Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Twee jaar geleden was ik met gebogen hoofd de kleedkamer uitgekomen’

Laatste update:

AZ kwam zondag tweemaal op achterstand tegen Excelsior, maar leek uiteindelijk toch met 3-2 te winnen. In de slotfase ging keeper Esteban Alvarado echter in de fout en stelde hij Carlo de Reuver in staat om de 3-3 binnen te tikken. Toch was doelman van AZ na afloop van het duel opvallend vrolijk.

/

De Costa Ricaan gaf ruiterlijk toe dat hij de tegenstander uit Rotterdam aan een punt had geholpen, maar liet ook weten dat hij het ongelukkige moment alweer vergeten was. Bovendien benadrukte Esteban dat er op de rest van zijn optreden weinig aan te merken viel. “De bal viel uit mijn handen. Dat gebeurde gewoon”, vertelt de goalie aan De Telegraaf.

“Hebben jullie gezien hoe ik de hele wedstrijd speelde? Er gebeurde niks vreemds. Het is de tragiek van een keeper dat een fout op het eind je fataal wordt.” Esteban kan zich evenwel nauwelijks nog druk maken over een fout, nu hij 25 is. “Wat kan er nou eigenlijk gebeuren? Als ik de volgende wedstrijd niet speel, dan speel ik niet en ga ik heel hard werken. Maar ik ben mentaal sterker dan twee jaar geleden. Toen was ik waarschijnlijk met gebogen hoofd de kleedkamer uitgekomen.”

Denk je dat Esteban Alvarado zijn basisplaats behoudt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, wat moet ik hier nou van denken?

Aan de ene kant is het goed en logisch dat naarmate hij ouder is geworden hij tegenslagen makkelijker van zich af zet, maar dit gaat wel weer wat ver. Het is een persoonlijke fout en als professional moet je daar toch wel een wrang gevoel aan overhouden, omdat je altijd wil winnen en nooit de schlemiel wil zijn. Ik vind het iets te ver gaan dat hij vrolijk de kleedkamer uit kwam en zo makkelijk praat over het verliezen van zijn basisplaats, alsof het niks is.

Ook opvallend dat hij, als hij op de bank gezet word, ineens keihard wil gaan werken voor zijn basisplaats. Traint hij nu dan niet op z'n best?

Het komt nogal nonchalant op me over dit interview..

3 november 2014 om 13:30

De enige reden die ik nog kan bedenken dat hij de voorkeur krijgt boven de 2 reservekeepers is dat hij verkocht moet worden in de winter.
Maar zelfs die glazen gooit hij in, en Az helemaal. Hij levert geen stuiver op. En voor de supporters, je staat radeloos toe te kijken dat hij er weer in staat.......

3 november 2014 om 14:20

Lijkt me niet. De beste keept. Esteban is matig maar Rochet heeft ook al wat fouten achter zijn naam staan en nog geen enkele normale bal gepakt.

4 november 2014 om 09:25

Hij ziet er ook wat dikker uit op de foto bij het artikel dan voorgaande jaren.

Esteban is een erg matige keeper. Ik had verwacht dat AZ een nieuwe (betere) doelman zou aantrekken afgelopen zomer. Het is niet de eerste en waarschijnlijk niet de laatste keer dat hij in de fout gegaan is.

3 november 2014 om 10:41

Had ik als AZ'er ook op gehoopt. Vond het ook jammer dat Rochet niet keepte, die kan nog groeien, en esteban maakt blunder na blunder. Hopelijk ziet John dat ook in en passeert ie Esteban, en keept Rochet komende tijd

3 november 2014 om 13:32

Op een haar na was dat ook gebeurd, Vermeer heet hij. Maar door schimmige praktijken is het Feyenoord geworden. Voor hem natuurlijk beter, grotere club meer salaris etcetc.
En de Winter heeft eigenlijk zijn eigen glazen in gegooid. Wou weg, ging niet door, Esteban geblesseerd dat was zijn kans om het te laten zien...

3 november 2014 om 13:59

Welke schimmige praktijken als ik vragen mag? Naar mijn weten is de transfer van Vermeer naar Feyenoord gewoon volgens de regels gegaan.

3 november 2014 om 14:20

Schimmige praktijken denk? Alsof Vermeer naar AZ had gewild. Als je de keuze krijgt tussen AZ en Feyenoord is de keuze heel snel gemaakt. Volgens mij is AZ trouwens nooit concreet geworden.

Het is een Costa ricaan. En Costa ricanen zijn de gelukkigste mensen op aarde.!

3 november 2014 om 10:47

Pura vida! Ik heb het geluk gehad om er een half jaar te wonen :D! Ze volgen daar de eredivisie ook eecht, en het jaar dat Twente kampioen is geworden hebben ze ook alle wedstrijden op de nationale televisie uitgezonden. Ze praten daar nog steeds over als je verteld dat je uit Nederland komt. Over Esteban praten ze niet zoveel omdat die een keer een meningsverschil heeft gehad met de vorige trainer (en Keylor Navas ongekend populair is).

Ik vind het toch gek dat hij seizoen in seizoen uit blundert, maar toch elke trainer die er komt te zitten hem weer in het basiselftal zet. Ik vond persoonlijk Rochet het helemaal niet slecht doen als zijn vervanger, een veel soberdere keeper met minder poespas die je naar mijn inzicht in ieder geval geen punten kost. Maar goed er zijn dit seizoen wel meer van dit soort keepers, kijk naar een Ten Rouwelaar die alles behalve gelukkig is, de keeper die bij Excelsior voor Coutinho erin stond die drie wedstrijden op rij voor ze heeft verloren, of Velthuizen bij Vitesse waar heel het Gelredome zijn hart vasthoudt op het moment dat hij iets moet doen.

3 november 2014 om 14:21

Moet je beter opletten, Rochet heeft in een wedstrijd of 8 al 3 fouten gemaakt en geen punt gepakt.

Mijn god, wat een idioot zeg. Deze clown is vorig jaar schuldig geweest aan 20 tegendoelpunten en nu mag hij gewoon doorgaan met punten verkloten. Het boeit hem dus niet en John van den Brom vindt het alleen maar ''jammer'. Hij zou een serie stokslagen moeten krijgen in plaats van lachen. De topsportmentaliteit is volledig verdwenen in Alkmaar.

Wat kan die kerel fantastische wedstrijden afwisselen met blunders zeg.

Maar ik heb een zwak voor zijn karakter, dat aansporen telkens als hij een op een redt, vooral tegen Feyenoord vorig jaar (2-2) was hij geweldig en ook iemand die onmisbaar is.

Maar hij is zo roekeloos, hij gaf gister veel risicovolle ballen, zoals dwars door het midden over de grond naar een zwakspelende Hoedt, het was zo riskant, maar 't heeft wel wat vind ik zoals hij meevoetbalt en het meestal net goed gaat, Cilly kan dat ook maar dan beter zoals Argentinië bij Higuain.

De blunder van gister kostte AZ misschien de drie punten maar dat was niet het grootste probleem van de wedstrijd, dat slappe spel begin tweede helft waarin het net leek alsof Excelsior juist achter stond en vol joeg op de gelijkmaker. Dat moet anders en dat veranderde gelukkig met de exit van muhren, die aantoonde dat hij nog lang niet gesetteld is, Haps was een verademing op links en deed dat echt goed.

Tankovic eruit en elm erin was een stomme wissel, elm voegde niks toe, zonde want de andere twee wissels waren allebei goed, ben benieuwd naar Rosheuvel die toch redelijk meespeelt dit seizoen.

Al met al zonde maar dit lag niet volledig aan esteban, dat is te makkelijk

Wat lult hij. Bij die 2e tegengoal zat hij ook fout.

3 november 2014 om 14:22

Onzin, daar was hij kansloos. Die had Rochet op zeker ook niet gehad.

Scoort opvallend weinig voor een keeper en maakt ook nog fout op fout, wat mij betreft mag hii opfouten!

We kunnen dit niet alleen op Esteban afschuiven, kijk hoe we de 0-1 en de 1-2 om ons oren krijgen. We moesten gewoon hele tijd achter de feiten aan lopen. Btw was Excelsior heel effectief met afronden..

Deze opstelling tegen Nac uit.

Esteban
Mattias
Gouweleeuw
Wuytens
Poulsen
Gudelj
Elm
Tankovic
Rosheuvel
Johansson
Haye
3 november 2014 om 13:11

Wordt zwaar dan ;-)

3 november 2014 om 13:33

De 0-1 en 1-2, kan je idd op Hoedt afschuiven en zelfs de bijna 1-3 (lat) was Hoedt zijn fout.
Maar de 3-3 is toch echt zijn fout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren