Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV-talent met aflopend contract kan naar Achilles '29

Laatste update:
/

Rik Schouw wil en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De middenvelder heeft een aflopend contract bij PSV en heeft daar ook geen toekomst meer. Volgens het Eindhovens Dagblad is er uit de Eredivisie én Jupiler League belangstelling voor Schouw, die dit seizoen veertien wedstrijden in de eerste divisie speelde.

De Roosendaler ging in 2006 bij de jeugdopleiding van Ajax aan de slag en onder meer Feyenoord en PSV toonden destijds ook interesse. Hij maakte nooit zijn debuut in het eerste elftal van de Amsterdammers en werd in januari 2011 aan Almere City verhuurd. Via NAC Breda kwam Schouw in 2012 bij PSV terecht, waar hij voor twee jaar tekende. Hij debuteerde in december 2012 in de achtste finale van de KNVB-Beker tegen de Rijnsburgse Boys in het eerste elftal van PSV; hij verving toen Kevin Strootman.

Net als Schouw is er ook voor Wouter Soomer geen toekomst in het Philips Stadion. De linksback kwam dit seizoen tot slechts elf minuten in de Jupiler League voor de beloften en keert terug naar FC Utrecht, meldt Voetbal International. De verdediger werd aanvankelijk nog gezien als de opvolger van Erik Pieters, zo schrijft het weekblad.

Freo
Kredietverlener Freo blijft sponsor van PSV, maar schroeft de jaarlijkse bijdrage van 1,4 miljoen euro wel flink terug. Freo blijft de komende anderhalf jaar sowieso nog de rugsponsor van de Eindhovenaren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV is met Freo in gesprek over een nieuw contract.

Update 20 januari 16.46 uur - PSV-talent met aflopend contract kan naar Achilles '29
Rik Schouw beschikt over een aflopend contract bij PSV en kan en wil vertrekken bij de club. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad staat de middenvelder in de belangstelling van Achilles '29. De nieuwkomer in de Jupiler League ziet het zitten in Schouw, die van 2006 tot 2012 in de jeugdopleiding bij Ajax speelde. Via NAC Breda kwam Schouw in 2012 bij PSV terecht, waar hij voor twee jaar tekende. Hij brak er tot nu toe echter nog niet door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had met "felbegeerd" niet een spelersnaam verwacht waarvan ik nog nooit gehoord had. Beide spelers zijn me totaal onbekend dus zo felbegeerd zullen ze niet zijn.

16 januari 2014 om 21:31

Tsjaa voetbalzone wil natuurlijk graag hits op hun berichten,en dan komen ze met termen die helemaal nergens over gaan..alsof het hier gaat over spelers die in het rijtje kunnen van Messi en Ronaldo

16 januari 2014 om 21:35

Het is VZ wel gelukt wat hun bedoeling was: ervoor zorgen dat je dit leest.
On: PSV wilde meer in de jeugd gaan investeren en er vertrekken toch weer twee jeugdspelers. Als je als opvolger van Pieters wordt gezien kan dat potentieel niet zomaar weg zijn en had ie dus best wel een kans verdiend lijkt mij. Al ken ik beide spelers totaal niet.

16 januari 2014 om 21:46

Wat loop jij nou slap te lullen, sommige spelers zijn niet goed genoeg en dan vertrekken ze inderdaad. Je investeert juist in je jeugdopleiding als je de zwakke spelers laat gaan: dan komt er weer ruimte voor de grotere talenten die door kunnen schuiven

16 januari 2014 om 21:54

@ricootje

Schouw is al 22 en na Manolev de oudste van Jong Psv..

Dus niet bepaald een jeugdspeler.

17 januari 2014 om 00:23

Je noemt iemand niet zomaar de opvolger van Pieters. Ten tweede ben ik nog steeds niet onder de indruk van Willems.

16 januari 2014 om 21:51

Elke psv supporter kent deze spelers. Tenminste. Dat mag ik hopen. Voor ons dus wel degelijk een prima titel

Ach, was al lang bekend dat deze speler het niet ging worden. Was al verbaasd dat PSV hem nam. Niks bijzonders die Schouw. Wie weet komt er nog wat uit de Jupiler League voor hem, want een hoger niveau zit er voor hem niet in.

16 januari 2014 om 21:49

Bij psv hebben ze hem geloof ik destijds gecontracteerd omdat er een gebrek was aan middenvelders toen bij Jong Psv, ook niet met oog voor het eerste. Alhoewel hij nog wel een aantal keren aanvoerder is geweest

Rik Schouw, volgens VZ 14 keer voor Jong PSV uitgekomen.
Inderdaad hij heeft 14 keer op het wedstrijdformulier gestaan maar slechts 2 volledige wedstrijden gespeeld voor Jong Psv.
De rest (laat) ingevallen of voortijdig gewisseld.
Niet een speler waarvoor je naar het stadion gaat (om het maar eens eufemistisch uit te drukken).
Dat er belangstelling is van eredivisie clubs lijkt me sterk want hij kon het niveau van de Jupiler League nauwelijks aan.
Waar VZ dat felbegeerd vandaan haalt is me een raadsel. Opvulling past beter.

Soomer heb ik nooit gezien bij Jong Psv. Niet vreemd want die is dit seizoen pas 2 keer 5 minuten voor het einde ingevallen.

16 januari 2014 om 21:50

Ben jij ook al zo'n fan van jong Psv, ik ook! Wil altijd elke wedstrijd zien, niks is boeiender.

16 januari 2014 om 21:58

Nou, fan is wat overdreven, maar ik mag graag Kalezic aan het werk zien.
Dat vind ik een topcoach met echte passie.
En hij maakt spelers ook beter (dat is goed te zien bij Jong Psv).

16 januari 2014 om 22:05

Ja vind ik ook leuk om te kijken, jong PSV is van de 3 (jong Psv, Jong FC twente en Jong Ajax) het team wat naar mijn mening het leukste is om na te kijken. En vind zelf inderdaad Kalezic een topper.

16 januari 2014 om 22:11

Informatieve PB pagina heb je in jouw profiel.
Als een van de weinigen interessant om te lezen.

16 januari 2014 om 22:30

Haha bedankt Oleguapa, leuk om een compliment van je te krijgen!

Rick Schouw is nooit felbegeerd geweest. Snap ook niet waarom PSV hem heeft gehaald, voegt helemaal niets toe.

16 januari 2014 om 23:19

Is puur gehaald voor het 2de (net als Schalk) om zo een representatief team op de been te krijgen. En voor Schouw is wel degelijk interesse. Zo heeft Roda in de zomer al geïnformeerd naar hem.

Tjah voor 1,4 miljoen per jaar op het shirt van Psv.. Lijkt me heel erg weinig.. Dan zou ik als PSV zijnde zeggen van dan geen extra naam op het shirt, het wordt er toch niet mooier op.

17 januari 2014 om 03:07

Ik vind 1,4 miljoen ook wel erg weinig, zelfs als tweede sponsor. Dat PSV het 'dan maar niet' moet doen is natuurlijk onzin, alle beetjes zijn tegenwoordig in NL goed meegenomen.

17 januari 2014 om 11:18

Nee vind dat ze het niet moeten doen.. Nu denkt een volgende shirtsponsor, hee 1,4 miljoen.. Waarom zou ik veel meer gaan betalen voor het zelfde?

Rik is een goede jongen met ongelofelijk veel potentie, maar heeft nooit de juiste mentaliteit gehad. In de jeugd van RBC kon je duidelijk zien dat hij beter was dan de rest en niemand stond er van te kijken dat hij naar Ajax kon en ging. Sinds hij daar zijn contract heeft gezet met het bijbehorende riante salaris voor een destijds 17-jarige, is hij eigenlijk stil blijven staan. Zonde, want voetballen kan hij zeker. Eredivisie is (nog) te hoog gegrepen, laat hem zich eerst maar eens bewijzen op JL-niveau..

20 januari 2014 om 16:51

Dat is inderdaad waar, ken hem nog in de tijd van zijn RBC tijd, goeie speler. Roosendaal had veel goeie talenten die naar verschillende clubs konden, toen die tijd kon er 3 naar AZ gaan maar bleven ze RBC trouw omdat daar familie was en vrienden. Nu, sinds ze failliet zijn zijn er 2 van de 3 naar RKC en NAC verkast en spelen nu in Jong.

deze jongen heb ik niet vaak in actie gezien en zo te zien is hij in veel jeugdopleiding niet geslaagd en uiteindelijk via Almere weer naar PSV gegaan. blijkbaar niet goed genoeg en leuk voor die jongen dat hij nu naar een club gaat waar de kans groot is dat hij speeltijd krijgt. on: 1,4 miljoen is eigenlijk best weinig als sponsor van PSV of ligt dat aan mij? is er geen andere gegadigde dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren