Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Klavan verlaat Liverpool en tekent voor twee jaar in Italië

Laatste update:

Ragnar Klavan gaat Liverpool verlaten. Diverse Italiaanse media, waaronder Sky Italia, melden dat de centrale verdediger voor een transfer naar Cagliari staat. De club op Sardinië zou twee miljoen euro willen betalen.

De onderhandelingen zijn vergevorderd en enkel details lijken de 32-jarige Klavan nog van Cagliari te scheiden. De linkspoot heeft op Anfield nog maar een contract voor één seizoen en moet deze zomer, of anders in de winter, verkocht worden zodat hij nog een transfersom oplevert. Klavan speelt sinds 2016 voor the Reds.

De 124-voudig international van Estland kwam destijds voor ongeveer vijf miljoen euro over van FC Augsburg en speelde tot dusverre 53 wedstrijden voor het Liverpool van manager Jürgen Klopp. Daarin was hij goed voor twee doelpunten. Klavan kwam eerder uit voor AZ, Heracles Almelo, Flora, Valerenga, Viljandi en Elva.

Voor het Cagliari van trainer Rolando Maran, dat de eerste competitiewedstrijd tegen Empoli speelt, zou Klavan de zevende aanwinst van deze zomer kunnen worden. I Rossoblu versterkten zich al met Leonardo Pavoletti, Lucas Castro, Filip Bradaric, Alberto Cerri, Darijo Srna en Simone Aresti.

Update 17 augustus 19.45 uur – Klavan verlaat Liverpool en tekent voor twee jaar in Italië
Cagliari heeft zich verzekerd van de diensten van Ragnar Klavan, zo maakt zowel de Italiaanse club als Liverpool vrijdagavond bekend. De verdediger komt voor 1,3 miljoen euro over, een bedrag dat met bonussen nog met 700.000 euro kan oplopen. Klavan heeft voor twee jaar getekend in Italië.

Een geschikte club voor Ragnar Klavan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee miljoen is niet veel voor Klavan. Komt weliswaar tekort voor Liverpool, maar kan toch voor een heleboel andere clubs wel van waarde zijn. Snap zijn overgang naar Cagliare niet zo goed, een degradatie-kandidaat in Italie. Had dan naar een leuke middenmotor in Duitsland over gestapt bijvoorbeeld. Zal toch best interesse zijn?

Eindelijk groot schoonmaak, spelers al Klavan en Danny Ings horen niet bij Liverpool, kost alleen maar salaris en ze brengen weinig tot geen inbreng, met zulke spelers win je geen PL.

17 augustus 2018 om 08:17

Klavan is ook niet gehaald voor de basis maar is een prima speler om de 2 beker toernooien mee te spelen. Liverpool heeft nu alleen Lovren, van Dijk, Matip en Gomez centraal vind ik nogal karig.. Klavan lag goed in de groep en klaagde nooit. Vind het jammer dat ie gaat maar wel begrijpelijk.
Ings is een ander verhaal die heeft gewoon pech gehad dat ie 2 grote blessures heeft gehad en er gewoon niet tussen komt voorin begon zijn Liverpool carriere prima, en is ook geliefd bij iedereen binnen de club door zijn mentaliteit een geliefd persoon bij de fans. Ben liever spelers als Origi, Markovic, Chirivella en Mignolet kwijt dan deze 2.

17 augustus 2018 om 08:56

4 centrale verdedigers lijkt me toch wel voldoende. Mignolet zal nog wel weggaan. Markovic moeten ze inderdaad verkopen. Die is al een stuk of 5x uitgeleend. Origi zou ik wel houden als back-up voor de voorste linie.

17 augustus 2018 om 11:07

4 centrale verdedigers is in Engeland helaas niet genoeg. Je kan er zeker van zijn dat er minimaal 1 moment gaat komen waar minimaal 1 van deze 4 geblesseerd is, of misschien zelfs 2. Dan moet je dus 3 wedstrijden per week spelen zonder dat je kan rouleren. En dan heb je ook nog kans op schorsingen. Ik weet niet of Liverpool nog een goede jongen in de jeugd rond heeft lopen, of dat een back ook centraal kan spelen maar ik zou persoonlijk niet met 4 cvs een lang seizoen in durven gaan. Betekent niet dat er een CV gekocht had moeten worden, maar wel dat er iemand in de jeugd klaar moet staan ofzo

17 augustus 2018 om 11:25

Denk dat Nathaniel Philips de 5e centrale verdediger wordt. Is een jeugdspeler die een goede indruk achterliet in de voorbereiding.

17 augustus 2018 om 08:48

En waarom niet? Omdat Klavan geen godsvermorgen heeft gekost? Was gewoon een goede 4e optie, zeker met de blessuregevoeligheid van Matip en Lovren. Klavan heeft vrijwel altijd degelijk gespeeld.

17 augustus 2018 om 11:07

Misschien wil Klavan ook zelf wel spelen, en gunt Liverpool hem deze stap omdat hij nooit geklaagd heeft. Who knows

17 augustus 2018 om 11:23

Dat spreek ik toch niet tegen? Ik had het over Nouma's post waarin hij zegt dat Klavan niet goed genoeg is voor Liverpool.

Het is toch wel knap wat Klavan bereikt heeft in zijn carriere. Ik had nooit verwacht dat hij ooit bij Liverpool zou spelen toen ik hem bij AZ en Heracles zag. Verder is het natuurlijk vrij logisch dat Liverpool afscheid van hem heeft genomen. Hij heeft toch net niet het niveau, en met Van Dijk, Lovren, Matip en Gomez heb je ook gewoon een redelijk tot goede defensie.

17 augustus 2018 om 08:20

Mee eens. Klavan is als proefspeler afgetest bij RKC. Vervolgens deed hij het meer dan goed bij Heracles en AZ. Wie toen had gezegd dat hij het ook nog degelijk zou doen bij Liverpool had ik voor gek verklaard.

17 augustus 2018 om 11:08

De beste man zat gewoon op de bank bij een CL finale. Wie had dat ooit durven dromen haha

Kwam absoluut te kort voor het niveau en vooral het hoge tempo van de PL. De spoeling wordt nu overigens wel dun achterin, ik had graag gezien dat er nog een verdediger bij was gekomen. Nu zijn alleen Gomez en Matip de backups en dat je wel wat minder dan Lovren en Van Dijk. Maargoed hopen dat niemand geblesseerd raakt dit seizoen....

17 augustus 2018 om 08:19

Philips zal dan wel doorschuiven.

17 augustus 2018 om 08:20

Ik denk haast eerder dat dan Fabinho of Milner een linie terug gehaald worden.

17 augustus 2018 om 09:32

Milner naar cb? Zal waarschijnlijk prima gaan tegen kleinere clubs.

17 augustus 2018 om 11:08

Die Gomez is wel een groot talent toch? Of is die al ouder dan een jaar of 22

17 augustus 2018 om 11:30

Is 21 jaar oud. Inderdaad een groot talent, kan zowel centraal als back spelen. Hij was eigenlijk degene die de meeste minuten maakte na de blessure van Clyne, hij heeft ook al 3 caps voor Engeland. Echter raakte hij vervolgens ook geblesseerd en toen kreeg Trent speelminuten.

Gomez wordt bij Liverpool dan ook gezien als de verwachtte partner voor Van Dijk centraal. Het is nu afwachten of dat hij zich staande kan houden, hij stond basis laatste twee wedstrijden.

Had dit wel verwacht, prima jongen, maar niet geschikt voor topniveau in de Premier League.
Verder gewoon een type die nooit klaagt en altijd zijn best doet.

Ik vind dit zeer jammer. Voor een Heraclied als ikzelf bracht het toch een stukje erkenning met zich mee om een speler in het prachtige rood te zien. Het ga je goed Ragnar!

Mooie carriere en nu lekker afsluiten op een vd mooiste plekken op aarde, Sardinië.
Cagliari doet het goed, trekt leuke spelers aan, nieuw stadion op komst. Breken mooie tijden voor hen aan.

Klavan is in de paar jaren dat hij voor de Reds uitkwam geen moment stamspeler geweest. Ik verbaas mij regelmatig over het commentaar dat spelers krijgen als ze verkassen naar een andere club.
Hierboven lees ik bijvoorbeeld dat Klavan beter naar een Duitse middenmoter had kunnen gaan.
Schijnbaar denken mensen dat reservespelers van Liverpool die willen verkassen zelf uitmaken bij wie zij terecht komen.
Volgens mij moeten dergelijke spelers afwachten welke clubs interesse hebben en niet andersom.
Als dan in het geval Klavan een club als Cagliari langskomt met misschien wel een heel mooi salarisaanbod dan ga je niet zitten wachten op die Duitse middenmoter die waarschijnlijk niet eens komt.
Dan ga je voor een basisplaats bij die club in de serie A op dat mooie eiland met dat heerlijke klimaat voor een mooi salaris.

toch een pracht carriere heeft die man toch
geen groot talent harde werker
ma toch in 3 grote competities spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren