Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC neemt afscheid van opvallende stagiair

Laatste update:

Sébastien Bassong blijft voorlopig meetrainen bij Roda JC Kerkrade. De voormalig verdediger van onder meer Newcastle United en Tottenham Hotspur is op proef bij de Limburgers en directeur Harm van Veldhoven geeft in gesprek met 1 Limburg aan dat de achttienvoudig international van Kameroen voorlopig blijft bij de degradant.

"We willen hem iets langer aan het werk zien. Dat heeft ook met zijn fitheid te maken, want hij heeft al een jaar geen wedstrijd meer gespeeld", aldus Van Veldhoven, die hoop dat de 32-jarige stopper zijn ervaring kan overbrengen. Bassong speelde in totaal 177 wedstrijden in de Premier League, kwam uit in de Champions League en op het WK van 2010.

Tottenham betaalde in 2009 bijna tien miljoen euro voor de verdediger, die afgelopen woensdag meedeed in het oefenduel van Roda met Alemania Aachen, een wedstrijd die met 1-0 werd gewonnen door de club uit de Keuken Kampioen Divisie. "We wisten dat hij niet fit was, dus daar moeten we doorheen kijken. Hij moet ons overtuigen dat hij met zijn ervaring iets kan toevoegen op de lange termijn."

Roda heeft vrijdagochtend verschillende proefspelers mogen verwelkomen op de training, zoals de twintigjarige aanvaller Brandon Lee Griffiths uit Wales. Griffiths leek lang op weg naar een plaats in het eerste elftal van Swansea City. Omdat een doorbraak uitbleef, kwam hij via TuS Ennepetal, een club op het vijfde niveau in Duitsland, uiteindelijk terecht bij Roda.

Update 14 juli 20.52 uur - Roda JC neemt afscheid van opvallende stagiair
Sébastien Bassong gaat niet naar Roda JC Kerkrade. De Limburger meldt dat de club uit de Keuken Kampioen Divisie niet in zee gaat met de verdediger en ook van de overige testspelers afscheid is reeds genomen. De 32-jarige Bassong, achttienvoudig international van Kameroen, zit zonder club sinds zijn vertrek bij Norwich City.

Zou Sébastien Bassong een versterking zijn voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik denk dat bassong toch echt wel van vaste waarde kan zijn voor roda als hij fit is. hij kan de jonge verdedigers nog wat leren met zijn ervaring.

ik hoop wel dat er nog een spits erbij komt en een goed controlerende middenvelder.

Kan toch bijna niet anders dan dat dit een topaankoop moet zijn. Enige vraag is of Bassong zich kan motiveren

14 juli 2018 om 22:03

Vraag is of hij nog wel fit genoeg is voor profvoetbal.

Sã©bastien “bassie“ Bassong, ooit te boek als de Kameroense Beckenbauer.
Ik zeg alvast welkom en; Alles is voor Bassie!!

Crescendo

13 juli 2018 om 12:25

Corrigeer me als ik het verkeerd heb maar in de inleiding staat Kameroen en jij spreekt over Ivoorkust ?

13 juli 2018 om 12:58

Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat hij aangetrouwde familie van Drogba is. Vandaar mijn verwarring en welgemeende excuses!

Deze speler zou voor menig eredivisieclub een absolute aanwinst zijn. Ik wil wel eens weten waarom Roda niet in zee gaat, kan toch niet vanwege zijn fitheid zijn. Ik bedoel, al heb die een jaar niet gespeeld, enkele weken intensief trainen en hij is weer op niveau, zeker voor KK divisie.

Nou als je leest dat Bassong het na 2 trainingen ,en een helft tegen Almania Aachen op is . Denk ik dat het beter is er meer te stoppen. Hebben de laatste jaren al te veel miskopen gehad bij Roda, daardoor ben je uiteindelijk natuurlijk ook gedegradeerd. Opzoek naar andere jongens. Ze zoeken een ervaren centralen verdediger, die moet toch wel te vinden zijn lijkt me zo.

Er moet ook nog zeker een centrale middenvelder ,keeper en aanvaller bij. Anders ga je het zo wie zo niet redden.

Vind het zo jammer vond die Banggaard en die Ndenge vorige seizoen echt goed jammer dat je die niet op zijn minst hebt kunnen houden. dan had je alleen nog een nieuwe keeper nodig en nieuwe aanvaller.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren