Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende Reijnders kan nipte oefennederlaag tegen Barça niet voorkomen

Laatste update:

Barcelona heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een minimale zege geboekt op AC Milan. De ploeg van Xavi was in het Allegiant Stadium in Paradise met 1-0 te sterk door een doelpunt van Ansu Fati. Tijjani Reijnders speelde de volledige wedstrijd bij de Milanezen. Frenkie de Jong en Sergiño Dest begonnen op de bank en kwamen in het tweede bedrijf binnen de lijnen.

Xavi gaf een groot aantal basisspelers rust en startte onder meer met Iñaki Peña, Oriol Romeu en Fermín López in de basis. Zij zagen hun ploeg al na drie minuten schreeuwen om een strafschop, toen Raphinha in de mangel werd genomen door enkele verdedigers van Milan. Scheidsrechter Alex Chilowicz wilde er niet aan en wuifde de protesten weg. Vijf minuten later eindigde een kopbal van Ronald Araújo in de handen bij Mike Maignan.

Barça was in de openingsfase duidelijk de ploeg met de beste kansen en trof na elf minuten spelen de paal. Jules Koundé haalde uit vanaf de rand van de zestien, maar was onfortuinlijk in de afronding. De rebound was niet besteed aan Ferran Torres. De eerste keer dat Milan er gevaarlijk uitkwam was na ruim een kwartier spelen, toen een inzet van Reijnders kon worden gepareerd door Peña. De van AZ overgekomen middenvelder hield zich knap staande op het hoogste toneel.

Xavi bracht halverwege het duel onder meer Frenkie de Jong binnen de lijnen. Ousmane Dembélé was wel bij het duel aanwezig, maar zou niet in actie komen. Xavi betreurt zijn houding. De buitenspeler schermt met interesse van Paris Saint-Germain en wil graag vertrekken. Het was Ansu Fati die het duel tien minuten na rust besliste met een schitterende treffer. De buitenspeler trok vanaf links naar binnen en vond de verre hoek: 0-1. De laatste poging van het duel van Reijnders eindigde net naast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rebound was niet besteed aan Raphinha?? Het was Torres

2 augustus 2023 om 08:31

Ach klein foutje moet kunnen

Mooi als hij een basisplaats weet te veroveren. Zou voor het Nederlands elftal ook goed uitkomen.

2 augustus 2023 om 09:37

Zeker, maar in welke rol zou hij passen bij Oranje? Ik vind hem qua spel teveel lijken op Frenkie om ze allebei op te stellen. Kan wel de perfecte standin worden voor Frenkie.

2 augustus 2023 om 10:01

@weef,
Mochten we 2 Frenkies op kunnen stellen dan had ik dat toch zeker gedaan anders.
Maar ik denk dat hij iets meer box to box kan spelen dan Frenkie. Die statische jongens als de Roon en Koopmeijners zijn voor Frenkie ook niet altijd even prettig.
Sowieso heel interessant om te zien of Reijnders volledig aanhaakt op dit niveau. Voor Oranje is dit wel de meest belovende transfer geweest in ieder geval.

2 augustus 2023 om 10:31

Ik vind Reijnders een totaal andere speler dan Frenkie. Bij Reijnders gaat bijna elke bal naar voren toe. Frenkie speelt teveel ballen opzij of naar achteren. Ook dribbelt Reijnders een stuk minder.

2 augustus 2023 om 10:54

Reijnders had afgelopen seizoen 51 succesvolle dribbels tegenover 35 van Frenkie. In de eredivisie zat Frenkie ook tussen de 50 en 60 succesvolle dribbels. Ook denk ik wel dat het meevalt qua ballen vooruit spelen. Wel komt Reijnders vaker in of bij de 16, maar ook hij grossiert niet in assists en goals.

2 augustus 2023 om 17:19

In mijn beleving is Koopmeiners zeker geen statische speler en hij scoort ook nog eens regelmatig. Reijnders zag ik als PSV-fan als de gewenste middenvelder voor PSV maar hij bleek al snel veel te duur. Ik heb er wel vertrouwen in dat Tijjani zich staande gaat houden in de serie A, ik ga hem volgen bij AC Milan.

Hoop voor Barca en Fati dat Fati dit seizoen zijn vertrouwen en niveau terug krijgt. Heb de voorbereiding niks gezien maar dit doelpunt ziet er aardig uit. Hoop dat hij hier verder op kan bouwen.

Goede overwinning van FCB met een prachtige goal van Ansu Fati. Het was ook een typische goal van Ansu. Hopelijk geeft dit hem vertrouwen en raakt hij weer op oude niveau.

Overall viel op dat Barca de bovenliggende team was en niet veel moeite had met AC Milaan. Ze creëerde vrij veel kansen ondanks veel personele wisselingen. Leao blijft wel een bijzonder goede speler die gemakkelijk hogerop kan. Lamine Yamal zat dicht tegen zijn eerste goal aan en verrassend genoeg speelde Oriol Romeu weer sterk.

2 augustus 2023 om 07:53

Hoe speelde Fermin en Lamine?

2 augustus 2023 om 08:13

Fermin speelde goed maar niet opvallend. Lamine Yamal vond ik goed en het viel me op dat Theo Hernandez, wat ik een erg goede linksback vind, moeite me hem had. Echter zie je dat hij op zoek is naar zijn eerste goal.

Gaan we komende seizoenen nu elke Milan wedstrijd aan Reijnders koppelen? Ook overdreven.. en respectloos naar het gigantische club dat Milan is en de betere spelers die Milan heeft dan Reijnders.Verder beetje mix-feelings over de afgelopen oefenwedstrijden. Eerste helft tegen Real Madrid erg sterk, en wedstrijd Juventus goede wedstrijd, veel nieuwe spelers dus moeilijk om er gelijk een geoliede machine neer te zetten, maar feiten zijn wel 2 van 3 wedstrijden verloren.. ach ja, Okafor en Chukwueze moeten überhaupt nog meedoen. Komt wel goed.Heb niet alles kunnen zien door de onmogelijke tijdstippen maar van de nieuwe spelers kan Pulisic me het meest bekoren

2 augustus 2023 om 08:05

Is toch ook gewoon logisch? Reijnders schijnt een Nederlander te zijn en Voetbal zone schijnt ook een Nederlands medium te zijn!

2 augustus 2023 om 08:07

Wat raarrr op een Nederlandse voetbalsite over een Nederlandse voetballer

2 augustus 2023 om 08:10

Dit noemen we 'huilie-huilie', Mauro. Respectloos, komaan. Natuurlijk is het opvallend dat we ineens een Reijnders bij Milan hebben rondlopen en al helemaal tijdens komkommertijd (dit was een oefenwedstrijd!) zal dit worden uitgebuit.

Respectloos naar Milan... Hou op hoor 😅

2 augustus 2023 om 08:13

Respectloos ook naar Reijnders toe, want zo geweldig was hij ook niet. Het is toch geen klein kind dat erkenning nodig heeft? Reijnders moet prijzen als, zet je schrap, je verwacht het niet, hij daadwerkelijk echt uitblonk…

2 augustus 2023 om 08:49

Vind het ook wel respectloos naar Voetbalzone dat jij zo over hun artikel praat!

Dat ze vooral over Reijnders berichten is als aangegeven meer dan logisch op een Nederlandse site over voetbal... Dit zal natuurlijk meer mensen interesseren dan een artikel over Milan in het algemeen (bedoel ik niet respectloos naar Maurootje).

Dat zijn prestaties ietwat worden overdreven is natuurlijk voor de clicks zoals dat bij alles gaat. Maar dat weet je tegenwoordig van te voren dus dat moet je dan maar met een korreltje zout nemen (niet respectloos tegenover zout bedoelt).

2 augustus 2023 om 09:33

Wees blij dat je club genoemd word en Reijnders er in staat! Bij deze volledige barca tekst heb ook wel Barca kop kunnen staan!

2 augustus 2023 om 10:43

Mauro, vraag jij nu niet zelf als een klein kind om erkenning? Je ziet de ironie van je reactie niet in?

2 augustus 2023 om 08:33

Reijnders is groter dan AC Milan!

2 augustus 2023 om 08:48

Uiteraard

2 augustus 2023 om 08:51

@mauro weet je hoe ik mij voelde toen de Ligt en Ronaldo kwamen. Ineens had iedereen een mening over de wedstrijden van juve. Al jaren niet zoveel 'neppe' shirts gezien op straat, elk kind kreeg er één bij een bak vla

2 augustus 2023 om 08:55

Och wat erg zeg, heb je het overleefd? Echt bizar dat Nederlanders ineens in shirtjes gaan lopen van een Nederlandse speler bij een club!!

Is toch niets raars aan? Je ziet nu toch ook overal Geel Blauwe Ronaldo shirst, Roze Messi shirts etc... Mensen zijn soms nou eenmaal fan van een speler en niet van de club in het bijzonder. Zo werkt het gelukkig nog maar tig jaar...

2 augustus 2023 om 09:01

@SCIREA Nouja dat iedereen toen mening had over wedstrijd juve, of straks misschien Milan, door Reijnders, vind ik juist leuk. Hoe meer ziel, hoe meer vreugde. Lekker discussiëren. Maar zolang het maar niet om een speler draait. Zal nooit vergeten dat bij eerste goal Koopmeiners voor Atalanta; hij dus in de titel kwam, terwijl Pasalic een hattrick maakte! Doe dan op z’n minstens beide. VZ draagt zo bij aan een slecht beeld van de wedstrijd. Maar goed, dat is het verschil tussen voetballiefhebbers en puur gefixeerd zijn op NL spelers en rest van het spelletje eigenlijk niet boeit..

2 augustus 2023 om 09:09

Het is wel jammer dat je het laatste zo draait om jezelf neer te zetten als een echte voetballiefhebber en anderen als non-liefhebbers... Voel jij jezelf daar beter door?

Zoals ik hierboven ook al op jou reageer is dit qua titels toch niets nieuws? Het verbaast mij dat jij daar nog van opkijkt want volgens mij zit jij hier hele dagen.

Je kan natuurlijk ook naar een Italiaans voetbalforum gaan he...

2 augustus 2023 om 09:26

@mauro dat was het dus ook, het draaide niet meer om juve maar om 2 spelers. En discussies voeren met mensen die Milan sinds deze zomer volgen? Ja geweldig. Nee dat sla ik liever over

2 augustus 2023 om 09:28

Ik vind mezelf wel een voetballiefhebber, en iedereen moet voor zichzelf uitmaken of die persoon dat ook is, alleen als hij een club of competitie volgt, puur en alleen voor de Nederlander, of VZ leest puur en alleen voor de Nederlanders, zoals sommige hier blijkbaar doen, ben jij in mijn ogen geen voetballiefhebber, want dat gaat verder dan puur en alleen nationaliteit. Daar zeg ik toch niets vreemds?

2 augustus 2023 om 09:38

Daarin heb jij met mij een medestander Mauro.

2 augustus 2023 om 10:06

@maurootje; ik vind mijzelf een gemiddelde voetballiefhebber waarbij ik niet alles kijk (heb ook nog genoeg andere dingen te doen) maar naast Ajax wel de mooie wedstrijden in voornamelijk Europa eruit probeer te pikken.

Zelf ben ik geen fan van de Serie A maar dat is persoonlijk en gebaseerd op enkele jaren geleden toen ik wel regelmatig wedstrijden uit de Serie A keek. Wellicht is het inmiddels wat attractiever en de gemiddelde sfeer wat beter maar zodra er nieuws over spelers is, of wedstrijden van spelers, die ik interessant vind kijk ik dat wel. Maar als gezegd dus niet de Serie A in het bijzonder. Mag ik er dan in jouw ogen niet over meepraten specifiek over die spelers of wedstrijden die ik keek?

2 augustus 2023 om 10:36

Jawel. Ik zie mezelf als voetballiefhebber en volg de Premier League, de Eredivisie en de Bundesliga zoveel als ik maar kan. Ben mijn hele weekend bezig met voetbal kijken. Nu ga ik volgend seizoen ook Milan volgen vanwege Reijnders, hij komt immers van mijn favoriete club AZ, en dan ben ik ineens geen voetballiefhebber meer? Dat is toch totaal niet hoe het werkt?

2 augustus 2023 om 10:51

Wees blij dat er over je club geschreven wordt. En als je je echt ergert waarom reageer je dan? Zodat je je nog meer kan ergeren? Ik ben heel erg geinteresseerd in of Reijnders het goed gaat doen daar. Wanneer hij daar een ster wordt is dat heel goed voor het nederlands elftal, eindelijk voetbal op het middenveld.

2 augustus 2023 om 08:52

De meeste mensen zijn niet geïnteresseerd in Milan, maar wel in Reijnders. Dus volkomen logisch dat Reijnders eruit wordt gehaald.

2 augustus 2023 om 10:34

Ik zal voor dit vreselijke onrecht een kaarsje aansteken vanavond. Een Nederlandse voetbal website die een Nederlandse speler uit de Nederlandse competitie uitlicht. Een oprechte schande voor die enorme club Milan!!

2 augustus 2023 om 10:35

Nou het is niet respectloos richting AC Milan. Zonder Reijnders en de Jong had het 0 toegevoegde waarde om een artikel te plaatsen over een oefenwedstrijdje tussen deze 2 clubs

2 augustus 2023 om 12:06

Beetje rare opmerking Mauro. Tuurlijk gaat voetbalzone vooral over Reijnders schrijven zoals ze dat bij zowat elke Nederlander doen die in een topcompetite speelt. Eerder vreemd dat jij dit respectloos vindt. Echt elk Nederlands medium zou dit doen, maar omdat het nu bij jouw club is ga je opeens steigeren.. Verbaas mij echt dat jij hier een probleem van maakt.

3 augustus 2023 om 00:41

Jij was juist de meest blij persoon toen hij kwam

Het zou toch prachtig zijn als Reijnders slaagt bij een grote club als AC Milan. Ik zag een hele hoop zure reacties over zijn transfer, maar Reijnders is gewoon een goede betrouwbare speler en het is 'm van harte gegund!

Wel sterk signaal van Xavi. Als er iemand continue vertrouwen aan Dembele heeft gegeven is het Xavi wel. Maand geleden zeg je nog te willen blijven en je belangrijk te voelen en dan neem je ineens toch de benen. Enerzijds doe je sportief een jasje uit, anderzijds is het geld op economisch vlak meer dan welkom. Benieuwd of Barca voor een externe vervanger gaat of de focus op rechtsback gaat. Cancelo? Fresneda? Of toch poging wagen voor Bernardo Silva?

Heb deze wedstrijd niet gezien uiteraard gezien het tijdstip, maar heerlijke goal van Ansu. Hopelijk kan die jongen toch weer op niveau komen.

2 augustus 2023 om 08:28

Bernardo gaat toch niet naar Barca? Wat moet die daar? Middenveld is bomvol. Buitenkant is die niet op zijn best.

2 augustus 2023 om 10:44

@glennn

Toch niet waar? Die speelt bij City ook altijd op rechtsvoor en daar speelt hij toch ook altijd fantastisch.

Het is wel geen typische buitenspeler, maar om te zeggen dat hij op de buitenkant niet op zijn best is is onzin. Zelfs bij Monaco speelde die op rechtsvoor.

2 augustus 2023 om 10:55

Glennn,

Schijnt dat hij per se naar La Liga wil. Als Real slim is tikken ze die 80M voor hem af. Maar die gaan vermoedelijk toch nog hun slag slaan met Mbappé.

2 augustus 2023 om 11:56

Hij speelt niet echt als buitenspeler bij City hoor. Misschien op papier, maar hij speelt echt veel vanuit het middenveld. Tevens lijkt hij mij te duur voor Barca.

Bij Monaco speelde hij inderdaad op de flank, maar ook dat was meer in een 4-4-2 dan in een 4-3-3- als buitenspeler hoor. Toen speelde Falcao voorin met Mbappe en op de flanken stonden toen Silva en Lemar geloof ik.

2 augustus 2023 om 11:57

Tsja, ik zie hem ook graag vertrekken hoor. Klasbak. Barca zou die wel passen, absoluut. Ben benieuwd. Momenteel kan barca hem sowieso niet betalen en City wil denk ik niet nog een sleutelspeler kwijt...

Raken misschien nog Walker of Cancelo kwijt...

Degelijke speler hoor. Benieuwd of hij ok in Oranje erbi jgaat komen nu

2 augustus 2023 om 08:37

Tsja met Frank de boer had ik nog getwijfeld want Klaassen en taylor zitten toch dicht tegen de eerste elf van Ajax aan…

Lijkt me onder Koeman wel een zekerheid.

2 augustus 2023 om 11:54

Haha, ja hij zat er wel niet bij de vorige keer.

Ik zou Taylor en Klaassen sowieso een tijdje links laten liggen als bondscoach.

Liever spelers als Schouten, Reijnders en Wieffer bijvoorbeeld. Al zijn die allen iets ''defensiever''.
Ook moeten we af van Wijnaldum. Speelt niks bij PSG en heeft nog altijd niks nieuws. Klaar, basta.

Van de week tegen Juventus was hij ook al lekker bezig.
Hoop dat hij dit volhoud en een basisplaats weet te pakken.
Echt een aardige jongen, had vorig jaar een video-meeting met hem en hij kwam echt heel relaxt over en nam ook rustig de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.
We gaan hem missen bij Az.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren