Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Go Ahead Eagles heeft plotseling concurrent voor Marsman

Laatste update:

Foeke Booy wil de selectie van Go Ahead Eagles sowieso versterken met een spits en een doelman. Voor laatstgenoemde positie is Nick Marsman in beeld. De doelman was vorig seizoen als huurling van FC Twente een belangrijke pion.

/

"We hopen met Nick verder te kunnen", claimt voorzitter Edwin Lugt dinsdag in gesprek met De Telegraaf. Marsman zelf, die door het dagblad als 'de gedroomde kandidaat' wordt omschreven, heeft zelf een voorkeur voor een avontuur in de Eredivisie met Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles heeft het verzoek neergelegd bij FC Twente en is in afwachting van een spoedig antwoord. Een nieuwe verhuur is niet uitgesloten, maar dan zal de doelman wel zijn contract met de Enschedeërs, dat medio 2014 afloopt, moeten verlengen.

Update 1 juli 22.40 uur - Go Ahead wil snel duidelijkheid over komst gewenste keeper
Go Ahead Eagles hoopt deze week te horen te krijgen of Nick Marsman voor volgend seizoen aan de selectie kan worden toegevoegd. "We willen Nick heel graag hebben, zowel koop als huur is een mogelijkheid, maar mocht het niet lukken dan zijn er andere opties die zich hebben aangediend", zegt coach en technisch directeur Foeke Booy tegen Voetbal International. Wanneer de nieuwe doelman binnen is, wil Go Ahead zich nog versterken met een spits, een vleugelaanvaller en een middenvelder.

Update 4 juli 07.10 uur - Go Ahead Eagles heeft plotseling concurrent voor Marsman
Go Ahead Eagles ziet Nick Marsman graag terugkeren naar Deventer, maar de doelman van FC Twente kan er ook voor kiezen om naar Waalwijk te vertrekken. Volgens De Telegraaf heeft namelijk ook RKC zich gemeld: de 22-jarige Marsman is in beeld om de naar PSV teruggekeerde Jeroen Zoet op te volgen. Eloy Room van Vitesse was de belangrijkste kandidaat voor die vacature, maar RKC heeft de aandacht nu verlegd naar Marsman, die met zowel RKC als Go Ahead zal gaan onderhandelen.

Nick Marsman is een goede doelman voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie keeper. Wederom goeie zaak als ie blijft.

25 juni 2013 om 08:33

Redelijke keeper, in het begin wat domme foutjes maar heerst steeds meer.

Toch is het elke keer weer lachwekkend als hij 'los' roept met zijn piepstemmetje

En ik maar denken dat het over Promes(si) ging.

On: Marsman is wel een prima keeper waar nog rek in zit. 2e seizoenshelft heeft ie meer dan behoorlijk gekeept voor Gae. Wat mij betreft kopen zen hem ipv huren

1 juli 2013 om 23:24

Ben ook wel benieuwd wat er met die Promes gebeurd. Was afgelopen seizoen duidelijk een van de betere bij Gae.

1 juli 2013 om 23:27

Promes gaat dit jaar de kans krijgen om het bij twente te laten zien. Die zal zijn wedstrijden wel gaan meepikken.

Enige speler met potentie en Eredivisie waardig. Benieuwd hoe deze jongen zich verder gaat ontwikkelen.

FC Twente moet zo n jonge keeper zelf koesteren en groot laten groeien. En niet verkopen naar Gae. Nog een jaar verhuren is prima maar zuinig zijn op wat je hebt!! Als ze Marsman verkopen aan GAE dan maken ze een blunder!

4 juli 2013 om 08:16

Twente heeft onlangs Stevens van Volendam als doelman gehaald.
Mocht Michailov vertrekken dan mag denk ik Marsman het samen met Stevens gaan uitvechten wie eerste doelman wordt.
Boschker zit er overigens ook nog maar ik denk niet dat die in aanmerking gaat komen als eerste keeper. Voor een van deze 2 talentvolle doelmannen wacht wederom de Jupiler league denk ik omdat Boschker als tweede doelman op de bank zal zitten.
Twente wil natuurlijk ook voor jong twente een goede doelman hebben en of Stevens of Marsman zal waarschijnlijk een jaartje in de Jupiler league gaan spelen, wat natuurlijk altijd beter is dan een heel jaar op de bank zitten.

Goede degelijke keeper, benieuwd hoe hij het zal doen op Eredivisie niveau. Als ik Twente was zou ik gewoon zijn contract met 2 a 3 jaar openbreken en nog een seizoen verhuren aan Go Ahead Eagles. Zie wel potentie in deze jongen.

De eventuele komst van Wouda staat los van de komst van Marsman. De kans bestaat dat GAE met 4 doelmannen de competitie in gaat.

Voor die jongen zou het beste zijn een definitieve overstap naar Gae. Twente heeft voor Stevens gekozen, dan is voor deze jongen geen toekomst bij Twente. Laat hem lekker naar GAE gaan, misschien kan je nog een percentage doorverkoop afspreken zodat Twente uiteindelijk ook profiteert als Marsman zich goed blijft ontwikkelen.

Hij gaat denk ik verlengen bij Twente en dan blijft ie denk ik gewoon in Deventer...

Wat ik niet begrijp dat ze die Stevens gekocht hebben, terwijl Marsman gelijkwaardig is of zelfs beter in mijn optiek.

Ik heb toch een vermoeden dat het mogelijk wel eens RKC kan gaan worden. in Deventer is hij een held en kan hij mogelijk alleen maar falen i.v.m. de druk die bij clubs als RKC en Gae komt te staan. Bij RKC stapt hij er schoon en zonder verwachtingen in zodat hij vrijer kan spelen.

misschien dat ook de aanwezigheid van ed de goeij en keuze kan beinvloeden. ik ben benieuwd!

De naam van Marsman gaat al tijden lang rond in Waalwijk als opvolger van Zoet, dus waarschijnlijk is de wakkerste kant van Nederland pas net wakker geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren