Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Utrecht probeert na Martensson ook Nilsson te lozen

Laatste update:

De wegen van Johan Martensson en FC Utrecht zullen zich snel scheiden. De club uit de Domstad heeft geen behoefte meer aan een langer verblijf van de 25-jarige middenvelder, die zich sinds zijn komst in 2011 nooit echt wist te onderscheiden. Na bijna zestig wedstrijden in de Eredivisie keert Martensson terug naar zijn vaderland Zweden.

Het Algemeen Dagblad bericht woensdagavond dat FC Utrecht en Helsingborg er op hoofdlijnen al uit zijn. Martensson had nog een contract tot volgend jaar zomer, maar dat wordt door de Allsvenskan-club afgekocht. In zijn eerste seizoen was Martensson nog geregeld basisspeler, maar zijn speeltijd nam sterk af in zijn tweede en derde jaar in De Galgenwaard.

Hoeveel FC Utrecht nog aan hem overhoudt, is niet bekend. Als het vertrek van Martensson is afgerond, heeft de club al flink wat uitgaande transfers gedaan. Matthieu Delpierre vertrok naar Melbourne Victory, Steve De Ridder naar FC Kopenhagen en Dave Bulthuis naar 1.FC Nürnberg. Bovendien gingen Soufian Moro, Romano van der Stoep en Wouter Soomer aan de slag bij PEC Zwolle, Sparta en SC Telstar.

Update 17 juli 10.37 uur - FC Utrecht probeert na Martensson ook Nilsson te lozen
Johan Martensson keert terug naar Zweden en FC Utrecht hoopt dat Markus Nilsson het voorbeeld van zijn landgenoot zal gaan volgen. De 26-jarige verdediger heeft geen toekomst meer in de Domstad en werd vorig seizoen al verhuurd aan Kalmar FF. Utrecht wil nu definitief afscheid nemen van Nilsson, zo weet Voetbal International. De club houdt overigens geen rekening met een vertrek van Jeroen Verhoeven: FC Dordrecht heeft belangstelling voor de doelman, maar lijkt niet voldoende geld te hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utrecht heeft echt een bak geld stukgeslagen op dat trio zweden. Martin Dahlin en Stefan petterson maar roepen dat het stuk voor stuk toppers waren. Echt paniekaankopen toen. Eigenlijk gewoon een wanprestatie van de td van toen.

16 juli 2014 om 23:53

Als je Gerndt meer vertrouwen had gegeven... Want zijn laatste paar wedstrijden was hij best gevaarlijk! Maar "als" telt niet.

17 juli 2014 om 11:00

Gevaarlijk.. Kom op zeg, de beste man was zijn geld niet waard. Vertrouwen heeft hij genoeg gehad.

16 juli 2014 om 23:58

Achja dat is nu alweer een tijd geleden. Elke club maakt misstappen helaas zoals. Ook Feyenood, ajax, psv en Twente hebben zulke fouten gemaakt in het verleden. Het is een harde leerschool maar ze komen er wel weer bovenop

17 juli 2014 om 00:06

nee geen wanprestatie, Booy was rond met ADO over Wesley Verhoek, Toornstra en Derijck alleen die haakten af, toen moest hij wel met de lijst van de scouts en reservelijst aan de gang ook omdat Roorda toen voor NEC koos en niet voor Utrecht na een goed seizoen bij Excelsior.

Overigens heeft Booy dus voor vele topaankopen en verkopen gezorgd bij utrecht waardoor Europees voetbal werd gehaald en gespeeld met o.a. v Wolfswinkel, Vorm, Assare, Mulenga, Mertens, Strootman en scoutte hij al vroeg Toornstra die na zijn vertrek (v Booy) uiteindelijk de 3e x wel toehapte toen ADO in geldnood zat en hij daar niet wegkwam richting Swansea.

Dankzij beleid van Booy is Utrecht behoed gebleven voor een faillesement want er werd slim ingekocht in al die jaren en voor heel veel geld verkocht. Mogen er dan een paar mindere kopen tussen zitten? Overigens begon Gerndt net te draaien en die kon echt wel voetballen maar had veel privéproblemen met zijn gescheiden vrouw/rechtzaak en blessures. Nilsson had heimwee en werd naar een paar slechte wedstrijden door Wouters aan de kant gezet zonder nog een kans te krijgen net als Derijck.

Och 3 miskopen op zoveel succesvolle aan- en verkopen die Booy deed, mag het? Zonder Booy had v Seumeren er nog zeker 20 miljoen bij moeten leggen om Utrecht overeind te houden

17 juli 2014 om 19:24

Vorm is eigen jeugd, klopt wel dat Booy hem, ondanks dat hij als derde keeper terug kwam uit dacht Den Bosch, als eerste keeper koos.

Jammer dat Johan Mårtensson het, net als zijn landgenoten Marcus Nilsson en Alexander Gerndt, niet heeft waar weten te maken bij FC Utrecht.

Deze drie Zweedse spelers werden destijds voor veel geld en met veel gejuich binnengehaald door FC Utrecht, nadat onder andere Michel Vorm, Dries Mertens, Ricky van Wolfswinkel en Kevin Strootman voor veel geld naar andere clubs waren vertrokken, maar geen enkele van deze drie Zweedse spelers heeft echt indruk weten te maken op mij.

Aankomend seizoen verwacht ik dat FC Utrecht mee zal spelen voor een plaats in de Play-offs. Eerlijk gezegd, verwacht ik, dat ze tussen de zevende en de elfde plaats zullen eindigen en ze hebben zich tot nu toe al aardig goed versterkt, dus ik ben benieuwd naar FC Utrecht in het aankomende seizoen.

Ruiter
vd.Maarel
Leeuwin
Kum
Dorda
Kali
Toornstra
Ayoub
Verbeek
Boymans
Barazite
17 juli 2014 om 00:11

De buitenspelers zullen dan wel omgedraaid worden, omdat Boymans erg afhankelijk is van de aanvoer. Als Oar verkocht wordt, dus Verbeek op links.

Overigens vergeet je Willem Janssen; een speler die zeker in de basis zal staan als hij niet geschorst of geblesseerd is.

17 juli 2014 om 00:30

Boymans zal er in het begin vd competitie niet staan aangezien hij geblesseerd is & de Kogel scoort aan een lopende band, al zijn het nu wel alleen maar amateurs geweest waar ze tegen speelde, Boymans zal na zijn blessure moeten vechten voor een basisplaats

17 juli 2014 om 00:43

Ik zie Boymans wel de eerste spits worden (uiteindelijk), tenzij er nog een betere spits bij komt, maar ook De Kogel is erg afhankelijk van de aanvoer.

De Kogel liet ook bij VVV zien dat hij niet goed genoeg is om een basisspeler bij Utrecht te worden. Sterker nog: ze hadden nooit zijn contract destijds tot 2016 moeten verlengen. Een zeer beperkte spits die ook nog eens de juiste instelling mist om het maximale uit zichzelf te halen.

17 juli 2014 om 10:49

de kogel is in de verste verte nog niet een bedreiging voor boymans die gewoon eerste spits word en de kogel die gaat het niet redden in utrecht

we moeten nog kijken of Oar , Toornstra en of De Ruiter worden verkocht

verder vergeet je 1 van de belangrijkste spelers van Utrecht namelijk Willem Janssen op het middenveld in de basis te zetten

op de bank zitten ook nog prima spelers die inzetbaar zijn op middenveld en aanval met Duplan, Oar, Diermers, Sarota, Quasada, Klaiber, Amrabat, van Velzen, De Kogel,

Voor de defensie zijn nog Nilsson (terug van verhuur en krijgt de kans nu Wouters weg is), Zullo, Heerings, Markiet en Cortie

Er gaan nog geruchten dat ze een rechtsback zoeken, Dijkhuizen van Roda zou Roda niet willen verkopen en Linssen voor de aanval wordt nog genoemd van Heracles.

Nog even afwachten welke spelers nog vertrekken, Oar zal rond de 2 miljoen moeten opbrengen , Ruiter ca 1,5 miljoen, Toornstra 4 miljoen of meer.

Groningen is als concurrent versterkt, AZ ongeveer gelijk alleen zijn die als trainer achteruit gegaan, Heerenveen is 25 goals kwijt van Finbogasson, ADO lijkt iets sterker maar wat gaan de Chinezen nog doen?, top 5 blijft met Ajax, Feyenoord, Twente, Vitesse en PSV ongeveer de top 5, zijn eerder zwakker geworden, maar vele transfers moeten nog komen deze weken.

Utrecht moet eens gaan snuffelen bij Malmö. Daar spelen jonge talentvolle spelers. Zoals Simon Kroon, Simon Thern, Filip Helander (zijn alle drie spelers van Zweden -21), Pawel Cibicki (poolse speler, was Groningen laatst mee bezig), Sixten Mohlin (jonge talentvolle keeper en keeper van Zweden -19) Deze spelers zouden bij iedere Nederlandse club niet misstaan.

Leegloop bij Utrecht?

Jan Wouters is hoofd jeugdopleidingen bij Kasimpasa geworden.

17 juli 2014 om 13:46

Wouters was al weg , Alflen en vd Ham zijn nu de trainers en Co Adriaanse technisch adviseur dus op technisch beleid gebied geen leegloop

daar naast zijn de vertrokken spelers waarvan dus ook een aantal bankzitters of niet functionerende spelers zijn vervangen door Leeuwin, Kali, Kum, Boymans, Barazite, Verbeek en is Willem Janssen en Duplan terug van langdurige blessures en Zullo en De Kogel terug van verhuurperiode

Dorda, Queasada waren in de winterstop al voor de breedte gehaald.

Cortie, v Velzen, Klaiber zijn doorgestroomd en zit nog wat talent er tegen aan.

Per saldo zijn er dus op gebied van technische staf en spelers juist meer mensen bij gekomen ten opzichte van vorig seizoen qua inzetbaarheid

17 juli 2014 om 13:53

Mooi dat Co is gestrikt.

Acht je met dit spelersmateriaal Europees voetbal haalbaar? Utrecht had financieel een moeilijke tijd had ik begrepen, vandaar.

17 juli 2014 om 19:27

Europees voetbal niet direct, maar een plaats bij de eerste 9 is realistisch met dit spelersmateriaal. Belangrijkste is dat er weer aantrekkelijk aanvallend voetbal in de Galgenwaard komt. Dat zal met vallen en opstaan gaan, maar uiteindelijk zal Utrecht wel weer de weg naar boven vinden, daar ben ik van overtuigd.

Inpakken en wegwezen

Van de drie peperdure Zweden is Nilsson de grootste miskoop.
Maar gewoon houden als er geen geld voor hem op tafel komt, want 1 blik op hem en je weet als beleidsbepaler dat duurkoop soms alleen maar duurkoop is. Dat weggegooide geld weerhoud je misschien zaken te doen in een regio waar je als club hebt bewezen geen benul te hebben wat talent is.

Scandinavië voorlopig even laten liggen, bespaard Utrecht geld.
In tegenstelling tot de zuidelijke regio's is Utrecht nog nooit geslaagd 1 topspeler te kunnen scouten, integendeel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren