Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Overbodige United-spits keert terug naar Doncaster Rovers

Laatste update:

De kans dat Federico Macheda nog door gaat breken bij Manchester United lijkt niet zo groot. De aanvaller kende een geweldige start van zijn loopbaan bij the Mancunians, maar viel vervolgens terug en werd al een paar keer verhuurd. Nu is dat opnieuw gebeurd: Macheda gaat in de aankomende weken proberen om doelpunten te maken voor Doncaster Rovers.

/

De laagvlieger uit de Championship huurt Macheda in eerste instantie voor een maand, maar er is een mogelijkheid om de samenwerking te verlengen. "Ik wachtte al een tijdje op deze overstap en ik ben blij dat het nu is afgerond", zegt de Italiaan op de website van Doncaster Rovers. "De manager heeft mij verteld dat dit een ambitieuze club is en ik kijk uit naar mijn eerste wedstrijd."

De 22-jarige Macheda kan dinsdagavond zijn debuut maken voor Doncaster Rovers, dat dan op bezoek gaat bij het Watford van Macheda's landgenoot Gianfranco Zola. Doncaster staat na vijf wedstrijden op vijf punten en moet het doen met de achttiende plek in de Championship. Macheda werd eerder al verhuurd aan VfB Stuttgart, Queens Park Rangers en Sampdoria. Bij Doncaster Rovers kan hij overigens gaan samenspelen met Louis Tomlinson, een zanger van de populaire boyband One Direction. Hij komt op amateurbasis uit voor Doncaster, al is de kans klein dat hij ooit voor het eerste elftal zal gaan spelen.

Update 21 november 18.22 uur - Overbodige United-spits keert terug naar Doncaster Rovers
Federico Macheda keert terug bij Doncaster Rovers. De huidige nummer 21 van de Championship huurde de spits van Manchester United eerder dit seizoen al voor een paar weken en heeft de Italiaan nu opnieuw op huurbasis binnengehaald. Macheda blijft tot 31 december bij Doncaster Rovers, zo maakt United bekend. Tijdens zijn eerste periode bij de club maakte hij drie doelpunten in vijf wedstrijden voor de ploeg van de Schotse manager Paul Dickov.

Denk je dat Federico Macheda nog door gaat breken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is helaas een kansloze missie.
Hij zal nooit doorbreken bij United.
Jammer, want die jongen had zeker talent.

16 september 2013 om 18:16

Zo goed was hij niet hoor. Zeker niet goed genoeg voor United. Hij kan beter naar een kleine club in Italie gaan om zijn carriere nieuw leven in te blazen. Weer een talent die op jonge leeftijd wordt gescout en de top niet haalt.

16 september 2013 om 18:25

Inderdaad, zeker niet goed genoeg voor United. Maar wel goed genoeg om in de toekomst in de subtop van Italie mee te voetballen. Is inderdaad te vroeg weggegaan, maar is nog jong en heeft dus nog tijd.

21 november 2013 om 18:38

Wat versta jij onder 'subtop van Italië' ? Ik denk niet dat hij daar past. Geen een subtopper heeft een speler als Macheda nodig. Fiorentina beschikt over Gomez en Rossi, Inter over Palacio & Milito, Napoli over Higuain, Roma over Totti, Lazio over Klose en Milan over Balotelli, al kan het een leuke wissel zijn voor Lazio, Roma en Milan aangezien zij een tekort hebben aan spitsen. Hij zal zelfs niet in het eerste team komen bij clubs als Udinese en Atalanta. De Serie A is bezig met een flinke opmars en is niet meer zo populair als vroeger, maar onderschat de kwaliteiten niet. Ik denk dat Macheda beter naar Benfica/porto kan gaan of een middenmoter in Spanje.

21 november 2013 om 19:57

Buffonjuve, haha hij kan niet in het eerste.komen van Atalanta en udinese maar wel bij benfica en porto, goeie...

Oja en dan noem je milan geen Italiaanse topclub, internationaal zijn ze het niet, maar in Italie wel degelijk, maar aan je naam te zien begrijp ik wel dat je milan geen topclub noemt xd

21 november 2013 om 21:01

@MKWOLF
Hij noemt gewoon de grote clubs in Italië, hij noemt Milan niet klein. Plus in Atalanta hebben ze Denis daar komt hij niet in de basis. En Udinese heeft di Natale. En denk inderdaad dat hij niet in Portugal in de basis zou komen. Maar wel bij een degradatie kandidaat zou hij in vorm kunnen komen.

16 september 2013 om 19:07

Hmmm op die 2 goals na was het niet al teveel. Heeft veel kansen gehad onder fergsuson was 3 keer niks 90 minuten.

Deze jongen zou nooit meer doorbreken bij Utd, daar kunnen we het over eens zijn. Jammer, talent had hij maar nu niet meer echt.

hij kon toch wel hoger op neem ik aan.een middenmoot in de PL of een degradatie team.
denk ook niet dat ie ooit door gaat breken bij Man utd. is wel jammer overigens begon wel redelijk goed bij Man u

Tjah.. Jammer voor die jongen. Hij heeft gewoon niet genoeg kwaliteit, al heeft hij wel de 3 belangrijkste punten voor ons gepakt 3 jaar terug tegen Aston Villa. Wat een invalbeurt was dat zeg, en wat een goal! United zal hem daarvoor altijd dankbaar blijven!

Zou misschien een leuke spits zijn voor de Eredivisie!

21 november 2013 om 22:02

Wellicht iets voor Ajax?

22 november 2013 om 14:43

Haha, ik weet dat dat bij iedere speler gezegd wordt die weg mag bij een top club, maar waarom niet? Hij is fysiek redelijk sterk en hij is een dodelijke afmaker. Bij Ajax zal hij echt niet onder doen voor een Siggi of Hoesen.

21 november 2013 om 22:36

Ja want hij is beter dan Sturridge of Suarez? Miss als back up?

Jammer zeg, deze jongen had altijd wel de status van groot talent, tot op heden er niet echt uitgekomen bij de top. Misschien wel daar aarden, goed spelen en alsnog opkrabbelen. Zo zijn zoveel voetballers groot geworden.

Wanneer gaat hij het snappen en komt hij gewoon terug naar Italië. Denk dat teams als Parma wel mooi zijn voor hem. Gewoon in de middenmoot eerst weer de vorm hervinden.

Kan die tomlinsenecht goed voetbal zo ja dan heeft het wel getrofen

21 november 2013 om 19:24

Mwah, matig. Doncaster heeft hem vooral om commerciële redenen gehaald

Ik ken hem niet, iemand meer info over deze speler ?

waarom gaat die niet gewoon in nederland of belgie proberen , want hier liggen toch meer mogelijkheden dan bij doncaster rovers

Tja, zonde voor die jongen. Aan de andere kant: spelen in Engeland lijkt me sowieso een genot, overal volle stadions en voetbalgekke mensen: prachtig is dat. Zoveel sfeer ook altijd, zelfs in de lagere divisies. Ik keek laatst naar een wedstrijd op het vierde niveau (League Two) en ik wist niet goed wat ik zag, ongelogelijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren