Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Di Matteo landt in Spanje en gaat weer aan de slag'

Laatste update:

De wegen van Mauricio Pellegrino en Valencia scheiden met onmiddellijke ingang. De Primera División-club, die inmiddels twaalfde staat, heeft zaterdag na de thuisnederlaag tegen Real Sociedad (2-5) laten weten dat de oefenmeester is ontslagen. De Argentijn was de opvolger van Unai Emery, die onlangs werd ontslagen door Spartak Moskou.

/

"We hebben met elkaar gesproken en onze meningen uitgewisseld", vertelde preses Manuel Llorente zaterdagavond aan diverse Spaanse media. "Na overleg hebben we ervoor gekozen om de contractuele samenwerking per direct te ontbinden." Pellegrini, trainer nummer 48 in de historie van los Che, had voor twee seizoenen getekend.

Pellegrino maakte in zijn actieve loopbaan deel uit van het succesvolle Valencia, dat in 2002 en 2004 kampioen werd. De 41-jarige oud-verdediger was daarna werkzaam in de jeugdopleiding van Valencia en daarna als assistent-trainer van Rafael Benítez in dienst van Liverpool en Internazionale. Bij Valencia won hij slechts zes van de veertien competitieduels en zodoende is hij van alle Valencia-trainers die ooit 's zomers werden aangesteld het snelst ontslagen.

Update 3 december 00.20 uur - 'Di Matteo landt in Spanje en gaat weer aan de slag'
De kans is aanwezig dat Roberto Di Matteo snel een nieuwe baan heeft. Vanuit Spanje komt het gerucht dat de onlangs ontslagen Chelsea-manager met Valencia in gesprek is over de erfenis van Mauricio Pellegrino, die zaterdag op straat werd gezet. Di Matteo zou al in Spanje zijn geland, al heeft Valencia dat nieuws niet bevestigd. Wellicht komt er snel meer duidelijkheid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voordat ik het over het ontslag van Pellegrino heb wil ik wel zeggen dat het laten gaan van Emery een goede beslissing was. Na de winterstop zouden we gebaseerd op de punten die toen zijn behaald 17e staan. Naast de slechte resultaten had niemand meer vertrouwen in Emery. Altijd hoor ik van buitenstaanders die denken dat ze er verstand van hebben dat ze het niet snappen waarom Emery weg moest.

Het laten gaan van Emery was dus een goede beslissing en de fans hoopten op een gevestige naam die bepaalde aspecten in het spel kon brengen die onder Emery nog ontbraken wat onze mislukkingen in de Champions League onder ander verklaarden. Het team vertoonde vrijwel nooit de spirit om echt voor de winst te gaan en de verdediging liet altijd steken vallen. Tot ieders verassing werd Pellegrino aangetrokken die nog geen enkele ervaring had als hoofdcoach. Llorente de president van Valencia hadd dit alleen maar gedaan
om kosten te besparen. Dit seizoen hebben we geen een wedstrijd echt gedomineerd en de verdediging lijkt nergens naar. Er is nu nog tijd om te herstellen maar dan moet er wel een coach aangetrokken worden die meer ervaring heeft.

Het is jammer dat een oudspeler op deze manier beschadigd raakt aan het begin van zijn trainersloopbaan. Hij is nu ontslagen maar de gene die hem heeft aangesteld blijft buiten schot.

1 december 2012 om 22:16

Kleine aanmerking op je bericht; Als er iets goed was van Pellegrino dan was het hoe hij de verdediging neer heeft gezet.

Over Llorente geef ik je zeker gelijk, de beste man heeft geweldige dingen gedaan de laatste jaren voor de club maar heeft hier toch wel flink gefaald. Benitez heeft altijd aangegeven terug te willen komen wanneer het nodig was, nu zit die bij Chelsea en is die kans verkeken. Je had Djukic kunnen halen als je een icoon wou hebben en die doet het nu weer fantastisch met dat zeer beperkte Valladolid.

Nu ben ik benieuwd wie het gaat worden, Voro neemt het voorlopig over wat die destijds ook heeft gedaan bij het ontslag van Koeman.

1 december 2012 om 22:22

Ik weet niet of je alles gezien hebt maar de verdediging was nog steeds een zooitje. Gemiddeld krijgen we bijna 2 goals per wedstrijd tegen wat natuurlijk niet acceptabel is. Onze uit-vorm is echt lachwekkend en thuis pakten we de punten op de een of andere manier nog.

Djukic leek mij sowieso een betere optie dan Pellegrino omdat ik daar meer een trainer in zie en hij ook al ervaring heeft als hoofdcoach. Als Llorente Pellegrino aanstelt om economische redenen zou Benitez helemaal nooit een optie zijn geweest.

1 december 2012 om 22:29

Ik heb helaas alles gezien ja en het meeste was niet om aan te gluren, maar vooral in de grote wedstrijden was de verdediging echt geweldig georganiseerd en kwam er geen enkele bal doorheen.

1 december 2012 om 22:32

Ik vond het stuitend om te zien hoe we die westrijden speelde met als toppunt Bayern uit. We trokken gewoon een muur op zoals de meeste kleine clubjes doen. Onder Emery speelden we naief tegen de betere teams maar dit is weer het andere uiterste.

1 december 2012 om 22:46

Bayern en Barça uit was inderdaad niet acceptabel voor een club als Valencia, maar Real uit, Atletico thuis en ook Bayern thuis speelde men zoals in de gloriejaren van de Cl-finales.

1 december 2012 om 22:50

Real uit vond ik ook van hetzelfde niveau als die twee andere wedstrijden hoor. Bayern thuis eigenlijk hetzelfde maar toen speelden we aanvallend heel erg sterk en werden we gedwongen zo te spelen door de vroege rode kaart. Atletico is een goed team maar heeft nooit veel balbezit of echt de overhand dus dat vind ik geen goed meetpunt.

1 december 2012 om 22:22

Ik weet niet wat jij kletst over Emery, maar ik kijk naar de resultaten, hoeveelste was Valencia geeindigd vorig seizoen?... 3e dus! 3 jaar achter elkaar, gewoon knappe prestatie, nu blijkt het maar weer dat het niet makkelijk is om een team als valencia te leiden. Ze moeten altijd champions league voetbal halen, bij Emery lukte dat. Ik zie het de komende jaren niet meer zo makkelijk gaan voor Valencia, Atletico heeft ze namelijk ingehaald , en Malaga is op komst.

1 december 2012 om 22:25

Aan je naam te zien ben je Valencia fan maar je klinkt als een buitenstaander. Wat ik al zei is dat niemand meer vertrouwen in Emery had en over het jaar 2012 genomen zouden we 17e staan. Emery heeft het goed gedaan maar op een gegeven moment was de magie weg en zat het er niet meer in.

1 december 2012 om 22:37

Ja als je zo kijkt stonden ze na de eerste seizoenshelft 2e en hebben ze het de tweede seizoenshelft slecht gedaan ja, waardoor ze alsnog 3e werden. Ben het wel eens dat de magie weg was, maar toch is hij telkens 3e geworden met kritiek. En nu dan? Staan ze 13e dan is er nu absolute choas daar. Die mensen daar in Valencia zijn gewoon verwend en verwachten dat Valencia elk jaar zich kan meten met Barcelona en Madrid..... Even een update,,, uhm nee dus

1 december 2012 om 22:42

Je snapt het punt volgens mij niet maar geeft wel aan dat de magie weg was. Het ging niet meer na de winter en daarom werd er niet verlengd. De flow was niet goed en die zou ook niet meer goed worden. Door de punten die we in de eerste helft van het seizoen pakten werden we gelukkig nog derde maar het zou niet meer werken.

Wow 2-5!!!!!

Abnormale slaag in eigen huis, maar ontslag? Die man is net een paar maanden coach van Valencia haha. Haal dan pellegrini die doet het goed mrt malaga, misschien gaat ie wel weg aangezien het bij malaga een giga fiasco is financieel

Dat werd tijd, we hebben onder hem geen enkel wedstrijd "echt" gedomineerd.
Iemand enig idee wie de opvolger zal zijn?

1 december 2012 om 22:19

Luis Aragones, Miroslav Djukic, Pochettino, Bielsa en Benitez worden al genoemd

1 december 2012 om 22:28

Luis Aragones is toch nu wel heel oud voor een coach vind ik. Djukic vind ik een hele goede optie en zou ik toejuichen. Pochettino doet geweldig werk met jeugd wat de laatste jaren verwaarloosd is. Bielsa zou ons kunnen laten domineren maar heeft ook zijn mindere kanten en krijgt het altijd voor elkaar om ruzie te maken binnen een club. Benitez is te duur.

1 december 2012 om 22:30

Je kan het ook even gaan aankijken met Voro, deed het destijds echt uitstekend als vervanger van Koeman.

1 december 2012 om 22:33

Het waren vorige keer een aantal wedstrijden tegen niet zo goede tegenstanders maar die wonnen we inderdaad. Weet ook niet of die de ambitie heeft om de vaste hoofdcoach te worden.

1 december 2012 om 22:40

Misschien Luis Enrique? Ik denk persoonlijk Pochettino, die wilde ze altijd al hebben vanaf het begin al

2 december 2012 om 02:22

Bielsa mag van mij wel komen hoor. Dit team mist passie en strijdlust, en Bielsa is volgens mij wel een man die dit erin kan slijpen.

Trouwens ik walgde echt van Guardado die naar de wedstrijd met Vela shirtjes ging wisselen en ging staan lachen..

Het team was die vorige week al kwijt geraakt en er ontstond zelfs een kleine rel in de kleedkamer. Vandaag is die het Mestalla kwijt geraakt en er ontstond buiten het stadion een rel tussen de Ultras en de politie.

Het is zonde maar je hebt als club geen andere keuze en ook als coach is het het beste om op zo'n moment je fouten toe te geven en op te stappen. Pellegrino toonde potentie en gaat het zeker nog maken, alleen moet die eerst wat ervaring opdoen voordat die aan het werk kan bij een grote en beladen club als Valencia.

Wel terecht. Zowel het spel als de prestaties zijn het hele seizoen zeer matig, met deze selectie moet er veel beter gedaan kunnen worden. Ben benieuwd wie de nieuwe trainer wordt.

logisch zag het aankomen..
jammer valencia is een prachtige club..jammer dat ze dit seizoen zo slecht presteren..
misschien benitez halen in de winterstop want hij wordt sowieso bij chelsea ontslagen

Zo jammer, dit is een clubheld, jammer dat hij dit moet meemaken. Pellegrino had ook gewoon laag moeten beginnen.. Dit elftal is echt goed, schande dat ze niet in de top 5 staan. Benitez is de grootste grap, begin daar weer niet mee

Valencia was erg matig, maar ik ben natuurlijk niet geheel objectief. We hebben heel de wedstrijd gedomineerd en Valencia helemaal weggetikt.
Helaas voor Valencia dat de trainer ontslagen is, met dit materiaal zullen ze toch echt bij de beste vier moeten staan..

3 december 2012 om 09:56

Beste 4? Dat word lastig, je hebt barca, real, Atletico en Malega die ik allemaal een betere selectie vind hebben. En bovendien zijn Altetico en Malega redelijk in vorm, en dat zijn toch de grote concurrenten voor de top 4.

En nu de hamvraag: hoeveel betalen ze hem als ontslagpremie? En nog belangrijker: waar betalen ze dat van? Alsof ze zichzelf dit kunnen veroorloven. De Spaanse competitie is met dit soort clubs meer een Mickye Mouse competitie dan de Nederlandse, of nee, beter nog, een assepoestercompetitie: ze leven allemaal nog steeds in een sprookje. Visieloos gerommel daar.

3 december 2012 om 03:13

Het zal ze waarschijnlijk net zoveel gekost hebben als Mario Been destijds bij Feyenoord.

Vaak het voordeel van legendes als trainer.

Valencia lijkt me een leuke club voor Rdm. Ik hoop dat hij daar successen behaalt.

3 december 2012 om 03:13

Dacht vandaag toevallig hetzelfde, maar denk niet dat ze op een niet Spaanstalige trainer zitten te wachten.

Jammer dat voetbalzone juist het meest ongeloofwaardige gerucht eruit pakt en op de site zet. Eerste keus schijnt Ernesto Valverde te zijn en Di Matteo is een loos gerucht. Over Valverde is nog niks zeker maar als er over dit gerucht al een bericht komt dan hadden er wel 35 van deze items moeten komen met alle namen die na zo een ontslag naar voren komen.

3 december 2012 om 03:14

Ze hadden beter voor Aragones gekozen, dat is nog redelijk geloofwaardig.

Hadden ze hem beter bij cchelsea kunnen laten zitten en Benitez laten invliegen. Was iedereen blij geweest.

Gefeliciteerd met deze fantastische coachsupporters van Valencia.

3 december 2012 om 22:44

Het is nog niet definitief he. Je hebt waarschijnlijk alleen de titel gelezen die inderdaad erg misleidend is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren