Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Roma heeft Michel Bastos voor 1,1 miljoen euro binnen

Laatste update:

Michel Bastos mag zich bijna speler van AS Roma noemen. De buitenspeler van Al Ain arriveerde zondag in Italië en zal maandag een medische keuring ondergaan. De dertigjarige Braziliaan zal de rest van het seizoen worden gehuurd, met een optie tot koop in de zomer.

/

“Forza Roma! Ik ben erg blij om hier te zijn”, vertelde Bastos bij zijn aankomst op het vliegveld van Rome. De Braziliaan genoot ook belangstelling van Napoli, maar koos ervoor om de Verenigde Arabische Emiraten in te ruilen voor Rome. Daar wordt hij herenigd met oefenmeester Rudi Garcia, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij het Franse Lille.

Bastos gaat in de komende maanden 1,5 miljoen euro verdienen. AS Roma kan de ex-speler van Feyenoord, Excelsior en Schalke 04 aan het einde van het seizoen voor 3,5 miljoen euro overnemen. Het is de bedoeling dat hij maandag wordt gekeurd en daarna zal hij dinsdagavond bij het bekerduel tussen AS Roma en Juventus op de tribune plaatsnemen.

Update 20 januari 19.30 uur - AS Roma heeft Michel Bastos voor 1,1 miljoen euro binnen
Michel Bastos mag zich speler van AS Roma noemen. De Serie A-club maakt maandagavond bekend dat de vleugelspeler de rest van het seizoen van Al Ain wordt gehuurd, tegen betaling van 1,1 miljoen euro. De Braziliaan onderging maandag met succes een medische keuring. Aan het einde van het seizoen kan de Romeinse club een optie tot koop van 3,5 miljoen euro lichten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler met een goeie actie, altijd goed op Fifa

On: Weet niet of Roma hier nou sterker van wordt, maar een prima speler voor de breedte hoor.

Waarom had hij de overstap van Schalke naar de zandbak gemaakt? Hij zat volgens mij niet zolang bij Schalke. Mooi dat hij nu weer terug is in Europa heb hem altijd een leuke speler gevonden.

19 januari 2014 om 21:44

Half jaartje gehuurd van Olympique Lyon, toen hebben ze hem verkocht aan Al Ain

19 januari 2014 om 21:50

@stan

Oke dat wist ik niet. Dacht dat Schalke hem had gekocht.

19 januari 2014 om 23:52

Lyon moest ook Michel Bastos en Lisandro Lopez verkopen, omdat ze bezig zijn met een nieuwe stadion bouwen. Daarom staat Olympique Lyon zo laag op de ranglijst in de Franse Ligue 1.

Ze kunnen kortweg geen spelers kopen op dit moment.

20 januari 2014 om 00:09

En Lyon heeft toch ook een megaschuld? Toen ze 7x op rij kampioen van Frankrijk werden hebben ze enorm boven hun stand geleefd. Totaal scheef uitgavenpatroon. Daar betalen ze nu de rekening voor.

20 januari 2014 om 00:19

Ik heb Lyon altijd een lelijke club gevonden.
Op 1 speler na en ook 1 van me favoriete spelers.
Juninho wat een ongelofelijke vrijetrappe koning is hij zeg.

20 januari 2014 om 01:08

Amen

21 januari 2014 om 06:57

Benzema was ook geniaal bij Lyon !

19 januari 2014 om 21:44

Ook wel goed dat Roma hem heeft gehaald. Roma heeft meer spelers voor de breedte nodig en Bastos is wel een ardige speler voor op de flank als er iemand niet fit is of je wil rouleren.

19 januari 2014 om 21:51

Is inderdaad erg handig om op de bank te hebben. Wie weet blinkt hij wel uit en dwingt hij een basisplek af.

Het zal wel een speler zijn voor de breedte.
heeft goede techniek en een verwoestend schot.

De eerste paar wedstrijden heb je nog wat aan hem, maar daarna niet meer. Kan werkelijk niks met z'n rechter been, en dat hebben de meeste verdedigers al vrij snel door. Bij Schalke was het eigenlijk al niks meer. Was vroeger nog een leuke speler, maar die explosiviteit was er vorig seizoen al wel vanaf. En dat zal er daar in het midden oosten niet veel beter op zijn geworden.

Heerlijke speler toen bij Lyon. Hij wordt uiteraard gehaald voor de breedte, maar dat is wat we nodig hebben. Naast Nainggolan een tweede goeie injectie, die niet eens veel kost.

Je ziet, een half seizoen goed draaien, en plots wordt je weer een aantrekkelijke club voor veel spelers. Is de voorbije seizoenen toch anders geweest. En ook Rudi Garcia weet z'n ex-spelers toch weer terug te lokken. Hij heeft overal een goeie indruk nagelaten.

19 januari 2014 om 22:11

Die man is in mijn ogen echt een toptrainer. Als je ziet hoe hij de mentaliteit in de spelersgroep heeft veranderd.. De spelers vechten voor elke overwinning, gaan elke wedstrijd tot het uiterste en vooral: wanneer er gescoord wordt, lijken de jongens elkaar soms wel dood te knuffelen. Heel mooi dit, vooral voor de Romanisti. Na alle ellende van de voorgaande jaren mogen we weer trots zijn op onze club en uitkijken naar successen!

19 januari 2014 om 22:47

Inderdaad, wat een metamorfose!
Begin al te twijfelen of ik zelf geen return-vliegticket Rome moet boeken dit seizoen Maar ja het kost wel wat natuurlijk.

19 januari 2014 om 23:04

Als we de finale van de Coppa halen, zie ik mezelf wel een ticketje boeken! Dit seizoen acht ik ons vooral mentaal sterker dan vorig seizoen als we in de finale zouden staan. Maar eerst Juventus verslaan.

20 januari 2014 om 20:14

Lekker ryanairtje doen, dan ben je echt niet veel geld kwijt!

19 januari 2014 om 23:04

Ben ook zeer tevreden met het beleid wat nu gevoerd wordt. Goede versterkingen erbij voor de breedte. Nainggolan kan je moeiteloos inpassen op het middenveld bij absentie van Strootman of De Rossi of eventueel rouleren. En Bastos kan je op de hele linkerflank gebruiken.

Nu mogen ze van mij Borriello en Marquinho verkopen. En verder de selectie kwalitatief uit te breiden.

19 januari 2014 om 23:07

Het sleept weer aan hé met die 2. Marco Borriello zou in de belangstelling staan van West Ham United, hij bleek ook effectief op weg te zijn, maar een officieel statement is er nog niet. Marquinho heeft Genoa afgewezen, die zit liever wat op de bank bij ons heb ik de indruk.

20 januari 2014 om 00:15

Ik ben benieuwd. Volgens mij stond Borriello ook in de belangstelling van Tottenham, en ook West Ham las ik net inderdaad.

Wat vond ik hem een heerlijke speler, aardige techniek maar zijn schot is echt ziek, zo een uithaal. Denk niet dat hij voor de basis is, voor de breedte kan hij weleens wellicht verassen.

Vreemd om van de zoveel clubs die in het artikel verwerkt zitten niet die waar hij het meest succesvol was te noemen. Dan zorgt de foto voor het geheel ofzo..?

19 januari 2014 om 23:43

Ja, ook de enige club waar ik hem echt goed vond. Voor de rest altijd degelijk, maar niet bijzonder. Bij Lyon overtuigde hij mij destijds wel.

Dankzij Rudi Garcia komt Michel Bastos naar ons toe. Hij zou de Braziliaan gebeld hebben wanneer hij eigenlijk op het punt stond om naar Napoli te trekken. Uiteraard een goede versterking voor de breedte. Roma lijkt eindelijk te snappen wat we nodig hebben om bovenin te blijven meedraaien. Met het oog op Champions League en de Scudetto volgend seizoen zijn zulke spelers ook broodnodig.

Dat is nog eens een beleid waar ik U tegen zeg!. Roma heeft tegenover Inter (schandalig slecht) het besef, dat ze hun selectie moesten versterken om lang mee te kunnen blijven in de top om de Champions League plaatsen. Naingolan, Bastos en 1 talent van Barca (namen vergeten) en nog 1 uit Brazilie werden al binnengehaald. Roma is back!! Respect

19 januari 2014 om 23:03

Bedoel je Sanabria?

21 januari 2014 om 00:12

Ja vriend hem bedoelde ik

19 januari 2014 om 23:06

Het talent van Barcelona, Tonny Sanabria zou nog niet binnen zijn. Het wordt afwachten, deze week volgt meer duidelijkheid daaromtrent.
Het talent uit Brazilië heet Abner, een 17-jarige linksback als ik het goed heb begrepen.

19 januari 2014 om 23:09

O ik dacht dat op VZ vermeld stond dat Sanabria al binnen was.

In vorm is Bastos een prima speler.kan op vele posities uit de voeten zowel op de linksback positie als links midden en links vooraan.heeft een goede techniek en zoals vele weten een geweldige trap.heeft al vele parels gemaakt.prima versterking voor Roma.

Voor de neus weggekaapt van Napoli, slimme zet van Roma. Weet nog dat Juve een jaar of 2/3 terug ook al achter hem aanzet. Helaas bleek hij toen niet haalbaar.
Ben benieuwd of hij nog steeds van hetzelfde niveau is. Een jaar in de zandbak doet niet heel veel goed aan je ontwikkeling volgens mij. Misschien dat hij ook weer wat vaker zijn oude plek op de linksbackpositie kan innemen. Balzaretti en Dodo zijn alles behalve de top.

Weet niet exact hoe oud hij is maar ik herinner mij hem nog goed bij Lyon was een geweldige linksbuiten en werd zowat met elke topclub in verband gebracht, maar is daarna toch serieus weg gezakt precies...

Als hij zijn oude vorm weer kan terugvinden is hij een heel goeie versterking, en 3 miljoen is ook niet zo heel veel geld!

Edit: Is blijkbaar 30 jaar, heeft normaal nog wel een paar jaar te gaan dan

Wauw, de aantrekkingskracht van AS is geweldig. Hoor tegenwoordig elke dag wel iemand die erheen gaat. Zowel heerlijke aankopen, als talenten, als mensen waar ik het maar van moet zien. Bastos valt voor mij toch wel in de laatste categorie. Een beetje in de herfst van zijn carriere, altijd wel degelijk geweest maar nooit echt top. Ik ben benieuwd, maar hij zal toch wel voor de breedte gehaald zijn.

Dit seizoen Roma gekeken door strootman geniet wel van de club, denk dat Bastos met zijn snelheid en fenomenale schot wel wat kan toevoegen aan Roma.

1,5 miljoen voor een half seizoen ? Dan valt Ruiz enorm mee. ..

Heerlijke voetballer, hier gaat Roma veel plezier aan beleven!

Altijd een smaakmaker geweest bij Lyon! Blij dat ie weer terug is in Europa.

Als ik deze bedragen zo zie, dan had PSV er beter aan gedaan om hem te huren met optie tot koop!

20 januari 2014 om 20:20

PSV had het afgelegd tegen Napoli. Bastos stond op het punt om bij Napoli te tekenen, toen hij een telefoontje van Rudi Garcia kreeg. Dat heeft hem overgehaald om bij Roma te tekenen.

Rudi is een held :D

Leuke speler voor Roma! Vond het altijd een goede speler bij Lille en Lyon!

Weer een goede aankoop, mits hij zijn niveau grotendeels haalt. Bij Lyon was hij echt geweldig.

Sabatini is een rokend transferbeest :D

Goede speler, kan op veel posities

Goede versterking voor de breedte, kan als linksback, op het middenveld en als buitenspeler uit de voeten. Heeft een actie in huis en veel diepgang in zijn spel. Speelde bij Lyon de sterren van de hemel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren