Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkse taxichauffeur probeert VZ-verslaggever op te lichten

Laatste update:

Verslaggever Jelle Kusters was zaterdag aanwezig in het Atatürk Olympic Stadion in Istanbul voor de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale (1-0). Jelle legde zijn bijzondere reis vast in onderstaande vlog. De verslaggever sprak met oud-topspelers Wesley Sneijder en Clarence Seedorf en beleefde een hachelijk avontuur in de taxi. "Ik ben eruit gezet", zegt Jelle in de video.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De taxi in Istanbul is voor toeristen sowieso een situatie dat je standaard opgelicht wordt. Helaas. Maar dat is in Amsterdam niet anders. Zo werkt het. Helaas.

15 juni 2023 om 08:08

Met het verschil dat je in Istanbul max voor een tientje wordt opgelicht en op Schiphol er bepaalde gasten aankomende Aziatische toeristen zo ongeveer dwingen om mee te gaan en dan 80 piek te veel af laten rekenen.

15 juni 2023 om 16:24

Daarom is Uber ook de uitvinding van de eeuw. Nooit meer een gewone taxi voor mij. En dan klagen dat het allemaal oneerlijk is.

15 juni 2023 om 22:59

Ja maar helaas staat Uber in Turkije buitenspel. Nog van de week uber in Istanboel gebruikt en dan komt er een pipo aan die paar honderd lira bovenop de afgesproken prijs gooit.

15 juni 2023 om 16:34

En in Nijmegen, Belgrado en het Gambiaanse Serrekunda ook niet kan ik je vertellen

15 juni 2023 om 17:53

Duh, ook in Amsterdam heb je een turkse taxichauffeur..

De taxichauffeurs van Istanbul zijn lokaal ook niet geliefd, helaas lukt het de overheid niet om deze groep aan te pakken. Jammer, want een taxichauffeur is een visitekaart van de stad

15 juni 2023 om 16:31

*wilt de overheid deze groep niet aanpakken. De gemeente Istanbul wordt gedwarsboomd en Uber werd verbannen om steun te krijgen van taxichauffeurs. Zo moeilijk is het anders ook weer niet.

15 juni 2023 om 20:16

Die taxichauffeurs moeten eerst maar eens normaal klanten aannemen in de auto. Al meerdere keren meegemaakt in Istanbul dat ze je niet eens willen aannemen. Elke keer een smoes... Über is de bomb

16 juni 2023 om 20:01

Waarmee wordt de gemeente istanbul gedwarsboomd dan, met het repareren van bussen of vernieuwing van metro? Oh je bedoelt dat de burgemeester tijdens zijn vakanties gedwarsboomd wordt, zodat hij zijn taken uitvoert.?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren