Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Roma rondt komst van 'nieuwe Maicon' af

Laatste update:

Bruno Peres heeft zijn gewenste toptransfer te pakken. De rechtsback heeft een sterk seizoen achter de rug bij Torino en werd in de afgelopen maanden met verschillende topclubs in verband gebracht, maar de vermeende interesse werd nooit concreet. Twee weken voor het sluiten van de transfermarkt gaat Bruno Peres nu toch naar een andere club: hij vertrekt naar AS Roma.

/

De Braziliaanse vleugelverdediger arriveerde dinsdagmiddag op het vliegveld in Rome, waar hij (zoals dat gaat in Italië) direct poseerde met een sjaal van AS Roma. “Ik ben heel tevreden dat we hem erbij hebben gehaald”, zei Luciano Spalletti al eerder deze dinsdag op een persconferentie. “Hij is een geweldige speler en een andere speler dan de spelers die we al hebben.”

Roma heeft de komst van Bruno Peres nog niet bevestigd op de website van de club en dus zijn er nog geen details bekend, maar de verwachting is dat i Giallorossi de back voor een jaar zullen huren, met een optie tot koop van dertien miljoen euro. De 26-jarige Bruno Peres heeft er twee seizoenen in Italië bij Torino op zitten en speelde daarvoor in zijn vaderland voor Santos, Guarani en Bragantino.

Update 17 augustus 16.22 uur - AS Roma rondt komst van 'nieuwe Maicon' af
Bruno Peres mag zich officieel speler van AS Roma noemen. De Italianen maken op de officiële website van de club melding van de komst van de rechtsback, die is overgenomen van Torino. Bruno Peres gaat met rugnummer 13 spelen; de laatste speler die dit rugnummer droeg bij Roma was zijn landgenoot Maicon, met wie Bruno Peres ook vaak vergeleken wordt.

Bruno Peres is een aanwinst voor AS Roma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom huurt As Roma eigenlijk zoveel spelers met optie tot koop?

16 augustus 2016 om 16:47

Waarom niet? Kan je toch eerst zien of de speler het niveau aan kan en in de groep past, voordat je miljoenen in hem investeert. Lijkt mij juist een goede constructie.

Toptransfer voor Roma, echt een topspeler deze Bruno Peres, zal nooit zijn beesten goal tegen Juve vergeten in de Derby, wat een goal.

16 augustus 2016 om 16:59

Wat een goal inderdaad. De echte topclubs hebben liggen slapen. Barcelona had met hem een goede vervanger van Dani Alves in huis gehaald. Snel, fysiek sterk, drang naar voren, fel en goed aan de bal. Koppend wel zwak.. Maar echt meer dan prima in de 1 op 1. Had hem ook graag bij Chelsea gezien onder Conte.

16 augustus 2016 om 23:32

Toch wel jammer. Ideale opvolger van Juanfran.

Torino haalde Luca Rossettini al weg bij Bologna als vervanger van Peres.

16 augustus 2016 om 18:28

Rossetini is een centrale verdediger.. Torino heeft met Zappacosta al een andere geweldige rechtsback. 13 miljoen voor Peres is een koopje, een van de beste rechtsbacks momenteel.

16 augustus 2016 om 19:23

hij kan ook als rechtsback spelen... en Zappacosta vertrekt mogelijk nog

17 augustus 2016 om 16:50

Zappacost heeft een lang contract en blijft gewoon.. Rossetini is de vervanger van Glik of mogelijk Maksimovic waar grote belangstelling voor is..

wat gebeurt er nu met florenzi? naar de rechter vleugel?

16 augustus 2016 om 16:53

Florenzi is toch een rechtshalf?

16 augustus 2016 om 17:04

Die stond daar ook alleen omdat er niks anders was. Die gaat op het middenveld spelen dit jaar denk ik.

16 augustus 2016 om 17:46

Eigelijk een rechtsbuite, werd toen rechtshalf.en rechtsback.

16 augustus 2016 om 17:44

Gaat meer op het middeveld spelen... is helemaal geen rechtsback eigelijk

Het is de laatste dagen ineens zo stil rond Roma en Ziyech of mis ik iets? Ik dacht dat hij er al zo goed als zeker getekend had..

16 augustus 2016 om 16:50

Volgens mij had Twente laten weten dat de belangstelling van Roma uit de duim gezogen was.

Is slim vind ik als het niks is kan je het nog altijd terugsturen als het wat is heb je een vastgestelde transfersom waarin je hem kan overnemen.

Het is een mogelijkheid voor Roma om de betere spelers van over het algemeen minder goede clubs over te nemen en te kijken of deze het gewenste niveau aankunnen. Bevalt de speler zoals bij Nainggolan wordt de optie gelicht, bevalt hij niet zoals bijvoorbeeld Ibarbo dan wordt deze optie niet gelicht.

Ik twijfel of de torino spelers die een toptransfer maken ook gaat slagen, want spelers als immobile en cerci konden niet imponeren bij dortmund en atlético. Ook is de kans dat darmian gaat zakken bij united.

16 augustus 2016 om 17:53

Klopt, alleen moet je niet vergeten dat die een transfer maakte naar een andere competitie.. Dus je zou zeggen dat die nu minder aanpassingsproblemen heeft

16 augustus 2016 om 19:44

Je hebt gelijk. Ik vergat dat ze andere competitie gingen. De aanpassingen lijkt voor hun te groot begrepen.

PSG zou een bod op Bruno Peres voorbereiden, claimt France Football.

Goede transfer van Roma. Heeft ervaring in de serie a en is een goede speler, Jammer voor torino maar die hebben zappacosta nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren