Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De grootste fout uit mijn carrière, ik had in Engeland moeten blijven'

Laatste update:

Federico Macheda werd een grote toekomst voorspeld, maar kwam niet verder dan 5 doelpunten in 36 officiële wedstrijden voor Manchester United. De 24-jarige aanvaller speelt tegenwoordig voor Cardiff City en weet heel goed waar het mis is gegaan in zijn periode bij the Mancunians.

/

“Sir Alex Ferguson zei dat het niet slecht zou zijn om mij te laten verhuren”, doelt Macheda in the Sun op zijn overstap naar Sampdoria. “Ik weet niet waarom ik naar Italië ben gegaan, het was de grootste fout uit mijn carrière. Ik had in Engeland moeten blijven, maar wilde in de Serie A spelen. Het team was alleen niet echt goed en ik zat de ene week op de bank en de andere week speelde ik weer.”

“Ik was nog maar negentien jaar. We degradeerden en dat was niet goed voor mij. Toen ik terugkwam bij United, moest ik namelijk drie keer zo hard werken om een nieuwe kans te krijgen. Dat was niet makkelijk.” Macheda speelde ook nog voor Queens Park Rangers, Doncaster Rovers, VfB Stuttgart en Birmingham City.

Denk jij dat Federico Macheda gaat slagen bij Cardiff City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet helaas nog heel goed dat ik als 16 jarige jongen heel heel erg baalde, omdat deze jongen ervoor had gezorgd dat Manu kampioen was geworden door in de laatste minuut te scoren. En Liverpool 2e werd

7 maart 2016 om 12:30

Je legt nu wel een heel direct verband maar zijn goal tegen Aston Villa kan ik me ook nog herinneren. Toen wilde Aston Villa trouwens nog Champions League voetbal halen!

Seizoen: 2009/2010

7 maart 2016 om 13:57

Ach. Samen met Lex Immers spelen lijkt me ook een eer.

Die jongen is zo'n eeuwig talent en op zijn 30ste hebben ze het nogsteeds over de potentie die hij had op zijn 19e... maarja begin steeds meer te denken dat dat gewoon zijn top is... ballen bij Cardiff

7 maart 2016 om 13:06

Krijg wel mooi de kans om met Lex Immers te spelen. Bij Macheda weet ik trouwens niet of hij nou echt zoveel potentieel had of dat hij toch vooral een grote hype werd doordat hij direct scoorde bij zijn debuut. Moet voor zo'n speler toch ook wel frustrerend zijn om telkens tegen te hoge verwachten te moeten vechten.

7 maart 2016 om 13:13

Zijn salaris werd direcct met 700% verhoogd toen.

7 maart 2016 om 13:32

Denk dat het meer een hype was. Kreeg nooit echt een kans bij United en toen hij een aantal keren verhuurd werd ook telkens door de mand gevallen. Dan ben je simpelweg niet goed genoeg.

Als als als...

Het is voor weinig weggelegd de absolute top te halen en je moet daar ook wat geluk mee hebben dat de manager het in je ziet zitten, blessures van anderen of juist jezelf. Andere kant, je voert je hobby uit en krijgt er royaal voor betaald zodat je financieel gezien de rest van je leven zorgeloos kunt zijn, miepen over verkeerde keuzes, tja...

Was eerlijkgezegd helemaal vergeten dat deze man nog bestond

Met OSM ook zo'n groot talent...man man man.
Wat kan het verkeren zeg.

Een van de vele waarschuwingen voor rashford denk ik. Met alleen talent bereik je niet de top, Althans je blijft niet bij de top.

Paar verkeerde keuzes zijn echt slecht voor deze gast uitgepakt. Had volgens mij een heel andere carriere kunnen hebben als ie bij wat beter voetballende teams het eindstation had kunnen vormen. Wordt nu uit de selectie gehouden door o.a. spits Lexie Immers. Eredivisie zou deze jongen goed doen, als Vitesse oid de kans krijgt deze spits te halen zou ik het meteen doen en ik durf te beweren dat hij dan zeker 15 tot 20 goals zou maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren