Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Cambuur eerste maanden van nieuw seizoen zonder 'winteraankoop'

Laatste update:

SC Cambuur is nog volop verwikkeld in de strijd om een plek in het ‘linkerrijtje’ van de Eredivisie, maar is ook vast bezig met de toekomst. De club uit Leeuwarden maakt donderdag bekend dat het voor volgend seizoen Jergé Hoefdraad heeft vastgelegd. Hij komt in de zomer over van Almere City FC, waar zijn contract afloopt. Hoefdraad heeft voor een jaar getekend, met de optie op een tweede seizoen in Friesland.

/

De 28-jarige vleugelaanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, bracht tot nu toe zijn hele loopbaan door in de Jupiler League. Nadat hij werd opgeleid bij Ajax, debuteerde hij in het seizoen 2007/08 in het betaald voetbal bij RKC Waalwijk. Daarna speelde hij twee seizoenen voor Almere City FC en vervolgens twee jaar bij SC Telstar. In 2013 keerde hij terug in Flevoland.

Over een paar maanden wacht Hoefdraad dan eindelijk de overstap naar de Eredivisie. Technisch manager Marcel Keizer zegt op de clubwebsite blij te zijn, dat Hoefdraad er vanaf het seizoen 2015/16 bij komt. “Jergé zorgt voor veel creativiteit en dreiging, en kan ook nog eens op meerdere aanvallende posities uit de voeten. Bovendien past hij prima bij onze club en manier van voetballen.”

Update 16 april 11.33 uur - Cambuur in eerste maanden van nieuw seizoen zonder 'winteraankoop'
SC Cambuur kan bij de start van het nieuwe seizoen nog geen beroep doen op 'winteraankoop' Jergé Hoefdraad. De speler, nu nog actief voor Almere City FC, scheurde dinsdag tijdens een training zijn achillespees af en staat naar verwachting zes maanden buitenspel. Coach Henk de Jong kan daardoor waarschijnlijk pas vanaf oktober een beroep doen op de 28-jarige vleugelaanvaller.

Een aanwinst voor SC Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Qua leeftijd en cv lijkt me dit geen aanwinst, kan iemand mij vertellen waarom Cambuur deze man haalt?

5 februari 2015 om 11:19

Ik denk voor de breedte ben er niet van onder de indruk maar goed laat me graag verrassen

Is dit wat? Heb hem eigenlijk nooit zien spelen

5 februari 2015 om 11:49

Is voor de jupiler league een leuke speler. Vooral technisch en slim. Maar ik denk niet dat dit een speler is die cambuur sterker maakt. Hadden ze beter koolhof (dgraafschap) kunnen halen.

Maar misschien gaat hoefdraad op zijn leeftijd wel verassen

5 februari 2015 om 12:21

Hij speelt de laatste weken zwaar onder zijn niveau. Is zeer voorspelbaar, al is die zijn man voorbij, zoekt hem vervolgens nog op. Assists zijn vrij laag voor een flank speler, alsmede voor zijn goals. Maar misschien dat hij nu wat meer laat zien bij Almere.

keizer zal hem vast wel beter kennen uit zijn telstar tijd..

Ik ken deze jongen niet. Alweer een vleugelaanvaller... Beetje een gok. Maar goed Macintosh doet het ook goed. Ik laat me graag verrassen.

Jammer, vond het altijd een leuke speler om naar te kijken bij Almere, zal bij cambuur weinig speeltijd krijgen denk ik.

5 februari 2015 om 14:26

Ik vind die Marengo die naar ADO is 5x beter als deze jongen!

5 februari 2015 om 14:43

Ik 4! :

On:
Dit jaar zaten Schokker (inmiddels weg), Schepers en Meleg met grote regelmaat op de tribune/bank - maar vrijwel nooit kwamen zij binnen de lijnen. Vaak werd (begin dit seizoen) Ogbeche naar de vleugel gezet en dan Hemmen of Barto in de punt.
Tegenwoordig speelt Barto ook vaak vanaf de linkerflank.
Dat zegt genoeg over de keuzes die we hebben op linksbuiten, zelfs spelers met andere basisposities krijgen de voorkeur boven de 'buitens' die er zijn.
Het lijkt mij dat Hoefdraad als kwalitatieve versterking voor de breedte is gehaald. Dus ten kosten van Bob Schepers.

Volgens mij kan cambuur beter kijken naar Huser van Sc Heerenveen. Dat is een talent. Hij is snel en scoort makkelijk. Die Hoefdraad is nergens doorgebroken. Verder is Botaka ook voor cambuur een goed speler

5 februari 2015 om 16:20

Huser is al verhuurt aan MVV

Goed beleid daar in Leeuwarden. Zijn zo goed als veilig. Er zijn genoeg transfervrije spelers die ze kunnen halen zoals Peters vd linden rutten achabar gladon Roorda

Ik ben nog niet bepaald onder de indruk hoe Cambuur zich heeft bewogen op de transfer markt. Het is stil rond de club. Dat uit zich ook in het feit dat de het linker rijtje uit gezakt zijn. Andere clubs streven Cambuur voorbij. Willem I I, Utrecht, Excelcior en Ado kloppen aan, en gaan Cambuur als het zo blijft met gemak voorbij. En daar waar Willem I I goed bezig is op de transfer markt, laat Cambuur het liggen.

Aan de andere kant heeft Cambuur wel een zwaar programma...

16 april 2015 om 12:27

Grappig om deze reactie nu terug te lezen.

16 april 2015 om 12:43

Best wel grappig ja haha

18 april 2015 om 17:43

Ja grappig, knullig verliezen van Groningen, en niet kunnen winnen van Excelsior (thuis) nota bene! Ado heeft het na de winterstop beter gedaan dan Cambuur, Willem II is ons voorbij. Excelsior kunnen we niet van winnen en tsjah Utrecht valt enorm tegen. Cambuur staat na dit weekend waarschijnlijk in het rechter rijtje. Met Ajax nog en Willem II waar we nog tegen moeten. Fijn die grote mond over plek 8. Rechter rijtje wordt het, en voor komend seizoen degradatie voetbal... Lees dan nog eens deze reactie terug.

jammer voor die jongen om juist nu zo'n blessure op te lopen,
hoop dat hij zich goed kan herstellen en dat hij volgend seizoen toch van waarde kan zijn voor cambuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren