Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente-talent raakt zwaar geblesseerd na vliegende tackle in oefenduel

Laatste update:

Vincent Schmidt maakte in de voorbereiding indruk op René Hake, die de vleugelspeler in het komende seizoen zeker wilde gaan inzetten. Voorlopig lijkt Schmidt echter geen wedstrijden te kunnen spelen voor FC Twente; zaterdagmiddag raakte hij in het oefenduel met Al-Taawoun in Beckum zwaar geblesseerd.

Schmidt werd het slachtoffer van een zware overtreding van de Saoedische verdediger Abdulraham Alshammari, die met twee benen inkwam en Schmidt vol raakte. De technische staf van Twente reageerde woedend op de aanslag, maar er werd niet ingegrepen door scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Schmidt moest van het veld gedragen worden en heeft volgens TC Tubantia een zware enkelblessure opgelopen; de exacte ernst van de kwetsuur is nog niet bekend.

De twintigjarige Schmidt maakte vorig seizoen zijn debuut in de Eredivisie, toen hij een kwartiertje mee mocht doen in de uitwedstrijd bij De Graafschap. Zijn tweede optreden lijkt voorlopig even uitgesteld te moeten worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het zag er niet goed uit. De scheids had hier een rode kaart voor moeten trekken, ook al is dit een oefenpotje

Ook gewoon niet slim om tegen dat soort clubs een oefenwedstrijd te spelen in de voorbereiding. Spelers uit die landen zijn toch temperamentvoller en gaan altijd vol in de strijd, ongeacht de inzet. Uiteindelijk gewoon schandalig, dat soort tackles. Dan hoor je niet op een voetbalveld thuis...

24 juli 2016 om 02:12

Want spelers uit Engeland, Zweden, Nederland, Slowakije, Polen, Italië, Duitsland, Denemarken etc eetc etc maken dit soort vreselijke smerige tackes niet? Praat toch niet zo ongelooflijk in je eigen ideologische straatje, mensen! Het is uiteindelijk niet zo heel slim gelul, namelijk.

ON: heel jammer om zo en in zo'n onbelangrijke kolerewedstrijd geblesseerd te raken. Beterschap en hopen dat ie snel herstelt!

24 juli 2016 om 10:52

Heeft niets met ideologisch gezwets te maken, maar puur met de mentaliteit. Niet alleen in delen van Azie en Afrika, maar ook in bijv. Zuid-Amerika hebben de meeste spelers de typische "over-mijn-lijk-mentaliteit". Dat zie ik veel liever dan dat slappe voetbal hier in Europa, maar in oefenwedstrijden escaleert dat gedrag nog wel eens.

Volgende keer even onderbouwen met goede argumenten, in plaats van het gelijk op ideologie te gooien. Jouw reactie komt namelijk ook niet slim over en is meer gebaseerd op frustratie als ik het zo lees. Ik vind het namelijk vrij logisch dat voetballers met een andere cultuur ook een andere mentaliteit hebben. Niets ideologisch aan.

25 juli 2016 om 18:53

Zoek de term 'confirmation bias' eens op. Misschien dat je dan wél serieus in kunt gaan op mijn argumenten.

Alshammari zijn Team of the season is wel echt goed op fifa. Hahahah

23 juli 2016 om 17:46

Hij heeft geen eens een Tots

mmm jammer! Heb het niet gezien maar dan spoor je gewoon niet om met een oefen duel met 2 benen in te komen. (In competitie ook niet maar dat potje gaat wel ergens om)

Maar was bang dat het Ter Avest was of Anderson gelukkig waren hun het niet want die heb je harder nodig straks in de verdediging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren