Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Twente bevestigt tijdelijk vertrek bankzitter Parker

Laatste update:

Niet Leicester City, maar het Griekse Panserraikos lijkt de nieuwe club van Bernard Parker te gaan worden. Volgens De Telegraaf heeft FC Twente een akkoord bereikt met de huidige nummer vijftien van de SuperLeague, die met Parker degradatie hoopt te kunnen voorkomen. Twente heeft het nieuws nog niet bevestigd op haar officiële website.

/

Volgens het ochtendblad zal Parker het seizoen op huurbasis afmaken bij Panserraikos, dat voorlaatste staat met slechts twee punten meer dan AE Larisa. Eerder deze maand leek de aanvaller naar Leicester City te gaan: hij werkte daar een proefperiode af en leek een contract te ondertekenen, maar de Engelse club koos uiteindelijk toch voor Ayegbeni Yakubu van Everton.

Eerder vertrokken al de Irakees Nashat Akram, de Australiër David Carney en de Braziliaan Wellington. De 24-jarige Parker kwam in anderhalf jaar tijd niet verder dan zeventien competitiewedstrijden, waarvan drie als basisspeler. Michel Preud'homme liet hem pas drie keer meespelen in de Eredivisie.

Update 09:56 uur - FC Twente bevestigt tijdelijk vertrek bankzitter Parker
Kort na de eerste berichten over een vertrek van Bernard Parker naar het Griekse Panserraikos heeft FC Twente de tijdelijke transfer van de Zuid-Afrikaans international bevestigd op de officiële website. De aanvaller gaat een halfjaar op huurbasis in Griekenland spelen; het is niet bekend of er een optie tot koop is afgesproken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij nooit uit de verf gekomen is bij Twente, helaas toch een miskoop gebleken die een te hoog salaris opstreek. Hopen dat hij het goed doet en dat Panserraikos hem helemaal over wil nemen zodat de transfersom (1 mlj) toch nog een beetje wordt terug verdiend.

Eigenlijk niets uitgekomen, had er na die Confederations Cup toch hoge verwachtingen van.

Jammer, dat het niets is geworden. Toen hij net naar Twente kwam verwachtte ik veel van hem, want hij had toen een goede Confederations Cup gespeeld namens Z-afrika. Misschien is het ook maar goed dat ik geen professionele scout ben.

18 januari 2011 om 10:17

Je bent zeker niet de enige die veel van hem verwachtte na de Confederations Cup, ik had altijd gedacht dat hij de vervanger van Elia was of misschien zelfs beter maar ja jammer genoeg kwam het er niet uit en ik denk dat dat voornamelijk met aanpassingsproblemen heeft te maken.

Steve Macclaren is een legendarische trainer met de beste resultaten ooit. bekerfinale, halve finale, 2e plaats, kampioenschap en 2x overwinteren in Europa, maar zijn aankopen waren allemaal dramatisch. Hij wilde teveel en daarom is Preudhomme de beste keuze.

18 januari 2011 om 10:24

De aankopen die in dit artikel werden genoemd waren allemaal breedte aankopen (voor de bank dus), niet gek dat ze daarom niet veel hebben gespeeld maar wanneer ze in moesten vallen stonden ze, daarnaast hebben ze op de trainingen hun steentje bijgedragen aan het kampioenschap.

Dat je dergelijke spelers kunt vervangen door goedkoperen EU spelers is een ander verhaal maar de aankopen van Mcclaren slecht noemen is wel erg kort door de bocht.

18 januari 2011 om 12:24

Volgens mij bedoelen ze bij Voetbalzone de miskopen van Mclaren,buiten de EU, want volgens mij hebben we nog een costa riicaan er lopen, en in mijn optiek is dat zeker geen miskoop. En volgens mij is hij toch ook gehaald door Mclaren.

Je hebt gewoon gelijk, EU spelers zijn gewoon goedkoper als niet Euspelers, en dan lijkt mij als je het over breedte aankopen hebt het wel verstandig dat je dan ook naar de centjes kijkt.

18 januari 2011 om 10:23

Ik wil nog wel eens zien of dat Mbokani verhaal klopt, Monaco heeft vorig jaar ruim 6.000.000 voor hem betaald en hij heeft dus nog een contract voor 3,5 seizoen. Ben benieuwd of Twente een forse som voor hem wil neerleggen, want goedkoop zal hij zeker niet zijn.

18 januari 2011 om 10:29

Dat Mbokani zou komen is pertinent onwaar, er is geen belangstelling van Twente voor deze speler, met Janko en De Jong is deze positie al dubbel bezet. Als er iets bijkomt is het een aanvallende middenvelder.

Twente haalt niet het maximale uit hem. Deze jongen is potentiële wereldtop. Snel, kan een mannetje uitspelen, goed overzicht en weet altijd het doel te vinden. Misschien dat een verhuurperiode hem goed zal doen.

Nu de verhuur van Parker rond is er nu de financiele ruimte om Willem Jansen over te nemen van Roda, naar verluidt is Twente nu wel bereid om de transfersom te betalen.

18 januari 2011 om 10:26

De kans dat Janssen deze winterstop komt is groot maar wel voor het bedrag dat Twente in het hoofd heeft (ca. 2 ton) en niet voor het bedrag dat Roda vraagt (7,5 ton). Het vertrek van Parker staat hier helemaal los van. Mocht Janssen niet komen dan wordt er voor het komende half jaar een andere middenvelder aangetrokken.

18 januari 2011 om 10:44

Hebben ze niets in de jeugd rondlopen die voorlopig op het middenveld uit de voeten kan? Lijkt me zonde om een speler te moeten aantrekken die na dit seizoen toch weer op het tweede plan komt. Dan kun je beter een jeugdspeler de kans geven zich te ontwikkelen.

18 januari 2011 om 10:55

Alle middenvelders die hiervoor in aanmerking zouden komen zijn voorlopig te licht bevonden en verhuurd (vujicevic, Bannink, Rendla). Wanneer Janssen niet komt wordt er een speler gehuurd (dus niet gekocht), komende zomer kan Willem Janssen dan zijn plek weer overnemen.

18 januari 2011 om 20:48

Geloof maar niet dat Munsterman 7,5 of 8 ton gaat neerleggen voor Willem Janssen. Denk niet dat Twente verder zal gaan dan 3 - 3,5 ton.

Maar ik verwacht wel dat Twente nog wat gaat doen deze transferperiode. Ze hadden na de transferperiode van afgelopen zomer per saldo zo'n 5 miljoen winst gemaakt en nu zijn er ook alweer een aantal spelers verhuurd en verkocht. Geld hoeft niet per sé allemaal uitgegeven te worden, maar met het oog op de titelrace lijkt mij het halen van nog een versterking niet overbodig.

Een goede zaak voor zowel Parker als FC Twente. Een te dure speler voor de bank, die simpelweg te kort komt voor het niveau wat FC Twente nastreeft. Verwacht dat FC Twente Willem Janssen nog wel gaat halen. Het heeft nu wel een 250.000 bespaard/over door het (tijdelijke) vertrek van Parker.
Wanneer het ook nog zo is dat Mbokani de gelederen komt versterken zie ik FC Twente toch wel als de belangrijkste titelkandidaat, samen met Ajax.

18 januari 2011 om 11:10

Waarom Ajax? Die staan vierde en op het punt hun belangrijkste speler kwijt te raken. Twente wordt kampioen lijkt me. De beste groep en deze wordt alleen maar versterkt zonder een speler te verliezen.

Jammer dat Parker niet is geworden wat het had moeten worden bij Twente. Ik denk dat Parker sowieso bereid is zijn uiterste best te doen bij een club waar hij veel aan spelen toekomt. Overigens lijkt me een tijdelijk vertrek van Parker een reële optie.

Goed dat ze hem voor nu kwijt hebben, had er grote verwachtingen bij gezet maar heeft die niet kunnen waarmaken jammer.

Als Suarez werkelijk vertrekt, acht ik Twente tot de belangrijste titelkandidaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren