Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Man Utd zwaait Fábio definitief uit en laat Zaha tijdelijk gaan

Laatste update:

David Moyes heeft maandagavond bevestigd dat Wilfried Zaha en Fábio da Silva Manchester United achter zich laten voor een avontuur bij Cardiff City. De aanvaller vertrekt op huurbasis naar de promovendus uit Wales, terwijl Fábio de definitieve transfer naar the Bluebirds maakt. De verdediger trainde maandag al voor het eerst mee bij de club van manager Ole Gunnar Solskjaer.

/

De 23-jarige Braziliaan maakte in januari 2008 de overstap van Fluminense naar Man United. Fábio, die vorig seizoen verhuurd werd aan Queens Park Rangers, kon echter nooit een structurele basisplaats afdwingen op Old Trafford. “Hij was een geweldige dienaar”, zegt Moyes op de officiële website van the Mancunians. “Wij wensen hem alle geluk. Hij had een of twee opties, maar wij konden hem niet veel speeltijd bieden. Daarom wilde hij naar Cardiff.”

De 21-jarige Zaha werd met veel bombarie overgenomen van Crystal Palace, maar kwam dit seizoen pas tot 30 minuten in de Premier League. De Engels jeugdinternational gaat bij Cardiff ervaring opdoen. “We kregen een of twee aanbiedingen voor hem, maar Cardiff kwam als de juiste club op het juiste moment”, legt Moyes uit. “Ole Gunnar Solskjaer is daar ook en weet hoe het bij United werkt. Hopelijk is dit een goede stap voor Wilf.” De clubs hebben overigens nog niet officieel melding gemaakt van de deals. Kenwyne Jones van Stoke City gaat ook nog naar Cardiff.

Update 31 januari 14.25 uur - Man Utd zwaait Fábio definitief uit en verhuurt Zaha
Cardiff City maakt vrijdag via de officiële kanalen melding van de komst van Fábio Da Silva en Wilfried Zaha. De linkerverdediger wordt overgenomen van Manchester United, waar hij op weinig speeltijd kon rekenen. De Braziliaan gaat rugnummer 35 dragen. Zaha maakt het seizoen eveneens af bij Cardiff City, maar wel op huurbasis. Ook de aanvaller kreeg dit seizoen op Old Trafford niet veel speelminuten.

'Wilfried Zaha is goed genoeg voor Man United'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fabio verbaasd me niks, Zaha wel al is het maar een verhuur. Snap dat hij weinig speelt en Mata er ook nog bij gekomen is, maar als t slecht gaat zou ik niet te veel laten gaan. Zeker niet iemand die erg bruikbaar is.

27 januari 2014 om 23:12

Uitstekende zaken van United. Fabio heeft a;tijd laten zien niet geschikt te zijn voor de top. Komt gewoon kwaliteit tekort. Zaha krijgt om een of andere reden geen kans van Moyes, dus een verhuur is absoluut de beste optie.

Nu nog Cleverley, Young, Hernandez, Ferdinand en Evra verkopen. Voor die spelers krijg je een aardige vergoeding denk ik (aflopende contracten daargelaten).

Reus, Gundogan, Shaw en een centrale verdediger erbij en United is weer een absolute titelkandidaat. Voor Gundogan, Shaw en Reus heb je aan 100 miljoen genoeg, terwijl Moyes voor 200 uit mag geven.

27 januari 2014 om 23:30

Van beide clubs sterke zaken! Voor Cardiff zijn alle drie de aankopen sterk. Fabio is een prima back voor de lagere geklasseerde engelse teams en Zaha kan Cardiff van veel creativiteit voorzien. Jones heb ik altijd al een sterke spits gevonden die niet alles uit zijn kwaliteiten haalde bij Stoke City. Ben benieuwd hoe alle drie de spelers het gaan doen bij Cardiff!
Had na Eikrem zo mijn twijfels.... en zeker na dat verhaal over Tan en zijn geluksgetal 8.
Maar vind dit slimme transfers!

Off: Philippe10, denk je echt dat Ferdinand weg gaat bij Manchester? die sluit daar gewoon zijn carriere af lijkt mij! Young, Hernandez en Cleverly zullen denk ik ook niet snel vertrekken... staan er volgens mij best goed op bij Moyes en de supporters...

Maar ben het wel eens dat Shaw en Gundogan goeie aankopen zouden zijn! Reus is te duur en niet nodig nu Mata het team versterkt heeft. Zou dan liever Subotic of Garay zien in het team. In de toekomst hoop ik dat United er zo uit zal gaan zien(:

De Gea
Raffael
Smaling-Evan
Subotic-Gara
Shaw
Fellaini
Carrick
Januzaj
Rooney
Mata
Van Persie
27 januari 2014 om 23:32

Want Reus en Gundogan zitten te wachten op Utd...

27 januari 2014 om 23:36

Of dortmund zit te wachten om hun te laten gaan dat lijkt me nog sterker. In 2 seizoenen gotze lewandowski reus en gundugan kwijt raken..

28 januari 2014 om 10:36

Kagawa/ hernandez plus nog een een vergoeding, zou misschien wel kunnen werken.

28 januari 2014 om 11:24

Berriegunner,

Doe niet zo minachtend man. United is nog altijd de grootste club van Engeland. Denk je echt dat Reus of Gundogan zonder twijfel een aanbieding van United af zullen slaan? Dan zou je je net zo goed af kunnen vragen waarom Arsenal probeerde Ozil te halen, aangezien Real vele malen meer kwaliteit heeft dan Arsenal.

Bovendien krijgt Dormund het alleen maar zwaarder. Bayern versterkt zich continu en Dortmund raakt haar beste spelers steeds kwijt (kagawa, Gotze, Lewandowski)

28 januari 2014 om 11:46

Zinedane,

Ferdinand sluit zijn carriere waarschijnlijk af in Amerika, bij LA Galaxy.

Hernandez krijgt veel te weinig speeltijd en is ook niet goed genoeg in mijn ogen: hij heeft een neusje voor de goal en een goede loopactie, maar aan de bal is ie echt ontzettend zwak. Heeft verder ook geen bijzondere kwaliteiten die van persie, Rooney of Welbeck niet hebben. Bovendien zijn er tal van clubs die interesse hebben in de kleine Mexicaan.

Young komt serieus in aanmerking voor een verkoop denk ik. Hij speelt de laatste tijd veel, maar dat komt vooral door blessures bij United. Young is een duikelaar eerste klas en wisselt een goede wedstrijd af met 5 dramawedstrijden.

Cleverley is een kind van de club en klaagt nooit, maar ook hij is gewoon niet goed genoeg. Heeft zich goed ontwikkeld in zijn eerste 2 jaar, maar zijn ontwikkeling is daarna gestagneerd en hij is zelfs slechter geworden imo. Kan nooit kwaad om hem erbij te hebben, maar voor een paar miljoen zou ik hem op de fiets wegbrengen.

31 januari 2014 om 15:22

pfff wat een arrogantie na een half jaartje zeg .. @ berriegunner .. ozil kwam toch ook naar jullie terwijl jullie al jaren niet zo goed bezig waren? en kom ajb niet aan dat mensen niet onder moyes willen werken. helaas en gelukkig tegelijk, is het voetbal net zoals het echte leven .. betaal een piek meer en ze komen.

Of dacht je dat falcao als jongetje droomde van de ligue1 en ranieri?

Twee goede aanwinsten voor Cardiff. Zaha is toch een groot talent dat niet echt de kans heeft gekregen tot noch toe, bij Cardiff zal hij denk ik vaker spelen en zal hij ook beter worden. Ook goed dat ManUtd Fabio definitief weg doet, hij is gewoon niet goed genoeg maar Cardiff zal hij denk ik wel aankunnen.

28 januari 2014 om 00:15

Mag je het wel een talent noemen op een leeftijd van 21?

28 januari 2014 om 08:39

In het Engelse voetbal zeker. Daar breken de spelers later door dan Nederland en zijn dus ook langer talent.

Zaha heeft echt totaal geen kansen gekregen. Ben beniuwd hoe hij het gaat doen bij Cardiff. Hoop hem alleszins meer in actie te zien.

Wow, kwaliteitsinjectie voor cardiff. Hoop dat WILF de pannen van het dak speelt bij cardiff

Ik dacht al: Zaha zie ik toch wel als talentvolle speler. Goed dat ze hem bij een andere club in de PL laten rijpen. Fabio ken ik niet heel goed, maar voor zover ik hem kan beoordelen lijkt hij me een bruikbare speler.

Fábio kwam duidelijk tekort voor de top in Engeland, dus Cardiff is een mooie club voor hem. Inmiddels moet z'n broer echter ook weer eens gaan laten zien dat hij wél het niveau heeft, want die speelde net zoals velen bij United geen beste 1e seizoenshelft. Dat Zaha nu verhuurt word is waarschijnlijk de beste oplossing. Moyes zag het waarschijnlijk niet in hem zitten, en in Engeland gingen er geruchten dat hij wat met de dochter van Moyes zou hebben gehad, maar hij heeft United zoveel meer te bieden, en had zeker meer kansen moeten krijgen dan Valencia en Young. Daarom hoop ik dat Zaha in Cardiff het ongelijk van Moyes kan bewijzen, weer dingen laat zien als bij Crystal Palace, en dat hij wel een kans verdiende.

Daar gaat de dochter van Moyes niet blij mee zijn, nu woont hij veel verder weg....

28 januari 2014 om 00:23

Lollzzzz

Overigens wel van de zotte dat ze zeggen dat Liverpool een wanbeleid hanteert.. kijk United eens, Zaha, Anderson, Berbatov, en Young.

28 januari 2014 om 07:52

Anderson heeft ontzettend veel last gehad van blessures, Zaha is pas 21 en kan op dit moment het niveau niet aan, maar van slecht beleid is hier niet te spreken.

Borini, aquilani, downing, Keane en Caroll zijn allen redelijk recente transfers die op mijn netvlies staan tegenover een Berbatov en Young

28 januari 2014 om 11:55

Haha je kan jullie beleid toch niet vergelijken met die van ons? Berba heeft zijn waarde dik bewezen. Zonder hem waren we drie jaar geleden denk ik geen kampioen geworden. Anderson heeft pech gehad met blessures en Zaha is amper een half jaar bij de club. Young is inderdaad een absolute miskoop, maar bij Aston Villa was hij een van de uitblinkers.

Als je dan naar Liverpool kijk, met een Henderson (die nu eindelijk wel heel goed is), downing, Allen, Coates, Aquilani en natuurlijk de absolute topper Carroll, vind ik dat toch iets zorgwekkender. Ik zou trouwens Aspas ook kunnen noemen aangezien jij Zaha nu al wanbeleid vindt, maar dat zou nergens op slaan.

Zaha moest absoluut uitgeleend worden. De overstap van Championship naar Manchester United is veel te hoog. Dat gaat gewoon niet. Benieuwd of het nog wat wordt met Fabio.

Opnieuw leuke spelers voor Cardiff City. Ole Solkjaer is een goede trainer die ik graag als opvolger van Ferguson op Old Trafford had gezien. Met een aantal aankopen kan de club uit Wales gaan bouwen aan een team dat minimaal tussen plek 10-14 kunnen eindigen.

Aankopen:
- Ince €12 miljoen
- Van Dijk €8 miljoen
- Butland €7 miljoen
- Jenkinson €6 miljoen

Butland
Jenkinson
Caulker
Van Dijk
Fabìo
Medel
Wolff Eikrem
Zaka
Daehli
T. Ince
Cornelius
27 januari 2014 om 23:40

Dit is inderdaad een erg sterk team! Zou alleen Clyne of bamford halen. Goedkoper en jonger dan Jenkinson en minstends even sterk!
Denk dat Wolf Eikrem het niet gaat redden... En ik hoop dat het team eerder zo gaat spelen met deze aankopen

Butland
Ince
Bamford

31 januari 2014 om 18:53

Waarom zou Jenkinson naar Cardiff City gaan? Hij is nog jong en Sagna heeft niet het eeuwige leven! Alleen wanneer er een nieuwe RB komt (Of Bellerin doorschuift) mag Jenko pas weg! Daarnaast is Jenko weg van Arsenal!
Al zou ik er niet rouwig om zijn wanneer Jenkinson daadwerkelijk voor minimaal 6 miljoen zou kunnen worden verkocht ha-ha.
Van Dijk gaat trouwens ook never ever weg voor 8 miljoen hoor

Geweldige foto van deze speler. Hopelijk gaat hij het maken!

Nou maar hopen dat ze laten zien dat ze bij United een toegevoegde waarde zouden kunnen hebben.

Zaha is echt een geweldige speler maar wat ik gezien heb in de cumminity shield is dat hij de bal niet vaak pasde
Hij kon bijvoorbeeld een simpele pass geven maar koos telkens om een man te passeren
En dan kwam die in een moeilijke situatie en hup balverlies
Dat moet die afgaan leren hoop dat die dat bij cardif leert

Hahaha die foto!
Hij kijkt daar zo van: "waar slaat deze transfer op? Een kanslozere buitenspeler dan Valencia en Young kan ik toch niet zijn?"

kan fabio niet een niveau als new castle of everton aan? of schat ik hem te hoog in

31 januari 2014 om 15:30

Ik denk dat hij het zeker kan als hij de kans en vertrouwen krijgt, echter denk ik dat de Solksjaer connectie doorslagevend was, anders zou Zaha ook een andere club hebben uitgekozen denk ik.

Goede spelers voor Cardiff, vond Fabio een aantal jaren geleden een groot talent. Niet zo groot als zijn broer, maar toch ook groot. En voor Zaha is het alleen maar ideaal dat hij weer veel speelminuten gaat maken.

Mogelijk voor het WK zelfs interessant of zou dat te vroeg zijn?

Jammer, dat is nou een speler die milan nodig heeft.

Dit zijn echt wel goeie spelers voor Cardiff hopelijk blijven ze erin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren