met de nieuwe aanwinsten is Roda het niveau NAC, RKC, Cambuur en Go Ahead voorbijgestreefd. Prima deal voor beide partijen

19 augustus 2013 om 14:00

Juist Roda is een prima club. Bij Feyenoord en AZ heb je nog spelers die Recep uit de basis kunnen spelen, maar bij Roda niet echt. Het gaat bij Recep nu om de speelminuten.

19 augustus 2013 om 15:31

Mitchell Donald is onze vaste nummer 10, en ondanks wat magere wedstrijden van zijn kant verwacht ik niet dat deze Recep hem er zomaar vanaf speelt.

19 augustus 2013 om 15:51

Ze gingen toch voor een spits? Waarom dan weer een nieuwe 10 terwijl je Donald daar al hebt.

19 augustus 2013 om 18:43

Vraag ik mij ook ten zeerste af. Ook de grootste reden waarom ik dit verhaal nog niet te serieus neem. We zijn nog op zoek naar een zuivere spits en een doelman. En omdat Kurto een puike seizoensstart heeft lijkt die positie nu een beetje vergeten te worden. (moet er niet aan denken dat Roox aan de bak moet bij een blessure ofzo).
Ik ken deze jongen verder niet dus kan ook niet inschatten of hij de selectie echt sterker zou maken.
Nemeth en Pluim (en evt. Hupperts) zouden overigens ook nog op 10 kunnen, dus die positie is wel ruim bezet, linksbuiten mag wel wat breder...

19 augustus 2013 om 15:46

Haha, bij Feyenoord krijgt hij echt geen garantie op een basisplaats hoor. Dan zit ik financieel gezien liever bij Fener op de bank.

Ik ben erg benieuwd naar deze speler, interessante aanwinst voor Roda, mocht het rondkomen, dat hoop ik voor ze.

Ik ken hem niet. Maar hoor wel goede verhalen over hem. Dan kan eindelijk Donald eruit of een Hupperts die ik beide toch erg zwak vind. Nu nog een spits en eventueel een doelman alhoewel Kurto tegen Vitesse onseindelijk een punt heeft bezorgt met enkele knappe reddingen, maar tegen Ajax leek het weer nergens op.

19 augustus 2013 om 14:13

Tegen Ajax was die eerste bal gewoon heel erg moeilijk.
Kurto keept al sinds eind vorig seizoen/nacompetitie veel beter.
We moeten niet vergeten dat hij pas 21 is en hiervoor nooit op het hoogste niveau heeft gekeept.

On:
Ik hoop dat deze jongen de concurrentie aan kan gaan met Hupperts want die denk al dat hij onomstreden is.
Spits (nwofor?) erbij en we zijn klaar.

19 augustus 2013 om 15:34

Vorig seizoen zijn we vreselijk de mist ingegaan met zogenaamde toptalenten. Naar mijn mening fungeerden Danilo, Affane en Kadar voor geen centimeter. Hopelijk maakt deze jongen zijn bijnaam voor 1% waar, dan hebben we al een fantastische speler in huis.

Voor alle Turkse leden hier: Hoelang loopt het contract van deze jongen? Roda heeft er namelijk een handje van om spelers na een huurperiode vast te leggen. Dat zal hier wellicht het geval zijn.

19 augustus 2013 om 15:55

Hij heeft vorig seizoen een contract voor 5 jaar getekend.

Als hij het even goed doet als de Ghanese Messi bij Anderlecht momenteel, dan heeft Roda een goede zaak gedaan

20 augustus 2013 om 00:23

Bestaat bijv. de noorse messi al, of de irakeze messi al??
Wat een onzin, in ons landje doen we er gelukkig niwt echt aan.

Zijn bijnaam is zeker een faal, maar de fanboys van Barca doen alsof Messi een heilige profeet is o.i.d. De meeste beseffen amper dat dit een compliment is voor Messi. Elke speler die een beetje snelheid heeft, kort is en goed kan dribbelen, wordt vergeleken met Messi (nationaliteit ervoor). Dat laat maar weer zien hoe bekend en geliefd Messi is en wat voor een stereotype hij is. Echter willen de fanboys laten zien dat er maar 1 Messi is en die toevallig actief is bij de club die zij aan het supporteren zijn door de behaalde successen (lees: gloryhunters).
On:

Recep Niyaz moet aan zijn fysiek werken. Hij lijkt te kinderlijk om echt spraakmakend te zijn bij een club als Fenerbahce. Zulke Turkse spelers hebben zeker wel talent, maar het tactische gedeelte is gewoon te zwak. Dat heeft ook deels te maken met de voetbalintelligentie van de speler zelf, maar je kan het zeker bijscholen.

Daarom is Roda JC een prima tussenstation om aan speelminuten toe te komen. De Nederlandse competitie is een prima platform om je kunstjes - in alle rust - te vertonen. Deze stap kan belangrijk zijn voor ""onze"" Turkse Messi.

19 augustus 2013 om 13:54

Amin ( Islamitische versie van Amen ) broer ! Mooi gesproken.

19 augustus 2013 om 14:10

Haha, thanks. Moest ff uitleven.

Nog goed van je naam man, want de vorige was echt offline ;-).

19 augustus 2013 om 14:16

Haha thanks broer, ik moest heel lang nadenken totdat ik in de ochtend opeens op deze naam kwam Je hebt gelijk, nu kan Belhanda ook niet meer 90+4 een doelpunt scoren tegen Fener als je begrijpt wat ik bedoel

Ik hoop dat het een versterking is en voor een extra beetje creativiteit bij ons zorgt.
Als hij ook nog een neusje voor de goal heeft dan is dat helemaal prima.

En deze speler zal groeien tot een vaste waarde voor het nationaal elftal. Laat weer eens zien hoe Turkse clubs omgaan met de jongere voetballers die geen naamsbekendheid hebben.

De echte Turkse Messi is Emre Colak in mijn ogen. Snel, balvaardig, goed in de kleine ruimtes en technisch. Die zou eens een seizoen moeten voetballen in de Eredivisie.

19 augustus 2013 om 15:09

Emre Colak is mijn favoriete speler uit de Turkse competitie. Ben een Fenerbahce supporter maar ben helemaal gek van zijn speelstijl!

19 augustus 2013 om 20:54

Jammer dat hij geen basisplek heeft. Die jongen heeft vorig jaar helemaal stilgestaan in zijn ontwikkeling.

Mooi zo, nu lijkt eredivisie een stuk interessanter. We hebben Kaka (vitesse) en nu Messi. Cruijff is net vertrokken naar Benfica. Who's next.........

De vader van Messi heeft het wel druk gehad en heel de werled rondgereist.
Overal loopt wel een nieuwe Messi rond.
Maar wel allemaal van verschillende moeders, ik hoop dat de moeder van de echte Messi dat allemaal accepteert.

Recep Niyaz is in mijn ogen een toekomstige topper voor de Turkse clubs. Had gehoopt dat hij zou blijven om een mooi middenveld te vormen met Alper Potuk, Salih Ucan, Raul/topal maar helaas! Hopelijk gaat het door en kan hij schitteren op de nederlandse velden!

Momenteel verblijk ik turkije, zoals wel meer nederlanders. Dus heb ik wat navraag gedaan iver deze jongen. Natuurkijk njet alle turken zijn objectief maar het is een redelijk talent die roda jc goed kan gebruiken

Ik ken ook 5 of 6 tweede kaka's

Dat Fenerbahce mannetje hier heeft het ook hoog in zijn bol. Roda is dit seizoen geen degradatie kandidaat en het zou opmerkelijk zijn als dat Turkse piemeltje uberhaupt een basisplaats weet te bemachtigen. Als hij komt uiteraard.

Ik hoop niet dat hij komt. We hebben geen middenvelders nodig, maar een aanvaller. Ik heb ook al via twitter gelezen dat het blijkt dat Marcel van den Bunder helemaal geen contact heeft gehad met deze jongen. Het zou dus zomaar een fabeltje kunnen zijn.

19 augustus 2013 om 15:58

Ik had al gehoord dat er onderhandelingen waren met Nederlandse clubs, maar dat was toen nog niet zeker. Echter heeft vandaag zijn vader heel duidelijk aangegeven dat ze een akkoord hebben met Roda JC en de bal nu bij Fener ligt om het te bevestigen.

We zullen zien wat er gaat gebeuren.

Recep Niyaz is een '10' maar speelt ook links buiten en als 2e spits (schaduwspits). De clubs die hem willen huren in Turkije willen ook een optie tot koop, waar Fener dus niet mee akkoord gaat, Roda heeft dat probleem blijkbaar niet, en de persoonlijke keuze van Recep en zijn vader spelen ook een rol natuurlijk : Die willen dolgraag naar Nederland komen omdat ook hun weten dat de Eredivisie een perfecte competitie is voor jonge spelers, waar men geduld heeft en goed geschoold is om jonge voetballers op te leiden itt tot Turkije.

je gaat toch turkse voetbal niet met nederlands voetbal vergelijken. In Nederland lopen er echt veel betere voetballers. In elke competitie lopen er een aantal sterren tussen. In turkije gaat het echt alleen maar om geld, voetballers boven de 30 jaar en veel corruptie . Ik kijk dus ook liever naar het Nederlands voetbal waar echte talentjes rond lopen en dus ook echt voetbal te zien is en geen 'voorstelling'.

19 augustus 2013 om 22:58

lol

Er worden zoveel mensen de Nieuwe Messi, Neymar, Ronaldo genoemd.. zelfs 14/11 jarige jongens dus waarom zouden wij hier versteld van moeten raken?

Haha er zijn veel Messi's. op deze wereld . Ben benieuwd hoe goed de Turkse versie is.

Dan zal die vader wel met een één of andere fake tussenpersoon hebben onderhandeld of zo. Zie anders geen reden voor die vader om te liegen in de media want het zal toch altijd ontkend worden.

Hoe komt die pa dan zo specifiek op Roda JC uit terwijl niemand in Turkije ooit van Roda gehoord heeft? We'll see.

ik kan me nog een zweedse owen bedenken bij roda berlund nee als het dat moet worden laat maar weg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren