Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rake kopbal van McKennie helpt Schalke in extremis aan zege in Moskou

Laatste update:

Schalke 04 heeft woensdagavond in de Champions League in extremis drie punten gepakt tegen Lokomotiv Moskou. De krachtmeting in de RZD Arena leek doelpuntloos te eindigen, maar een rake kopbal van Weston McKennie schonk de ploeg van trainer Domenico Tedesco de volle buit: 0-1. Schalke heeft in Groep D nu vier punten, na de remise van twee weken geleden tegen FC Porto (1-1). Lokomotiv ging in de eerste groepwedstrijd ook al onderuit, tegen Galatasaray (3-0).

Schalke liet in de eerste 45 minuten geen overtuigende indruk achter. Lokomotiv had in de eerste helft het betere van het spel en ook het meeste uitzicht op een doelpunt. Ralf Fährmann hield die Königsblauen echter op de been. In de achttiende minuut reageerde de keeper goed op een schot van Dmitri Barinov, waarna de rebound van Brian Oduwu tijdig door Daniel Caligiuri werd gekeerd.

Het team van Tedesco liet in aanvallend opzicht weinig zien. De Duitsers speelden de bal rond, zonder ook maar gevaarlijk te worden rondom het doelgebied van Guilherme. Na de onderbreking maakten Omar Mascarell en Sebastian Rudy plaats voor Suat Serdar en Nabil Bentaleb en kreeg Schalke veel meer grip op het duel in de RZD Arena.

Onder leiding van met name Bentaleb en Yevhen Konoplyanka nam Schalke het heft in handen en werd Lokomotiv op de eigen helft teruggedrongen. Een openingstreffer bleef echter uit. Guilherme stond doelpunten van Konoplyanka en Mark Uth in de weg en zodoende leek Schalke niet beloond te worden voor een goede tweede helft. Drie minuten voor tijd besliste McKennie anders: de middenvelder kopte raak uit een corner van Konoplyanka en zette daarmee de eindstand op het scorebord.

Denk jij dat Schalke 04 gaat overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat komt Schalke hier goed mee weg. Schalke die nog geen 1 punt wist te verzamelen in de bundesliga heeft 4 punten in 2 wedstrijden.

3 oktober 2018 om 20:56

Schalke heeft afgelopen weekend met 1-0 gewonnen..

3 oktober 2018 om 20:57

Schalke won afgelopen weekend

Zuur voor Lokomotiv. Speelden veel beter als tegen Galatasaray, maar met Smolov missen ze iemand die zoveel doelgerichter is dan Eder.

3 oktober 2018 om 21:10

Zijn er bij Lokomitiv eigenlijk veel (belangrijke) spelers vertrokken afgelopen zomer, of komt het puur door de geblesseerde spelers dat ze nu minder spelen dan vorig seizoen?

3 oktober 2018 om 21:15

Vooral een combinatie van blessures en vorm. Ze hebben iedereen kunnen behouden plus wat extra Europese ervaring gekocht met Howedes en Krychowiak, maar de Miranchuk tweeling en Fernandes waren matig begonnen aan het seizoen, dus het loopt nog niet helemaal zoals vorig seizoen.

Er zit wel weer een stijgende lijn in hun spel, mede doordat Eder een wereldgoal maakte in de beker, maar nu speelde hij vooral omdat Farfan en Smolov dus geblesseerd zijn.

3 oktober 2018 om 22:51

Weet jij als Schalke fan toevallig waarom Harit niet bij de selectie zat?Hoor ook graag hoe Harit het over het algemeen doet bij jullie.

3 oktober 2018 om 23:02

Harit is geblesseerd helaas en dat is een grote aderlating want hij is eigenlijk onmisbaar met zijn creatieve kwaliteiten op het middenveld. Dat verklaart al hoe goed hij het doet. Zonder zijn onvoorspelbare, frivole acties draait het voorin een stuk minder en worden er minder kansen gecreã«erd.

Zijn landgenoot Hamza Mendyl doet het trouwens ook prima bij Schalke. Een veelbelovende speler om in de gaten te houden.

3 oktober 2018 om 21:32

Veel beter?? Welke wedstrijd heb jij gekeken. Buiten de doelpunten om, hebben beide teams inderdaad enkele 100% kansen laten liggen.

3 oktober 2018 om 22:02

Ik bedoelde dat ze in deze wedstrijd veel beter speelden als in de vorige wedstrijd bij Galatasaray.

Matige wedstrijd van beide kanten. Lokomotiv eerste helft iets beter, Schalke de tweede helft. Het enige verschil is dat Schalke de goal wel maakt.

Mooi voor Mckennie dat hij zijn eerste officiã«le goal voor Schalke maakt en dan meteen zo'n belangrijke. Hij speelde sowieso een goede wedstrijd. Mendyl was ook weer goed met zijn drive en energie. Hij zou het zelfs beter doen dan Konoplyanka als buitenspeler, want wat was die weer egoã¯stisch. Eindelijk weer eens succes uit een standaardsituatie, wat vorig seizoen de grote kracht van Schalke was. Het samenspel tussen het middenveld en de aanval blijft verbeterenswaardig. De aanval lijkt soms gewoon niet aanwezig.

3 oktober 2018 om 21:25

Schalke heeft wel nood aan een balvaste middenvelder, vind die Tedesco wel erg vreemde keuzes maken. Die rudy en Bentaleb raakte geen bal goed en vond deze overwinning echt wat onverdiend imo.

3 oktober 2018 om 21:57

Bentaleb was zo slecht nog niet, maar Rudy maakt zijn transfersom van 16 miljoen voorlopig totaal niet waard inderdaad. Hij zou die balvaste middenvelder moeten zijn, zoals hij dat bij Bayern goed deed in de wedstrijden die hij daar speelde. Achja, elke speler die van Bayern naar Schalke ging is tot nu toe hopeloos gefaald, dus ergens verbaast me dit niet, maar het seizoen is nog lang.

Weergaloos spelritme in een koud Moskou. Gezien het speelbeeld heeft het oog nauwelijks de kans gekregen om maar ook snel uit te rusten. Dan met 0-1 steels ervandoor gaan, moet toch alleen maar meer zelfvertrouwen geven voor een hopelijk gunstig vervolg in de eigen competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren