Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bentaleb opnieuw door Stevens uit Schalke-selectie verwijderd

Laatste update:

Nabil Bentaleb hoort voorlopig niet meer bij het hoogste keurkorps van Schalke 04. De geplaagde Bundesliga-club maakt zondagmiddag bekend dat de 24-jarige middenvelder per direct om disciplinaire redenen terug is gezet naar de Onder-23. Schalke maakt niet bekend waarom trainer Huub Stevens tot deze beslissing is gekomen.

Bentaleb behoorde zaterdagmiddag vanwege een kwetsuur aan zijn lies sowieso niet tot de wedstrijdselectie voor het thuisduel met RB Leipzig. Voor een terugkeer van de middenvelder, die dit seizoen in 24 van de 26 competitieduels meespeelde en in alle competities 33 keer in actie kwam en 8 keer tot scoren kwam, in de hoofdmacht staat de club open, zo valt in het communiqué te lezen.

Bentaleb kan door zijn blessureleed sowieso alleen hersteltrainingen afwerken. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat een speler van Schalke uit de eerste selectie wordt gezet. In aanloop naar het duel met Werder Bremen opteerde de ontslagen Domenico Tedesco voor de verwijdering van Mark Uth, Amine Harit en Hamza Mendyl.

Stevens startte zaterdagmiddag met een 0-1 nederlaag aan zijn derde periode als trainer van Schalke. De club uit Gelsenkirchen staat op een teleurstellende vijftiende plek, slechts drie punten boven de rode streep. Na de interlandperiode wacht een uitduel met nummer zeventien Hannover 96, dat negen punten minder heeft.

Update 8 april 16.05 uur - Huub Stevens haalt banneling weer terug bij Schalke-selectie
Nabil Bentaleb zal dinsdag de training bij het eerste elftal van Schalke 04 weer hervatten. De middenvelder werd enkele weken geleden nog door interim-trainer Huub Stevens uit de selectie gezet toen de destijds geblesseerde Bentaleb zonder zich af te melden niet aanwezig was tijdens de wedstrijd tegen RB Leipzig. De Algerijns international trainde sindsdien met de Onder-23 van die Knappen mee en heeft zich op het trainingsveld op een positieve wijze gemanifesteerd. Stevens neemt hem daarom in de aanloop van de degradatiekraker tegen 1. FC Nürnberg van vrijdag weer in genade aan.

Update 24 april 15.48 uur - Bentaleb opnieuw door Stevens uit Schalke-selectie verwijderd
Nabil Bentaleb is door Huub Stevens wederom uit de A-selectie van Schalke 04 gezet, zo meldt BILD woensdag. De Algerijnse middenvelder werd kort na de aanstelling van Stevens disciplinair geschorst, maar korte tijd later weer bij de selectie gehaald. Volgens bronnen rondom die Königsblauen is Bentaleb zonder opgaaf van reden niet komen opdagen bij een taalcursus, waarna Stevens opnieuw hard heeft ingegrepen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hij Huub hebben uitgemaakt voor vuile klootzak?

Hier moet wel wat serieus zijn voorgevallen. Huub heeft alle spelers een nieuwe kans gegeven, ook de spelers die eerder disciplinair geschorst waren. Gisteren meldde Bentaleb nog dat hij niet afreist naar het nationale team, om bij Schalke te blijven trainen. Nou is hij sowieso geen speler die het van zijn discipline moet hebben, maar op dit tijdstip verbaast me dit bericht toch wel. Huub is nu eenmaal een trainer die niet met zich laat sollen en rotte appels zijn in deze kritieke fase absoluut niet gewenst.

8 april 2019 om 16:10

Hahahaha, heerlijk filmpje is dat he, in zijn tijd bij Paok.

Wat is er toch allemaal aan de hand met Schalke 04 dit seizoen?

Spijtig om te zien dat er van een mooie club iets heel schandelijks is gemaakt. Ze hebben nog her profijt gehad van de deelname aan de CL waarin ze 1 ronde zijn verder gekomen.
Sponsoren haken af, contracten van talenten worden niet verlengd, verkeerde transfers, verkeerd beleid, een trainer en sportief directeur op de verkeerde plaats, verschillende tactieken geen structuur ...... and So on!

Hoop dat Schalke een goede lichting heeft klaRstaN alleen dan is er weer licht aan t einde vd tunnel. Gündogan, Ozil, Draxler, Kehrer, Neuer, Raul, Meyer, Sané .... dat waren pas Schalke spelers!!!

8 april 2019 om 16:39

Mee eens! Echter vind ik het nog steeds frappant dat de Buli clubs niet zelf de jeugdspelers opleiden. Het is een trend om nu Engelse jeugdspelers te kopen omdat deze in de PL niet aan bod komen. VeelEngelse jeugdspelers zien in de Buli kansen en dat dient nu zn vruchten af te werpen.
De club met de beste jeugd is Hoffenheim, BVB en Bayern worden niet genoemd.

8 april 2019 om 19:23

Gündogan een echte Schalke speler? Heeft er 1 jaar in de jeugdopleiding (toen hij 10 was) gespeeld...

Die Stevens wordt echt een karikatuur van zichzelf . iedereen zegt dat Stevens zo hard is en meneer wil zich even bewijzen hoeveel schijt hij heeft aan iedereen . Dit soort trainers zijn van de prehistorie

24 april 2019 om 17:58

Wel, Papillon, ik denk dat jij er juist geen fuck van begrijpt. Discipline is alles ineen teamsport op dit niveau. Het is juist Bentaleb die schijt heeft aan iedereen en zijn eigen plan trekt. Met deze mentaliteit word hij vanzelf wakker bij FC bal op het dak ergens en niet op enig niveau. We hebben voorbeelden genoeg gezien van dit soort gasten. Welke topclub wil deze vent straks nog hebben? Het is niet alleen leuk tegen een bal kunnen trappen....

24 april 2019 om 18:02

Stel, jij hebt een eigen bedrijf waarbinnen je bepaalde eisen stelt aan je werknemers, dan ga je toch ook zeker niet accepteren dat zij zelf beslissen aan welke welke eisen zij wel of niet voldoen? Als een werknemer zich herhaaldelijk niet aan gestelde eisen houdt bonjourd een werkgever die eruit..

24 april 2019 om 18:17

je hebt gelijk, maar dan moet de eis wel zin hebben op de functie die een werknemer uitoefent. als jij ict'er bent, en je moet op een schoonmaakcursus omdat je in de pauzes na t eten de keuken moet schoonhouden, daar heb je niks aan. taalcursus in t voetbal, alsof een speler niet voldoende de voetbaltaal spreekt. bovendien hebben voetballers vaak geen woorden nodig in t veld. hier snijdt huub zichzelf in de vingers mee.

24 april 2019 om 18:42

Hoezo moet dat? Als een werkgever die eis stelt dan is dat zijn keuze.. Dat wij daar iets van vinden of dat het wellicht niet logisch is doet er niet toe.. Een eis om een taal op een bepaald niveau te beheersen vind ikzelf overigens best te billijken, ongeacht wat je 'beroep' is.. Huub heeft zelf ook de duitse taal in bepaalde mate geleerd en verwacht dat nu ook van zijn spelers, een vorm van 'leading by example' wat mij betreft.

24 april 2019 om 18:49

je moet als leidinggevende aanvoelen met wat voor persoonlijkheden je te maken hebt, en vervolgens t maximale eruit halen. dit is niet meer de 20e eeuw waarin je werknemers kunt commanderen. als bentaleb weigert naar de training te komen of iets dergelijks, dan snap ik de straf. maar uberhaupt talenles invoeren met t gevaar dat iemand niet wil, en dan logischerwijs disciplinair straffen, dan snijd je je zelf in de vingers als trainer

24 april 2019 om 19:20

Maar dit heeft toch 0,0 met commanderen of het aanvoelen van persoonlijkheden te maken? Huub stelt simpelweg bepaalde eisen aan wat een speler van zijn club moet kunnen of waar deze aan moet voldoen.. Het is aan de speler om te beoordelen of hij hier aan kan of wil voldoen.. Als hij dit niet ziet zitten of niet kan dan is dat prima, maar dan vertrekt ie naar een club waar het niet hoeft. Commanderen is inderdaad iets voor het leger, maar wat is het nut van een leidinggevende als deze geen eisen mag stellen?

Manmanman wat is dit idioot zeg..... Je beste middenvelder uit de selectie zetten terwijl je diep in de problemen zit als club zijnde omdat hij niet bij een taalcursus kwam...... Als Bentaleb Huub had uitgescholden of een teamgenoot klappen geeft tijdens de training oid dan heeft Huub 100% gelijk maar dit? Lachwekkend en idioot tegelijkertijd.

24 april 2019 om 18:21

Ik vind hem alles behalve de beste middenvelder dit seizoen. Het feit dat hij nu weer verwijderd is komt door zijn recalcitrant karakter. Hij is al vaker zijn afspraken niet nagekomen en dan kun je zoiets niet meer afdoen met bijvoorbeeld een geldboete, dus ik snap het wel.

Hij zal in de zomer wel vertrekken, hetzij met flink verlies, maar ik vond hem toch al een van de vele miskopen van Heidel. Heeft wel potentie maar het komt er maar mondjesmaat uit en hij is veel te wisselvallig, om over zijn karakter maar te zwijgen. Ik zal hem zelf niet missen, dan zie ik liever een echte teamplayer voor hem in de plaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren